No ērtības viedokļa visvienkāršāk būtu piekopt dzīvi bez seksa, bet vīram nez kāpēc ir iebildumi.
Dovana @ 03.01.2025 14:26Nekas labāks par spirāli nav izdomāts? nav jāliek obligāti hormonālā. Palasot šos komentārus vispār šķiet, ka te visiem pazudusi vēlme mīlēties? tad brīnās kādēļ tik daudzi iet pa kreisi? Man patīk to darīt arī vairākas reizes dienā, kāds pārtrauktais un kādi prezervatīvi?
Lūk arī atbilde kādēļ tie vīrieši skrien un skries pa kreisi! 🙈 tikmēr arī uzskatīs, ka sievietes ar labu seksu vīriešus piebur! Nu parādiet man to vīrieti kuram interesēs tas sekss pēc kalendāra, ar pārtraukto metodi tumsā zem segas pa retam un mutē ar nepakam?🙈 Manam vīrietim sen nav ne 20 un ne tuvu 30 gadi, bet krietni vairāk un viņam vajag mīlēties kaislīgi un bez aizspriedumiem 2 reiz dienā, nu nemazāk kā vienu. Kāds tur kalendārs un pārtrauktais, kur nu vēl prezervatīvi? Man pašai arī to vajag obligāti un ļoti gribu mīlēties. Tādēļ vien es pat savu seksuālo dzīvi bez spirāles nespēju iedomāties. Jauniešiem daudziem seksuālo dzīvi noēd sociālie tīkli diemžēl tas jau pat ir pierādīts. Te jau palasot dažu labu komentāru izklausās mīlēšanās nav vajadzīga vispār ja bērnus neplāno, gandrīz pielīdzināma grēkam🙈 sakārtojiet tā lai nav stresa palikt stāvoklī mīlējieties ar saviem vīriešiem visur kur ir iespēja un dariet to pēc iespējas biežāk, galvenais bez kompleksiem, aizspriedumiem arī ar izvirtībām un to bizotāju būs daudz, daudz mazāk. Tak ieslēdziet loģiku vīrietis no izcila seksa nekad neskries meklēt ārpus mājas mīļākās vai gadījuma sakarus!akul12 @ 03.01.2025 14:42
Laikam jau pozitīvi, ka cilvēki pievērsušies tikumīgam dzīves veidam.
Foruma seksa sadaļa izmirusi, ja arī kaut kas pikants parādas, tad to uztver tik personīgi, ka sākas kaunināšana un morāles.
Vecās diskusijās vairāk uguņu.
Dovana @ 03.01.2025 15:31Lūk arī atbilde kādēļ tie vīrieši skrien un skries pa kreisi! ? tikmēr arī uzskatīs, ka sievietes ar labu seksu vīriešus piebur! Nu parādiet man to vīrieti kuram interesēs tas sekss pēc kalendāra, ar pārtraukto metodi tumsā zem segas pa retam un mutē ar nepakam?? Manam vīrietim sen nav ne 20 un ne tuvu 30 gadi, bet krietni vairāk un viņam vajag mīlēties kaislīgi un bez aizspriedumiem 2 reiz dienā, nu nemazāk kā vienu. Kāds tur kalendārs un pārtrauktais, kur nu vēl prezervatīvi? Man pašai arī to vajag obligāti un ļoti gribu mīlēties. Tādēļ vien es pat savu seksuālo dzīvi bez spirāles nespēju iedomāties. Jauniešiem daudziem seksuālo dzīvi noēd sociālie tīkli diemžēl tas jau pat ir pierādīts. Te jau palasot dažu labu komentāru izklausās mīlēšanās nav vajadzīga vispār ja bērnus neplāno, gandrīz pielīdzināma grēkam? sakārtojiet tā lai nav stresa palikt stāvoklī mīlējieties ar saviem vīriešiem visur kur ir iespēja un dariet to pēc iespējas biežāk, galvenais bez kompleksiem, aizspriedumiem arī ar izvirtībām un to bizotāju būs daudz, daudz mazāk. Tak ieslēdziet loģiku vīrietis no izcila seksa nekad neskries meklēt ārpus mājas mīļākās vai gadījuma sakarus!
Dovana @ 03.01.2025 15:31Lūk arī atbilde kādēļ tie vīrieši skrien un skries pa kreisi! ? tikmēr arī uzskatīs, ka sievietes ar labu seksu vīriešus piebur! Nu parādiet man to vīrieti kuram interesēs tas sekss pēc kalendāra, ar pārtraukto metodi tumsā zem segas pa retam un mutē ar nepakam?? Manam vīrietim sen nav ne 20 un ne tuvu 30 gadi, bet krietni vairāk un viņam vajag mīlēties kaislīgi un bez aizspriedumiem 2 reiz dienā, nu nemazāk kā vienu. Kāds tur kalendārs un pārtrauktais, kur nu vēl prezervatīvi? Man pašai arī to vajag obligāti un ļoti gribu mīlēties. Tādēļ vien es pat savu seksuālo dzīvi bez spirāles nespēju iedomāties. Jauniešiem daudziem seksuālo dzīvi noēd sociālie tīkli diemžēl tas jau pat ir pierādīts. Te jau palasot dažu labu komentāru izklausās mīlēšanās nav vajadzīga vispār ja bērnus neplāno, gandrīz pielīdzināma grēkam? sakārtojiet tā lai nav stresa palikt stāvoklī mīlējieties ar saviem vīriešiem visur kur ir iespēja un dariet to pēc iespējas biežāk, galvenais bez kompleksiem, aizspriedumiem arī ar izvirtībām un to bizotāju būs daudz, daudz mazāk. Tak ieslēdziet loģiku vīrietis no izcila seksa nekad neskries meklēt ārpus mājas mīļākās vai gadījuma sakarus!
Par to fobiju seksā man van vairāk ir stāstījis mans ārsts ginekologs arī tuvs draugs. Ka viņš piemēram nesaprot kādēļ sievietes reti izvēlās spirāles. Bailes no ielikšanas, izņemšanas? Kad izmanto pārtraukto metodi arī kalendāru, kas nav izsargāšanās vispār. Tad nāk taisīt abortu, tālāk vēl trakāk vēlas piekopt to pašu "izsargāšanās" metodi atkal un kā likums visas 2-3 mēnešu laikā ir atpakaļ uz abortu😔 jo pēc aborta ļoti ātrs risks atkārtotai grūtniecībai. Pēc tam arī rodās tās bailes un negribēšana vispār, tieši tā problēma palikt sievietei stāvoklī arī ir tā seksa negribēšana un bailes lielājai daļaii sieviešu. Tas nav tieši mans viedoklis, bet tieši ārstu. Lielākā daļa kuras prot pareizi izsargāties arī grib to seksu. Sieviete kad grib to seksu, bet vecis vairs nevar, vai negrib viņa tad redz ir palaistuve. Vīrietis kuram vajag to seksu, bet mājās viņa nav tad viņš ir staigulis. Nez kādēļ visi grib atrast vainu citur, bet tikai ne sevī un savā gultā! Patnu jau aiziet tik tālu es par Sedokovu, ka viņa Janku piebūra🙈 kādēļ nevar paņemt to vienkāršo bija saskaņa gultā un viss. Pētījumus veikusi neesmu, bet ir liela pieredze ar vīriešiem. Visa pamatā ir tikai viena problēma par kuru es rakstīju iepriekš. Protams pastāv vēl iemīlēšanās, bet tā jau arī iziet cauri gultai. Iemīlējies vīrietis vai sieviete kam ir labs sekss uz svešu gultu nemaz neskatīsies!SarmaD @ 03.01.2025 15:47
Tā es arī netiku gudra kapēc forumam būtu jāzin tavas seksuālās dzīves biežums.
Otrkārt jāsaprot ka sieviete nav robotiska būtne, kurai sekss ir jādod, ja pati no negrib, jo Dies pasarg, bikšainis pie citas piestaigās. Pareizi saki par to, ka ārējie apstākļi to vēlmi noēd. Tad pie tiem arī jāstrādā.
Par seksu zem segas, tumsiņā un bez nevienas skaņas komentēt nevaru bet liekas ka tu esi veikusi kādu pētijumu, ka spēj tik pārliecinoši stāstīt ka visiem pa kreisi gājējiem mājās vienkārši nedod.
Skumji, ka Tev tā ar to spirāli negāja. Gadās laikam arī tā, tāpat kā ar zobu implantiem. Man nekad nav bijis problēmu🙏 draudzenēm arī, liekam pie viena ārsta, bet tam noteikti nav nozīmes. Man ar tabletēm noteikti neietu esmu pārliecināta, ka aizmirstu iedzert. Tā ieluek spirāli un dzīvo nost, ne es viņu jūtu, ne diskomforta pilnīgi nekādu izmaiņu.Rora @ 03.01.2025 16:15Ļoti nelāga pieredze bija ar hormonālo spirāli (tā "sagriezās", radīja iekaisumu, bija uz operāciju galda pēc tam jāguļas), pēc laika ārste pierunāja uz citu - ielika, atkal tas pats scenārijs. Rezumē - mans organisms "nepanesot" spirāles (svešķermeņus), jocīgi tik, ka krūšu implanti man ir jau vairākus gadus, un ar tiem vispār nav nekādu problēmu. No tabletēm vājprātīgi sāpēja galva un bija regulāra asiņošana (arī tad, kad nebija MR laiks), izmēģināju vēl arī tā saucamās hormonālas potes (jāpotē vienu reizi mēnesi - galīgi nav nekas veselīgs un maciņam nedraudzīgi). Beigu beigās, paliku pie vienām hormonālajām tabletēm, no kurām galva sāp mazāk un nav vairs asiņaino izdalījumu. Vai esmu priecīga tās lietot? Nē. Prezervatīvi riebjas un nosit visu vēlmi kaut ko darīt.
Drosmīgs Tev tas vīrietis. Tev pašai ar to spirāli ir kāds diskomforts? Ja tik nopietnu lēmumu apsverat?Sezam @ 03.01.2025 16:04Šobrīd hormonālā spirāle, bet tiek apsvērta doma par vasektomiju, tā kā bērnus vairāk neplānojam.
Vīrietim to tomēr izdara vieglāk un ātrāk nekā sievietei.
Dovana @ 03.01.2025 16:23Skumji, ka Tev tā ar to spirāli negāja. Gadās laikam arī tā, tāpat kā ar zobu implantiem. Man nekad nav bijis problēmu? draudzenēm arī, liekam pie viena ārsta, bet tam noteikti nav nozīmes. Man ar tabletēm noteikti neietu esmu pārliecināta, ka aizmirstu iedzert. Tā ieluek spirāli un dzīvo nost, ne es viņu jūtu, ne diskomforta pilnīgi nekādu izmaiņu.