Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pīrsings meitai

Reitings 2
Reģ: 14.06.2024
Sveiki! Meitai 16 gadi. Ar meitas tēvu esam šķīrušies. Meita grib uztaisīt pīrsingu smile. Es neatļauju. Tētis atļāva, ar mani pat neapsprieda. Nezinu, kā man reaģēt šādā situācijā.
13.08.2024 12:06 |

Patīk
Reitings 24151
Reģ: 27.01.2021
16 jau vairs galīgi nav bērns, pēc 2 gadiem (ja ne agrāk pa kluso) uztaisīs bez Tavas ziņas. Turklāt pīrsingi nav tas trakākais, apniks - izņems un aizaudzēs. Nav akurāt tetovējums pa visu muguru.
13.08.2024 12:18 |

Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
Tas meitas pirmais pīrsings (bez ausīm)? Kaut kā neticu, ka "smile pīrsings" ir top izvēle pirmajam vai kaut vai piektajam pīrsingam 😁
Ja nu kāda nezin, tad tas ir pīrsings augšlūpas smaganā iekšā mutē.
13.08.2024 14:44 |

Reitings 699
Reģ: 23.03.2020
Vai tāda veida pīrsings nebojā zobus? Jo esmu dzirdējusi par mēles pīrsingu, ka beigās "apsit" zobus un visādas problēmas. Laikam minētu par tam zobu problēmām, varbūt grib kaut kādu vienkāršāku pīrsingu- auss skrimslī vai nabā..
13.08.2024 17:05 |

Reitings 512
Reģ: 13.06.2024
Man mēles pīrsings ir jau aptuveni 15 gadus. Nekad nav bijušas nekādas problēmas un arī ar zobiem viss kārtībā. Visus savus pīrsingus (mēlē, nabā, degunā) izdūru mājas apstākļos (tā teikt, draudzenes piepalīdzēja), līdz ar to, ja pusaudzis kaut ko grib, tad arī izdarīs, pat ja vecāki aizliegs. Mani vecāki gan neaizliedza durt pīrsingus. Tajā laikā manā mazpilsētā gluži vienkārši nevienā salonā tāda veida pīrsingus nedūra un man arī naudu gribējās ietaupīt. 😀 Katrā ziņā, ja arī tas pīrsings apniks, tad aizaudzēs, neredzu nekādu problēmu. Ar aizliegšanu drīzāk panāks pretējo efektu un pusaudzis to pīrsingu izdurs pa kluso. Tad jau labāk kopā izvēlēties labu salonu un labu speciālistu, kurš visu izdarīs kvalitatīvi un droši.
13.08.2024 17:46 |

Reitings 686
Reģ: 29.04.2021
Labāk jau atļaut , nekā kad meita aiziet uz kādiem greiziem saloniem un dabū kādu iekaisumu . Tas pīrsings jau redzamu rētu neatstāj.
Man pašai bija šīs pīrsings padsmit gados, bet ļoti traucēja , varēja viņu visu laiku just , izskatījās smuki , bet nebija komfortabli, ļoti ātri iznemu ārā .
13.08.2024 18:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits