Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dyson.lv

Reitings 28
Reģ: 27.01.2025
Sveikas! Ļoti , ļoti nepieciešama kāda atsauksme!!!!
Vai kādai ir , ko teikt, par dyson.lv saiti? Vai droša? Vai sūtījums ir atnācis utt.?
Būšu neizsakāmi pateicīga par katru atbildi !!!
05.05.2025 10:33 |

10 gadi
Reitings 4050
Reģ: 10.03.2013
Es pirku D.one (vispirms notestēju uz vietas viņu Stabu ielas veikalā, tad pagaidīju atlaidi un pasūtīju caur d-one.lv, pakomātā tika piegādāts nākamajā dienā).
10.05.2025 14:59 |

10 gadi
Reitings 14
Reģ: 22.08.2013
Ja ir iespēja, iesaku doties uz klātienes veikaliem, var izčamdīt un pakonsultēties!
10.05.2025 16:08 |

10 gadi
Reitings 4359
Reģ: 25.05.2009
Esmu sūtījusi no Dyson Latvijas lapas- viss bija labi. Pirms sūtīšanas, salīdzini cenas starp d-one ar dyson.lv lapu un to, kas iekļauts komplektā. Manā gadījumā, pērkot fēnu, dyson.lv bija labāka cena nekā d-one.lv un līdzi nāca uzglabāšanas kaste, kas nebija d-one.lv pieejama. D-one man vienmēr rādīja, ka tie komplekti ar kasti ir izpārdoti. Abās lapās bieži vien ir atlaides, bet manuprāt dyson.lv var dabūt vairāk krāsu opcijas matu gadžetiem, ja tas ir svarīgi.
10.05.2025 19:22 |

Reitings 28
Reģ: 27.01.2025
cory @ 10.05.2025 19:22
Esmu sūtījusi no Dyson Latvijas lapas- viss bija labi. Pirms sūtīšanas, salīdzini cenas starp d-one ar dyson.lv lapu un to, kas iekļauts komplektā. Manā gadījumā, pērkot fēnu, dyson.lv bija labāka cena nekā d-one.lv un līdzi nāca uzglabāšanas kaste, kas nebija d-one.lv pieejama. D-one man vienmēr rādīja, ka tie komplekti ar kasti ir izpārdoti. Abās lapās bieži vien ir atlaides, bet manuprāt dyson.lv var dabūt vairāk krāsu opcijas matu gadžetiem, ja tas ir svarīgi.

Es netīšam uzspiedu īkšķīti uz leju un nevaru noņemt! Es ļoti , ļoti atvainojos ! Paldies par superīgo atbildi!
15.05.2025 16:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)