Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

10 gadi
Reitings 2345
Reģ: 27.02.2011
Viņa mīlēja viņu...
Ļoti labi zinu, kas ir tikties ar atkarīgo vīrieti, tā ir traģēdija, pat ja mīli, palīdzēt šādam cilvēkam nevari
27.12.2024 22:16 |

10 gadi
Reitings 2345
Viņa mīlēja viņu...
Ļoti labi zinu, kas ir tikties ar atkarīgo vīrieti, tā ir traģēdija, pat ja mīli, palīdzēt šādam cilvēkam nevari
27.12.2024 22:16 |

10 gadi
Reitings 2345
Es mīlēju un joprojām mīlu cilvēku ar atkarībām, palīdzēt tur nevar neviens, tikai pats cilvēks. To nesapratīs tie kuri nav tajā. Vari tikai mīlēt un ziedot sevi, ja pārmet vai novērsies, tad smagi sāpini sevi. Mīļās sievietes, jūs vienkārši nezinat ko tas nozīmē un kā tas ir.
27.12.2024 22:19 |

Reitings 1967
Reģ: 13.09.2021
Chikitita @ 27.12.2024 22:16
Viņa mīlēja viņu...

Viņa mīlēja viņu tik ilgi kamēr bija miljonārs. No kurienes Jums informācija par viņa atkarībām? Un pat ja viņam bija kāda atkarība , tad pirms Annas viņam tādas nebija un no labas dzīves ar sievieti nevar palikt atkarīgs no alko vai kā cita.
27.12.2024 22:20 |

Reitings 10
Reģ: 15.07.2022
Jāņa ļoti žēl, tā ukraiņu padauza nebija vērta pat viņa mazā pirkstiņa. Nebija vajadzīgs ne dzīvs, un miris vēl mazāk. Pat nezuzskatija par vajadzīgu atvadīties. Kur tādu sātanisku būtni varēja iemīlēt? Rets atradums, -mantkārīga, tukša, divkosīga, bezdvēseliska. Krievijā, cerams, viņai ar karjeru būs cauri,- tukstošiem krievu youtubā viņu nosoda un velta Jānim vissirsnīgākos un labākos komentārus, tāpat arī vietējie blogeri. Žēl, ka Jānis to vairs nedzird, dzīvē viņam pietrūka cilvēku atbalsts un sapratne. Lai viņam vieglas smiltis. Un līdzjūtība vecākiem un sievai (īstajai).
27.12.2024 22:22 |

10 gadi
Reitings 2345
Tie ir attaisnojumi. Cilvēks pats netiek galā ar savām problēmām un izaicinājumiem, pie savām izvēlēm nevar vainot nevienu.
Ir skaidrs, varbut krematorija bija tukstoši, bet tikai viens cilvēks kurš patiesi bija sirdī un svarīgs, tur nebija, tā bija Anna.
27.12.2024 22:23 |

10 gadi
Reitings 43
Reģ: 22.01.2014
Domāju, ka Gobzema apgalvojumi par azartspēlēm un kripto valūtu atbilst taisnībai, jo Jāņa twitter kontā bildēs no 2021.gada parādās cripto screenshoti. Daudz visādu bilžu no kaut kādas spēles Meta Ballers, nez kas tas tāds.
To, kas notika starp viņiem zināja tikai viņi abi.
Jāņa tetovējums simbolisks, ja tā paskatās. Viena skeletgalva neko nedzird, otra neko neredz, trešā klusē. Fonā spēļu kauliņi ("monētas"), metamais kauliņš. Svaru kauss ar smadzenēm un sirdi. Visu redzošā acs.
Varbūt tiešām bija azartspēļu/kripto atkarība. Sedakova patrieca un tā radās tas stāsts par to, ka viņa izvēlējās naudu. Varbūt tiešām izvēlējās naudu, bet varbūt tā naudas zaudēšana nesa līdzi citas problēmas, t.sk., tiešām atkarības. Spekulācijas un minējumi. Neko mēs neuzzināsim.
Sedakovai visādā ziņā tagad ļoti grūti. Ja mīlēja un tagad visi vaino viņu, tad attīrīt savu slavu nozīmē, nomelnot viņu. Bet kā viņu nomelnot, ja viņš savas mīlestība dēļ no dzīves atvadījās.
Viens ir skaidrs. Jāņa dzīve kādā brīdī aizgāja ļoti šķērsām. Iespējams, nervu sistēma neizturēja visu to mega kairinājumu un adrenalīnu.
27.12.2024 22:29 |

10 gadi
Reitings 352
Reģ: 01.08.2012
Chikitita @ 27.12.2024 22:23
Tie ir attaisnojumi. Cilvēks pats netiek galā ar savām problēmām un izaicinājumiem, pie savām izvēlēm nevar vainot nevienu.
Ir skaidrs, varbut krematorija bija tukstoši, bet tikai viens cilvēks kurš patiesi bija sirdī un svarīgs, tur nebija, tā bija Anna.
viņa viņam bija tajā brīdī vistuvākais cilvēks, nu ka Tu redzot cik slikti ir otram, nemeklē iespejas viņam palidzet? Labi, mīlestība beidzas, satikt vairs negribēja utt, bet viņas dēļ viņš pārtrauca kontaktus ar ģimeni, miera labad, jo nedod Dievs aizies atpakaļ pie dēla mammas. Nu ja viņa negribēja ar viņu vairs cakareties, varēja ģimenei dot ziņu - braucat glābt savu dēlu. Jebkurš mīlošs vecāks, būtu skrējis caur uguni un udeni lai tik palidzetu savam bernam. Tikai sedokova zināja cik patiesība ir slikti, bet viņa viņu vnk pameta likteņa varā. Būtu kaut vai psihiatriskajā slimnīcā viņu ievietojusi.
27.12.2024 22:37 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023
Izlasiet pugacheva jaunāko ziņu TG
27.12.2024 22:46 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023
.
27.12.2024 22:48 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
Da beidziet, Sanai Timma bija bijušais vīrs jau ntos gadus atpakaļ. Abi ar vīru dzīvo šikos apartamentos, brauc ar šiku auto, tas viss par Timmas naudu, un vēl viņas vīrs nevar palīdzēt uzturēt viņas vienu! bērnu???, ka vajag izsolīt un publiskot info par kautkādām stāvvietām?
Cik maksā tāds dzīvoklis? Domāju vairāk par 100 tkst, ja Sana ar vīru pieliktu tādu summu, tad taču vienu bērnu var uzturēt.
es nesaku, ka nevajag prasīt alimentus, bet īsi pirms nāves postulēja vairākus postus par nekrietno exvīru un tagad visur pirmajās rindās, ka cieš un bijis vislabākais ģimenes apgādnieks.
Kā saka- opreģelis!
Liela nauda, skaistas sievietes vienmēr bija liels izaicinājums vīriešiem, un tas vienmēr kādu ir pazudinājis. Kāds netika ar to skaidrībā! Vecenes dēļ galu sev taisīt?!?
Bet uz tā taisīt sev reklāmu?! Pietika ar vienu postu no pirmās exsievas un viss.
27.12.2024 22:55 |

Reitings 83
Reģ: 24.09.2024
Mathilde @ 27.12.2024 22:55
Da beidziet, Sanai Timma bija bijušais vīrs jau ntos gadus atpakaļ. Abi ar vīru dzīvo šikos apartamentos, brauc ar šiku auto, tas viss par Timmas naudu, un vēl viņas vīrs nevar palīdzēt uzturēt viņas vienu! bērnu???, ka vajag izsolīt un publiskot info par kautkādām stāvvietām?
Cik maksā tāds dzīvoklis? Domāju vairāk par 100 tkst, ja Sana ar vīru pieliktu tādu summu, tad taču vienu bērnu var uzturēt.
es nesaku, ka nevajag prasīt alimentus, bet īsi pirms nāves postulēja vairākus postus par nekrietno exvīru un tagad visur pirmajās rindās, ka cieš un bijis vislabākais ģimenes apgādnieks.
Kā saka- opreģelis!
Liela nauda, skaistas sievietes vienmēr bija liels izaicinājums vīriešiem, un tas vienmēr kādu ir pazudinājis. Kāds netika ar to skaidrībā! Vecenes dēļ galu sev taisīt?!?
Bet uz tā taisīt sev reklāmu?! Pietika ar vienu postu no pirmās exsievas un viss.

Es gan noticeju Sanai, Janis vinu pameta ar zidaini, aizgaja pie citas sievietes- vina ienida vinu, prasija alimentus, ierieba utt jo bija pamesta.. bet nave- tas ir savadak..es ticu ka vina sero
27.12.2024 23:05 |

Reitings 20
Reģ: 06.11.2022
Redzu, visa Latvija sēro, mīl un mīlēs viņu. Neviena slikta vārda, izņemot no Maskavas “draudzenēm”, kuras lej dubļus uz aizgājušo cilvēku. Man nav vārdu, lai to aprakstītu – jūs esat sliktākas par netīriem autiņiem. Tas ir vēstījums tiem, kas tagad slikti runā par nevainīgu cilvēku, kuru izmantoja un pameta. Viņš katru dienu dāvāja mīlestību, pat svešiem bērniem. Un lūk, kā netaisnība pārvērtās traģēdijā. Pēc diviem mēnešiem visi aizmirsīs, bet vecāki un tuvinieki dzīvos ar sajūtu, ka nespēja izglābt savu dēlu. Dvēseles mokas ir vissmagākās – dažreiz vieglāk zaudēt ķermeņa daļu nekā dzīvot ar šo sāpi. Tie, kas nav mīlējuši, nesapratīs, kā tas ir, kad dvēsele kliedz tā, ka vairs negribas dzīvot. Kad nevari elpot, jo iekšā ir kamols, un esi gatavs uz visu. Visa Latvija patiesi līdzjūt viņa tuviniekiem. Kāpēc? Jo viņu zināja personīgi, zināja kā čempionu, profesionāli, varoni. Zaudējums ir neatgūstams.
Vai Aņa viņu mīlēja? Nē! Nē un vēlreiz nē! Viņa mīlēja tikai viņa naudu! Mīlestība nepazūd, kad beidzas nauda un parādās grūtības. Kad mīlestība ir īsta, cilvēki, īpaši laulātie, cenšas atjaunot attiecības un atbalsta grūtos brīžos. Bet šī “ragana” izklāja kājas raidījumā "Izdzīvot Dubaijā", kas kļuva par neatgriešanās punktu. Viņa tūlīt pēc tam augustā ballējās ar bagātiem vīriešiem par naudu, joprojām būdama precējusies ar Jāni.
27.12.2024 23:19 |

Reitings 20
Es zinu, par ko runāju. Man ir fakti un pierādījumi – fotogrāfijas, video. Jānis viņu meklēja Maiami un atrada (labāk būtu, ja nebūtu atradis). Kad viņš negaidīti ieradās vietā, kur redzēja, kā Aņa sēž uz cita ceļiem, un pēc tam izlasīja viņas saraksti ar citiem vīriešiem, kas bija bez gala. Labāk būtu, ja viņš to nebūtu redzējis – šos dubļus un nodevību. Tas bija trieciens, kuru viņš nespēja pārdzīvot laikā, kad Jānim sākās lielas problēmas karjerā, jo viņš vienmēr izvēlējās Aņu, nevis karjeru un savu ģimeni. Viņam bija sāpīgi, viņš nesaprata, kā tas ir iespējams. Viņai vienkārši nekas nebija iekšā, izņemot savu "es" un ego.
Viņš tika iznīcināts no iekšpuses, viņš nezināja, ko darīt. Otrs trieciens bija, kad viņam atsūtīja kompromitējošu materiālu no raidījuma “Izdzīvot Dubaijā”. Protams, televīzijas cilvēki visu notīrīja un padarīja vainīgus citus dalībniekus. Bet Jānis sev jautāja: kā tas iespējams? Un izrādījās – iespējams. Viņš piedeva visus viņas sānsoļus. Viņš atteicās tam ticēt un turpināja viņu nēsāt uz rokām. Viņa izspieda no viņa visu, ko varēja – mīlestību, karjeru, jaunību, dzīvi. Atstāja viņu ar tukšu maku un salauztu dvēseli. Daudzi saka – tas bija viņa izvēle, es nepiekrītu. Viņa izvēle vienmēr bija par labu Aņai. Viņa lika viņam izvēlēties starp sevi un karjeru, pat starp sevi un viņa paša dēlu. Viņa lika viņam attālināties no visiem, lai iegūtu pilnīgu kontroli pār viņu un viņa naudu, kamēr tā viņam bija. Visa viņa ģimene to apstiprināja. Aņa vienmēr viņam teica, ka viņa ģimene viņai nav piemērota. Viņa sanaidoja visu ģimeni, lai viņš paliktu viens un lai viņu varētu manipulēt, kā viņa gribēja.
27.12.2024 23:20 |

Reitings 20
Pasaule ir nežēlīga un netaisnīga. Es ļoti pārdzīvoju, ka nebiju blakus, kad vajadzēja, ka nepamanīju, kas ar viņu notika jūlijā. Man ir sava dzīve, ģimene, bizness. Es vienkārši to neredzēju. Ja būtu zinājis, nebūtu to pieļāvis. Bet arī šeit Aņa nav bez vainas. Viņa sanaidoja visus ģimenes locekļus.
Runā, ka viņa viņam aizdeva naudu – kārtējās melis. Man ir sarakste, kur citi vīrieši sūtīja viņai 200–300 tūkstošus rubļu mēnesī, un Jānis pēc tam viņiem atdeva ar kriptovalūtu. Un, pieņemsim, pat ja viņa viņu būtu atbalstījusi grūtā brīdī – tas ir normāls ģimenes solis. Būt un atbalstīt gan priekos, gan bēdās. Viņa taču to solīja. Tā ir, viss ir meli uz meliem, lai atmazgātu savu netīro reputāciju. Bet ir bumerangs, kas noteikti atgriezīsies. Divi cilvēki jau ir aizgājuši no dzīves viņas dēļ, un klips “Šantaram” kā apstiprinājums. Vīrieši, atcerieties – skatieties uz sieviešu pagātni, pirms veidojat attiecības. Un nesienieties ar tām, kuras ir par 10–20 gadiem vecākas. Viņas ir pieredzējušas un viltīgas. Ja dosi vaļības – viņas tevi aprīs. Nepieciešams stiprs gars, lai no tā izkļūtu. Sāpīgi, ka neizglābām Jāni
27.12.2024 23:20 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
Pēdējo dienu laikā par šo tēmu esmu noskatījusies vairākus video, paklausījusies dažādu cilvēku izteiktajos viedokļos un, ziniet, beigu beigās nonākusi pie tāda interesanta secinājuma: cilvēki, kuri šajā situācijā iestājas pret Sedokovu, ir visnotaļ inteliģenti, izglītoti, saprātīgi, kamēr tie, kuri ļoti atbalsta Sedakovu un līdz ar zemi nolīdzina Jāni, ir, nu, kā lai to tā pieklājīgāk pasaka... Respektīvi, tādi paši kā Sedokova. Līdz ar to arī šajā diskusijā, lasot to lietotāju komentārus, kuros tiek aizstāvēta Sedokova, man par konkrēto cilvēku daudz kas top skaidrs.
Protams, Jānis pats vainīgs, ka iemīlējās, ka aizgāja no ģimenes, taču teikt, ka Sedokova ir nevainīga aitiņa un ka nu ne pie kā nav vainīga, ir smieklīgi. Sedokova ir tas sieviešu tips, kurš māk, oi, kā māk ap savu pirkstu apvīt vīrieti, piesaista ar savu seksapīlu, enerģiju. Jo īpaši izteikti tas ir slāvu sievietēm, kuras māk savaņģot un vīrieti izsūkt sausu, jo viņām vienmēr vajag "podarki", "šubi", "rozi", "briļjanti" un kas tik vēl ne. Tādas sievietes mīl ar acīm un materiālās vērtības stāda augstāk par visu pārējo, līdz ar to brīdī, kad vīrietis vairs nevar atļauties to visu, arī lielā "ļubov" no šo sieviešu puses zūd, jo priekš kam tādai Annočkai nabags Jānis, ja kaut kur Dubaijās vai vēl nezin kur gaida citi bagāti papuči, kuri turpinās dāvināt "briļjantus" un "šubas"? No Annas puses tur bija tikai un vienīgi mīlestība pret Jāņa naudu, ārējo izskatu un tā laika statusu sabiedrībā, taču tiklīdz tas viss zuda, arī "mīlestība" beidzās. Savukārt Jānis, samīlējies un apmāts līdz vājprātam, palika tur, kur palika - tumšā, aukstā kāpņutelpā. Tā ka nevajag te tagad aizstāvēt Annočku, jo tādas "sievietes" pat nav sieviešu vārda cienīgas. Pretīgas, aukstas manipulatores un izmantotājas, kuras vārda tiešā nozīmē iet pāri līķiem.
27.12.2024 23:21 |

Reitings 20
Viņš baidījās atzīties ģimenei, cik ļoti cieta un cik smagi viņam bija. Taču viņš slēpa savas jūtas. Nekad nesūdzējās, vienmēr teica, ka viss ir kārtībā. Visiem gadās grūtības. Bet izrādījās, ka viņš bija pārāk apsēsts. Viss, ko raksta internetā – par to, ka viņš bija alfons, ka tā bija viņa izvēle, ka viņa palīdzēja viņa ģimenei, ka viņai bija labas attiecības ar viņa mammu – tas viss ir MELI! Visa viņa ģimene tā uzskata! Visi viņa tuvinieki – un viņu ir ļoti daudz, kurus viņš atgrūda, jo tā gribēja Aņa.
Es nevaru savaldīt asaras! Viss, Aņečka, tev tas atgriezīsies, tu to atcerēsies visu savu dzīvi.
27.12.2024 23:22 |

Reitings 20
Teksts no pugachev telegrama kanāla, ja nu kādai slinkums tulkot un lasīt krievu valodā.
27.12.2024 23:23 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
P.S. Zinu, ko runāju, jo manā ģimenē bija identiska situācija. Kad mans tētis (lai miers viņa dvēselei) pirms daudziem gadiem Krievijā iepazinās ar baltkrievu izcelsmes sievieti un aizgāja no manas mammas, bija iemīlējies līdz vājprātam, neskatoties uz to, ka jaunā sieva bija par viņu gados daudz jaunāka. Bet naudu gan viņa mīlēja. Oi, kā mīlēja. Tajā laikā man, tolaik vēl 16 gadus vecam pusaudzim, mācīdama, ka dzīvē galvenais ir nauda un ka nav svarīgi vai mans vīrs nākotnē būs vecs vai resns, jo "glavnoe - eto ģengi i vsjo." Tā nu gadi gāja un gāja, un tētis rāvās fiziski ļoti smagā darbā, kamēr sieviņa sēdēja mājās, staigāja pa skaistumkopšanas saloniem un taisīja sev deguna operācijas. Protams, pats bija muļķis, bet zinu, ka viss, ko viņš darīja, tika darīts dēļ tā, ka viņš to sievieti ļoti mīlēja. Nu, lūk, bet beigu beigās, kad tētis jau gulēja uz nāves gultas, jo vēzis izrādījās stiprāks par viņu, jaunā sieva pat nepacentās viņu apciemot, tikai atbildēja, ka kādu citu dienu. Pirms nāves tētis vēl jautāja, kad sieva atbraukšot ciemos, bet mēs nespējām viņam pateikt, ka viņa nemaz netaisās pie viņa vairs braukt. Pāris dienas pēc bērēm es saņēmu paciņu ar tēta drēbēm un mantām, jo viņa pēc iespējas ātrāk centās atbrīvoties no visa. Kāpēc? Pārsteigums, pārsteigums! Jo tēta vietu uzreiz ieņēma jauns čalis, kuram, protams, atkal bija pietiekami daudz "ģengi". Jā, tādās situācijās vīrieši spēj būt akli, spēj būt lieli muļķi un izlikties neredzam to, ka tiek izmantoti, taču arī sievietes spēj būt tādas maitas, ka aizstāvēt tādas, pardon my french, "sučkas", kuras spēlējas ar citu cilvēku jūtām un dzīvēm, manā uztverē ir zem normālu sieviešu goda. Tas arī viss, ko gribēju pateikt.
Lai miers Jāņa dvēselei. 🙏
27.12.2024 23:25 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
Aņka varēja būt pat cilvēkēdājs vai pūķis, pieaudzis vecis tāpēc jr Vecis, kurš pats pieņem lēmumus. Depresija, lauzta kāja, sirds, galva utt- tam ir psihiatrs, vecāki, māsa, draugi.
Neviens ar skaidru prātu un sirdi netaisīs sev harikiri.
Kāpēc vecāki un māsa redzot pirms pāris ned teakus video netriecās pie viņa uz ASV? Vai vēlāk u Maskavu?
27.12.2024 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits