cacaolatte @ 19.09.2024 15:57Mājas tērpi staigāšanai mājās un "mājas tērpi" iznešanai miskasti, atšķiras, jo tomēr nest ārā miskasti noteikti neeju lounge/pidžamas biksēs, bet uzģērbju āras bikses/šortus.
Kas attiecas uz augšiņām, tad man mājās ļoti labi strādā šāda tipa boho blūzes. Izvēlos kokvilnas, ne slīdīgos vai citus sintētiskos materiālus. Tās esmu daudz sapirkusi humpalās, gan skaistas, gan arī ērtas. Un tā kā to ir daudz, tad man neuztrauc, ja kaut kas nopil. Ja gatavoju auksto zupu vai kādu "oranži-sarkano" mērci, tad vispār gatavoju krūšturī, jo jebkuras krāsas apģērbs vienalga taču būs nošmulēts.
Pagatavoju un atkal uzģērbju ērtās boho mājas blūzes.
Piemēram, baltais vienmēr izskatās skaisti un patīkami. Labi iet kopā ar jebko citu. Būtu tie šortiņi, lounge/pidžamas bikses vai legingi. :)
Šis ir foršsSantaC @ 20.09.2024 13:07Ziemā apmēram šādi.
Es ļoti daudz laika pavadu mājās, jo darbs tāds. Negribu izskatīties frumpy. Uzreiz arī pašsajūta savādāka.
Ja gatavoju velku priekšautu.
22999 @ 20.09.2024 13:55Šis ir foršs
nu jā, katram savs, man ari tuvākas ir kleitas un virsū uzvelku adītu jaku, ja vēsi.Lulo9 @ 22.09.2024 00:47
Foršs ta foršs, tikai, lai tā tas tērps izskatītos, jābūt arī tādam augumam - garam un kalsnam, bez izteiktām formām.
Piemēram, es tādā izskatītos ne tik iespaidīgi, jo esmu īsa augumā, un vienalga pat, ka ne resna, bet kājas nudien neizskatītos tik eleganti šādā kostīmā. Un, ja vēl iestūķē adītu džemperi iekšā, izskatītos, ka man glābšanas riņķis apkārt. ?
Lulo9 @ 22.09.2024 00:47
Foršs ta foršs, tikai, lai tā tas tērps izskatītos, jābūt arī tādam augumam - garam un kalsnam, bez izteiktām formām.
Piemēram, es tādā izskatītos ne tik iespaidīgi, jo esmu īsa augumā, un vienalga pat, ka ne resna, bet kājas nudien neizskatītos tik eleganti šādā kostīmā. Un, ja vēl iestūķē adītu džemperi iekšā, izskatītos, ka man glābšanas riņķis apkārt. ?
Lulo9 @ 22.09.2024 00:47