Līdzekļi pirmām ādas novecošanās pazīmēm

Reitings 103
Reģ: 09.08.2024
Sveikas meitenes,
30 gadiem tuvojoties pamanīju, ka āda paliek sausāka ap acīm, un smaidot, savelkās sīkās grumbimņās, kas mani ļoti pārsteidza, jo domāju ka man būs mūžīgs baby face. Skaidrs tagad, ka ir jāmitrina, piem. ar hiliaronskābi saturošiem kopšanas līdzekļiem (a ar ko vēl?).
Iesakiet lūdzu mitrinošus krēmus, serumus, fluīdus, kurus var nopirkt Douglasa tipa veikalos. Madara diemžēl neder man- veidojās alerģiskā reakcija, acis asaro.
Patika testeris Shisheido sarkanais mitrinošs dienas krēms, bet pa dārgu. Par BIOTHERM darbiniece Douglasā minēja, ka tādos dargākos zīmolos ir alkohols sastāvā, kas ļauj ātrāk sasniegt vēlāmo rezultātu, bet ilgtermiņā sausina ādu. Tāpēc, sākumā domāju ka jāpērk visdargākais, bet redz arī nav risinājums. Douglasa pašu zīmola produkti arī patīk, bet šie atkal pa vāju. Kaut ko vidēju - cenas un iedarbības ziņā?
Tātad mērķis - intensīva mitrināšana pirmām novecošanas pazīmēm - neagresīva kā dziļām vecuma grumbām un kas neizraisītu alerģisku reakciju.
Vai arī vienkārši iesakiet, kurus mitrinošos krēmus, fluīdus, serumus jūs lietojiet 25-35 gados, pie kā nonācat, izmēģinot vairākus?
Arī no uztura bagātinātāju aspekta - vai dzerat kādus antioksidantus, kolagēnus?
09.08.2024 23:59 |

Reitings 17
Reģ: 11.08.2024
Reku Drogās var 02% retinola serumu dabut no LOREAL
11.08.2024 20:07 |

Reitings 1123
Reģ: 29.05.2023
Es neklausītu nevienam ieteikumam forumā. Ir daudz labu LV kosmetologu, kas raksta aprakstus par dažādiem produktiem, ne tikai no profesionālām sērijām. Vislabāk ir doties pie speciālista, kas ieteiks un piemeklēs atbilstošāko Tavam ādas tipam.
Tāpat arī par retinolu - 1% ir ļoti daudz. Turklāt tās, kas vispār nav lietojušas - arī uzklāt to var dažādi. Likt mitronošo krēmu vai serumu, tad retinols un atkal krēms, tam visam ir daudz nianšu, ko diez vai izdosies izlobīt no foruma komentāriem. Pameklē youtube, daudzi liek atsauksmes par produktiem, palasi komentāru sadaļu, palasi Reddit - tur ir miljoniem komentāru no lietotājiem ar ilgstošu produktu pieredzi dažādām sejas ādas problēmām, ādas tipiem, vajadzībām utt.
11.08.2024 20:25 |

Reitings 16367
Reģ: 06.07.2022
abbie @ 11.08.2024 02:41

Šis ir kaut kas man nedzirdēts, forši paldies par jaunu info! Želatīns ka tāds lētais kolagēns)) un kā tādu masku pagatavot no želatīna pulvera?

Jēga no tādas masas būtu tikai iekšķīgi lietojot, jo kolagēns caur ādu neuzsūcas, tas tāds mārketinga triks. Krēmi un maskas ar kolagēnu - bulšits. Tas tikai iekšķīgi. Jāēd dzīvnieku subprodukti, skrimslīši utt., pat želejkončas dos lielāku labumu nekā maska ar želatīnu.
11.08.2024 20:28 |

Reitings 213
Reģ: 25.10.2022
No 2025. gada novembra sejas produktos retinola koncentrācija nedrīkstēs pārsniegt 0.3%. Nav gan arī baigā starpība, jo efekts no 0.3% ir praktiski tas pats, kas no 1%. Ne vienmēr vairāk ir labāk. Līdzīgi kā SPF15 aiztur 93% staru, SPF30 - 97% un SPF50 - 98%. Tā līkne arī retinola gadījumā ir līdzīga.
11.08.2024 22:30 |

Reitings 216
Reģ: 08.03.2024
EmilijaArm @ 11.08.2024 20:28

Jēga no tādas masas būtu tikai iekšķīgi lietojot, jo kolagēns caur ādu neuzsūcas, tas tāds mārketinga triks. Krēmi un maskas ar kolagēnu - bulšits. Tas tikai iekšķīgi. Jāēd dzīvnieku subprodukti, skrimslīši utt., pat želejkončas dos lielāku labumu nekā maska ar želatīnu.
efekts ir redzams tūdaļ pat. Želantīna loma šajā maskā gan ir tajā, ka tas sakalst un nostiepj ādu tāpat kā vasks, taču caur ādu daudz kas uzsūcas , arī krāna ūdens.
Man personīgi mazāk ticības ir komercproduktiem! Visādi parabēni, alumīnji un citi mistiski piejaukumi...
11.08.2024 23:00 |

Reitings 103
Merilda @ 11.08.2024 20:25
Es neklausītu nevienam ieteikumam forumā. Ir daudz labu LV kosmetologu, kas raksta aprakstus par dažādiem produktiem, ne tikai no profesionālām sērijām. Vislabāk ir doties pie speciālista, kas ieteiks un piemeklēs atbilstošāko Tavam ādas tipam.
Tāpat arī par retinolu - 1% ir ļoti daudz. Turklāt tās, kas vispār nav lietojušas - arī uzklāt to var dažādi. Likt mitronošo krēmu vai serumu, tad retinols un atkal krēms, tam visam ir daudz nianšu, ko diez vai izdosies izlobīt no foruma komentāriem. Pameklē youtube, daudzi liek atsauksmes par produktiem, palasi komentāru sadaļu, palasi Reddit - tur ir miljoniem komentāru no lietotājiem ar ilgstošu produktu pieredzi dažādām sejas ādas problēmām, ādas tipiem, vajadzībām utt.

Protams, info ir milzumdaudz, tikai negribās no rietumiem meklēt un pasūtīt- gribās ienākt Douglasā piem., nopirkt un miers. Tieši vietēji pieejamo produkciju no vietējo ieteiktā, koroč.
Kosmetoloģe jau ieteica, bet viena speciālista viedoklis nav izsmeļošs, gribās vairāk variantu izskatīt!
Bet par labiem kosmetologiem, kuri raksta aprakstus, minēsi kādus IG kas aktīvi iesaka produkciju?
11.08.2024 23:47 |

Reitings 103
Es varbūt parāk gari un neprecīzi noformulēju tēmu! gribēju tieši saņemt atsauksmes par mitrinošiem līdzekļiem, kuri likās efektīvi pret krunciņām!
Biju es taču pie speciālista un nemēģinu aizstāt forumu kvalificētas konsultācijas vietā.
Tas, ko man piedāvāja kosmetoloģe, bija profesionāla kosmētika un man ne pa kabatai, uz ko viņa pretī ieteica kaut ko no aptiekas līnijām, bet ne ko konkrēti.
Aptieku līnijas kā Bioderma, Neutrogena man kaut kā šķiet neefektīvi. Runa ir tieši par mitrinošiem krēmiem, fluīdiem. Kad testēju tādus kā Shiseido, Biotherm, no tiem kolosāla mitrinoša sajūta. Ņemtu jau tos, tikai sākumā gribēju dzirdēt varbūs kāds mēģinājis vairākus no Douglas un var ieteikt tos.
12.08.2024 00:06 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
abbie @ 12.08.2024 00:06
Es varbūt parāk gari un neprecīzi noformulēju tēmu! gribēju tieši saņemt atsauksmes par mitrinošiem līdzekļiem, kuri likās efektīvi pret krunciņām!
Biju es taču pie speciālista un nemēģinu aizstāt forumu kvalificētas konsultācijas vietā.
Tas, ko man piedāvāja kosmetoloģe, bija profesionāla kosmētika un man ne pa kabatai, uz ko viņa pretī ieteica kaut ko no aptiekas līnijām, bet ne ko konkrēti.
Aptieku līnijas kā Bioderma, Neutrogena man kaut kā šķiet neefektīvi. Runa ir tieši par mitrinošiem krēmiem, fluīdiem. Kad testēju tādus kā Shiseido, Biotherm, no tiem kolosāla mitrinoša sajūta. Ņemtu jau tos, tikai sākumā gribēju dzirdēt varbūs kāds mēģinājis vairākus no Douglas un var ieteikt tos.

Paskaties korejiešu produktus, iHerb ir diezgan daudz korejiešu kosmētikas lētākās cenās, kā pie mums. Labi rezultāti un cena diezgan pieejama.
Man mitrināšanai tagad ir White in Milk toneris, pēc tam tas Corsix gliemežu serums un tad sejas krems Marine active. Par to sejas kremu nevaru saprast, bet toneris un serums liekas labi, daudz lasīju atsauksmes ārzemju forumos.
12.08.2024 13:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits