Kosmetologs Elīna Āboliņa

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
Mana pieredze ar kosmētiķi ( Dr.elinaabolina) Elīnu Āboliņu – briesmīgākais vizītes stāsts
Es ilgi meklēju kosmetologu lūpu palielināšanai un vēlējos, lai tas būtu speciālists no Latvijas. Pēc rūpīgas izpētes nolēmu pierakstīties pie Elīnas Āboliņas. Diemžēl tas bija viens no sliktākajiem lēmumiem, ko jebkad esmu pieņēmusi.
Jau no paša sākuma process šķita paviršs un bezpersonisks – man pat nelika aizpildīt pacienta anketu. Procedūra tika veikta bez anestēzijas, un sāpes bija neizturamas. Viņa vienkārši sāka durt lūpās, neiedodot pat iespēju sagatavoties. Visu darīja steigā, kā uz konveijera – 15 minūtes, un jau nākamais klients.
Pēc procedūras es pat nesaņēmu uzlīmi ar izmantotā preparāta nosaukumu, kas ir standarta prakse pie profesionāliem speciālistiem. Bet pats trakākais – rezultāts bija katastrofāls. Fillers migrēja uz augšlūpas zonu, izveidojot neglītu „ūsas efektu”.
Kad sazinājos ar Elīnu un pastāstīju par savu problēmu, viņas vienīgais risinājums bija piedāvāt izšķīdināšanu… par papildu samaksu! Neviena atvainošanās, ne mazākās atbildības sajūtas par slikti paveikto darbu.
Šis bija pats sliktākais pieredzējums pie kosmetologa. Neiesaku nevienam!
17.02.2025 21:06 |

Reitings 913
Reģ: 03.11.2022
Pirmo reizi dzirdu, ka zobārsts liek parakstīt papīru par to, ka var izkrist zobi vai pie labošanas var tikt skarti citi zobi. 😱tad jau slikts zobārsts vai viņam vnk trāpās pacienti, kas ceļ pretenzijas par jebko…
18.02.2025 23:08 |

Reitings 21
Reģ: 06.07.2020
Pinko @ 18.02.2025 23:08
Pirmo reizi dzirdu, ka zobārsts liek parakstīt papīru par to, ka var izkrist zobi vai pie labošanas var tikt skarti citi zobi. ?tad jau slikts zobārsts vai viņam vnk trāpās pacienti, kas ceļ pretenzijas par jebko…

Man pie raušanas ļoti atpazīstamā klīnikā lika parakstīties, ka piekrītu šiem riskiem, ka var tikt bojāts blakus zobs utml. Tas ir līdzīgā kā operācijās liek parakstīties par letāliem iznākumiem. Kad vispār kāds ārsts ir uzņēmies atbildību par savu darbu?
18.02.2025 23:45 |

Reitings 1217
Reģ: 13.12.2023
bbella @ 18.02.2025 23:45

Man pie raušanas ļoti atpazīstamā klīnikā lika parakstīties, ka piekrītu šiem riskiem, ka var tikt bojāts blakus zobs utml. Tas ir līdzīgā kā operācijās liek parakstīties par letāliem iznākumiem. Kad vispār kāds ārsts ir uzņēmies atbildību par savu darbu?

Tevi informēja, ka pastāv risks. Tevi neinformēja par to, ka tā nebūs ārsta atbildība, ārsts te vispār ņipričom un tajā datumā, laikā un vietā vispār neatradās Latvijā 😂
Un tā rodas tumsoņu tenkas…
18.02.2025 23:50 |

Reitings 386
Reģ: 07.12.2024
Lizavay @ 18.02.2025 19:09
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?‍♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas

Bingo! Šis ir tas, kas vienmēr pārsteidz... Nez, zobus arī iet raut pie kaimiņienes, jo viņai smuks IG konts?
19.02.2025 00:01 |

Reitings 44
Rora @ 19.02.2025 00:01

Bingo! Šis ir tas, kas vienmēr pārsteidz... Nez, zobus arī iet raut pie kaimiņienes, jo viņai smuks IG konts?
. Es izvēlējos speciālista speciāli ar MED. IZGLĪTĪBU. Viņa ir reģistra. Par ko jūs runājat? Ko man vēl vajadzēja zināt lai uzticēties?
Pozicionē sevi ka vislabāko kosmetologu un arī ārstu dermatologu venerologu
19.02.2025 07:04 |

Reitings 44
Dārgās meitenes, pirmo reizi nolēmu ko tādu uzrakstīt, lai brīdinātu citas.
Šis stāsts man atņēma ne tikai naudu, bet arī nervus, un tagad man nāksies meklēt prasmīgu speciālistu, lai visu labotu.
Meklējot kosmetologu, vēlējos, lai tas būtu ārsts no Latvijas. Bet es nezināju un neiedomājos, ka pret mani izturēsies šādi.
Man ir gadu vecs bērns, es zinu, kas ir sāpes, bet tik necilvēcīgu injekciju veikšanu kā viņa, nevaru ar neko salīdzināt.
Pie viņas, šķiet, iet blogeri apmaiņā pret pakalpojumiem, un esmu pārliecināta, ka pret viņiem attieksme ir citāda.
Viņa nevēlējās risināt problēmu, vienkārši uzrakstīja man: “Negribi maksāt par šķīdinātāju? Veiksmi.”
Es zinu, cik svarīgi sievietei ir justies pārliecinātai. Tā ir jūsu izvēle – doties pie viņas vai nē. Varbūt jums viss būs kārtībā, bet, ja būs slikti, neviens jums nepalīdzēs.
19.02.2025 07:23 |

Reitings 1369
Reģ: 07.10.2022
Arī es esmu bijusi pie Elīnas. Nepatika,ka dzīvoklī, nepatika attieksme. Pēc tam neko neizsniedza. Ļoti sāpēja,tādēļ neesmu saņēmusies procedūru atkārtot Konveijera princips. Bumbuļu nebija. Dārgi gan bija. Kvīts arī nebija. Otrreiz neietu. Arī iekritu,jo meklēju ar ārsta izglītību. Neiesaku.
19.02.2025 07:54 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2025
Esmu 1x pie viņas bijusi, otrreiz iet nevēlos, jo nav nepieciešamība, bet, ja nākotnē izvēlētos kādu procedūru, tad pie viņas noteikti nē.
Es gāju pie viņas uz zobārstniecību centrā. Vispār, kamēr sarunājām… 😁 bija norunāta procedūra, pienāca tā diena, un tad bija tā pavisam trakā krusa. Tā kā es tajā laikā dzīvoju nepilnus 100km no Rīgas, negribēju riskēt un pa krusu braukt- sasist mašīnas jumtu lūpu dēļ. Palūdzu, vai varam pārcelt.
Nākamreiz viņa atcēla neilgi pirms procedūras (biju jau ceļā.)
Trešajā reizē es beidzot nokļuvu tur, sēžu, gaidu… uzrakstu, ka esmu klāt. Neko neatbild. Tad pie manis pienāk meitene, prasa, uz ko es te atnācu. Saku, ka pie Elīnas, uz ko man atbild, ka Elīna šodien nav. 😁 wahahahaha
Tad nu es devos mājās un domāju, bļin, tā ir tāda kā zīme, ka man to nevajag.
Beeidzot sarunājām un abas tikāmies, 10minūtes viss bija gatavs. Iedeva rokās bumbiņu priekš sāpēm. Nedaudz asariņa nobira no tā, cik sāpīgi bija. Pēc tam man ilgi nepārgāja zilums uz lūpas, domāju, ka vispār nepāries. Pēc pāris mēnešiem zilums nogāja un viss ok, lūpas skaistas. Priecājos, ka filleris nekur citur neaizgāja un viss beigās veiksmīgi.
19.02.2025 08:09 |

Reitings 44
PinkPeony @ 19.02.2025 08:09
Esmu 1x pie viņas bijusi, otrreiz iet nevēlos, jo nav nepieciešamība, bet, ja nākotnē izvēlētos kādu procedūru, tad pie viņas noteikti nē.
Es gāju pie viņas uz zobārstniecību centrā. Vispār, kamēr sarunājām… ? bija norunāta procedūra, pienāca tā diena, un tad bija tā pavisam trakā krusa. Tā kā es tajā laikā dzīvoju nepilnus 100km no Rīgas, negribēju riskēt un pa krusu braukt- sasist mašīnas jumtu lūpu dēļ. Palūdzu, vai varam pārcelt.
Nākamreiz viņa atcēla neilgi pirms procedūras (biju jau ceļā.)
Trešajā reizē es beidzot nokļuvu tur, sēžu, gaidu… uzrakstu, ka esmu klāt. Neko neatbild. Tad pie manis pienāk meitene, prasa, uz ko es te atnācu. Saku, ka pie Elīnas, uz ko man atbild, ka Elīna šodien nav. ? wahahahaha
Tad nu es devos mājās un domāju, bļin, tā ir tāda kā zīme, ka man to nevajag.
Beeidzot sarunājām un abas tikāmies, 10minūtes viss bija gatavs. Iedeva rokās bumbiņu priekš sāpēm. Nedaudz asariņa nobira no tā, cik sāpīgi bija. Pēc tam man ilgi nepārgāja zilums uz lūpas, domāju, ka vispār nepāries. Pēc pāris mēnešiem zilums nogāja un viss ok, lūpas skaistas. Priecājos, ka filleris nekur citur neaizgāja un viss beigās veiksmīgi.
jūs zināt kas jums pa preparātu? Ja atkārtoti gribēsiet taisīt, un lai teikt meistaram. Cik zinu tas ir diezgan svarīgi. Labi ka viss veiksmīgi beidzas!
19.02.2025 08:45 |

Reitings 5333
Reģ: 19.09.2016
Šorīt šo tēmu darbā apspriedām - izrādās manas kolēģes draudzenei bija tā, ka dienu pirms procedūras Elīna atcēla, atbildot, ka aizbrauca ceļojumā. Un arī tikai tapēc, ka dienu iepriekš tā meitene viņai uzrakstīja, lai precizētu adresi. Ja viņa nebūtu Elīnai uzrakstījusi, noteikti, ka aizietu un tā arī viņu nesagaidītu. Pierakstu pārcēla uz citu datumu un Elīna no rīta kavēja. Un izklausījās, ka, ja tā draudzene nebūtu pazvanījusi, tad Elīna neierastos, jo izklausijās, ka gulēja brīdī, kad pacēla. Pats rezultāts esot bijis ļoti ok, bet darīts steigā, jo Elīna steidzās uz citu vietu.
19.02.2025 09:05 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2025
MaryGrK @ 19.02.2025 08:45
jūs zināt kas jums pa preparātu? Ja atkārtoti gribēsiet taisīt, un lai teikt meistaram. Cik zinu tas ir diezgan svarīgi. Labi ka viss veiksmīgi beidzas!

Nē, diemžēl nezinu!😬😳
19.02.2025 09:08 |

Reitings 7042
Reģ: 10.01.2023
MaryGrK @ 19.02.2025 07:04
. Es izvēlējos speciālista speciāli ar MED. IZGLĪTĪBU. Viņa ir reģistra. Par ko jūs runājat? Ko man vēl vajadzēja zināt lai uzticēties?
Pozicionē sevi ka vislabāko kosmetologu un arī ārstu dermatologu venerologu
viņa vēl darbojas laikam Anti Aging Institute, bet par tiem jokainajiem kabinetiem biju dzirdējusi. Nez tās telpas vispār piemērotas šādu procesu veikšanai?
Galvenais, ka šādu pat līdzīgu stāstu man minēja paziņa un es viņai neticēju. Padomāju, ka baigi piekasās, tam tā jābūt un tā..
20.02.2025 00:30 |

Reitings 7042
MaryGrK @ 18.02.2025 22:48
Ja vēl kāda šaubas par viņas profesionalitāti, pieliku bildi cik briesmīgi izskatās Ābolinas darbs.
https://drive.google.com/file/d/13mxEAMBiZuP3-LqOc9TQj2NikzVduNQi/view?usp=drivesdk
ieliec failiem.lv vai kā bildi
20.02.2025 00:32 |

Reitings 7042
Lizavay @ 18.02.2025 19:09
Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?‍♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
aizmirsti! Man māsai pēc klīnikas apmeklējuma uzrakstīja, ka ārste ir pārliecināta, ka viņa pēc procedūras ir bijusi uz citu lūpu palielināšanas procedūru un ķipa kko labojusi, tad vēl nav ievērojusi pēc procedūras noteikumus.
20.02.2025 00:36 |

Reitings 44
Bilde kur var redzēt migrāciju. Viss 0.5 aizgāja augsa jau pēc mēneša
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z
20.02.2025 07:36 |

Reitings 1009
Reģ: 01.01.2024
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36

Ui, neforši :(
20.02.2025 07:40 |

Reitings 44
Vārdotāja @ 20.02.2025 00:32
ieliec failiem.lv vai kā bildi

20.02.2025 07:55 |

Reitings 161
Reģ: 24.09.2023
Vārdotāja @ 20.02.2025 00:36
aizmirsti! Man māsai pēc klīnikas apmeklējuma uzrakstīja, ka ārste ir pārliecināta, ka viņa pēc procedūras ir bijusi uz citu lūpu palielināšanas procedūru un ķipa kko labojusi, tad vēl nav ievērojusi pēc procedūras noteikumus.

Tas ir viens gadījums jūsu māsai, kas pat nav zināms kā īsti tur ir bijis un ja nepiekrītat ārsta atbildei, vai vērsāties veselības inspekcijā? Un vai tāpēc, ka jūsu māsai kaut kas bija ne tā, rekomendējat neiet pie sertificētiem ārstiem uz īstām medicīnas iestādēm, bet labāk pie kaktu Mashas, kas pabeigusi kursikus un no Krievijas pasūtījusi nezināmas izcelsmes filleri, jo gluži vienkārši bez ārsta sertifikāta pārbaudītu un sertifikāciju izgājušu filleri neviens viņai nepārdod?
20.02.2025 08:13 |

Reitings 5333
Reģ: 19.09.2016
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36

Briesmīgi!! Un no 0.5?? Man vienmēr likās, a 0.5 ml ir tāds drošais tilpums.
20.02.2025 08:30 |

Reitings 161
Reģ: 24.09.2023
bbella @ 18.02.2025 23:45

Ārsti par savu darbu ir apdrošinājušies Ārstniecības riska fondā. ĀRF arī izskata pieteikumus un izmaksā kompensācinas. Ja ārsta darbā ir pārkāpumi, to izskata Veselības inspekcija un lemj par soda piemērošanu. Ja pacienta nāve iestājas ārsta vainas dēļ, lieta ierosināma Valsts policijā un tiek ierosināts KP. Es nesaprotu kāpēc mūsu sabiedrībā ir tāda ārstu noniecināšana (jaatzīst gan, ka galvenokārt tādā pabiru slānī, vakcīnskeptiķu un citu folijgalvu). Bet kad pašu bērniem iesniņas skrien uz BKUS un bļauj “ko tik ilgi jāgaida?”. Mums ir ļoti paveicies ar ārstiem, kā arī ar veselības aprūpi kopumā, mums medicīna ir tiešām augstā līmenī, kā arī pieejama un pieejama bez maksas, vai par mazu maksu (uz pasaules fona).
20.02.2025 08:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits