Džinga @ 10.02.2026 11:05Kāda ir tava loma šajā situācijā?
Lilllija @ 10.02.2026 11:21
Es esmu šīs situācijas sievietes draudzene. Man nav īsti skaidrs, kā uz viņas lūgumu varētu viņai sniegt padomu.
akul12 @ 10.02.2026 11:44Drīzāk jautājums vai tas bijušais nav kaut kāds pataloģiski greizsirdīgais, kurš pat izšķiroties neliek mieru bijušajām... un vajā...
Džinga @ 10.02.2026 12:23
Domā kāds tiks nomušīts? ?
Džinga @ 10.02.2026 11:37
Kāds ir viņas lūgums? Ko viņai darīt tālāk, šķirties vai palikt kopā ar to otro džeku?
akul12 @ 10.02.2026 11:44Drīzāk jautājums vai tas bijušais nav kaut kāds pataloģiski greizsirdīgais, kurš pat izšķiroties neliek mieru bijušajām... un vajā...
Lilllija @ 10.02.2026 13:41
Viņas bijušais ir sieviešu sitējs (pret vīriešiem roku nepaceļ), bet nu jau viņam ir cita atrasta.
Ja es zinātu atbildi uz šo stāstu, es te neprasītu padomu. Esmu izdomājusi krustu šķērsu, bet īstas atbildes man nav, un šeit bieži vien ir trāpīgi komentāri, kas varētu būt tuvāk patiesībai. Draudzība, visticamāk, balstās uz kādu savstarpēju izdevīgumu, jo viņu jau neiekausta, tikai interesanti, ka tiek uzturēta šī masku spēlēšana. Interesanti kā beigsies šī masku parāde...akul12 @ 10.02.2026 13:56
Tad jautājums, ko tas tagadējais joberis čomojas ar sieviešu sitēju?
Domāju ka šeit nav vieta draudzībai, vienalga vai pa starpai ir sieviete vai nē, tas protams, ja tagadējam joberim šāda rīcība neliekas normāla.
Gaby Moreno @ 10.02.2026 17:48Varbūt Tava draudzene tādā veidā smalki atriebjas bijušajam? Jo ir diezgan liela varbūtība ka tas nāks gaismā, un visticamāk draudzības abu vīriešu starpā vairs nebūs
akul12 @ 10.02.2026 13:56
Tad jautājums, ko tas tagadējais joberis čomojas ar sieviešu sitēju?
Domāju ka šeit nav vieta draudzībai, vienalga vai pa starpai ir sieviete vai nē, tas protams, ja tagadējam joberim šāda rīcība neliekas normāla.
Tieši tas arī nav saprotams, kāpēc viņi joprojām ir draugi, tas nav loģiski.Dziedviendziesmiņa @ 10.02.2026 21:32
Piekrītu.
Ja esošais mīļākaiszin, ka ex sita savu (nu jau viņu abu) dāmu- kā var turpināt ar tādu draudzēties? Tas taču nav kaut kāds košļeņu zaglis...
Tas mīļākais tiešām zin par vardarbību?
Ja zin un turpina draudzēties- man tas neliktos pieņemami.
4 mēneši kā nav kopā. Jā, bet kāds sakars tad tam čomam ir slēpt to, ja jau draugi, tad varētu tak stāstīt, ka dalījuši meiteni priekos un bēdās ir abi.CallMeAnnika @ 10.02.2026 20:15Cik ilgi viņa jau ir šķīrusies ar bijušo vīru? Ja nesen, tad varbūt ir palikusi vēlme kaut kā ieriebt.
Ja viņam jau ir atrasta jauna draudzene, tad kāda starpība?