mana pazinu loka , gimenes loka visiem jau zb sis topiks par J.Timmu.SarmaD @ 28.12.2024 00:47
Brīnumaini kā sieviete gatava otru sievieti apēst, tik ne redzēt ka tas vecis nav ne bijis akls, ne nevainīgs puišelis. Tā bieži tie veči tiek pataisīti par neko nezinošiem tizleņiem, tik tās ļaunās m@ukas viņus vedina grēkā.
Cik vīri no sievām nav aizgājuši pie citām. Visas kā viena - manu vīru aizvīla!
Tupas kas tupas.
Kate9 @ 28.12.2024 09:05mana pazinu loka , gimenes loka visiem jau zb sis topiks par J.Timmu.
Visu cieņu, bet vins jau ka “tautas varonis” bet Sana kā “atraitne” ar kuru lauliba pajuka jau 5 g atpakal! Nu pietiek cilveki so visu malt!
Kate9 @ 28.12.2024 09:05mana pazinu loka , gimenes loka visiem jau zb sis topiks par J.Timmu.
Visu cieņu, bet vins jau ka “tautas varonis” bet Sana kā “atraitne” ar kuru lauliba pajuka jau 5 g atpakal! Nu pietiek cilveki so visu malt!
Ieva12345 @ 28.12.2024 02:32Lai Jānim veiglas smiltis. ??
Es uzskatu, ka Anna vienīgā varējā tajā vakarā glābt Jāni.
Viņai bija dzimšanas dienas storijs, kur Jānis ierakstīja dzimšanas gadu un tās dienas datumu (Tagad zinām kā miršanas datumu)
Pēdējā publiskajā ierakstā no video novērošanas kamerām var redzēt cik izmisīgi ierunā balss ziņas (domāju, ka Annai domātas)
Nezinu cik paties info, bet esot bijuši 103 neatbildētie zvani Annai no Jāņa.
Anna varēja uzaicināt ciemos, parunāt, sliktākaja gadījumā varbūt kādā klīnikā ielikt. Būt kopā līdz mazliet uzlabojas psihiskais un emocionālais stāvoklis. Bet viņai bija vienalga.
Viņai un dēlam PIENĀKTOS PAT VAIRĀK, ja viņa pierādītu, ka viņš laulības laikā krāpa!Inna86 @ 28.12.2024 08:01Ko Jūs Sanas mantai piesējāties. Pie laulības šķiršanas viņai pienācās puse no visas laulāto kopmantas. Ja uz to mirkli viņš tiešām bija miljonārs, tad paprasīt tikai dzīvokli un mašīnu ir vairāk kā pieticīgi.
Rumblerx @ 28.12.2024 10:33Svešos makos nelienu, bet ? Ta nu gan - Sanai atstàja 3istabu dzīvokli un mašínu, kurai ar katru gadu vèrtība krītas. Kà pati Sana raksta, šķiršanàs brīdī viņas vīrs bija miljonàrs. Acīmredzot, bija mantas šķirtības līgums, jo savàdàk nav saprotams, kàpèc pie šķiršanàs puse no tiem mlj neieripoja Sanas kontà.
sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 11:23
Tas, ka atstāja dzīvokli un auto ir absolūti normāli un tā vajag. Izbrīna tas, ka pirms tagadējā vīra tajā dzīvoklī dzīvoja gan ar Saulieti, gan tagad ar tagadējo. Kur tādi veči rodas, kuriem tas liekas normāli pārvākties pie savas sievietes? Piedodiet, bet to nesapratīšu. Ir savs viedoklis par šādiem večiem un ne tas labākais.
Rumblerx @ 28.12.2024 10:33Svešos makos nelienu, bet ? Ta nu gan - Sanai atstàja 3istabu dzīvokli un mašínu, kurai ar katru gadu vèrtība krītas. Kà pati Sana raksta, šķiršanàs brīdī viņas vīrs bija miljonàrs. Acīmredzot, bija mantas šķirtības līgums, jo savàdàk nav saprotams, kàpèc pie šķiršanàs puse no tiem mlj neieripoja Sanas kontà.
Mrs.True @ 28.12.2024 08:18Pugačova telegramā kāds ierakstījis komentāru:
"Un ķirsītis uz tortes visā šajā stāstā ir tas, ka Sedakovai tagad ir korporatīvā ballīte (ja kāds tic, ka viņa tagad atrodas slimnīcā, - es gribu mēģināt noņemt jūsu rozā brilles... ), tas ir galvenais legālo (bet ne galveno) ienākumu laiks (galvenais ir ubagot bagātiem precētiem vīriešiem). Kopumā Annai nav laika nodarboties ar BĒRĒM, SUNI, DOKUMENTIEM
PĒC ārzemnieka nāves Krievijas Federācijas teritorijā. Viņa var ciest tikai Instagram. "Atbrauks vēlāk" (viņas PR darbinieku atbilde). (...) Cilvēku raksturo darbi, nevis vārdi. Un punkts."
Tā kā melnā atraitne šobrīd ir dziļi darbos, nevis slimnīcā, ja var ticēt komentāram
sandrute @ 28.12.2024 11:28
Ja Sanai ir savs dzīvoklis, bet vīriešiem mazāks vai vispār nav un tikai īrē, tad loģiski, ka vīrietis pārvācās pie sievietes. Varbūt sieviete nemaz negrib mainīt savu dzīvesvietu.
tu pati arī šizā esi, ne gramu mazak kaa es un pareejas te 😁amoreamore @ 28.12.2024 11:21Kārtējo reizi pārliecinos, ka daļa no jums te jobnutas ir. Kāda suņa pēc jūs te dalāt svešu mantu? :D svešu, MIRUŠA cilvēka mantu.
Kāda jau vairs starpība, kas kuram pienācās pēc šķiršanās ar Sanu, ja cilvēka vairs nav? Acīmredzot Sana mīlēja to cilvēku, viņai šobrīd ir sēras, bet jūs te tādu sūdu maļat, ka Sanai pienāktos vairāk, ja pierādītu ka krāpa laulības laikā.
Labi, ka Sanai smadzeņu vairāk nekā jums te gaismas nesējām kopā ņemtām.
Daune, kas daune, no comamoreamore @ 28.12.2024 12:34
Tak Tu vispār atpisies un ej beidzot pakaries savā parūkā. Tu te esi lielākā sūda runātāja, tieši Tev dzīvē nav citas tēmas kā nauda, nauda, nauda, kuras Tev nav, jo esi jobnuta bomzene, tādēļ nākas nākt šeit un malt vienu un to pašu par savām izdomātajām bagātībām un līst Sanas makā.
Kate9 @ 28.12.2024 12:42Daune, kas daune, no com
Vispar nepis man vinas maks ?? idiote, fantazetajaa! Un esmu pilniigi drosha ka ja es esmu bomzene , tad tu reiz 10 lielaaka bomzene esi! Un to es droshi varu apgalvot! A tadas smerdeles kaa Tu man nekad neieskaidros suudu par mani, mincit ?? labi parzinu sevi, savu un savas gimenes labklajibu, taa ka tu drosi vari iet DIRST!