swietie **** @ 24.03.2025 19:51Labvakar,
Jau ļoti ilgu laiku galvā sēž doma par to ka vēlos palielināt krūtis. Abi bērni jau lieli un ar visu barošanu nekas no krūtīm nav palicis.
Uz doto brīdi skatos Dr. Martas Rudakovskas virzienā, varbūt arī Dr.Rodkes, bet liekas dārga.
Vai ir kam ir svaigas atsauksmes par šo dakteri?
swietie **** @ 24.03.2025 20:32Vai varbūt kāda zina kur tas ex cālis forums pārcēlies. Tur gan varēja vienmēr atrast daudz info?
EmilijaArm @ 24.03.2025 22:28
Cāļa vairs nav, tas portāls likvidēts un visas turienes sarunas fiziski nekur vairs nav, serveri izdzēsti.Vienīgais forums man liekas, ir šis te palicis. Varbūt feisbukā vēl ir kādas grupas tieši par krūšu palielināšanu, pameklē
swietie **** @ 24.03.2025 19:51Labvakar,
Jau ļoti ilgu laiku galvā sēž doma par to ka vēlos palielināt krūtis. Abi bērni jau lieli un ar visu barošanu nekas no krūtīm nav palicis.
Uz doto brīdi skatos Dr. Martas Rudakovskas virzienā, varbūt arī Dr.Rodkes, bet liekas dārga.
Vai ir kam ir svaigas atsauksmes par šo dakteri?
kabans @ 25.03.2025 13:01Ieteiktu apsvērt dabīgo metodi kā uzlabot
Apjomā nevarēs palielināt bet kopskatu var uzlabot koriģējot stāju un minimāli piepacelt trenējot zemkrūšu muskulatūru (jāvērtē gan cik un kas tur). Protams ir vēl daži citi veidi kā krūšu masāža utt.. bet tie nebūs tik efektīvi.
Ja nopietna interese tad rakstat PM
Džinga @ 25.03.2025 13:15
Tu laikam neesi redzējis kādas var izskatīties krūtis pēc bērna barošanas. :D Es sasmējos, izlabot nošļukušu AA izmēru ar stāju un muskulatūru, tā, lai izskatās uz C :D
kabans @ 25.03.2025 13:54
Es tādēļ piemetināju.. jāvskatās kāda ir situācija konkrētajā brīdī.. reizēm ir varianti
Man ir pieredze pie šī sieviešu mērķa sasniegšanas