Tramps

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Tramps uzvarējis 2024.g. ASV prezidenta vēlēšanās!
Kurš priecājas, kurš bēdājas, kuram vienalga? 😂
06.11.2024 14:43 |

10 gadi
Reitings 3758
Reģ: 25.05.2009
Krišjānis Kariņš @ 06.11.2024 21:52

Nu un? Normāls cilvēks var salikt 2 un 2 kopā un saprast - mans vecāks ir likumpārkāpējs. Tiešām es gribētu redzēt kā visi šie nelegālo migrantu atbalstītāji reaģētu, kad Latvijā pāri robežai sāktu nelegāli un nekontrolēti plūst krievi.
Attaisnot noziedzniekus - jo to taču izdarīja mans vecāks/bērns/māsa/brālis, tātad tas ir ok! - ir deģenerācijas pazīme.

Diez vai tu tik pat 'empātiski' runātu, ja tie būt tavi vecāki 😁 Trampa imigrantu politika skar tos imigrantus, kas ASV jau dzīvo un tur ir nelegāli nodzīvojuši lielāko daļu dzīves, nevis tos, kas plāno iet pāri robežai vēlāk. Šiem nelegālajiem imigrantiem pirmkārt ir jādod iespēja kļūt legāliem, nevis tie ir automātiski jādeportē, kā to plāno darīt Tramps.
06.11.2024 22:00 |

10 gadi
Reitings 3758
Rietumusawle @ 06.11.2024 21:56

Vins savu algu ziedoja..Tu pagoogle cik miljonus Baidena dēls korupcijas veidā ieguva un Baidena ģimene jau kopš vins bija VP.

OK 😁 Un golfa laukumā arī ne reizi neparādījās savas prezidentūras laikā, tieši tā, kā bija apsolījis savā 2020.gada priekšvēlēšanu kampaņā
06.11.2024 22:01 |

Reitings 1855
Reģ: 11.04.2023
cory @ 06.11.2024 22:00

Diez vai tu tik pat 'empātiski' runātu, ja tie būt tavi vecāki ? Trampa imigrantu politika skar tos imigrantus, kas ASV jau dzīvo un tur ir nelegāli nodzīvojuši lielāko daļu dzīves, nevis tos, kas plāno iet pāri robežai vēlāk. Šiem nelegālajiem imigrantiem pirmkārt ir jādod iespēja kļūt legāliem, nevis tie ir automātiski jādeportē, kā to plāno darīt Tramps.

Kāda empātija demokrātiem un liberāļiem pret pilsoņiem?
Valstu robežas nepastāv bez iemesla un labklājība valstī ir pilsoņu nopelns.
06.11.2024 22:09 |

Reitings 186
Reģ: 20.02.2024

Diez vai tu tik pat 'empātiski' runātu, ja tie būt tavi vecāki ? Trampa imigrantu politika skar tos imigrantus, kas ASV jau dzīvo un tur ir nelegāli nodzīvojuši lielāko daļu dzīves, nevis tos, kas plāno iet pāri robežai vēlāk. Šiem nelegālajiem imigrantiem pirmkārt ir jādod iespēja kļūt legāliem, nevis tie ir automātiski jādeportē, kā to plāno darīt Tramps.

Par ko ir jājūt empātija, kad noziedznieks tiek sodīts par noziegumu? Jo īpaši, ja viņš ir bijis noziedznieks lielāko daļu dzīves. Par to neapbalvo, bet gan soda.
06.11.2024 22:09 |

10 gadi
Reitings 3758
Krišjānis Kariņš @ 06.11.2024 22:09

Par ko ir jājūt empātija, kad noziedznieks tiek sodīts par noziegumu? Jo īpaši, ja viņš ir bijis noziedznieks lielāko daļu dzīves. Par to neapbalvo, bet gan soda.

Šis man liekas reāli ironisks komentārs. Nelegālie imigranti ir noziedznieki, kas ir jāsoda, bet krimināli notiesāto Trampu ievēlēsim par prezidentu un atbalstīsim viņa politiku 😁 Es pazūdu no šīs diskusijas!
06.11.2024 22:28 |

Reitings 568
Reģ: 13.06.2024
Domāju, ka šobrīd ir pāragri spriest par to vai Trampa uzvara vērtējama pozitīvi vai negatīvi. Jāgaida, jāskatās, kas notiks, kāda būs viņa politika šajā reizē. Neesmu Trampa atbalstītāja, taču arī ne 100% demokrātu atbalstītāja. Katras partijas politikā ir lietas, kurām piekrītu un kurām nepiekrītu. Taču, runājot ar cilvēkiem apkārt, spēju saprast, kas kalpoja par iemeslu balsot par Trampu. Daudzi ir noguruši no šī brīža demokrātu politikas, daudzi nepiekrīt lietām uz kurām koncentrējas demokrātu partija. Cilvēki vēlas pārmaiņas un vēlēšanu iznākums to lieliski pierādīja. Nu, dzīvosim - redzēsim.
06.11.2024 22:42 |

10 gadi
Reitings 3758
Rietumusawle @ 06.11.2024 21:53

Es nemu faktus no realitātes kurā es dzīvoju, bet Tu no CNN. Obama un Baidens (nu īpaši Kamala) ir tieši tie, kas ir centusies radīt rasu naidu un tas bija skaidri redzams Kamalas kampaņas laikā. Es šo realitāti redzu dzīvē, nevis internetā/TV ?

Nesaistīti ar Trampu, gribēju pajautāt tev, vai tu dzīvo ASV? Vari man uzrakstīt arī privāti, ja šo info nevēlies atklāt publiski.
06.11.2024 22:45 |

Reitings 186
Reģ: 20.02.2024
cory @ 06.11.2024 22:28

Šis man liekas reāli ironisks komentārs. Nelegālie imigranti ir noziedznieki, kas ir jāsoda, bet krimināli notiesāto Trampu ievēlēsim par prezidentu un atbalstīsim viņa politiku ? Es pazūdu no šīs diskusijas!

Kas tur ironisks? Ja valsts plaši atbalsta noziedzniekus un stāsta kādi viņi nabadziņi, tad agrāk vai vēlāk arī valdībā būs pilns ar noziedzniekiem, jo sabiedrībai pret tādiem veidojas liela empātija. Likuma pārkāpšana ir normāla lieta, nekādu problēmu.
06.11.2024 22:50 |

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Vispār, ja atbildu pati uz savu jautājumu, kopumā ir vienalga; vienīgais veids, kā tas mani reāli varētu ietekmēt, ir “lielais upsijs” Ukrainā, bet NATO tur pagaidām nav iesaistīta. Un, ja būs iesaistīta, tad nu… lai dieviņš stāv mums visiem klāt. Citādi man ļoti žēl ASV iedzīvotāju! Abi kandidāti nepievilcīgi - viens ar ļoti apšaubāmu reputāciju, otrs kaut kāds lobijistu ieliktenis. Kā iepriekšējās vēlēšanās. Smaga izvēle. Nepiekrītu Džingai, ka vairums cilvēku ir tik stulbi, vienkārši ir jāizvēlas starp divām stulbām izvēlēm, un rezultāts jebkurā gadījumā būs…stulbs 😂
06.11.2024 23:03 |

Reitings 3824
Reģ: 22.03.2024

Tad uz vieniem likumi attiecas un uz citiem ne?
07.11.2024 00:27 |

Reitings 3824
cory @ 06.11.2024 22:45

Nesaistīti ar Trampu, gribēju pajautāt tev, vai tu dzīvo ASV? Vari man uzrakstīt arī privāti, ja šo info nevēlies atklāt publiski.

Jā, dzīvoju ASV.
07.11.2024 00:31 |

Reitings 1303
Reģ: 15.07.2023
Priecē, ka lielākā daļa ASV iedzīvotāju vēl ir spējīgi loģiski spriest. Šī bija viņu pēdējā iespēja izglābties no pilnīgas iznīcības un degradācijas un viņi pieņēma pareizo lēmumu.
07.11.2024 08:39 |

Moderators
Reitings 5346
Reģ: 13.11.2016
https://quillette.com/2024/11/06/the-revenge-of-the-silent-male-voter-trump-vance-musk/
Austrāliešu žurnālistes raksts par redzēto un piedzīvoto ASV saistībā ar prezidenta vēlēšanām.
07.11.2024 08:44 |

Reitings 1303
Reģ: 15.07.2023
Minelūše @ 06.11.2024 15:30
Skumji. Līdz pēdējam cerēju, ka oranžais mērkaķis noziedzinieks tomēr netiks pie varas. Cerams, ka Latviju tas pārāk sāpīgi neietekmēs.

Tas oranžais mērkaķis bija valsts pēdējais glābiņš. Ja ne viņš, tad valstī turpinātu pieaugt jau tā superaugstais noziedzības līmenis un cilvēku (it īpaši bērnu) tirdzniecība, bezlikumība, dolāra vērtības krišanās un republikāņu, kā arī politisko oponentu terorizēšana. Kamala arī atklāti teica, ka cīnīsies par vārda brīvības aizliegšanu. Kamalas ievēlēšana būtu pēdējā kļūda, ko viņi pieļautu un Baidena prezidentūras laikā viņa jau parādīja, kāda iznīcība valsti sagaidītu.
07.11.2024 08:49 |

Moderators
Reitings 5346
Reģ: 13.11.2016
Daudzi Latvijā iespējams nesaprot, cik liela problēma ASV ir noziedzība. ASV lielpilsētās jau šobrīd policija lieto mākslīgā intelekta programmas, lai atkarībā no dienas, diennakts stundas un laika apstākļiem prognozētu, kad un kur būs lielāka ielu noziedzība un uz tām vietām novirzītu papildus policijas patruļas.
Nezinātājiem paskaidrošu, ka, piemēram, Rīgā, nemaz nerunājot par latviskajām mazpilsētām, ielu noziedzība ir tik salīdzinoši zemā līmenī, ka no šādas prognozēšanas vienkārši nebūtu jēgas, jo nav jēgas sūtīt policijas patruļu uz vietu, kur uz ielas parasti nekas nenotiks pat, ja tur kādreiz senāk kaut kas ir noticis. Rīgā ar atrāvienu izplatītākie noziegumi ir zādzības veikalos, kas faktiski ir sīka, zema līmeņa noziedzība.
07.11.2024 09:03 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Rietumusawle @ 06.11.2024 18:24

Štatiem neaizliedza abortus, bet beidzot atļāva katram štatam vēlēt atsevišķi par šo lūdz ar to katram štatam ir lielāka brīvība.
Protams par Trampu var šādi un tādi izteikties, bet vidējam amerikānim bija labāka finansiāla situācija Trampa laika un šie crazy woke cilvēki nebļāva visur. Mediju brainwash skaidri lasāms Tava komentāra.

Mans viedoklis tikai ir par to, ka katram bija savi plusi un mīnusi. Lasīju un pētīju, ko katrs piedāvā un grib ieviest. Teikšu tā, katram bija kas savs, kas piesaistīja. Vienīgi par šiem komentāriem un ko raksta latvieši, viņi redz tik vienu - aborts! Tā ir vienīgā lieta, ko lasu un dzirdu, vai arī - man viņš nepatīk, jo tas ir Tramps. Gribētos tiešām diskutēt par dziļākām tēmām, kādēļ Kamala nepatīk, vai kādēļ Tramps nav piemērots.
@Rietumusawle komentārā ir skaidri paskaidrots par abortu. Tieši tādēļ ir jāpalasa sīkāk, nevis rakstīt vai bļaut tukšumu. Kā arī, ir daļa, kas atbalsta, ir daļa, kas neatbalsta (Currently, 63% say abortion should be legal in all or most cases, while 36% say it should be illegal in all or most cases).
07.11.2024 10:48 |

Reitings 3824
Elīzīte12345 @ 07.11.2024 08:49

Tas oranžais mērkaķis bija valsts pēdējais glābiņš. Ja ne viņš, tad valstī turpinātu pieaugt jau tā superaugstais noziedzības līmenis un cilvēku (it īpaši bērnu) tirdzniecība, bezlikumība, dolāra vērtības krišanās un republikāņu, kā arī politisko oponentu terorizēšana. Kamala arī atklāti teica, ka cīnīsies par vārda brīvības aizliegšanu. Kamalas ievēlēšana būtu pēdējā kļūda, ko viņi pieļautu un Baidena prezidentūras laikā viņa jau parādīja, kāda iznīcība valsti sagaidītu.

Jā, tiem kas tik skatās CNN ir šī viena versija par ASV politiku, abortiem un Trampu. Man arī daudzus gadus atpakaļ bija šāds viedoklis, bet redzot realitāti un tas kā ASV mediji manipulē ar cilvēkiem, kas tiešām tic katram mediju vārdam, mans viedoklis par daudz ko ir radikāli mainījies. Spējat iedomāties, ka tagad daudzas demokrātes tagad esot panikā un gatavas sterilizēties, jo esot ievēlēts Tramps un tas nozīmējot, ka sievietes dzīvība ir apdraudēta, ja paliek stavokli? Un aborts tiek apspriests itka tas būtu tipisks kontracepcijas līdzeklis. Un tādas ir daudzas sievietes, kur tiešām šķiet, ka mediji ir izskalojusi smadzenes.
Noziedzība tiešām ir pieaugusi, arī ne tik lielas pilsētās un jā daudzu noziegumu veicēji ir nelegālie “iebraucēji” un shis noziegumi ir barbariski. Palasiet par izvarotam sievietēm un bērniem, bandām kas ievācas dzīvokļu kompleksos. Ja man agrāk bija viens viedoklis par ieročiem, tad tagad tas ir radikāli savādāks.
Arī cenzūra tiešām ir sasniegusi savus augstumus, jo palasiet piemēram par Sorosa radio staciju iepirkumu. Un rases pieminēšana vajag, nevajag, mēģinājums pasniegt, ka republikāņi ir neiecietīgi un tad vienmēr piesaukts fašisms, republikāņu televīzijas ierobežošanu. Palasiet par Maska Twitter cenzūras atklāšanu u.c cenzūram.
Un tad tiešām paklausieties Kamalu runājot un vinas “word salad”, objektīvi, nevis ņemot vērā, ko mediji Jums stāsta par Trampu.
07.11.2024 14:32 |

Reitings 2067
Reģ: 03.11.2023
Rietumusawle @ 07.11.2024 14:32

Jā, tiem kas tik skatās CNN ir šī viena versija par ASV politiku, abortiem un Trampu. Man arī daudzus gadus atpakaļ bija šāds viedoklis, bet redzot realitāti un tas kā ASV mediji manipulē ar cilvēkiem, kas tiešām tic katram mediju vārdam, mans viedoklis par daudz ko ir radikāli mainījies. Spējat iedomāties, ka tagad daudzas demokrātes tagad esot panikā un gatavas sterilizēties, jo esot ievēlēts Tramps un tas nozīmējot, ka sievietes dzīvība ir apdraudēta, ja paliek stavokli? Un aborts tiek apspriests itka tas būtu tipisks kontracepcijas līdzeklis. Un tādas ir daudzas sievietes, kur tiešām šķiet, ka mediji ir izskalojusi smadzenes.
Noziedzība tiešām ir pieaugusi, arī ne tik lielas pilsētās un jā daudzu noziegumu veicēji ir nelegālie “iebraucēji” un shis noziegumi ir barbariski. Palasiet par izvarotam sievietēm un bērniem, bandām kas ievācas dzīvokļu kompleksos. Ja man agrāk bija viens viedoklis par ieročiem, tad tagad tas ir radikāli savādāks.
Arī cenzūra tiešām ir sasniegusi savus augstumus, jo palasiet piemēram par Sorosa radio staciju iepirkumu. Un rases pieminēšana vajag, nevajag, mēģinājums pasniegt, ka republikāņi ir neiecietīgi un tad vienmēr piesaukts fašisms, republikāņu televīzijas ierobežošanu. Palasiet par Maska Twitter cenzūras atklāšanu u.c cenzūram.
Un tad tiešām paklausieties Kamalu runājot un vinas “word salad”, objektīvi, nevis ņemot vērā, ko mediji Jums stāsta par Trampu.

Patīk kā tu paskaidroji visu no otras puses, paldies.
Par imigrantu kontrolēšanu piekrītu, klausījos diskusijas, kur arī demokrāti paši atzīst, ka tā joma viņiem smagi klibo un ir pamesta novārtā. Par kontracepciju gan absolūti nepiekrītu, nevaru iedomāties, kura normāla sieviete to tā uztver. Vienkārši tas lēmums būtībā nevajadzīgi apdraud daudzu sieviešu dzīvību un veselību.
Nu katrā ziņā būs interesanti paskatīties kā viss attīstīsies tagad, kad nav covid faktors.
07.11.2024 15:14 |

Reitings 101
Reģ: 26.08.2024
Un aborts tiek apspriests itka tas būtu tipisks kontracepcijas līdzeklis.

Redzu, ka tev par šo nenorimst vēlme paust viedokli. Kāda tev starpība, ko citi cilvēki dara vai nedara ar savu ķermeni? Tevi citu aborti skar kaut kā personīgi vai kas ir?
07.11.2024 15:15 |

Reitings 236
Reģ: 11.02.2024
Tam trampam pautus vajag nogriezt, zb ka šitādiem tizleņiem dzīvē veicas
07.11.2024 15:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits