Džinga @ 06.11.2024 17:01
Bagātākajiem ASV cilvēkiem būtībā samazināja nodokļus, sanāk, ka miljardieriem jāmaksā aptuveni par procentu mazāk kā vidusmēra cilvēkam. Droši vien nav jāpaskaidro kāpēc tas ir nepareizi.
Atļāva štatiem aizliegt abortus, arī tādus, kas vajadzīgi medicīnisku iemeslu dēļ.
Cer padarīt ASV veselības aprūpes sistēmu ar vien nepieejamāku (tas ir, pieejamu tikai bagātajam galam)
Ir notiesāts noziedznieks, bet nu tas jau sīkums laikam
PS. nu izskatās, ka te līdz raudienam tiek novestas tikai tās personas, kam es kaut kādu iemeslu dēļ besiju
kapibara @ 06.11.2024 18:54A, kāds zin, kāpēc viņš ir oranžs? ?
Labi, tirliņu bars, pateicu kas man ir sakāms, visu labu 😅
kapibara @ 06.11.2024 18:54A, kāds zin, kāpēc viņš ir oranžs? ?
Hubabuba @ 06.11.2024 19:35Grūti saprast kā tagad būs. Skaidrs ir viens,ka neviens no kandidātiem tur nebija balts un pūkains. Laiks rādīs kā tas mūs ietekmēs. Mēs tomēr tur uz vietas nedzīvojam un nevaram salīdzināt. Kā ir un kā bija. Par abortu aizliegumu- uzskatu ka tas nav pareizs.
law7 @ 06.11.2024 19:41
Nekāda visparēja abortu aizlieguma nav un nebūs.
Rietumusawle @ 06.11.2024 18:24
Štatiem neaizliedza abortus, bet beidzot atļāva katram štatam vēlēt atsevišķi par šo lūdz ar to katram štatam ir lielāka brīvība.
Protams par Trampu var šādi un tādi izteikties, bet vidējam amerikānim bija labāka finansiāla situācija Trampa laika un šie crazy woke cilvēki nebļāva visur. Mediju brainwash skaidri lasāms Tava komentāra.
law7 @ 06.11.2024 20:16Abortu aizliegums atsevišķās ASV daļās nav vispārējs aizliegums.
Rietumusawle @ 06.11.2024 18:24
Štatiem neaizliedza abortus, bet beidzot atļāva katram štatam vēlēt atsevišķi par šo lūdz ar to katram štatam ir lielāka brīvība.
Protams par Trampu var šādi un tādi izteikties, bet vidējam amerikānim bija labāka finansiāla situācija Trampa laika un šie crazy woke cilvēki nebļāva visur. Mediju brainwash skaidri lasāms Tava komentāra.
cory @ 06.11.2024 20:26
Es savā ziņā piekrītu visa, ko Džinga uzrakstīja. Jāpiemin arī tas, ka Tramps savu iepriekšējo prezidentūru pārņēma no Obamas, kad viss bija jau daudz maz sakārtots- zems bezdarbs un maza inflācija. Plusā tam visam, pusi no viņa termiņa bija pandēmija, kuras laikā Tramps sāka dalīt pabalstu čekus un tas protams nostrādāja uz to amerikāņu daļu, kam vienmēr liekas, ka viņi apdalīti. Līdz ar to loģiski, ka vidējam amerikānim finansiālā situācija bija labāka Trampa laikā, nevis Baidena. Kad Baidens tika pie grožiem, tad bija jālien laukā no pandēmijas un visām tās sekām. Tramps, manuprāt tā īsti nesaskārās ar "grūtību risināšanu", jo pārņēma prezidentūru no Obamas un notinās, kad viss sāka palikt slikti.
Džinga @ 06.11.2024 20:28
Un pretējās *khem, krievijas* puses mediju brainwash ir visos pārējos komentāros, nu nenoliegsi, ka es balstos reālos datos un faktos, kā tas var būt brainwash man grūti saprast.
Rietumusawle @ 06.11.2024 20:41
Jo Tu neesi piedzīvojusi realitāti. Tramps daudz ko mainīja t.sk nelegālo imigrāciju un pirms Covid finansiāla situācija bija daudz labāka kā Baidena četru gadu demences ietekmē. Un tas, Ka Baidena dēls jauki iedzīvojas tēva ietekmes dēļ arī ir laba rādītājs Baidena prezidentūrai. Plusa Kamalas izlikšanās, ka strāda un rasu naida veicināšana. Un tad apsēstība ar EV un gāzes un naftas ierobežošanu, lai gan Kalifornija ir pierādījums, ka enerģija netiek ražota pietiekami ASV.
Džinga @ 06.11.2024 20:50
Nu tas ir absolūti skaidrs, ka tramps ir radījis lielāko rasu naidu, un ir tikai loģiski, ka pirms covid ekonomiskā situācija visur bija labāka kā covid laikā.
Es nesaprotu, kur tu un pārējie ņemat savus info avotus? No kā sastāv šī foruma sabiedrība? :D Es tākā zināju, ka te ir visādi cilvēki, bet šis mani pārsteidza, pilnīga krievu retorika.
akul12 @ 06.11.2024 20:58
Par Trampu balsoja arī visi melnādānie, aziāti un meksikāņi. Vismaz tie kuri ir ieguvuši izglītību un veido savu dzīvi.
Tad paliek demokrātu elektoriāts, kurš vaino baltos pie visām savām nepareizajām izvēlēm dzīvē.
Rietumusawle @ 06.11.2024 20:41
Jo Tu neesi piedzīvojusi realitāti. Tramps daudz ko mainīja t.sk nelegālo imigrāciju un pirms Covid finansiāla situācija bija daudz labāka kā Baidena četru gadu demences ietekmē. Un tas, Ka Baidena dēls jauki iedzīvojas tēva ietekmes dēļ arī ir laba rādītājs Baidena prezidentūrai. Plusa Kamalas izlikšanās, ka strāda un rasu naida veicināšana. Un tad apsēstība ar EV un gāzes un naftas ierobežošanu, lai gan Kalifornija ir pierādījums, ka enerģija netiek ražota pietiekami ASV.
akul12 @ 06.11.2024 20:58
Par Trampu balsoja arī visi melnādānie, aziāti un meksikāņi. Vismaz tie kuri ir ieguvuši izglītību un veido savu dzīvi.
Tad paliek demokrātu elektoriāts, kurš vaino baltos pie visām savām nepareizajām izvēlēm dzīvē.
Džinga @ 06.11.2024 20:26
nu diezgan lielas tās daļas, ganjau saproti, ka tās nav pāris pilsētas, un ar Trampu turpināsies uz urrā