Lola Lō @ 31.07.2024 14:20
Es par šo arī iedomājos, ka ja ikdienā viņiem attiecības būtu kā te dažam, kas jau no domas vien par vecākiem raud aiz aizkustinājuma, tad tas brauciens arī nebūtu tāds jau pamatos. Mašīnā notiktu sarunas par jebko, lai ceļā paietu ātrāk un nebūtu jāskatās spidometrā un pulkstenī.
Ir skaidrs, ka attiecības tur nav nekādas sirdssiltās arī bez izbrauciena. Un ko tad gaidīt no izbrauciena? Kā pēkšni viņi satuvināsies un parunās par to, cik autors nepareizi dzīvo un cik jocīgi, ka dēlam neinteresē ne volejbols un urbji kā tēvam un cik tēvam par to ir grūti un tad viņi rokās sadevušies ies jūras viļņos, kopīgi nopirks pa zivij un vakarā saulrietu sagaidīs Kolkasragā?
Noteikti - kādas attiecības, tāds izbrauciens. ?
mazakaija @ 31.07.2024 15:18
Es nekad ar sarunām cenšos netraucēt šoferim, pat ja tas ir sen neredzēts rads un gribas zināt, kā iet. Lai nenovērstu uzmanību no ceļa. Autors arī tēvam var teikt- nevaru tev atbildēt, nevaru tagad par to domāt- ceļš galvenais.
Lola Lō @ 31.07.2024 14:53
Nereti tas notiek jau padsmit gados un bērni negrib un viņiem neinteresē sēdēt ar mammu pie jūras vai braukt visu dienu ar senčiem, lai apskatītu ceriņu dārzu ?uz tīni gan neviens neapvainojas un neuzmet lūpu, jo šis negrib ar senčiem.
Daba ir paredzējusi bērniem atdalīties no vecākiem un tas sākas jau pusaudžu gados, kad bērns dabiski grib socializēties ārpus ģimenes un sāk veidot savas attiecības, ar laiku ģimeni. Tam tā jābūt. Tāpēc mēs radam bērnus un audzinām, lai tos palaistu savā dzīvē un tie būtu laimīgi, nevis lai visu dzīvi kaut ko pieprasītu kā parādu un likt atmaksāt izklaidēs bērnu audzināšanu un barošanu un skološanu. Attiecībām jānāk viegli un ja bērni grib ar tevi būt, tas ir pozitīvi, ja nē - vecākam nav nekādas tiesības ar pirkstu kratīt un likt vizināt un piespiedu kopā būt, jo :"būs audzinājis, mīlējis un skolojis un centies pēc savas labākas sirdsapziņas"
Aminoskabe @ 31.07.2024 15:46
Salīdzināt tīni ar pieaugušu cilvēku? Skaidrs, ka tīnim jāatdalās, bet pieaugušam cilvēkam jāprot uzturēt normālas attiecības.
Skaidrs, ka te var izdomāt 101 versiju, kādas attiecības tēvam ar dēlu. Piekrītu par to, ka labāk nebraukt vispār nekā braukt un izrādīt neapmierinātību. Tomēr vislabāk ir mainīt attieksmi jau saknē un vēlēties darīt patīkamu vecākiem - ar nosacījumu, ka tas nepārkāpj veselīgas robežas (piemēram, katras brīvdienas vecāki kaut ko prasa).
debestinaa @ 30.07.2024 22:33Kad tu biji mazs un nīdēji, ka gribu iet uz rotaļu laukumu, ar tevi gāja un virsū par to nebļāva. Kad ziemā gribēji 10x šļūkt pa vienu un to pašu kalnu, lai gan vecākiem auksts un kājas jau slapjas, viņi uz tevi nebļāva. Kad tu tirgū nīdēji, ka gribi iet uz tākāko tirgus stūri tieši pēc tās bulkas, uz tevi nebļāva.
Padomā par to. Vecāki mums ir vieni, ar laiku viņi paliek vecāki, sākas saslimšanas, viņiem ir grūtāk gan fiziski, gan emocionāli, jo nāk apziņa, ka tik daudz vairs nevar paši izdarīt, ka bērni izauguši un viņi palikuši vieni, ka dzīves lielākie notikumi jau notikuši.
Varēji saņemties un pavadīt normālu dienu ar tēvu, ielīst gan tai ūdenī , gan aizbraukt pēc tām zivīm. Dienas beigās pašam būtu patīkama sajūta, ka dienā kaut kas noticis un esi pavadījies laiku ar kādu, kas tev kādreiz vairs nebūs:(
...kādi vēl bērni ?Lola Lō @ 31.07.2024 14:56Turklāt, ja autors ir introverts un noslēgtais vīrietis, tad visdrīzāk, ka viņš no saviem bērniem negaidīs izklaides karuseļos un spontānās, neplānotās ekskursijās ?
Min91 @ 31.07.2024 21:06Nezinu ko jūs te esat sadomājušas četrās lapās, bet ar tēvu man ir normālas attiecības. arī es ciemos pie viņa bieži eju un man nav problēmu ar viņu tā pavadīt laiku un runāt. Man vienkārši nepatīk nekur braukt. Viens no iemesliem kādēļ es arī nemaz nemeklēju attiecības. jo es zinu ka es dēļ sievietes uz randiņiem nemaz nebrauktu uz citu pilsētu. kur nu vēl kopīgos ceļojumos pamest valsti. Nav priekš manis galīgi.
Lola Lō @ 31.07.2024 16:30Oj, davaj, nefantazējam tālāk par nabaga pensionāru, kam nav auto un naudiņas nav un tad viņš pēdējiem spēkiem paprasīja dēlam aizvest uz jūru, kuru nav redzējis no deviņdesmitajiem. Un kuram noteikti nav ģimenes un viņš ar dēlu ir vienīgie palikuši un dzīvo koka mājiņā bez elektrības un viņa sapnis ir ar dēlu uzelpot atkal jūras gaisu....
Tā jau var aizfantazēties tālu dziļi. Informācijas par tēvu nav vispār, varbūt dēlam ir 20 gadi un tēvam 40 un jūs te te norokat nabaga tēvu kā uz miršanas gultas, kas izteicis pēdējo vēlēšanos un dēls, nelietis tāds, šitā pret viņu....
Felirena @ 31.07.2024 22:05
Metinātājs no Dobeles atkal ir atgriezies tūlīt noteikti profils tiks dzēsts ?
nēesmu par augumiem nekad rakstijis, mani tas neinteresē vispar. Nevajag visus viriešu profilus un tēmas piešūt man.Biezlape @ 31.07.2024 22:52
Nu tēmu vismaz pamainījis, savādāk tikai par attiecībām, seksu, maza auguma vīriešiem, kuras neviena neizvēlas un citām hui@ām.
Nebūs, nebūs man tāda situācija. Bērnu man nav un nebūs.debestinaa @ 31.07.2024 14:31Nedod dies kādreiz autoram kādreiz būs situācija ar savu bērnu , kuru viņš būs audzinājis, mīlējis un skolojis un centies pēc savas labākas sirdsapziņas, un beigas dēls pateiks- tēti es negribu ar tevi neko darīt un nekur braukt, tu mani kaitina ar savu kolku un enguri, vot tad izjutīs uz savas miesas un sapratīs kā tas ir.
Savadāk te gudri dirst atvainojos par to, ka tas nav bērna pienākums un kaut kādu ekstraversiju var ilgi. Autoram ieteiktu iedomāties ka viņš pats ir vecs, ka viņam ir dēls,kurš pret viņu izturējās tā, kā viņš pret tēvu? Patiktu? Diez vai.
Kas tur neveselīgs? Tieši otrādi, dzīve klusā un mierīga, nekāds stress, nekāds insulta risks.Aminoskabe @ 01.08.2024 12:48Godīgi, man šis tā saucamais introvertums nešķiet veselīgs. Daudzi cilvēki ir introverti, es arī, atgūstam spēkus vienatnē, nepatīk cilvēku bari, nogurstam daudz komunicējot u.tml. Noteikti ir liels spektrs starp introvertumu un ekstravertumu, bet šādi, ka cilvēkam negribas izbraukt no sava miesta (kā pats izteicās) un tas ir iemesls, kādēļ negribas meklēt attiecības, tad tas izklausās ļoti ekstremāli. Izbraukt no miesta nenozīmē braukt uz Rīgas klubu, var aizbraukt atpūsties pie dabas vai kādā jaukā kafejnīcā pasēdēt. Ja ir tik liela nepatika no ārpasaules, ka pat aizbraukšana kaut kur, kur nav bars ar cilvēkiem, man tas liekas savādi.
Min91 @ 02.08.2024 12:13Kas tur neveselīgs? Tieši otrādi, dzīve klusā un mierīga, nekāds stress, nekāds insulta risks.
iepraukšu savu kapeiku par infarktu- tas 90% gadījumos rodas miera stāvokļos, vakaros, naktīs, kad cilvēks ir atslābināts.Min91 @ 02.08.2024 12:13Kas tur neveselīgs? Tieši otrādi, dzīve klusā un mierīga, nekāds stress, nekāds insulta risks.