Modris & viņa olas

Reitings 1024
Reģ: 02.04.2023
Šeit viss par Modri, viņa olām, suņiem & visu pārējo, lai ietekmeļu diskusijā nav jāšķir pāri pa 5 lapām.
15.10.2025 19:22 |

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Mathilde @ 15.10.2025 20:04
vismaz bizness aizgāja. Nespēs vistas tās olas dēt!
Atvainojos, bet regulāri klaiņojoši suņi ir bīstami un nevienam reāli nevajadzīgi. Tā arī klīstu tālāk, ja ne šis gadījums.
Bērniem un slimajiem vācam pēdējai iespējai, tagad visi vāc nošautajiem suņiem un bezatbildīgam vecim. Nonsens! Pamuļku aitu bari.

Tev kāds liek sūtīt naudu? Sviests, negribi, nesūti, ko var pīkstēt. Lien kā pudeles korķis tēma iekšā
16.10.2025 10:18 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
akul12 @ 16.10.2025 09:55
Visi sapratām suņus nevar šaut, tad kādi ierosinājumi?
Vai saņemot šos suņus atpakaļ sveikus un veselus būtu labojies, nodrošinot suņu neizkļūšanu ārpus sava īpašuma? Jeb gaidītu lielāku nelaimi, kādu sakostu pastnieku vai bērnu?
Tāpat tie komentāri par nabaga kucentiņiem, jā šobrīd viņi bija nabadziņi, bet mātes pavadībā jau samācīti klaiņot un iespējams grauzt nost, ja stirnas stāsts ir patiess.
Šogad kucentiņu aiztrieksi, nākošgad rādīs jau baltus zobus!
hmm Bora ,Bruno ,Čipilipi bija agresīvākie suņi uz pasaules,visi bērni ar ģimenem ieskaitot Saimnieces radiniece bija nokosti lidz navei.Šāvējs ar glaudot viņus Modra saimniecībā bez rokas palika.Šāvejs šos suņus pazina!Viņš bija pie Modra saimniecībā ar savu ģimeni!
16.10.2025 10:37 |

Reitings 510
Reģ: 13.09.2023
Esmu šokā par suņu nošaušanu. Ceru, ka šis incidents tiks izvērtēts, un visi atbildīgie par šo noziegumu saņems atbilstošu sodu.
Bet...
Man ir ļoti bail no lieliem svešiem suņiem. Ļoti bail, līdz histērijai.
Man ir maziņš toi pūdelītis. Un, es ļoti mīlu suņus, bet apzinos, ka lielu suni savaldīt nespēšu un nespēšu nodrošināt visus apstākļus šāda suņa labbūtībai.
Un man ir ļoti bail, kad es pastaigājos ar savu sunīti, vienmēr saitē publiskās vietās, bet lieli suņi bez saites skraida pa parku un saimniekam poh.
Man ir bail no svešiem suņiem, kuru saimniekam ir poh, ka viņa suns var darīt, ko grib.
Te vairāk laikam par nesakārtotu likumdošanu attiecībā uz mājdzīvniekiem un atbildību viņu saimniekiem.
16.10.2025 10:41 |

Reitings 60
Reģ: 29.03.2023
Lasu komentārus un esmu vienkārši uz pauzes. Neuzskatu, ka saimnieks nav atbildīgs par saviem suņiem, bet šie riebīgie komentāri!? Daļa te ir cietsirdīgas briesmones, kuras ir ļaunākas par visniknāko suni! Vājprāts! Kādā sabiedrībā mēs dzīvojam? Kā var pateikt par 3!!! suņu nežēlīgu slepkavību, labi ka tā?? Un ja lodēm pa ceļam būtu trāpījies jūsu mājdzīvnieks vai nedod Dievs ģimenes loceklis, arī teiktu, labi ka tā???
Vēl nesen ieviesa valstī obligātus nosacījumus dzīvnieku turēšanai- čipošana, vakcinācija utt. Ir dzīvnieku ķērāji un patversmes, manuprāt, ar šo dienestu palīdzību, visu ir iespējams atrisināt civilizēti, pat ja ir pieklīdis svešs dzīvnieks.
Nav brīnums, ka mūsu valsts ir tur, kur tā ir. Ja vēl aizvien daļa sabiedrības runā un uzveda kā pilnigi primāti, vēl jo vairāk, ja tās ir sievietes!!
16.10.2025 10:47 |

Reitings 1952
Ārchijs @ 16.10.2025 10:47
Lasu komentārus un esmu vienkārši uz pauzes. Neuzskatu, ka saimnieks nav atbildīgs par saviem suņiem, bet šie riebīgie komentāri!? Daļa te ir cietsirdīgas briesmones, kuras ir ļaunākas par visniknāko suni! Vājprāts! Kādā sabiedrībā mēs dzīvojam? Kā var pateikt par 3!!! suņu nežēlīgu slepkavību, labi ka tā?? Un ja lodēm pa ceļam būtu trāpījies jūsu mājdzīvnieks vai nedod Dievs ģimenes loceklis, arī teiktu, labi ka tā???
Vēl nesen ieviesa valstī obligātus nosacījumus dzīvnieku turēšanai- čipošana, vakcinācija utt. Ir dzīvnieku ķērāji un patversmes, manuprāt, ar šo dienestu palīdzību, visu ir iespējams atrisināt civilizēti, pat ja ir pieklīdis svešs dzīvnieks.
Nav brīnums, ka mūsu valsts ir tur, kur tā ir. Ja vēl aizvien daļa sabiedrības runā un uzveda kā pilnigi primāti, vēl jo vairāk, ja tās ir sievietes!!
Jūs jau zinat,kāda ir "Mežvairogu" reputācija un viņu priekšnieces.Tad nu lūk,ķerāju biedriba,kas nesteidzoties brauca uz notikuma vietu,ir tā pati priekšniece ar citu nosaukumu.Atbrauca biki pa vēlu pēc 3h,jo aptaujāja iedzīvotājus,nevis steidzīgā karta brauca uz vietu
16.10.2025 10:56 |

10 gadi
Reitings 1550
Reģ: 22.10.2009
tak pietiek palasit facebooka pie jebkada raksta komentarus...tur izskatas pusei vajag galvu arstet...un izskatas,ka te daudzam ari seit nebutu pa skadi paarsteties
brinas,kur berniem un jauniesiem tads launums un mobings ieksa....tak no sitadiem padebiliem senciem un apkartejiem
panoramas noboretas aitas,ka tupas un ka pret sienu
16.10.2025 10:59 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Kenty @ 16.10.2025 10:37
hmm Bora ,Bruno ,Čipilipi bija agresīvākie suņi uz pasaules,visi bērni ar ģimenem ieskaitot Saimnieces radiniece bija nokosti lidz navei.Šāvējs ar glaudot viņus Modra saimniecībā bez rokas palika.Šāvejs šos suņus pazina!Viņš bija pie Modra saimniecībā ar savu ģimeni!

Sarkasms? 😁
Ja jau pazina suņus, varbūt nemaz tik draudzīgi nelikās, tāpēc izlēma rīkoties.
16.10.2025 11:25 |

Reitings 1513
Reģ: 11.08.2022
Šeit nu jau vairāk runa ir par visatļautību, mentiem lohiem, paziņu būšanu, visatļautību, varas stāvokļa izmantošanu, pierādījumu falsificēšanu un roka roku mazgā un paslaucīšanu zem tepiķa, par tādiem gaiļiem, kas sevi uzskata par galveno gaili ciemā.
un Modris sen jau atzinis, ka vainīgs un nožēlo un ir gatavs saņemt sev pienākošo sodu par dzivnieku ko tur labbūtības vai neizraudzību vai ko tur. Bet pārējie gaiļi? lokās, melo un falsificē pierādījumus.
Te deretu padomāt par to, ka iestātos kādi anarhijas apstākļi, nezinu, kara gadījumā vai kādā citā haosā valsti, tad līstu ārā šādi mošķi “mednieki” ar bisēm plecā, kuri uzskata, ka likumi uz viniem neattiecas un ir visatļautībā un kazas Rasmas ar saviem ietekmīgakiem ciema gaiļiem. Tad jums 3 kaimiņkranči liktos kā zīdaiņa diendusas miedziņš.
16.10.2025 11:59 |

Reitings 1952
Rumblerx @ 16.10.2025 11:59
Šeit nu jau vairāk runa ir par visatļautību, mentiem lohiem, paziņu būšanu, visatļautību, varas stāvokļa izmantošanu, pierādījumu falsificēšanu un roka roku mazgā un paslaucīšanu zem tepiķa, par tādiem gaiļiem, kas sevi uzskata par galveno gaili ciemā.
un Modris sen jau atzinis, ka vainīgs un nožēlo un ir gatavs saņemt sev pienākošo sodu par dzivnieku ko tur labbūtības vai neizraudzību vai ko tur. Bet pārējie gaiļi? lokās, melo un falsificē pierādījumus.
Te deretu padomāt par to, ka iestātos kādi anarhijas apstākļi, nezinu, kara gadījumā vai kādā citā haosā valsti, tad līstu ārā šādi mošķi “mednieki” ar bisēm plecā, kuri uzskata, ka likumi uz viniem neattiecas un ir visatļautībā un kazas Rasmas ar saviem ietekmīgakiem ciema gaiļiem. Tad jums 3 kaimiņkranči liktos kā zīdaiņa diendusas miedziņš.
Nē es saprotu,ka šis viss izklausās pēc neprāta.Vieglāk pateikt Modris nenovaktēja,šie nošava,jo agresīvi.Modris sanemtu no PP admistrativos sodus,par stirnu un suņiem,apglabātu suņus,papīri kartējā kaudzitē un gali ūdeni.Viņi negaidija tādu vētru.Un lai kā nepatiktu man Gobzems,vinam cepums par vētras sacelšanu.Jo tālāk ,jo trakāk paliek.Istais motīvs vel gan nav skaidrs
16.10.2025 12:22 |

Reitings 1952
Pianiste @ 16.10.2025 10:41
Esmu šokā par suņu nošaušanu. Ceru, ka šis incidents tiks izvērtēts, un visi atbildīgie par šo noziegumu saņems atbilstošu sodu.
Bet...
Man ir ļoti bail no lieliem svešiem suņiem. Ļoti bail, līdz histērijai.
Man ir maziņš toi pūdelītis. Un, es ļoti mīlu suņus, bet apzinos, ka lielu suni savaldīt nespēšu un nespēšu nodrošināt visus apstākļus šāda suņa labbūtībai.
Un man ir ļoti bail, kad es pastaigājos ar savu sunīti, vienmēr saitē publiskās vietās, bet lieli suņi bez saites skraida pa parku un saimniekam poh.
Man ir bail no svešiem suņiem, kuru saimniekam ir poh, ka viņa suns var darīt, ko grib.
Te vairāk laikam par nesakārtotu likumdošanu attiecībā uz mājdzīvniekiem un atbildību viņu saimniekiem.
Šeit ,gan arī piekrītu,Daudziem saimniekiem tā ir viena kļuda,neviens nav perfekts,bet citiem tā ir apzināta,gan arī mocaišana,izmešana uz ielas u.t.tTur arī ir jāparskata strikti likumi.
16.10.2025 12:28 |

10 gadi
Reitings 335
Reģ: 10.03.2013
Katram ir jāuzņemās atbildība par savu suni. Bet tā rīkoties nevar, kā rīkojās tie cilvēki!
Man bija gadijums, kad divi vilka šķirnes suņi uzbruka man un manam, sunim. Paldies, ka palīdzēja cilvēki! Bet vienalga, kādi pārdzīvojumi man un sunim bija es nenovēlu nošaut suņus! Suns ir dzīva būtne!
Man ir tik skumji, ka tik daudzi cilvēki atbalsta kucenu nošaušanu! 4menešos kucēniem nav tādi zobi, lai nokostu stirnu! Tik neiecietīga mums ir sabiedrība, nav brīnums ka ir vardarbība un neiecietība visapkārt!
16.10.2025 12:33 |

Reitings 2874
Reģ: 19.05.2022
Ārchijs @ 16.10.2025 10:47

cik rozīgi ir tagad piesaukt ļaunās sievietes, kuras sēj ļaunumu valstī, kurā nemīl klaiņojošus suņus un nav gatavi gaidīt viņu varbūtējo saimnieku, kurš taču aizbraucis uz Rīgu!
Valstī, kurā nonstop vāc ziedojumus bērniem, kuri slimo, valstī, kurā patversmes ir pārpildītas ar visiem dzīvajiem, bērnu nami, kuros bērni jau neietilpst, valstī, kurā lielākā daļa dzīvo nabadzības līmenī ( izņemot foruma bagātnieces), valstī, kurā ir nenormāls alimentu nemaksātāju skaits, pašnāvnieku skaits nr.1 pasaulē, kurā plaukst un zeļ korupcija, bet uzņēmējdarbība vispār drīz nebūs, visi visu pārdos Mandelē, galvaspilsētā, kura centra ielas pārsvarā aizņemtas ar humpalu veikaliem.
Un tā varētu turpināt, bet nevienam tas neinteresē, jo mēs dzīvojam laikā, kad suņi un kāmji ir Dievu vietā.
Brauciet un protestējiet pret medniekiem, policiju un kaimiņtantēm laukos, tikai drīz tur vispār neviens nebūs, un neviens nebrauks palīdzēt Jūsu omei iziet no mazmājiņas, jo apkārt klaiņos mīlīgi klaiņojoši suņi. Gan jau Gobzems ar pirmo reisu atlidos un atrisinās problēmas. Esmu šokā, jo Gobzems ir kļuvis par nacionālo vadoni Robinu Hudu aitu baram.
Te nu var tikai viņiem applaudēt un vēlreiz saprast, ka gudri cilvēki ir mazākumā.
16.10.2025 12:36 |

Reitings 3703
Joanna @ 16.10.2025 12:33
Katram ir jāuzņemās atbildība par savu suni. Bet tā rīkoties nevar, kā rīkojās tie cilvēki!
Man bija gadijums, kad divi vilka šķirnes suņi uzbruka man un manam, sunim. Paldies, ka palīdzēja cilvēki! Bet vienalga, kādi pārdzīvojumi man un sunim bija es nenovēlu nošaut suņus! Suns ir dzīva būtne!
Man ir tik skumji, ka tik daudzi cilvēki atbalsta kucenu nošaušanu! 4menešos kucēniem nav tādi zobi, lai nokostu stirnu! Tik neiecietīga mums ir sabiedrība, nav brīnums ka ir vardarbība un neiecietība visapkārt!

Bet ieradums iemācīts 4 menešus vecam sunim un pēc gada nokodīs, ja radīsies iespēja.
Domāju, ka tāda arī bija mednieka doma šaujot.
16.10.2025 12:49 |

Reitings 60
Reģ: 29.03.2023
Mathilde @ 16.10.2025 12:36

cik rozīgi ir tagad piesaukt ļaunās sievietes, kuras sēj ļaunumu valstī, kurā nemīl klaiņojošus suņus un nav gatavi gaidīt viņu varbūtējo saimnieku, kurš taču aizbraucis uz Rīgu!
Valstī, kurā nonstop vāc ziedojumus bērniem, kuri slimo, valstī, kurā patversmes ir pārpildītas ar visiem dzīvajiem, bērnu nami, kuros bērni jau neietilpst, valstī, kurā lielākā daļa dzīvo nabadzības līmenī ( izņemot foruma bagātnieces), valstī, kurā ir nenormāls alimentu nemaksātāju skaits, pašnāvnieku skaits nr.1 pasaulē, kurā plaukst un zeļ korupcija, bet uzņēmējdarbība vispār drīz nebūs, visi visu pārdos Mandelē, galvaspilsētā, kura centra ielas pārsvarā aizņemtas ar humpalu veikaliem.
Un tā varētu turpināt, bet nevienam tas neinteresē, jo mēs dzīvojam laikā, kad suņi un kāmji ir Dievu vietā.
Brauciet un protestējiet pret medniekiem, policiju un kaimiņtantēm laukos, tikai drīz tur vispār neviens nebūs, un neviens nebrauks palīdzēt Jūsu omei iziet no mazmājiņas, jo apkārt klaiņos mīlīgi klaiņojoši suņi. Gan jau Gobzems ar pirmo reisu atlidos un atrisinās problēmas. Esmu šokā, jo Gobzems ir kļuvis par nacionālo vadoni Robinu Hudu aitu baram.
Te nu var tikai viņiem applaudēt un vēlreiz saprast, ka gudri cilvēki ir mazākumā.

Nevienā brīdī nesaku, ka tas viss nav svarīgi, protams, ir. Un ļaunums, ko šeit var izlasīt ir patiesi graujošs un galvenokart, tomēr, pieļauju, ka raksta gan sievietes.
Alkoholisms, bērnu nami, nabadziba utt ir ķēdes reakcija, valstī pieņemtajām “normām”. Paskatoties tos pašus ērkšķus, drausmas, ka jaunas meitenes, kurām pat nav 30 ir nodzērušās līdz baltkvēlei. Un nav runa tikai par sievietēm vai šo šovu. Bet par problēmu kopumā. Kopš likumu maiņas, cilvēki pēc 20:00 lūdzas, lai pārdod pudeli, kas nav normāli. Tur arī rodas tie bērni, kuri vēlāk nonāk bērnunamā, jo lielai daļai aizien, dzīve nav iedomājama bez pudeles.
Par nabadzibu, vismaz 40% ja pat ne vairāk, uzņēmumu aizvien strādā ar “melnajām kasēm”, par kādu valsts izaugsmi mēs runājam?
16.10.2025 12:58 |

Reitings 1110
Reģ: 31.03.2023
Akdies tā stulbā babeņu suga, mātes, kas vispār nav pat papūlējušās kaut vienu rakstu izlasīt vai ziņas paskatīties par šo tēmu, bet ar putām uz lūpām bļauj, ka suņus ir ok nošaut - ejat labāk sist savus vīrus, lai šie ceļ piecmetrīgus žogus ap jūsu savrupmājām, lai nedod dievs kāds kucēns neieskrien jūsu pagalmā un nenokož jūsu mazos saulstariņus.
16.10.2025 13:40 |

Reitings 3703
Ne tikai kucēni tajā pagalmā bija, bet arī māte, to kaut kā piemirstat!
16.10.2025 13:51 |

Reitings 1110
akul12 @ 16.10.2025 13:51
Ne tikai kucēni tajā pagalmā bija, bet arī māte, to kaut kā piemirstat!

Un arī cilvēks ar ieroci, un?
16.10.2025 14:10 |

Reitings 3703
Tonya @ 16.10.2025 14:10

Un arī cilvēks ar ieroci, un?

Un, līdz ar to, suņu stirnas nokošana visai ticams stāsts. Māte barvedis.
Kucēnu nespēja nograust stirnu būtu tikai īslaicīga līdz šie mīlulīši izaugtu mātes apmācīti...
16.10.2025 14:30 |

Reitings 1110
akul12 @ 16.10.2025 14:30

Un, līdz ar to, suņu stirnas nokošana visai ticams stāsts. Māte barvedis.
Kucēnu nespēja nograust stirnu būtu tikai īslaicīga līdz šie mīlulīši izaugtu mātes apmācīti...

vecīt, uz Tevi attiecas arī tas, ko iepriekš rakstīju. Ķer bišķi laukumu. Pieskaries zālei un paskaties uz dzīvi bišķi reālāk un reizi pa reizei paņem vairāk informācijas smadzenēs. Barvede, ok - acīmredzot ar vilcenes gēniem, noķēra un nokoda stirnu. Un izēda. Sure. Kucēni to visu redzot būtu pārvērtušies vēlāk par Jacob un filmējušies Krēslas remake. Makes sense.
16.10.2025 15:00 |

Reitings 3703
Tonya @ 16.10.2025 15:00

vecīt, uz Tevi attiecas arī tas, ko iepriekš rakstīju. Ķer bišķi laukumu. Pieskaries zālei un paskaties uz dzīvi bišķi reālāk un reizi pa reizei paņem vairāk informācijas smadzenēs. Barvede, ok - acīmredzot ar vilcenes gēniem, noķēra un nokoda stirnu. Un izēda. Sure. Kucēni to visu redzot būtu pārvērtušies vēlāk par Jacob un filmējušies Krēslas remake. Makes sense.

Es laukumu ļoti labi ķeru, suņi man ir bijuši.
Tas ko suns iemācās kucēna vecumā pa lielam paliek uz mūžu un nekādas suņu skolas daudz nevar līdzēt.
Pie tam ja cilvēka komandas sunim var mācīt 100 reizes, kamēr saprot, tad no cita suņa ieradumu pārņem ātri.
P.S Par lauku suņiem arī nekādu ilūziju nav, bērnība pavadīta laukos, nav nekāda disneja movie
16.10.2025 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!