Krišjānis Kariņš @ 06.11.2024 21:52
Nu un? Normāls cilvēks var salikt 2 un 2 kopā un saprast - mans vecāks ir likumpārkāpējs. Tiešām es gribētu redzēt kā visi šie nelegālo migrantu atbalstītāji reaģētu, kad Latvijā pāri robežai sāktu nelegāli un nekontrolēti plūst krievi.
Attaisnot noziedzniekus - jo to taču izdarīja mans vecāks/bērns/māsa/brālis, tātad tas ir ok! - ir deģenerācijas pazīme.
Rietumusawle @ 06.11.2024 21:56
Vins savu algu ziedoja..Tu pagoogle cik miljonus Baidena dēls korupcijas veidā ieguva un Baidena ģimene jau kopš vins bija VP.
cory @ 06.11.2024 22:00
Diez vai tu tik pat 'empātiski' runātu, ja tie būt tavi vecāki ? Trampa imigrantu politika skar tos imigrantus, kas ASV jau dzīvo un tur ir nelegāli nodzīvojuši lielāko daļu dzīves, nevis tos, kas plāno iet pāri robežai vēlāk. Šiem nelegālajiem imigrantiem pirmkārt ir jādod iespēja kļūt legāliem, nevis tie ir automātiski jādeportē, kā to plāno darīt Tramps.
Diez vai tu tik pat 'empātiski' runātu, ja tie būt tavi vecāki ? Trampa imigrantu politika skar tos imigrantus, kas ASV jau dzīvo un tur ir nelegāli nodzīvojuši lielāko daļu dzīves, nevis tos, kas plāno iet pāri robežai vēlāk. Šiem nelegālajiem imigrantiem pirmkārt ir jādod iespēja kļūt legāliem, nevis tie ir automātiski jādeportē, kā to plāno darīt Tramps.
Krišjānis Kariņš @ 06.11.2024 22:09
Par ko ir jājūt empātija, kad noziedznieks tiek sodīts par noziegumu? Jo īpaši, ja viņš ir bijis noziedznieks lielāko daļu dzīves. Par to neapbalvo, bet gan soda.
Rietumusawle @ 06.11.2024 21:53
Es nemu faktus no realitātes kurā es dzīvoju, bet Tu no CNN. Obama un Baidens (nu īpaši Kamala) ir tieši tie, kas ir centusies radīt rasu naidu un tas bija skaidri redzams Kamalas kampaņas laikā. Es šo realitāti redzu dzīvē, nevis internetā/TV ?
cory @ 06.11.2024 22:28
Šis man liekas reāli ironisks komentārs. Nelegālie imigranti ir noziedznieki, kas ir jāsoda, bet krimināli notiesāto Trampu ievēlēsim par prezidentu un atbalstīsim viņa politiku ? Es pazūdu no šīs diskusijas!
cory @ 06.11.2024 22:45
Nesaistīti ar Trampu, gribēju pajautāt tev, vai tu dzīvo ASV? Vari man uzrakstīt arī privāti, ja šo info nevēlies atklāt publiski.
Minelūše @ 06.11.2024 15:30Skumji. Līdz pēdējam cerēju, ka oranžais mērkaķis noziedzinieks tomēr netiks pie varas. Cerams, ka Latviju tas pārāk sāpīgi neietekmēs.
Rietumusawle @ 06.11.2024 18:24
Štatiem neaizliedza abortus, bet beidzot atļāva katram štatam vēlēt atsevišķi par šo lūdz ar to katram štatam ir lielāka brīvība.
Protams par Trampu var šādi un tādi izteikties, bet vidējam amerikānim bija labāka finansiāla situācija Trampa laika un šie crazy woke cilvēki nebļāva visur. Mediju brainwash skaidri lasāms Tava komentāra.
Elīzīte12345 @ 07.11.2024 08:49
Tas oranžais mērkaķis bija valsts pēdējais glābiņš. Ja ne viņš, tad valstī turpinātu pieaugt jau tā superaugstais noziedzības līmenis un cilvēku (it īpaši bērnu) tirdzniecība, bezlikumība, dolāra vērtības krišanās un republikāņu, kā arī politisko oponentu terorizēšana. Kamala arī atklāti teica, ka cīnīsies par vārda brīvības aizliegšanu. Kamalas ievēlēšana būtu pēdējā kļūda, ko viņi pieļautu un Baidena prezidentūras laikā viņa jau parādīja, kāda iznīcība valsti sagaidītu.
Rietumusawle @ 07.11.2024 14:32
Jā, tiem kas tik skatās CNN ir šī viena versija par ASV politiku, abortiem un Trampu. Man arī daudzus gadus atpakaļ bija šāds viedoklis, bet redzot realitāti un tas kā ASV mediji manipulē ar cilvēkiem, kas tiešām tic katram mediju vārdam, mans viedoklis par daudz ko ir radikāli mainījies. Spējat iedomāties, ka tagad daudzas demokrātes tagad esot panikā un gatavas sterilizēties, jo esot ievēlēts Tramps un tas nozīmējot, ka sievietes dzīvība ir apdraudēta, ja paliek stavokli? Un aborts tiek apspriests itka tas būtu tipisks kontracepcijas līdzeklis. Un tādas ir daudzas sievietes, kur tiešām šķiet, ka mediji ir izskalojusi smadzenes.
Noziedzība tiešām ir pieaugusi, arī ne tik lielas pilsētās un jā daudzu noziegumu veicēji ir nelegālie “iebraucēji” un shis noziegumi ir barbariski. Palasiet par izvarotam sievietēm un bērniem, bandām kas ievācas dzīvokļu kompleksos. Ja man agrāk bija viens viedoklis par ieročiem, tad tagad tas ir radikāli savādāks.
Arī cenzūra tiešām ir sasniegusi savus augstumus, jo palasiet piemēram par Sorosa radio staciju iepirkumu. Un rases pieminēšana vajag, nevajag, mēģinājums pasniegt, ka republikāņi ir neiecietīgi un tad vienmēr piesaukts fašisms, republikāņu televīzijas ierobežošanu. Palasiet par Maska Twitter cenzūras atklāšanu u.c cenzūram.
Un tad tiešām paklausieties Kamalu runājot un vinas “word salad”, objektīvi, nevis ņemot vērā, ko mediji Jums stāsta par Trampu.
Un aborts tiek apspriests itka tas būtu tipisks kontracepcijas līdzeklis.