Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 530
Reģ: 03.08.2022
Ko Jūs Sanas mantai piesējāties. Pie laulības šķiršanas viņai pienācās puse no visas laulāto kopmantas. Ja uz to mirkli viņš tiešām bija miljonārs, tad paprasīt tikai dzīvokli un mašīnu ir vairāk kā pieticīgi.
28.12.2024 08:01 |

Reitings 1554
Reģ: 23.01.2024
Pugačova telegramā kāds ierakstījis komentāru:
"Un ķirsītis uz tortes visā šajā stāstā ir tas, ka Sedakovai tagad ir korporatīvā ballīte (ja kāds tic, ka viņa tagad atrodas slimnīcā, - es gribu mēģināt noņemt jūsu rozā brilles... ), tas ir galvenais legālo (bet ne galveno) ienākumu laiks (galvenais ir ubagot bagātiem precētiem vīriešiem). Kopumā Annai nav laika nodarboties ar BĒRĒM, SUNI, DOKUMENTIEM
PĒC ārzemnieka nāves Krievijas Federācijas teritorijā. Viņa var ciest tikai Instagram. "Atbrauks vēlāk" (viņas PR darbinieku atbilde). (...) Cilvēku raksturo darbi, nevis vārdi. Un punkts."
Tā kā melnā atraitne šobrīd ir dziļi darbos, nevis slimnīcā, ja var ticēt komentāram
28.12.2024 08:18 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
SarmaD @ 28.12.2024 00:47

Brīnumaini kā sieviete gatava otru sievieti apēst, tik ne redzēt ka tas vecis nav ne bijis akls, ne nevainīgs puišelis. Tā bieži tie veči tiek pataisīti par neko nezinošiem tizleņiem, tik tās ļaunās m@ukas viņus vedina grēkā.
Cik vīri no sievām nav aizgājuši pie citām. Visas kā viena - manu vīru aizvīla!
Tupas kas tupas.
mana pazinu loka , gimenes loka visiem jau zb sis topiks par J.Timmu.
Visu cieņu, bet vins jau ka “tautas varonis” bet Sana kā “atraitne” ar kuru lauliba pajuka jau 5 g atpakal! Nu pietiek cilveki so visu malt!
28.12.2024 09:05 |

Reitings 8614
Reģ: 13.04.2022
Kate9 @ 28.12.2024 09:05
Visu cieņu, bet vins jau ka “tautas varonis” bet Sana kā “atraitne” ar kuru lauliba pajuka jau 5 g atpakal! Nu pietiek cilveki so visu malt!

Tad huļi Tu te lien ar savām pieckapeikām, ja jau Tev tik ļoti zb?
28.12.2024 09:31 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Kate9 @ 28.12.2024 09:05

Te nav Tavs ģimenes un paziņu loks.
28.12.2024 09:31 |

10 gadi
Reitings 1463
Merilda @ 28.12.2024 09:31

Te nav Tavs ģimenes un paziņu loks.
jaa Ble😁
28.12.2024 10:02 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Ieva12345 @ 28.12.2024 02:32
Lai Jānim veiglas smiltis. ??
Es uzskatu, ka Anna vienīgā varējā tajā vakarā glābt Jāni.
Viņai bija dzimšanas dienas storijs, kur Jānis ierakstīja dzimšanas gadu un tās dienas datumu (Tagad zinām kā miršanas datumu)
Pēdējā publiskajā ierakstā no video novērošanas kamerām var redzēt cik izmisīgi ierunā balss ziņas (domāju, ka Annai domātas)
Nezinu cik paties info, bet esot bijuši 103 neatbildētie zvani Annai no Jāņa.
Anna varēja uzaicināt ciemos, parunāt, sliktākaja gadījumā varbūt kādā klīnikā ielikt. Būt kopā līdz mazliet uzlabojas psihiskais un emocionālais stāvoklis. Bet viņai bija vienalga.

Tu gribētu komunicēt ar kādu, kurš tik uzbāzīgi tevi vajā, komentē, zvana, paliek hostelī kas tuvāk tavai dzīvesvietai? Es domāju jebkura sieviete censtos tikt pēc iespējas tālāk no tāda vīrieša jo tas izklausās drīzāk pēc varmākas. Anna gan jau tur savu saujiņu iedeva lai cilvēks tiktu līdz dzīves apnikumam. Bet palikt no miljonāra par bomzi, saraut visas saites ar tuviniekiem, pat nepacensties dzīvot dēla dēļ... nu tas tā stulbi, maigi sakot.
28.12.2024 10:04 |

Reitings 19810
Reģ: 08.01.2024
Inna86 @ 28.12.2024 08:01
Ko Jūs Sanas mantai piesējāties. Pie laulības šķiršanas viņai pienācās puse no visas laulāto kopmantas. Ja uz to mirkli viņš tiešām bija miljonārs, tad paprasīt tikai dzīvokli un mašīnu ir vairāk kā pieticīgi.
Viņai un dēlam PIENĀKTOS PAT VAIRĀK, ja viņa pierādītu, ka viņš laulības laikā krāpa!
28.12.2024 10:28 |

Reitings 1063
Reģ: 11.08.2022
Svešos makos nelienu, bet 😁 Ta nu gan - Sanai atstàja 3istabu dzīvokli un mašínu, kurai ar katru gadu vèrtība krītas. Kà pati Sana raksta, šķiršanàs brīdī viņas vīrs bija miljonàrs. Acīmredzot, bija mantas šķirtības līgums, jo savàdàk nav saprotams, kàpèc pie šķiršanàs puse no tiem mlj neieripoja Sanas kontà.
28.12.2024 10:33 |

Reitings 8614
Kārtējo reizi pārliecinos, ka daļa no jums te jobnutas ir. Kāda suņa pēc jūs te dalāt svešu mantu? :D svešu, MIRUŠA cilvēka mantu.
Kāda jau vairs starpība, kas kuram pienācās pēc šķiršanās ar Sanu, ja cilvēka vairs nav? Acīmredzot Sana mīlēja to cilvēku, viņai šobrīd ir sēras, bet jūs te tādu sūdu maļat, ka Sanai pienāktos vairāk, ja pierādītu ka krāpa laulības laikā.
Labi, ka Sanai smadzeņu vairāk nekā jums te gaismas nesējām kopā ņemtām.
28.12.2024 11:21 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Rumblerx @ 28.12.2024 10:33
Svešos makos nelienu, bet ? Ta nu gan - Sanai atstàja 3istabu dzīvokli un mašínu, kurai ar katru gadu vèrtība krītas. Kà pati Sana raksta, šķiršanàs brīdī viņas vīrs bija miljonàrs. Acīmredzot, bija mantas šķirtības līgums, jo savàdàk nav saprotams, kàpèc pie šķiršanàs puse no tiem mlj neieripoja Sanas kontà.

Tas, ka atstāja dzīvokli un auto ir absolūti normāli un tā vajag. Izbrīna tas, ka pirms tagadējā vīra tajā dzīvoklī dzīvoja gan ar Saulieti, gan tagad ar tagadējo. Kur tādi veči rodas, kuriem tas liekas normāli pārvākties pie savas sievietes? Piedodiet, bet to nesapratīšu. Ir savs viedoklis par šādiem večiem un ne tas labākais.
28.12.2024 11:23 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 11:23

Tas, ka atstāja dzīvokli un auto ir absolūti normāli un tā vajag. Izbrīna tas, ka pirms tagadējā vīra tajā dzīvoklī dzīvoja gan ar Saulieti, gan tagad ar tagadējo. Kur tādi veči rodas, kuriem tas liekas normāli pārvākties pie savas sievietes? Piedodiet, bet to nesapratīšu. Ir savs viedoklis par šādiem večiem un ne tas labākais.

Ja Sanai ir savs dzīvoklis, bet vīriešiem mazāks vai vispār nav un tikai īrē, tad loģiski, ka vīrietis pārvācās pie sievietes. Varbūt sieviete nemaz negrib mainīt savu dzīvesvietu.
28.12.2024 11:28 |

Reitings 431
Reģ: 13.02.2024
Rumblerx @ 28.12.2024 10:33
Svešos makos nelienu, bet ? Ta nu gan - Sanai atstàja 3istabu dzīvokli un mašínu, kurai ar katru gadu vèrtība krītas. Kà pati Sana raksta, šķiršanàs brīdī viņas vīrs bija miljonàrs. Acīmredzot, bija mantas šķirtības līgums, jo savàdàk nav saprotams, kàpèc pie šķiršanàs puse no tiem mlj neieripoja Sanas kontà.

Nez kā tie miljoni tiktu piedzīti no ārzemju kontiem 🤣🤣🤣 Kā redzi, izsolīja LV teritorijā esošas garāžas, jo nav tādas opcijas, kā piedzīt alimentus no USA vai rašas vai vēl velns zin no kurienes. Vai arī Tu domā, ka Timmam alga gāja uz Swedbanku 🤣🤣🤣
28.12.2024 11:29 |

Reitings 431
Reģ: 13.02.2024
Mrs.True @ 28.12.2024 08:18
Pugačova telegramā kāds ierakstījis komentāru:
"Un ķirsītis uz tortes visā šajā stāstā ir tas, ka Sedakovai tagad ir korporatīvā ballīte (ja kāds tic, ka viņa tagad atrodas slimnīcā, - es gribu mēģināt noņemt jūsu rozā brilles... ), tas ir galvenais legālo (bet ne galveno) ienākumu laiks (galvenais ir ubagot bagātiem precētiem vīriešiem). Kopumā Annai nav laika nodarboties ar BĒRĒM, SUNI, DOKUMENTIEM
PĒC ārzemnieka nāves Krievijas Federācijas teritorijā. Viņa var ciest tikai Instagram. "Atbrauks vēlāk" (viņas PR darbinieku atbilde). (...) Cilvēku raksturo darbi, nevis vārdi. Un punkts."
Tā kā melnā atraitne šobrīd ir dziļi darbos, nevis slimnīcā, ja var ticēt komentāram

Jā, maita tāda, būtu labāk gājusi piedzerties, bimbāt un pakārties, vai ne?
Vai tiešām nav skaidrs, ka annuška ir praktiska vecena ar olām, viņa tagad domā, kā saglabāt piķa straumi kontā, nevis apraudāt Timmu, kurš bija spēļmantiņa, ar ko pazīmēties un drāzties, un kurš bij jau sen zb viņai.
Vienā lietā gan viņa pārrēķinājās, gan jau domāja, ka Timma joņos ar lakstiem kādu laiku un tad pats notīsies, nu tjipa šovs, laksti, ko publicēt IG. Taču šis ņēma un pakārās, tas gan jau uz mirkli iedeva pa nerviem, bet ne uz ilgu laiku. Pārējie bij gudrāki, izšķīrās un nospļāvās.
28.12.2024 11:38 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
sandrute @ 28.12.2024 11:28

Ja Sanai ir savs dzīvoklis, bet vīriešiem mazāks vai vispār nav un tikai īrē, tad loģiski, ka vīrietis pārvācās pie sievietes. Varbūt sieviete nemaz negrib mainīt savu dzīvesvietu.

Gan jau arī tādas versija pastāv. Bet zinot, ka iepriekš tajā dzīvoja ar bijušo vīru un to bijušais atstāja, tas ir pret vīrieša godu, ievākties tur. Nē nu, ja problēmas ar finansēm un tā ērti, ok, bet normāli tas nav. No vīrieša skatu punkta.
28.12.2024 11:39 |

10 gadi
Reitings 1463
amoreamore @ 28.12.2024 11:21
Kārtējo reizi pārliecinos, ka daļa no jums te jobnutas ir. Kāda suņa pēc jūs te dalāt svešu mantu? :D svešu, MIRUŠA cilvēka mantu.
Kāda jau vairs starpība, kas kuram pienācās pēc šķiršanās ar Sanu, ja cilvēka vairs nav? Acīmredzot Sana mīlēja to cilvēku, viņai šobrīd ir sēras, bet jūs te tādu sūdu maļat, ka Sanai pienāktos vairāk, ja pierādītu ka krāpa laulības laikā.
Labi, ka Sanai smadzeņu vairāk nekā jums te gaismas nesējām kopā ņemtām.
tu pati arī šizā esi, ne gramu mazak kaa es un pareejas te 😁
28.12.2024 12:25 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
KVP kāda/as uzskata, ka viņu viedoklis ir svarīgāks, īpaši, ja nesaprot pirmās exsievas publiskās žēlabas visu šo laiku?!
Cilvēciski saprotu, mums visām ir pirmās mīlestības, daudzām- exvīri, citi bērnu tēvi… bet publiski ilgtermiņā pirms tam žēloties par slikto bērna tēvu, tagad- publiski visu otrādi rakstīt.
Ne visi tēvi ir tikai labi, ja nopērk dzīvokli vai mašīnu, bet tagadējais vīrs varēja parunāt un sava goda dēļ, vismaz publiski neķidāt kādas tur garāžas un bērna uzturnaudas. Esi ievācies tā cita veča hātā, atbalsti arī finansiāli veča bērnu.
Ja jau godīgi, tad pret visiem.
Ja Jums piem. nomirs vīrs, kuram bija exsieva ar bērnu, un viņa sāks publiski ( IG liela auditorija) rakstīt mīlas un gaudu rakstus, tas būs tikai mazliet jocīgi.
Bet Jānis ir apglabāts, cerams mantojuma lietas netiks publiski ķidātas.
28.12.2024 12:37 |

10 gadi
Reitings 1463
amoreamore @ 28.12.2024 12:34

Tak Tu vispār atpisies un ej beidzot pakaries savā parūkā. Tu te esi lielākā sūda runātāja, tieši Tev dzīvē nav citas tēmas kā nauda, nauda, nauda, kuras Tev nav, jo esi jobnuta bomzene, tādēļ nākas nākt šeit un malt vienu un to pašu par savām izdomātajām bagātībām un līst Sanas makā.
Daune, kas daune, no com
Vispar nepis man vinas maks 😁😁 idiote, fantazetajaa! Un esmu pilniigi drosha ka ja es esmu bomzene , tad tu reiz 10 lielaaka bomzene esi! Un to es droshi varu apgalvot! A tadas smerdeles kaa Tu man nekad neieskaidros suudu par mani, mincit 😁😁 labi parzinu sevi, savu un savas gimenes labklajibu, taa ka tu drosi vari iet DIRST!
28.12.2024 12:42 |

Reitings 8614
Kate9 @ 28.12.2024 12:42
Daune, kas daune, no com
Vispar nepis man vinas maks ?? idiote, fantazetajaa! Un esmu pilniigi drosha ka ja es esmu bomzene , tad tu reiz 10 lielaaka bomzene esi! Un to es droshi varu apgalvot! A tadas smerdeles kaa Tu man nekad neieskaidros suudu par mani, mincit ?? labi parzinu sevi, savu un savas gimenes labklajibu, taa ka tu drosi vari iet DIRST!

Žēl, ka esi gan finansiāli, gan garīgi nabadzīga un nākas šeit tēlot. Gan jau uz Tavas ielas arī būs saule.
28.12.2024 13:20 |

Patīk
Reitings 2899
Reģ: 03.11.2023
Izskatās, ka ienācu 5. klases whatsapp čatiņā
28.12.2024 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits