Pinko @ 18.02.2025 23:08Pirmo reizi dzirdu, ka zobārsts liek parakstīt papīru par to, ka var izkrist zobi vai pie labošanas var tikt skarti citi zobi. ?tad jau slikts zobārsts vai viņam vnk trāpās pacienti, kas ceļ pretenzijas par jebko…
bbella @ 18.02.2025 23:45
Man pie raušanas ļoti atpazīstamā klīnikā lika parakstīties, ka piekrītu šiem riskiem, ka var tikt bojāts blakus zobs utml. Tas ir līdzīgā kā operācijās liek parakstīties par letāliem iznākumiem. Kad vispār kāds ārsts ir uzņēmies atbildību par savu darbu?
Lizavay @ 18.02.2025 19:09Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
. Es izvēlējos speciālista speciāli ar MED. IZGLĪTĪBU. Viņa ir reģistra. Par ko jūs runājat? Ko man vēl vajadzēja zināt lai uzticēties?Rora @ 19.02.2025 00:01
Bingo! Šis ir tas, kas vienmēr pārsteidz... Nez, zobus arī iet raut pie kaimiņienes, jo viņai smuks IG konts?
jūs zināt kas jums pa preparātu? Ja atkārtoti gribēsiet taisīt, un lai teikt meistaram. Cik zinu tas ir diezgan svarīgi. Labi ka viss veiksmīgi beidzas!PinkPeony @ 19.02.2025 08:09Esmu 1x pie viņas bijusi, otrreiz iet nevēlos, jo nav nepieciešamība, bet, ja nākotnē izvēlētos kādu procedūru, tad pie viņas noteikti nē.
Es gāju pie viņas uz zobārstniecību centrā. Vispār, kamēr sarunājām… ? bija norunāta procedūra, pienāca tā diena, un tad bija tā pavisam trakā krusa. Tā kā es tajā laikā dzīvoju nepilnus 100km no Rīgas, negribēju riskēt un pa krusu braukt- sasist mašīnas jumtu lūpu dēļ. Palūdzu, vai varam pārcelt.
Nākamreiz viņa atcēla neilgi pirms procedūras (biju jau ceļā.)
Trešajā reizē es beidzot nokļuvu tur, sēžu, gaidu… uzrakstu, ka esmu klāt. Neko neatbild. Tad pie manis pienāk meitene, prasa, uz ko es te atnācu. Saku, ka pie Elīnas, uz ko man atbild, ka Elīna šodien nav. ? wahahahaha
Tad nu es devos mājās un domāju, bļin, tā ir tāda kā zīme, ka man to nevajag.
Beeidzot sarunājām un abas tikāmies, 10minūtes viss bija gatavs. Iedeva rokās bumbiņu priekš sāpēm. Nedaudz asariņa nobira no tā, cik sāpīgi bija. Pēc tam man ilgi nepārgāja zilums uz lūpas, domāju, ka vispār nepāries. Pēc pāris mēnešiem zilums nogāja un viss ok, lūpas skaistas. Priecājos, ka filleris nekur citur neaizgāja un viss beigās veiksmīgi.
MaryGrK @ 19.02.2025 08:45jūs zināt kas jums pa preparātu? Ja atkārtoti gribēsiet taisīt, un lai teikt meistaram. Cik zinu tas ir diezgan svarīgi. Labi ka viss veiksmīgi beidzas!
viņa vēl darbojas laikam Anti Aging Institute, bet par tiem jokainajiem kabinetiem biju dzirdējusi. Nez tās telpas vispār piemērotas šādu procesu veikšanai?MaryGrK @ 19.02.2025 07:04. Es izvēlējos speciālista speciāli ar MED. IZGLĪTĪBU. Viņa ir reģistra. Par ko jūs runājat? Ko man vēl vajadzēja zināt lai uzticēties?
Pozicionē sevi ka vislabāko kosmetologu un arī ārstu dermatologu venerologu
ieliec failiem.lv vai kā bildiMaryGrK @ 18.02.2025 22:48Ja vēl kāda šaubas par viņas profesionalitāti, pieliku bildi cik briesmīgi izskatās Ābolinas darbs.
https://drive.google.com/file/d/13mxEAMBiZuP3-LqOc9TQj2NikzVduNQi/view?usp=drivesdk
aizmirsti! Man māsai pēc klīnikas apmeklējuma uzrakstīja, ka ārste ir pārliecināta, ka viņa pēc procedūras ir bijusi uz citu lūpu palielināšanas procedūru un ķipa kko labojusi, tad vēl nav ievērojusi pēc procedūras noteikumus.Lizavay @ 18.02.2025 19:09Nevienai no minētajām nav atbilstošas medicīniskās izglītības, lai ar to varētu nodarboties Latvijā. Kur jūs tās kaktu kantoru krievuškas izrokat un kāpēc neejat uz normālām privātajām klīnikām, pie sertificētiem ārstiem? ?♀️ Cenas ir līdzīgas, bet būs gan čeks, gan iespēja protestēt, ja būs kādas pretenzijas
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36Bilde kur var redzēt migrāciju. Viss 0.5 aizgāja augsa jau pēc mēneša
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z
Vārdotāja @ 20.02.2025 00:32ieliec failiem.lv vai kā bildi
Vārdotāja @ 20.02.2025 00:36aizmirsti! Man māsai pēc klīnikas apmeklējuma uzrakstīja, ka ārste ir pārliecināta, ka viņa pēc procedūras ir bijusi uz citu lūpu palielināšanas procedūru un ķipa kko labojusi, tad vēl nav ievērojusi pēc procedūras noteikumus.
MaryGrK @ 20.02.2025 07:36Bilde kur var redzēt migrāciju. Viss 0.5 aizgāja augsa jau pēc mēneša
https://failiem.lv/u/9nwgjv657z
bbella @ 18.02.2025 23:45
Man pie raušanas ļoti atpazīstamā klīnikā lika parakstīties, ka piekrītu šiem riskiem, ka var tikt bojāts blakus zobs utml. Tas ir līdzīgā kā operācijās liek parakstīties par letāliem iznākumiem. Kad vispār kāds ārsts ir uzņēmies atbildību par savu darbu?