Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šuvējas alga Liepajā

Reitings 9
Reģ: 30.07.2025
Sveikas. Varbūt atsaucas kāda kas strādā konkrēti Liepajā šuvējas darbu cehā. As "Rita" vai "Lauma" "Private label". Vēlos pārvākties bet šaubos starp Tukumu un Liepāju, ar Tukumu man viss skaidrs bet par Liepāju nezinu, kāda ir reāla alga kas paliek uz rokas? Vairāk piesaista Liepāja bet lai izlemtu man jāzina kāda būs mana alga vai varēšu iztikt. Paldies 😁
18.10.2025 15:42 |

Reitings 156
Reģ: 08.09.2025
Vai tas darba devējs nenorāda konkrētu algu?
18.10.2025 15:45 |

Reitings 9
Norāda, bet manā pieredzē darba sludinājumos norādītā alga atšķiras no reālās jo reizēm norāda algu pirms nodokļu nomaksas, vēl ir bonusi, šuvējas parasti pelna pēc padarītā darba tāpēc grūti noteikt reālo algu. Es vēlos uzināt cik pelna vidēji mēnesī reāli, darba devējs vienmēr pateiks ka vari nopelnīt vairāk bet reāli ne vienmēr tas ir reāli 😀
18.10.2025 15:49 |

Reitings 3056
Reģ: 11.04.2023
Nezinu par algām un konkrēto uzņēmumu, bet šuvēju darbs ir neateicīgs un maksā uz padarīto. Bet nedomā, ka samācīsies un pelnīsi 3 štukas šujot 3 normas... Jo normas tiek pārskatītas, kā sāk pārāk daudzi pelnīt labi.
18.10.2025 15:51 |

Reitings 9
Neviens nevar samācīties šut 3 normas...es esmu šuvēju ar labu pieredzi un zinu visas nianses. Šis jautājums radās jo piemēram Kuldīgā parasta šuvēja nenopelnīs vairāk par 800 e mēnesī vidēji...savukārt tā pati šuvēja strādājot Tukumā nopelnīs 1000 + ja stradās Rīgā tad pat vairāk. Algas atšķiras pilsētās tapēc jautāju jo nezinu kā ir Liepājā reāla situācija šobrīd
18.10.2025 15:55 |

Reitings 9
Atkarīgs arī protams no iestādes. Gribētos lai kāda kas zina vienkarši pasaka " nopelnu tik un tik" tad es varētu izprast situāciju un izlemt vai man ar to pietiks dzīvošanai vai tomēr jāskatās uz citu pilsētu jo man ir izvēle šobrīd kur pārvākties un noteicošais ir tieši alga
18.10.2025 15:58 |

Reitings 3056
Reģ: 11.04.2023
Ja algas starpība 200 eiro, tad vispār jēga kur pārvākties, īre, transports noēdīs 200 eiro prieku.
Ja vēl Tukumā pašai mājoklis bez saimnieka īres maksas, tad nekādas jēgas...
Vienīgi ja gribas jaunus cilvēkus apkārt.
18.10.2025 16:21 |

Reitings 9
Tukumā man nav mājoklis..ir citur. Jā es to visu aprēķinu, īre un visas izmaksas...tapēc arī vēlos algu zināt lai saprastu kur izdevīgāk Tukumā vai Liepajā. (Tukumā dzīvo un stradā māsa tāpēc zinu) Man ir savi iemesli kāpēc pārvācos, vēlos jaunu dzīvi citur sev un vairāk iespējas mazajam, izaugsmi utt. un vēl daži iemesli 🤐 kurus neuzskatu ka man būtu jāatklāj. Man vienkarši zinot reālo algu būtu vieglāk izlemt uz kuru pusi vispār lūkoties
18.10.2025 16:27 |

Reitings 9
Tukumā man nav mājoklis..ir citur. Jā es to visu aprēķinu, īre un visas izmaksas...tapēc arī vēlos algu zināt lai saprastu kur izdevīgāk Tukumā vai Liepajā. (Tukumā dzīvo un stradā māsa tāpēc zinu) Man ir savi iemesli kāpēc pārvācos, vēlos jaunu dzīvi citur sev un vairāk iespējas mazajam, izaugsmi utt. un vēl daži iemesli 🤐 kurus neuzskatu ka man būtu jāatklāj. Man vienkarši zinot reālo algu būtu vieglāk izlemt uz kuru pusi vispār lūkoties
18.10.2025 16:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits