huitzitzilin @ 27.12.2024 22:46Izlasiet pugacheva jaunāko ziņu TG
Kad Timma aizbrauca uz Krieviju, Sanai arī bija viedoklis, tikai, nespēju atcereties- kāds tas bija?Mathilde @ 27.12.2024 22:55Da beidziet, Sanai Timma bija bijušais vīrs jau ntos gadus atpakaļ. Abi ar vīru dzīvo šikos apartamentos, brauc ar šiku auto, tas viss par Timmas naudu, un vēl viņas vīrs nevar palīdzēt uzturēt viņas vienu! bērnu???, ka vajag izsolīt un publiskot info par kautkādām stāvvietām?
Cik maksā tāds dzīvoklis? Domāju vairāk par 100 tkst, ja Sana ar vīru pieliktu tādu summu, tad taču vienu bērnu var uzturēt.
es nesaku, ka nevajag prasīt alimentus, bet īsi pirms nāves postulēja vairākus postus par nekrietno exvīru un tagad visur pirmajās rindās, ka cieš un bijis vislabākais ģimenes apgādnieks.
Kā saka- opreģelis!
Liela nauda, skaistas sievietes vienmēr bija liels izaicinājums vīriešiem, un tas vienmēr kādu ir pazudinājis. Kāds netika ar to skaidrībā! Vecenes dēļ galu sev taisīt?!?
Bet uz tā taisīt sev reklāmu?! Pietika ar vienu postu no pirmās exsievas un viss.
ronnie @ 27.12.2024 23:25P.S. Zinu, ko runāju, jo manā ģimenē bija identiska situācija. Kad mans tētis (lai miers viņa dvēselei) pirms daudziem gadiem Krievijā iepazinās ar baltkrievu izcelsmes sievieti un aizgāja no manas mammas, bija iemīlējies līdz vājprātam, neskatoties uz to, ka jaunā sieva bija par viņu gados daudz jaunāka. Bet naudu gan viņa mīlēja. Oi, kā mīlēja. Tajā laikā man, tolaik vēl 16 gadus vecam pusaudzim, mācīdama, ka dzīvē galvenais ir nauda un ka nav svarīgi vai mans vīrs nākotnē būs vecs vai resns, jo "glavnoe - eto ģengi i vsjo." Tā nu gadi gāja un gāja, un tētis rāvās fiziski ļoti smagā darbā, kamēr sieviņa sēdēja mājās, staigāja pa skaistumkopšanas saloniem un taisīja sev deguna operācijas. Protams, pats bija muļķis, bet zinu, ka viss, ko viņš darīja, tika darīts dēļ tā, ka viņš to sievieti ļoti mīlēja. Nu, lūk, bet beigu beigās, kad tētis jau gulēja uz nāves gultas, jo vēzis izrādījās stiprāks par viņu, jaunā sieva pat nepacentās viņu apciemot, tikai atbildēja, ka kādu citu dienu. Pirms nāves tētis vēl jautāja, kad sieva atbraukšot ciemos, bet mēs nespējām viņam pateikt, ka viņa nemaz netaisās pie viņa vairs braukt. Pāris dienas pēc bērēm es saņēmu paciņu ar tēta drēbēm un mantām, jo viņa pēc iespējas ātrāk centās atbrīvoties no visa. Kāpēc? Pārsteigums, pārsteigums! Jo tēta vietu uzreiz ieņēma jauns čalis, kuram, protams, atkal bija pietiekami daudz "ģengi". Jā, tādās situācijās vīrieši spēj būt akli, spēj būt lieli muļķi un izlikties neredzam to, ka tiek izmantoti, taču arī sievietes spēj būt tādas maitas, ka aizstāvēt tādas, pardon my french, "sučkas", kuras spēlējas ar citu cilvēku jūtām un dzīvēm, manā uztverē ir zem normālu sieviešu goda. Tas arī viss, ko gribēju pateikt.
Lai miers Jāņa dvēselei. ?
SarmaD @ 27.12.2024 23:57
Tā sieviete pie kuras tavs tēvs aizgāja ir muļķe, bet tavs tēvs vel lielāks muļķis. Gluži kā Timmas lietā. Un uz situāciju jāskatās skaidrām acīm, nevis uz Timmu kā savu nelaiķa tēvu vai Annu kā šausmīgo briesmoni. Tavam tēvam acīmredzami arī nepietika saprāta.
Kirbis32 @ 28.12.2024 00:24
Sarma?? tu esi vienkārši debīla un bezempātisks indivīds.
Tu Neproti uzklausīt un just līdzi,cieta kā akmens! Un tas par tevi nav labi,aizej pie psihologa un izrunā savas sāpēs,jo dzīvot tādai kā tu ir un būs grūti,nekas nemainīsies,sapūsi žultī!
Kirbitis @ 27.12.2024 23:05
Es gan noticeju Sanai, Janis vinu pameta ar zidaini, aizgaja pie citas sievietes- vina ienida vinu, prasija alimentus, ierieba utt jo bija pamesta.. bet nave- tas ir savadak..es ticu ka vina sero
Natali @ 27.12.2024 23:56Kad Timma aizbrauca uz Krieviju, Sanai arī bija viedoklis, tikai, nespēju atcereties- kāds tas bija?
SarmaD @ 28.12.2024 00:25
Es esmu empāts, bet ne tad, ja cilvēks apzināti izdara stulbas izvēles un viņu vel žēlo.
IceCream @ 28.12.2024 00:20Lasu, ka bērēs fonā liktas bildes no viņa dzīves. Varu saderēt, ka Sedokova nebija nevienā no tām. Cik tas viss ir ironiski.
Par tām kripto un azartspēlēm - ja arī kas tāds bija, tad, visticamāk, lai iegūtu naudu.
Domāju, ka pielikt punktu dzīvei izlēma kaut kādas mirkļa psihozes iespaidā nevis kā ilgi un dikti izplānotu notikumu.
Ceru, ka dvēsele ir atradusi mieru ?
Mathilde @ 27.12.2024 22:55Da beidziet, Sanai Timma bija bijušais vīrs jau ntos gadus atpakaļ. Abi ar vīru dzīvo šikos apartamentos, brauc ar šiku auto, tas viss par Timmas naudu, un vēl viņas vīrs nevar palīdzēt uzturēt viņas vienu! bērnu???, ka vajag izsolīt un publiskot info par kautkādām stāvvietām?
Cik maksā tāds dzīvoklis? Domāju vairāk par 100 tkst, ja Sana ar vīru pieliktu tādu summu, tad taču vienu bērnu var uzturēt.
es nesaku, ka nevajag prasīt alimentus, bet īsi pirms nāves postulēja vairākus postus par nekrietno exvīru un tagad visur pirmajās rindās, ka cieš un bijis vislabākais ģimenes apgādnieks.
Kā saka- opreģelis!
Liela nauda, skaistas sievietes vienmēr bija liels izaicinājums vīriešiem, un tas vienmēr kādu ir pazudinājis. Kāds netika ar to skaidrībā! Vecenes dēļ galu sev taisīt?!?
Bet uz tā taisīt sev reklāmu?! Pietika ar vienu postu no pirmās exsievas un viss.
Kirbis32 @ 28.12.2024 00:29
SEDOKOVA BIJA JĀŅA TIMMAS VĒZIS-APĒDA!
KĀ MĒRIS PĀRGĀJA PĀRI.
Ai, nu beidz. Tā it kā tas būtu tik vienkārši nopārdot dzīvokli un iegādāties citu. Iespējams, jā, viņiem ir kaut kas tāds plānā, bet kāda mums darīšana. Šaubos, ka Tu kā vientuļā māmiņa, kas svaigi precējusies, pēkšņi tirgotu automašīnu, dzīvokli, mantas utt. tikai tādēļ, ka bijušais iegādājās. Jā, izcili būtu, ja tagadējais vīrs varētu parūpēties par to, bet kas to lai zina. Šobrīd viņi dzīvo brīnišķīgā un labiekārtotā projektā, varbūt krāj naudu kaut kam lielākam, plašākam, kāpēc strauji kaut ko mainīt?sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 00:41
Nāve visu maina. Maina cilvēku, maina sajūtas, maina visu. Vienīgi tagadējais vīrs ērti iekārtojies. Nav izprotams, kā vecis var gribēt dzīvot sievas bijušā pirktā mājoklī.
skylie @ 28.12.2024 02:00Uzskatu, ka jābeidz terorizēt Sana. Viņa šiem elles lokiem ir izgājusi cauri ar paceltu galvu un cieņu, arī tagad, kad bildēs redzams, ka pārdzīvo ļoti. Viņa tiešām ir pelnījusi to labāko sev un savam dēliņam.
Par Jāni runājot, vai vispār ir vairs vērts cilāt kas, ko, kāpēc? Gribēja aiziet un aizgāja. Traģiski, pāragri, bet viss jau kopš 2019. gada norādīja uz to, ka nekas labs no šīs trakulīgās un ārprātīgi kaislīgās mīlas nebūs.
Savukārt Anna, uzskatu, ka saņems pēc nopelniem agrāk vai vēlāk. Dievs nav mazais bērns, sakārtos visu pa plauktiņiem.
Vienīgi brīnos par Mark Pugachev. Visu zināja, visu zināja, gan kā Aņka krāpa, gan visu pārējo, bet Jānim nepalīdzēja. Neesot pamanījis, pašam ģimene tak. Saprotu, tā dzīvē notiek, bet kā var likties, ka cilvēkam, kurš ir savas kaislīgākās mīlestības piekrāpts, viss būs ok? Bet tas tā. Kaut kur lasīju, ka “Sana runā krietni par vēlu”. Tas pats attiecas uz Marku Pugachev.
Kopumā uzskatu, ka Jāņa situācija bija neglābjama. Izglābt cilvēku, kurš ir kā zirgs ar klapēm uz acīm, ir nereāli. Ģimene viņam esot galvenā. Nu, un ja pretī stāv tik tupa vecene, ko var gribēt. Es domāju, ka viņa varēja viņam palīdzēt, runāt, iedrošināt doties pie terapeita, satikt ģimeni.. bet viņa vienkārši negribēja ņemties.
Mercury6 @ 28.12.2024 03:03Tas ir Sanas dzīvoklis un mašīna. Viņa tur var dzîvot ar ko vēlas. Tas bija mazākais, ko Jānis varēja viņai atstāt, ņemot vērā visu laiku, ko Sana viņam veltīja un paskatieties, kur viņš ar viņu kopā bija, turklāt par savu stulbumu aizskriet līdzi slāvu duņķai arī ir jāmaksā - gribi sākt visu no jauna - sāc, bet ne jau izliekot no dzīvesvietas bijušo sievu ar zīdaini. Viņam pat vajadzēja viņai bērnu kopšanas atvaļinājumu samaksāt, ja bija vienojušies, ka Sana būs sportista sieva un savu dzīvi pakārtos viņam, līdz ar ko nestrādāja algotu darbu un nesapelnīja sev pabalstu. Annuška tikai visu izsaimniekot mācēja. Un alimenti ir atsevišķi - lai arī minimālie, tie ir jāmaksā, tik un tā. Neatkarīgi, ko esi nopircis kādreiz vai atstājis. Ja tēvs jūsu bērnam nopērk iphone par 1400€, tas nenozīmē, ka tagad 7 menešus var alimentus nemaksāt. Visām tik šausmīgi žēl, ka Sanai palika dzīvoklis un auto un vairs nekas nepienācās, pat pēc likuma tas tā nav. Kurš tad par bērnu rūpējās visu laiku? Sana viena pati audzināja un, sanāk, ka arī finansiāli kopā ar savu jauno vīru rūpējās, ja Jānis 2 gadus nemaksāja. Domāju, ka aizkadrā ir bijis daudz izdarības viņas virzienā no Jāņa un Annas, kam viņa izgājusi cauri un joprojām no sirds ar mīlestību atvadās. Viņa ir pelnījusi daudz vairāk kā vienu kādus vismaz 6 gadus vecu auto un trīsistabu dzīvokli. Žēl Sanas no sirds, man viņa vienmēr ir patikusi.