Elīzīte12345 @ 09.10.2024 00:42ronnie
Viņš jau arī risināja tās problēmas, lietojot kaut kādas tabletes un ejot pie visādiem ekspertiem. Nekas no tā, protams, viņam nepalīdzēja. Tāpēc arī izdomāja prasīt palīdzību šeit. Tā vietā visi viņu mudināja ātrāk sev darīt galu.
Nē, es neesmu vainīga pie tā, ka cilvēkam trūkst mugurkauls. Un tieši tas ir tas, kas man nolasījās, lasot autora komentārus. Ja vecim būtu mugurkauls, viņš jau sen būtu nolicis pie vietas gan kolēģus, kuri viņu it kā apsmej, gan bijušo sievu, pasakot, ka par bērnu viņš rūpējas, līdz ar to, lai beidz ar viņu manipulēt un viņu izmantot. Taču, ja vīrietim nav sava mugurkaula, tad nav brīnums, ka bijusī izmanto, kolēģi apsmej un foruma komentētāji arī vainīgi. Man, lasot tos komentārus, vairāk šķita, ka visa problēma ir tieši mugurkaula trūkumā un nespējā par sevi pastāvēt, no kā arī attiecīgi izriet visas pārējās problēmas
ZeltaZebra @ 09.10.2024 02:26ronnie
Tev pašai nemaz nav mugurkaula izklausās kā piedzimi bez skriemeļiem. Tu ļāvi lai tevi apsmej tās bijušās klasesbiedrenes uz ielas. Un tu par to. Cepies ilgi un dikti forumā. Norādot, ka visi citi ir pāridarītāji. Kas tevi izsmej? Kur ir tavs mugurkauls? Viņa nav un tu to zini. Kamēr tu te gudri spried par vīriešu mugurkauliem, tev pašai tāda nemaz nav. Vecim sevi jaaizstav! Bet tu gan varēsi būt nabadzīte upures lomā kuru apsmej. Uz ielas.
Bia @ 13.10.2024 09:01Tā, čuvak, mieru, tikai mieru! Ieteikumi Tev no sievietes.
Neklausies, ko Tev te saka, ka tās Tev nav problēmas, un dzīve ir forša… nu tā nav, dzīve mēdz būt ļoti, ļoti neforša, tik neforša, ka nosprāgt gribas, bet:
1.pasūti nahuj savus kolēģus, esi pret viņiem stingrs, vislabāk pamaini darbu,
2.pasūti nahuj arī savu ex, naudu dod minimāli (ja kas, bērni nav galvenais dzīvē), lai saredz atšķirību, kā bija un kā ir tagad,
3.sporto, kačājies, uzlabo izskatu, pamaini griezumu, aizej pie stilista, ja ļauj līdzekļi (izmanto tos līdzekļus, ka bija paredzēti sīkajam un ex),
4.paņem suni, ej garās pastaigās, būs gan draugs, gan fiziskas aktivitātes,
5.izmet antidepresantus, tie neko nepalīdz,
6.mazāk ej pie tiem psihiatriem un citiem šarlatāniem,
7.ja kas babeņu LV ir vairāk nekā vīriešu, tā ka Tev visas iespējas atrast to.
mronnie @ 09.10.2024 01:45
Nu, nu. Šeit neviens nemudināja viņu "ātrāk sev darīt galu". Jau pašā pirmajā šīs diskusijas lapā viņam tika izteikts atbalsts, kuru viņš izlēma noraidīt, pretī atbildot, ka viņam neviens nepalīdzot un neviens viņu nesaprotot. Patiesībā ļoti daudz cilvēku sniedza labas, noderīgas atbildes, kuras autors izvēlējās ignorēt un visu pavērst tā, ka visi ir pret viņu. Nu, ja cilvēkam ir mūžīgais upura komplekss, tad, protams, ka neviens nevar palīdzēt.
Nu, ja cilvēkam ir mūžīgais upura komplekss, tad, protams, ka neviens nevar palīdzēt.
ZeltaZebra @ 13.10.2024 17:13m
Tu norādi visiem citiem kādiem viņiem ir jābūt! Bet pati ko! Pati žēlojies komentāros palagu garumā! ? Tu jau esi tā upures lomā piedzimusi, kas nespēj sevi aizstāvēt. Gaidu kārtējo palagu par to kā tevi apcēla un apcilāja uz ielas un skolas laikā.
Pārlasi savu to lielisko komentāru, par skolu laiku bulijiem. Tad tu ātri vai vēlu (kā jau atpalikušie, ar attīstības. Traucējumiem) varbūt, bet ne garantēts sapratīsi, kuram ir upura komplekss radies! ? Tev ir upura komplekss 99 pakāpē. Cik gudra tu komentēt citu problēmas, un pati netiec galā ar saviem kompleksiem. Tu gadījumā neesi mācījušies kāda palīgskolā? Un tagad te tēlo lielo skolotāju, kas citiem bāž ģīmī kompleksus. Klauns tu esi! Smieties un smieties par tevi var. Par tādām kā tevi nevar nesmieties un brīnīties, kur tādas atpalikušās izsmieklu objketes rodās ??
Džinga @ 13.10.2024 18:23
Tā apsaukāšanās atgādina sākumskolu. :D Tagad domāju, vai esi 50 gadīga sieviete ar 6. klases prātiņu.
ZeltaZebra @ 13.10.2024 17:13m
Tu norādi visiem citiem kādiem viņiem ir jābūt! Bet pati ko! Pati žēlojies komentāros palagu garumā! ? Tu jau esi tā upures lomā piedzimusi, kas nespēj sevi aizstāvēt. Gaidu kārtējo palagu par to kā tevi apcēla un apcilāja uz ielas un skolas laikā.
Pārlasi savu to lielisko komentāru, par skolu laiku bulijiem. Tad tu ātri vai vēlu (kā jau atpalikušie, ar attīstības. Traucējumiem) varbūt, bet ne garantēts sapratīsi, kuram ir upura komplekss radies! ? Tev ir upura komplekss 99 pakāpē. Cik gudra tu komentēt citu problēmas, un pati netiec galā ar saviem kompleksiem. Tu gadījumā neesi mācījušies kāda palīgskolā? Un tagad te tēlo lielo skolotāju, kas citiem bāž ģīmī kompleksus. Klauns tu esi! Smieties un smieties par tevi var. Par tādām kā tevi nevar nesmieties un brīnīties, kur tādas atpalikušās izsmieklu objketes rodās ??
ronnie @ 13.10.2024 21:56
Ak, tieši pretēji: te ir jāsmejas par tevi. Un es par tevi smejos, jo tu neesi normāla. Tu vienā diskusijā izlēmi uz mani uzēsties un tagad seko līdzi maniem komentāriem arī citās diskusijās, lai turpinātu man nelikt mieru. Un to, ka tu ar mani esi apsēsta, pierāda jau tas vien, ka pat tagad tu jau atkal sēdi un ar putām uz lūpām drukā nākamo komentāru, kura saturs spilgti parāda to, ka tev smadzeņu vietā galvā ir skaidas. Tas, kāds ir tavs rakstības stils, tas, kādus vārdus tu izmanto savā leksikā ("apcilāja", "objketes" utt.) un tas, ka nespēj rimties un beidzot man likt mieru, pierāda to, ka tev ir zems intelekta un attīstības līmenis, un ka tu esi ļoti primitīvs cilvēks, kuram, iespējams, ir vai nu, kā jau teicu iepriekš, garīga rakstura problēmas vai smagas problēmas ar alkoholu vai citām vielām, jo normāli cilvēki neuzvedas un nerunā tā, kā tu. Iesaku vairāk pievērsties savām problēmām un sakārtot savu galvu, jo kaut kas nav riktīgi.
Viss, no manas puses tas arī viss, jo šis jau paliek smieklīgi. Netaisos vairāk diskutēt ar slimu cilvēku.
SarmaD @ 13.10.2024 22:38
Abas no vienas bērnudārza grupiņas nākat.
ronnie @ 13.10.2024 21:56
Ak, tieši pretēji: te ir jāsmejas par tevi. Un es par tevi smejos, jo tu neesi normāla. Tu vienā diskusijā izlēmi uz mani uzēsties un tagad seko līdzi maniem komentāriem arī citās diskusijās, lai turpinātu man nelikt mieru. Un to, ka tu ar mani esi apsēsta, pierāda jau tas vien, ka pat tagad tu jau atkal sēdi un ar putām uz lūpām drukā nākamo komentāru, kura saturs spilgti parāda to, ka tev smadzeņu vietā galvā ir skaidas. Tas, kāds ir tavs rakstības stils, tas, kādus vārdus tu izmanto savā leksikā ("apcilāja", "objketes" utt.) un tas, ka nespēj rimties un beidzot man likt mieru, pierāda to, ka tev ir zems intelekta un attīstības līmenis, un ka tu esi ļoti primitīvs cilvēks, kuram, iespējams, ir vai nu, kā jau teicu iepriekš, garīga rakstura problēmas vai smagas problēmas ar alkoholu vai citām vielām, jo normāli cilvēki neuzvedas un nerunā tā, kā tu. Iesaku vairāk pievērsties savām problēmām un sakārtot savu galvu, jo kaut kas nav riktīgi.
Viss, no manas puses tas arī viss, jo šis jau paliek smieklīgi. Netaisos vairāk diskutēt ar slimu cilvēku.
ronnie @ 13.10.2024 23:15
Es to cilvēku aiztieku un viņam mieru nelieku vai otrādi? Jeb man jāklusē, ja mani aizskar? Cik zinu, tad tev personīgi neko neesmu izdarījusi, tā ka savus spriedumus par bērnudārza grupiņām vari paturēt pie sevis.
ZeltaZebra @ 14.10.2024 00:28
Paskat kā slimniece uzvilkās! Viņai tak nevar neko aizrādīt, savādāk smirdīgā mutē ļurinās vaļā un nebeidz Smirdēt. Kundze piedomājusies, ka citi viņai neko nevarēs pateikt. Miss princese. ?Un tieši, tā ļoti slimus cilvēkus uzvelk pat parasti ikdienišķi komentāri, ka šajā gadījumā par bērnudārzu. Ar slimajiem labāk nejokot! Viņa vēl var nonākt kāda klīnikā.. Ar traucējumiem. Kas to lai zin, kāda slimība šai ar galvu un kurā medicīnas centrā viņa ārstējas.. .
par kādu žults izgāšanu iet runa? Tev pašai neliekas, ka tu te noliec cilvēku, ka viņam neesot mugurkaula, bet pati nesen ko? Ņaudēji par kaut kādām klasesbiedrenēm? Nopietni?😂 Man likās ka pieaugušiem cilvēkiem ir pajāt par tādām lietām kā klasebiedri kur nu vēl skolas gadi un kaut kādas bērnišķigas apsaukāšanas un ja nemaldos arī bikšu piečurāšana. Ko padarīsi, tāda dzīve.ronnie @ 14.10.2024 01:04Starp citu, visus komentārus jau noziņoju foruma administrācijai un cerams, ka mani ziņojumi netiks ignorēti, jo, pat ja šis ir tikai forums, kurā notiek diskusijas un vienuviet sastopas dažādu viedokļu paudēji, neuzskatu, ka šeit ir vieta mobingam, citu lietotāju pazemošanai ar rupjiem vārdiem, izsmiešanai un vajāšanai. Tāpēc, ja viens cilvēks nevar un nevar likties mierā un dēļ komentāra, kuru pirms kāda laika ierakstīju pavisam citā diskusijā un kurš pat nebija veltīts konkrētajai personai, turpina meklēt manus komentārus citās diskusijās, lai atkal izteiktos zemiskā, pretīgā tonī, domāju, ka šāds lietotājs no foruma būtu jābano, jo neuzskatu, ka man nepārtraukti jālasa savā virzienā veltīti pretīgi komentāri tikai tāpēc, ka konkrētā persona izvēlējusies mani par mērķi savas žults izgāšanai.