Visuvaineko @ 24.09.2024 13:46Man, diemžēl, nepopulārs viedoklis! Ļoti skumīgi ir noskatīties, kā cilvēki ir pazaudējuši kritisko domāšanu, šis viens gadījums, atspoguļo, reālo sabiedrības "aklumu". Cik ļoti mediji ir korumpēti!!!!
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem, kāpēc neceļ trauksmi par noslīkušo bērnu daudzumu šovasar, kāpēc nevienam neinteresē cik daudzas ģimenes dzīvo zem iztikas minimuma utt. Nerunāsim par valdības naudas šķērdēsanu un milzīgo projektu sad... nekad neviena risinajuma, tas gan mums viss der, bet šis viens gadījums tika pasniegts tā itka tagad ir epidēmija...
Būsi gudri un atbildigi vispirms pret sevi...
Visuvaineko @ 24.09.2024 13:46Man, diemžēl, nepopulārs viedoklis! Ļoti skumīgi ir noskatīties, kā cilvēki ir pazaudējuši kritisko domāšanu, šis viens gadījums, atspoguļo, reālo sabiedrības "aklumu". Cik ļoti mediji ir korumpēti!!!!
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem, kāpēc neceļ trauksmi par noslīkušo bērnu daudzumu šovasar, kāpēc nevienam neinteresē cik daudzas ģimenes dzīvo zem iztikas minimuma utt. Nerunāsim par valdības naudas šķērdēsanu un milzīgo projektu sad... nekad neviena risinajuma, tas gan mums viss der, bet šis viens gadījums tika pasniegts tā itka tagad ir epidēmija...
Būsi gudri un atbildigi vispirms pret sevi...
Wtf @ 24.09.2024 14:43Šiem pAtiESiĪbaS reDzĒtāJiEm ~~ nav jēga neko skaidrot. viņiem neviens arguments neieslēgs veselo saprātu, te, kā redzams pat miesīga bērna nāve neļauj skaidri saskatīt savu idiotismu.
Visi citi ( kā jau iepriekš minēja, kas ir tie citi?) ir vainīgi. VISI ļaunie grib iedzīvoties uz vakcīnām ( īpaši difterijas, kura ir bezmaksas ?), uz šiem gadījumu darbu strādniekiem vai ko? Nu ko jūs smīdiniet, kam jūs esat vajadzīgi?
Paši bērnībā vakcinēti, kā jūs vēl dzīvi esat, man jautājums?
Zinātnieki maina viedokli, kolīdz atklāj jaunus faktus. Bet tie, kuriem ir kaut kāda pārliecība, viedokli nemaina, jo tas viedoklis nav balstīts faktos.
Taču es, lai gan neesmu pārsteigta, joprojām esmu dusmīga. Un cilvēkus, kurus nepārmāca pat sava bērna nāve un kuri vainos visu pasauli, lai tikai nebūtu jāmaina sava pārliecība un jāatzīst sava vaina, manuprāt, vienkārši vajadzētu izbarot suņiem. Tāpat kā suņiem vajadzētu izbarot visus plānprātiņus, kas šos murgus izplata.
vai tad tur nebija mazliet vaina Madonas slimnicā? Ka ārstēja ko citu, nevis difteriju.Knita @ 24.09.2024 12:26Nenormāli žēl bērnu. Vēl vairāk žēl mediķu. Skatījos Panorāmu un tie vecāki nav pie pilna prāta. Paši nomarinē bērnu līdz smagam stāvoklim un vēl nekaunas kaut ko pārmest mediķiem.
Panorāmā teica, ka dara tikai gadījuma darbus.. vai tik tie nav vieni no tiem kuri "izstājās no sistēmas".
Globuss @ 25.09.2024 01:04Dīvaini, ka bērnu mātes aizturēšanā piedalījās 6 (!) policisti. Vai tad viņai mājās lielgabals vai vēl sazin kas? Tik bieži policijas šefi žurnālistiem stāsta, ka policijā trūkst darbinieku, bet pie vienas sievietes aizsūta uzreiz 6 darbiniekus (vai tik tās nav 3 ekipāžas).
Džinga @ 25.09.2024 08:07
Neesmu dzirdējusi, ka trūktu darbinieku
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem,
Globuss @ 25.09.2024 01:04Dīvaini, ka bērnu mātes aizturēšanā piedalījās 6 (!) policisti. Vai tad viņai mājās lielgabals vai vēl sazin kas? Tik bieži policijas šefi žurnālistiem stāsta, ka policijā trūkst darbinieku, bet pie vienas sievietes aizsūta uzreiz 6 darbiniekus (vai tik tās nav 3 ekipāžas).