Džinga @ 08.10.2024 11:09
Negribi labāk sākt dzeju rakstīt? Vai labāk tomēr turpināt nīdēt sieviešu forumā?
Bebermans @ 08.10.2024 11:32
negribu.
Upuri mums ir visur godināti. Tiem ceļ pieminekļus un muzejus. Ierīko atceres dienas. Visiem kas ieņem upuru lomu cenšas palīdzēt.
Tiklīdz kāds necenšas ieņemt upuru lomu, tā to sagaida jauni nodokļi un apgrūtinājumi, lai var atņemt līdzekļus un dot tiem, kam upuru loma ir.
Tāpēc upura lomas ieņemšana ir tālredzīga stratēģija, pat ja tai neseko sabiedrības līdzjūtība un palīdzība.
Tā ka pārmest īdēšanu ir nevietā. Tā ir pareiza taktika. Un īdēšana traucē ar to ka citiem tad mazākas izredzes komfortabli uzturēties savā upura lomiņā. Tā tiek apdraudēta.
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 12:58Neviens, izņemot mani, šim puisim nevarēja palīdzēt. Žēl, ka tik vēlu pamanīju. Vai tad tiešām tik grūti bija saprast, ka viņš jau visas terapijas un zāles bija izmēģinājis? Viņam vajadzēja sākt rūpēties par sevi (ko viņš nebija darījis jau ļoti sen), pieņemt realitāti, ka bērns vairs nav viņa un censties minimāli komunicēt ar savu neadekvāto ex.
Tiešām kāds no visa lēmuma lietotāju nevarēja uzrakstīt šos pāris teikumus? Nožēlojami...
Džinga @ 08.10.2024 13:04
Bet tu tak to visu jau sākumā uzrakstīji, kur problēma?
aaaa paareizi, problēma tāda, ka neviena lietotāja taviem trollismiem nepievērš uzmanību ?
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 13:06
Mani galīgi neinteresē Tava vai kāda cita uzmanība. Vienkārši izskatās, ka iekomentēju par vēlu.
Tu kaut apzinies, ka Tu arī esi līdzvainīga, ja tā cilvēka vairs nav. Kā Tu vispār vari tādā situācijā likt smaidiņus?
Mani galīgi neinteresē Tava vai kāda cita uzmanība. Vienkārši izskatās, ka iekomentēju par vēlu.
Tu kaut apzinies, ka Tu arī esi līdzvainīga, ja tā cilvēka vairs nav. Kā Tu vispār vari tādā situācijā likt smaidiņus?
ronnie @ 08.10.2024 14:46
Neviens no mums nav atbildīgs par citu cilvēku dzīvi. Ja cilvēks nedomā par savu bērnu, kurš var palikt bez tēva, un tā vietā nolemj taisīt pašnāvību, jo viņam nepatika komentāri (kaut gan daudzi no komentāriem bija pilnīgi normāli un sakarīgi), tad tā nav mūsu vaina. Dabiskā atlase. Skarbi, bet fakts.
ronnie @ 08.10.2024 14:46
Neviens no mums nav atbildīgs par citu cilvēku dzīvi. Ja cilvēks nedomā par savu bērnu, kurš var palikt bez tēva, un tā vietā nolemj taisīt pašnāvību, jo viņam nepatika komentāri (kaut gan daudzi no komentāriem bija pilnīgi normāli un sakarīgi), tad tā nav mūsu vaina. Dabiskā atlase. Skarbi, bet fakts.
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 21:11
Pēc šādiem tekstiem Tu vairs nevari apgalvot, ka vīriešu dzīvībai mūsdienās ir daudz mazāka vērtība nekā sieviešu. Faktiski Tu esi līdzvainīga vīriešu pašnāvību īpatsvarā.
Pēc šādiem tekstiem Tu vairs nevari apgalvot, ka vīriešu dzīvībai mūsdienās ir daudz mazāka vērtība nekā sieviešu. Faktiski Tu esi līdzvainīga vīriešu pašnāvību īpatsvarā
Yeahyeahyeahs @ 08.10.2024 14:12
Ko var muldēt. Cilvēks turpina dzīvot bez foruma, jo forumā nesaņēma atbildes, kādas gribēja saņemt.
Divu cilvēku teksti, ka tēvam jāaizmirst bērns, - neadekvāti. Tēvam ir jāturpina rūpēties par bērnu emocionāli un finansiāli, ar bērna māti jāsaglabā minimāls, neitrāls kontakts un jāstrādā pie tā, lai pašam patiktu sava dzīve.
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 21:33
To otro daļu Tu laicīgi viņam pati nevarēji uzrakstīt. Tas būtu par 1000% vērtīgāk nekā viss tas, ko dalībnieces uzrakstīja pirms viņa pēdējā komentārā.
Kā Tu vari garantēt, ka viņš turpina dzīvot? Tu spēj nolasīt cilvēku domas?
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 21:33
To otro daļu Tu laicīgi viņam pati nevarēji uzrakstīt. Tas būtu par 1000% vērtīgāk nekā viss tas, ko dalībnieces uzrakstīja pirms viņa pēdējā komentārā.
Kā Tu vari garantēt, ka viņš turpina dzīvot? Tu spēj nolasīt cilvēku domas?
Bebermans @ 08.10.2024 21:43
es domāju ka cilvēks atnāca pamanipulēt ar šejienes cilvēku emocijām.
Ne visai sanāca un aizgāja.
Ja arī pašnāvība būs, tad ne jau tāpēc, ka šeit ko pateica vai neatrada īstos vārdus.
Daudz maz veiksmīgs cilvēks. Pelna naudu, ir bērns, sanāk pa laikam rūpēties. Tik vien ka mātīte kritizē nedauz par to ka šis šo to pa taisno pērk bērnam, nevis naudu pārskaita uz mātes kontu un uztic viņai. Gan jau viņa pati to neapzinās.
Elīzīte12345 @ 08.10.2024 21:11
Pēc šādiem tekstiem Tu vairs nevari apgalvot, ka vīriešu dzīvībai mūsdienās ir daudz mazāka vērtība nekā sieviešu. Faktiski Tu esi līdzvainīga vīriešu pašnāvību īpatsvarā.
Bebermans @ 08.10.2024 21:43
es domāju ka cilvēks atnāca pamanipulēt ar šejienes cilvēku emocijām.
Ne visai sanāca un aizgāja.
Ja arī pašnāvība būs, tad ne jau tāpēc, ka šeit ko pateica vai neatrada īstos vārdus.
Daudz maz veiksmīgs cilvēks. Pelna naudu, ir bērns, sanāk pa laikam rūpēties. Tik vien ka mātīte kritizē nedauz par to ka šis šo to pa taisno pērk bērnam, nevis naudu pārskaita uz mātes kontu un uztic viņai. Gan jau viņa pati to neapzinās.
Artūrs77 @ 08.10.2024 23:36
Es viņu sauktu par Narcisa mazo-Edipa k-gu. ?
Elīzas ieskatā foruma biedri ir atbildīgi viņa mātes dzīvesbiedra/bērnu tēva izvēlē. Specifiska lietu kārtības uztvere.