Tiem, kad seko līdzi “difterijas” notikumam

Reitings 5319
Reģ: 27.03.2023
Es tiešām ceru, ka šeit forumā ir tādi cilvēki, kas spēj paskatīties no malas un akli neseko visam ko raksta mediji vai runā politiķi.
Latvijas valsts ir korumpēta ar visām tās iestādēm! Noskatieties mirušā puisēna mammas interviju, jo tad daudz kas saliksies pa plauktiņiem.
Šeit vairs nav runa vakcinēts vai nevakcinēts, šī tēma vairs nav jācilā, jo kā izrādās pēc veiktajiem difterijas testiem visiem no ģimenes uzrādīja negatīvu. Bērnam netika sagaidīts difterijas testa rezultāts un tika uzreiz pieslēgts un pičkāts ar zālēm. Bērnam palika sliktāk, tad kad sāka “ārstēt”.
Bērna miršanas apliecībā nenorādīja, ka miris operācijas laikā, bet ka no difterijas.
Latvijā nav tāda likuma, kur vecākiem ir jāpiekrīt visām ārsta veiktajām manipulācijām.
Kāpēc tieši šai ģimenei pakaļ skrēja vairākas policijas ekipāžas?
Un ja jau ārsts uzreiz paskatoties pateica, ka tā ir difterija, tad kāpēc izolēja un bāza karantītā tikai mammu? Kāpēc ar mammu nesazinājās?
Kāpēc mammai lika teikt, lai viņa publiski aicina citus potēties pret difteriju, ja tai pat brīdī vēl nebija atnākuši testa rezultāti, ka tā tiešām ir difterija?
Vai tiešām nevienam nerodas jautājumi?
Es ļoti ceru, ka šī lieta aizies tālāk un būs sacelti kājās visi cilvēki.
https://www.facebook.com/share/v/UcYsyC514xUeXnea/?mibextid=WC7FNe
23.09.2024 22:42 |

Reitings 287
Reģ: 26.02.2022
Kāpēc antivakceri paņem kaut kādu daļu no "man ir tiesības", bet pārējo neskatās? Piemēram, par pienākumiem.
Blauj, vecākiem ir tiesības, bet pienākumus nejēdz, ir arī ārstiem likumi un bāriņtiesai, ja vecāki savu pienākumu daļu nepilda, tad iestājas sekas, ka sāk pildīt ārsti, bāriņtiesa un visa pārējā ļaunā sistēma.
Ak, jā! Atgādināšu, ka šīs antivakceru piesauktās tiesības arī ir devusi ļaunā sistēma.
Antivakceri ir parazīti un egoisti. Viņi grib ņemt sev, ko pašiem vajag, bet nest sabiedrībai labumu uzskata pat Sorosa un Geita uzdomājumu.
Ja jau tik ļoti pētītas vakcīnas no antivakceru puses, vai papētīta pati vakcīnu rašanās iemesli? Cik bērnu nodzīvoja līdz 12 gadu vecumam? Vai kāds antivakcers ir izšķirstījis ap 1900g baznīcas grāmatu, papētījus mirušo vecumus un nāves iemeslus? Vai kāds antivakcers, kurš lasa telegram Medņa&Coveidīgos palagus, pameklējis viņu pirmavotus un izlasījuši visu tekstu nevis izrāvumus?
24.09.2024 13:38 |

Reitings 27
Reģ: 12.07.2024
Man, diemžēl, nepopulārs viedoklis! Ļoti skumīgi ir noskatīties, kā cilvēki ir pazaudējuši kritisko domāšanu, šis viens gadījums, atspoguļo, reālo sabiedrības "aklumu". Cik ļoti mediji ir korumpēti!!!!
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem, kāpēc neceļ trauksmi par noslīkušo bērnu daudzumu šovasar, kāpēc nevienam neinteresē cik daudzas ģimenes dzīvo zem iztikas minimuma utt. Nerunāsim par valdības naudas šķērdēsanu un milzīgo projektu sad... nekad neviena risinajuma, tas gan mums viss der, bet šis viens gadījums tika pasniegts tā itka tagad ir epidēmija...
Būsi gudri un atbildigi vispirms pret sevi...
24.09.2024 13:46 |

Reitings 2261
Reģ: 17.06.2024
Kāds sakars vakcinācijai, kuru ir jāveic jau bērnībā ar slimībām, kurām nav vakcināciju un bērnu noslīkšanām?
24.09.2024 13:59 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Visuvaineko @ 24.09.2024 13:46
Man, diemžēl, nepopulārs viedoklis! Ļoti skumīgi ir noskatīties, kā cilvēki ir pazaudējuši kritisko domāšanu, šis viens gadījums, atspoguļo, reālo sabiedrības "aklumu". Cik ļoti mediji ir korumpēti!!!!
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem, kāpēc neceļ trauksmi par noslīkušo bērnu daudzumu šovasar, kāpēc nevienam neinteresē cik daudzas ģimenes dzīvo zem iztikas minimuma utt. Nerunāsim par valdības naudas šķērdēsanu un milzīgo projektu sad... nekad neviena risinajuma, tas gan mums viss der, bet šis viens gadījums tika pasniegts tā itka tagad ir epidēmija...

Tieši tā, ir zudusi kritiskā domāšana, ar tevi priekšgalā. Ja palasi ziņas tālāk par pirmo lapu, tad mediķi regulāri ceļ trauksmi par dažādām problēmām, tikai tas nevienam nekad neinteresē, kamēr vēl nav bijis skandāls. Arī ir cēluši trauksmi par vecākiem, kuri nevakcinē bērnus, jo uzskata, ka vakcīnas izraisa autismu (kas sen jau atspēkots, bet šaubos, vai ir vērts skaidrot). Par pārējo nekomentēšu, jo nav saistīts ar tēmu.
P.S. Zinātnieki maina viedokli, kolīdz atklāj jaunus faktus. Bet tie, kuriem ir kaut kāda pārliecība, viedokli nemaina, jo tas viedoklis nav balstīts faktos. Tieši tik vienkārši.
24.09.2024 14:10 |

Reitings 1080
Reģ: 11.09.2022
Visuvaineko @ 24.09.2024 13:46

Autisms ir bijis visos laikos, bet agrāk tie cilvēki tika paslaucīti zem paklāja un labākajā gadījumā kļuva par ciema dīvainīšiem. Tieši zinātne ir tā, kas mūsdienās ir atklājusi visus spektrus un kā cilvēkiem palīdzēt. Mana tante nomira no dzemdes kakla vēža un esmu priecīga, ka esmu varējusi sevi vakcinēt pret šo un samazināt riskus, jo zinātne ir attīstījusies.
24.09.2024 14:24 |

Reitings 2724
Reģ: 10.11.2023
Šiem pAtiESiĪbaS reDzĒtāJiEm ~~ nav jēga neko skaidrot. viņiem neviens arguments neieslēgs veselo saprātu, te, kā redzams pat miesīga bērna nāve neļauj skaidri saskatīt savu idiotismu.
Visi citi ( kā jau iepriekš minēja, kas ir tie citi?) ir vainīgi. VISI ļaunie grib iedzīvoties uz vakcīnām ( īpaši difterijas, kura ir bezmaksas 😂), uz šiem gadījumu darbu strādniekiem vai ko? Nu ko jūs smīdiniet, kam jūs esat vajadzīgi?
Paši bērnībā vakcinēti, kā jūs vēl dzīvi esat, man jautājums?
24.09.2024 14:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 4937
Reģ: 31.10.2010
Ai nu tie sazvērestības teoriju piekritēji un ārstu apšaubītāji nereāli krīt uz nerviem. Jūs tiešām domājat, ka studentiem, kuri ierodas universitātē 10 gadus mācīties medicīnu, ir mērķis nevis palīdzēt pacientiem atveseļoties, bet nogalināt? Ja kāds tiešām tā domā, tad ir jāārstē galva.
Pateicoties vakcīnām, pasaulē vairs nav baku, kas bija šausmīga epidēmija. Tādā pašā veidā mēs varētu tikt vaļā arī no citām slimībām, ja vien daži nebūtu tik šaurpieraini. Antivakceriem gribas pateikt - ja reiz jūs uzskatāt, ka vakcīnas ir inde, tad turieties pie savas pārliecības vienmēr. Ja apsiekalos traks lops, neskrieniet potēties - inde kā nekā.
24.09.2024 15:23 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Wtf @ 24.09.2024 14:43
Šiem pAtiESiĪbaS reDzĒtāJiEm ~~ nav jēga neko skaidrot. viņiem neviens arguments neieslēgs veselo saprātu, te, kā redzams pat miesīga bērna nāve neļauj skaidri saskatīt savu idiotismu.
Visi citi ( kā jau iepriekš minēja, kas ir tie citi?) ir vainīgi. VISI ļaunie grib iedzīvoties uz vakcīnām ( īpaši difterijas, kura ir bezmaksas ?), uz šiem gadījumu darbu strādniekiem vai ko? Nu ko jūs smīdiniet, kam jūs esat vajadzīgi?
Paši bērnībā vakcinēti, kā jūs vēl dzīvi esat, man jautājums?

Tur jau tā lieta, ka visi brēcēji paši ir vakcinēti ar garantiju, jo kādreiz neņēmās neviens ar tām vakcīnām kā tagad un simtu punktu vakcīnas ir, tad var gudri runāt...a, tagad eksperimentē ar pašu bērniem, kamēr paši pasargāti.
24.09.2024 15:25 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Zinātnieki maina viedokli, kolīdz atklāj jaunus faktus. Bet tie, kuriem ir kaut kāda pārliecība, viedokli nemaina, jo tas viedoklis nav balstīts faktos.

Precīzi.
24.09.2024 15:27 |

10 gadi
Reitings 237
Reģ: 09.06.2015
Kā to māti var atrast tik tok?
24.09.2024 20:16 |

Reitings 1959
Reģ: 23.01.2024
Acīmredzami, traģēdijā ir vainīgas abas puses - vecāki - nepotētāji un arī BKUS personāls, ar kura ārstēšanas algoritmiem ļoti daudziem vecākiem ir slikta pieredze. Pilns FB ir ar šausmu stāstiem, kā BKUS ir noraidīti, nepareizi ārstēti bērni ar citām diagnozēm, nesaistītām ar potēšanu.
24.09.2024 21:48 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 47924
Reģ: 06.11.2022
Kāpēc es neesmu pārsteigta? Jo arī ārzemēs katrs antivakceris-homeopāts, kam gadījies noslepkavot savus vai svešus bērnus ar savu nolaidīgo nevīžību un stulbumu, brēc nelabā balsī, ka bērns jau patiesībā bija vesels kā gurķītis, tikai ļaunie ārsti visu salaiduši tintē?
Taču es, lai gan neesmu pārsteigta, joprojām esmu dusmīga. Un cilvēkus, kurus nepārmāca pat sava bērna nāve un kuri vainos visu pasauli, lai tikai nebūtu jāmaina sava pārliecība un jāatzīst sava vaina, manuprāt, vienkārši vajadzētu izbarot suņiem. Tāpat kā suņiem vajadzētu izbarot visus plānprātiņus, kas šos murgus izplata.
24.09.2024 22:19 |

Reitings 964
Reģ: 13.06.2024
Taču es, lai gan neesmu pārsteigta, joprojām esmu dusmīga. Un cilvēkus, kurus nepārmāca pat sava bērna nāve un kuri vainos visu pasauli, lai tikai nebūtu jāmaina sava pārliecība un jāatzīst sava vaina, manuprāt, vienkārši vajadzētu izbarot suņiem. Tāpat kā suņiem vajadzētu izbarot visus plānprātiņus, kas šos murgus izplata.

Tādus tiešām nekas nepārmācīs. Pat ne bērna nāve. Diemžēl.
Ik pa laikam vēl sazinos ar savu vidusskolas laiku labāko draudzeni, taču esmu ievērojusi, ka mūsu viedokļu dažādība svarīgos jautājumos mūsu draudzību ir pamatīgi šķēlusi un es vairs īsti nespēju rast kopīgu valodu ar cilvēku, kurš reiz bija viens no tuvākajiem cilvēkiem manā dzīvē. Tur iet vaļā teksti par to, ka savus bērnus viņa sargāšot no jebkādām vakcīnām, jo īpaši Covid vakcīnām, jo Covid esot viena liela afēra. Vēl viņa esot gribējusi pārcelties uz citu valsti, taču, kā uzzinājusi, ka tajā valstī vairums iedzīvotāju atbalstot vakcināciju, esot mainījusi savas domas. Pēdējoreiz, kad sazinājāmies, viņa jau pilnā nopietnībā pateica, ka plānojot pārcelties uz Krieviju (pašlaik viņa dzīvo UK), jo tur neesot ne nelegālo imigrantu, ne LGBTQ+ "propogandas", ne tik daudz to, kuri atbalsta vakcīnas. Man vairs nebija, ko teikt, jo, cik nu esmu centusies izteikt savu viedokli, viss, ko saku, tiek atspēkots ar no gaisa izrautiem "faktiem". Godīgi sakot, man vairs nav spēka. Taču ir skumji, jo redzu kā cilvēks, kurš reiz bija tik gudrs, inteliģents un saprātīgs, manu acu priekšā pārvērties par kādu, ko vairs nepazīstu.
24.09.2024 22:46 |

Reitings 8056
Reģ: 10.01.2023
Knita @ 24.09.2024 12:26
Nenormāli žēl bērnu. Vēl vairāk žēl mediķu. Skatījos Panorāmu un tie vecāki nav pie pilna prāta. Paši nomarinē bērnu līdz smagam stāvoklim un vēl nekaunas kaut ko pārmest mediķiem.
Panorāmā teica, ka dara tikai gadījuma darbus.. vai tik tie nav vieni no tiem kuri "izstājās no sistēmas".
vai tad tur nebija mazliet vaina Madonas slimnicā? Ka ārstēja ko citu, nevis difteriju.
Bet nu kopumā, mums tādu cilvēku stulbeņu ir daudz.. tā saucās veselībpratība, kas viņiem nav.
Un par to paldies IZM. Ar katru gadu aizvien vairāk jauniešu, kas būs antivakseri, dzemdēs 13 gados utt.
Un no šī te antivax taisa PR.
24.09.2024 23:36 |

Reitings 522
Reģ: 22.02.2024
Tā ģimene jau ir aizgājuši reliģijā ku kūūū, domāju, ka tāpēc tēvam video tik jocīga reakcija. Iespējams lielais jūdaisma Papua pateica, ka bērns ir moceklis vai kaut kādu tādu muļķību
24.09.2024 23:53 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Dīvaini, ka bērnu mātes aizturēšanā piedalījās 6 (!) policisti. Vai tad viņai mājās lielgabals vai vēl sazin kas? Tik bieži policijas šefi žurnālistiem stāsta, ka policijā trūkst darbinieku, bet pie vienas sievietes aizsūta uzreiz 6 darbiniekus (vai tik tās nav 3 ekipāžas).
25.09.2024 01:04 |

Patīk
Reitings 3497
Reģ: 03.11.2023
Globuss @ 25.09.2024 01:04
Dīvaini, ka bērnu mātes aizturēšanā piedalījās 6 (!) policisti. Vai tad viņai mājās lielgabals vai vēl sazin kas? Tik bieži policijas šefi žurnālistiem stāsta, ka policijā trūkst darbinieku, bet pie vienas sievietes aizsūta uzreiz 6 darbiniekus (vai tik tās nav 3 ekipāžas).

Neesmu dzirdējusi, ka trūktu darbinieku
25.09.2024 08:07 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Džinga @ 25.09.2024 08:07

Neesmu dzirdējusi, ka trūktu darbinieku

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/23.02.2024-valsts-policija-videji-trukst-25-darbinieku-riga-pat-41-vadiba-aicina-steidzami-rikoties.a544175/
41% ir visai daudz.
Esot policijas struktūrvienības, kurās trūkst pat 60% darbinieku.
25.09.2024 08:26 |

Reitings 3723
Reģ: 11.04.2023
Diez kāpēc labie mediķi neceļ trauksmi par autistu skaitlisko pieaugumu, vēža skaitlisko pieaugumu berniem,

Te jāpiekrīt, ka vainīgi mediķi, kuri pēdējo 100 gadu laikā mainījuši evolūcijas pamatprincipus. Ar savu darbu izvelkot daudzus, kuriem jau dzemdībās vai jauniem būtu jāmirst.
Tad šie cilvēki pievienojas facebook sazvērestību, fake grupās un pie visa vainīgi paliek vakcīnas, chemtrail un cits bullshit.
Nevis pašu sūdīgais ģenētiskais materiāls...
25.09.2024 08:45 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Globuss @ 25.09.2024 01:04

No kurienes informācija par policistu skaitu? No mātes stāstītā vai iestādes apstiprināja? Man liekas, ka tur kādas 2 darbinieces varēja būt no sociālā dienesta vai bāriņtiesas. Mātei jau viss viens - policija, bāriņtiesa.
Pašai ir pieredze, kad uz vienu gadījumu brauc vesela delegācija, bet tas ir tāpēc, ka nepieciešama policija, bāriņtiesa, jo darīšana ar bērniem, zti fiksēt faktu utt., un tas viss nepieciešams, lai pareizi visu izpildītu pēc likumiem un nevarētu persona piekasīties, ka viņas tiesības nebija ievērotas, droši vien tur cilvēkam pretī arī viss bija "policija".
25.09.2024 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits