Sigita11 @ 24.10.2024 09:09
Kā tieši krūtis un vēdera āda pēc bērna piedzimšanas var skaitīties nolaidība? Tas ir labojams tikai ķirurģiski. Ja cilvēkam nav lieki 5k un uz augšu, to nevar salabot ar krēmiem, masāžām, tievēšanu...
Nevīžība - nu tas gan, jā...
loti labs augums ir tai 31 gadīgajai sievietei, ja nemaldos wanna be onlyfans zvaigznem nav pat 20, un paskats kudish trakaks😀un novelkātas apenes vídeo meitene ,kuras personību man piedēvē! 101 bilde peldkostīmā Singapūrā. 10x labāks kā Tavs stabili, jā vēlies piesieties tur, kur nav kur😀😀😅Sunlight @ 24.10.2024 23:14
Dāmas, ja gribat redzēt, kā izskatās šī skaistule, kas šādi runā par citu cilvēku izskatu, uzrakstiet privāti… Ir ļoti labi screeni, izbaudīsiet. Jo. Ja cilcēks atļaujas šādi runāt, varbūt jau nu tomēr būtu jāpaskatās uz sevi vispirms.
Tās dejas ir drausmīgas. Labāk lai ir iekšā un nenāk ārā, nekā iekšā nav, bet nāk ārā. Tāpat kā IG materiāls. Viss mākslīgs un zema līmeņa. 1% ir baudāms.Lindusiks @ 14.11.2024 13:40akdievs, viņa tajā pole dance dejo gandrīz ar pliku vagīnu... visas meitenes šortos, crop tops, bet šī rīvē kaunuma lūpas ap stieni... aaaaa.... es pēc tam pat nepieskartos tam stienim - jādezinficē
amoreamore @ 17.01.2025 00:19Ko viņa mēģina pateikt? Viņai prieks, ka ir nauda ēdienam vai kas? :D
Mākoņu Dejotāja @ 18.01.2025 11:55
Tā arī ir.
Viss viņas saturs ir ļoti garlaicīgs, stulbs un infantīls.
Viņa pozēšanā iemācīt nevar neko, stīva, neplastiska, deju kustības smieklīgas.Lindusiks @ 22.01.2025 16:39Viņa tagad pārdos padomus, kā pareizi pozēt fotosesijā.
Nezinu, kas ir ar tām jaunām meitenēm, kas grib būt ietekmeles.
Kurš liek galvā viņām domu, ka par katru cenu jāattīsta savi soctīkli, ar varu jāspiež no sevis tā saucamais infoprodukts, ko pārdot?
Ko viņa var iemācīt pozēšanā? Neko. Nav ne treneris, ne horeogrāfs, ne mākslas vīzijas nav.
Vienkārši par katru cenu mēģina nopārdot infantilas idejas.
Labāk būtu gājusi kādos IT kursos. Vai citos kursos, lai tiktu jomā, kur var nopelnīt naudu...
Pilgrim @ 23.01.2025 11:38Viņa pozēšanā iemācīt nevar neko, stīva, neplastiska, deju kustības smieklīgas.
Bet viņa varētu iemācīt citām, kā vienai ar bērnu tikt galā, nestrādājot (vai arī es ko nezinu), un dzīvot normālā dzīvoklītī. Vai sociālie viņai maksā par dzīvokli, vai pelna OF? Labāk lai stāsta par to, ko prot.