brunettte @ 22.01.2025 14:11un tie video ir pierādījums tam, ka krāpa Jāni, ārpus tēmas.
kur šobrīd notiek koncerti? Kur var apskatīt grafiku? Viña sniegusi arī interviju , ka ņem atvalinajumu ? Gribu izlasītbrunettte @ 22.01.2025 14:10Paskaties cītīgāk internetu :) Anniņai ir koncerti šobrīd, gatavojās arī atvaļinājumam. Lūk Jānim gan karjera gāja pa burbuli Annas reputācijas dēļ. Tas ir tas pats Kiviča variants… visi viņu apņirdz, bet tāpat aicina uz koncertiem.
Mathilde @ 22.01.2025 14:13
Cik es sapratu, tas Marks arī bija atvēris ziedojumus un saziedoto naudu atdeva tēvam, kurš savkārt samaksāja Gordonei. Maskavā viss ir dārgi, noteikti cenas mērāmas no 10 tkst.
Par cik es arī sekoju no sākuma, tad ir aizdomīgas lietas- Timma ienāk poģītī ar papīra krūzīti, kurā ir sula+šņabis, noliek to uz palodzes, nez no kurienes izrok striķi un turpat pirmajā stāvā nolec uz pagrabstāvu un pakarās. Pie tam, tas neesot bijis viņa poģis, kur tas numurs.
Viņš ir garš, striķi piesiet un tad lekt no kāpņu margām uz leju??? tad tam
striķim bija jābūt nezcik garam, kas savkārt otrajā pusē viņu nepakārtu, bet viņš vnk nolektu uz kājām.
GlorijaGrevcova @ 22.01.2025 14:13
Stulba esi tu, ar botoksu piepumpētā mērkaķa pakaļa.
kas tu tāda esi lai noteiktu, kur viņi var un kur nevar teret to naudu?😂😂 Atslābsti.GlorijaGrevcova @ 22.01.2025 14:11
Lai rok tālāk “viena tante uz soliņa teica” murgus, bet par savu piķi, nevis par a ļa atvešanai samangoto.
Glorijai meņkas, gribās izlikt žulti te, jo mājās neviens neņem par pilnuKate9 @ 22.01.2025 15:22
Tu taa savu mammu apsauka! Proti kaunu, pabira!
brunettte @ 22.01.2025 15:35Glorijai meņkas, gribās izlikt žulti te, jo mājās neviens neņem par pilnu
ar karoti mutē neielikšu, būs pašai vien jāieiet tiktok, jāieraksta Anna Sedokova un jānoklausās pēdējās intervijas un jāpaskatās jaunākie koncertu video :) lūdzu, nav par ko. Nesēž viņa mājās un neraud gaužas asaras. Uz Maiami arī pēc Jāņa nāves mierīgi varēja aizlidot, lai uz banku aizietu :)Mia6 @ 22.01.2025 14:18kur šobrīd notiek koncerti? Kur var apskatīt grafiku? Viña sniegusi arī interviju , ka ņem atvalinajumu ? Gribu izlasīt
https://www.kp.ru/daily/27653.5/5038357/Mia6 @ 22.01.2025 14:18kur šobrīd notiek koncerti? Kur var apskatīt grafiku? Viña sniegusi arī interviju , ka ņem atvalinajumu ? Gribu izlasīt
GlorijaGrevcova @ 22.01.2025 14:09
Nevis sportistam, bet jāklim un ğimenes pametējam, idiote.
Kurmītis @ 22.01.2025 17:01Es nesaprotu, kas par problēmu ir tam Markam, ko viņš īsti nevar saprast? Skraida apkārt kā tāds krancis, tikai gaisu jauc izmeklēšanai ar savu ekselento loģiku. Es nespēju viņu uztvert nopietni. Spriež kā tāds divgadnieks. Jānis 100% izdarīja labprātīgi sev galu. Mēs noteikti vēl daudz ko nezinam, arī to faktu par azartspēlēm visi kaut kā noklusē. Vakar skatījos raidījumu- pustj govoratj....kā tādā tirgū. Paskatoties Jāņa pēdējās intervijas, ir skaidrs, ka neviens cits kā pats nav vainīgs pie karjeras beigām, ne jau kaut kāda Sedakova. Tad uzmeta lūpu un pameta treniņu, tad uz gadu nebrauks kur tur spēlēt, jo redz ģimene utt. Man liekas, ka pie tās Sedakovas viņš atrada to īsto ģimenes siltumu, tapēc arī tā piekērās Hektoram. Cik ir sievietes starp mums, kurām ātri vien piebesīs, ka džeks pārmīlējies un nedod vairs gaisa ko elpot. Tapēc jau arī izjuka tā laulība.
Kurmītis @ 22.01.2025 17:01Es nesaprotu, kas par problēmu ir tam Markam, ko viņš īsti nevar saprast? Skraida apkārt kā tāds krancis, tikai gaisu jauc izmeklēšanai ar savu ekselento loģiku. Es nespēju viņu uztvert nopietni. Spriež kā tāds divgadnieks. Jānis 100% izdarīja labprātīgi sev galu. Mēs noteikti vēl daudz ko nezinam, arī to faktu par azartspēlēm visi kaut kā noklusē. Vakar skatījos raidījumu- pustj govoratj....kā tādā tirgū. Paskatoties Jāņa pēdējās intervijas, ir skaidrs, ka neviens cits kā pats nav vainīgs pie karjeras beigām, ne jau kaut kāda Sedakova. Tad uzmeta lūpu un pameta treniņu, tad uz gadu nebrauks kur tur spēlēt, jo redz ģimene utt. Man liekas, ka pie tās Sedakovas viņš atrada to īsto ģimenes siltumu, tapēc arī tā piekērās Hektoram. Cik ir sievietes starp mums, kurām ātri vien piebesīs, ka džeks pārmīlējies un nedod vairs gaisa ko elpot. Tapēc jau arī izjuka tā laulība.
Tava cieņa viņiem noteikti ir nenormāli svarīga, ak nēashwanagwa @ 22.01.2025 17:48
Tur visi grib no pašnāvības uztaisīt Agatas Kristi romānu. Timmas tēvs un draugs zaudēja cieņu pēc dalības kremļa šovā.
Tēvs darīs visu lai uzzinātu patiesību... Kā tev nav kauna.ashwanagwa @ 22.01.2025 17:48
Tur visi grib no pašnāvības uztaisīt Agatas Kristi romānu. Timmas tēvs un draugs zaudēja cieņu pēc dalības kremļa šovā.
veci koncerti. TikTok daudz dezinformācijas , ka itkā sniedz koncertus. Nav viņa bijusi publiska sabiedrībā šobrīd. Krievi pat raksta , ka aizkulises runā, ka Anna beidzot gatavojas sniegt garu interviju, bet oficiālas informācijas nav nekur. Šobrīd viņa klusē. Ir zināms ka janvāra beigās sākas kkads dziedāšanas šovs, tur viņa esot viena no dalībniecēm , tad būšot redzama publiski.brunettte @ 22.01.2025 15:38ar karoti mutē neielikšu, būs pašai vien jāieiet tiktok, jāieraksta Anna Sedokova un jānoklausās pēdējās intervijas un jāpaskatās jaunākie koncertu video :) lūdzu, nav par ko. Nesēž viņa mājās un neraud gaužas asaras. Uz Maiami arī pēc Jāņa nāves mierīgi varēja aizlidot, lai uz banku aizietu :)
viņš bija garš un smags. Un, ja ir taisnība par to, ka dzēra vodku, tad stipri iereibis. Kā cilvēks tādā reibumā vispār ir spējīgs sasiet stipru mezglu, lai noturētu tādu Goliātu, kā viņš?Zilais Valis @ 22.01.2025 14:27
Viņš pakārās starp otro un pirmo stāvu
Ariete @ 22.01.2025 19:27Tēvs darīs visu lai uzzinātu patiesību... Kā tev nav kauna.