nečīksti! Visos NÓRMALOS salonos cenas 50+. Tev žel par manikiru atdot 50 e?😀😀😀 Katru mēnesi iziet 100 tikai uz manikīru un pedikīru. Alga man arī nav 5000😀un es nečīkstu!sla @ 30.06.2024 21:39Man liekas, ka nagu meistares Rīgā ir palikušas trakas ar savām cenām. Gada laikā vismaz 2 x paaugstina cenas. Esmu izgājusi cauri vairākiem saloniem, meistarēm, paeju un paaugstina cenas pa 5-15 eur manikīram un pedikīram. Cenas pakalpojumiem augstākas nekā Londonā, un tikai turpina augt. Cik jūs maksājiet par manikīru un pedikīru katru mēnesi? Pilnīgi raudāt gribas. Pati nevaru taisīt, jo nav laika, esmu nokrāvusies ar bērniem, man vieglāk aiziet uz stundu vai pusotru pasēdēt salonā un gatavs
Hubabuba @ 30.06.2024 22:02Mana manikīre arī pacela cenas, jo otro reizi. Neteikšu ka pakalpojums atbilstu samaksai. Nu tāds viduvējs līmenis. Jau sāku skatīties ko citu. Man algu tik bieźi nepaugstina, cik viņa bieži paceļ cenas. Tas pats ar masierēm. Tām ar cenas ceļ kosmosā. Aizbraucot uz Ēģipti, Turciju tās pašas masāžas krietni lētākas, kvalitatīvākas un arī ilgākas.
Kate9 @ 30.06.2024 22:26nečīksti! Visos NÓRMALOS salonos cenas 50+. Tev žel par manikiru atdot 50 e????
Aa nu Okei. Man 50-55 ietilpst kaut vai visi franći un akmeni😀sla @ 30.06.2024 22:29
Es nemaksāju 50. Es maksāju 60-75 eur par manikīru un 52 pedikīru. Un turpina pacelt cenas par sūda nagiem, kas nav ideālas kvalitātes, bez nekādiem īpašiem dizainiem
Aa nu Okei. Man 50-55 ietilpst kaut vai visi franći un akmeni😀sla @ 30.06.2024 22:29
Es nemaksāju 50. Es maksāju 60-75 eur par manikīru un 52 pedikīru. Un turpina pacelt cenas par sūda nagiem, kas nav ideālas kvalitātes, bez nekādiem īpašiem dizainiem
bouquettt @ 30.06.2024 22:30Es jau gadu kā vairs neeju pie manikīra meistares. Pirms covid man bija lieliska meistare, bet viņa pārvācās uz Zviedriju. Pēc tam izmēģināju dažādas citas meistares, bet īsto tā arī neatradu. Pēdējā, pie kuras gāju, arī pacēla cenas par 5-10€ kā nu katrai procedūrai. Likās dīvaini, jo pieņēma pie sevis mājās, tā jau lika piemaksāt par pierakstu vakara stundās vai "sarežģītākiem" dizainiem. Bet tā kā kvalitāte manikīram arī ar katru reizi palika sliktāka, tad pilnībā neredzēju jēgu maksāt to naudu. Tas gan nav Rīgā, bet pirms gada gēllaka maksāja 25€ +5€, ja gribēji pēc plkst. 17 un + mistiski sarēķināti € par dizainiem. Principā katru reizi nebija ne jausmas, cik beigās paprasīs. ?
ja meistares godīgi maksātu nodokļus, tad varbūt nebūtu 60 žēl. Bet man jau 40 šķiet par daudz, jo kvalitāte nav izcila. Šad tad kabatiņas veidojas..sla @ 30.06.2024 21:43Gribētu, lai mēs visi *kolektīvi* boikotētu šos pakalpojumus, lai šīs manikīra speciālistes piezemējas beidzot. Latvijā kādas ir algas? Vēl nekaunīgi man saka tās meistares, ka 60 eur priekš manikīra mēnesī ir lēti un strīdas ar mani. Sajukušas prātā
bet tu esi painteresējusies cik maksā materiāli, labas lakas, bāzes, gēli, un viss pārējais? Tāpat instrumentu sterilizācija, pakošana, īpaši ja salons- tātad pieaug ūdens, elektrības rēķini. Tā ir kopēja inflācija it visam.sla @ 30.06.2024 21:43Gribētu, lai mēs visi *kolektīvi* boikotētu šos pakalpojumus, lai šīs manikīra speciālistes piezemējas beidzot. Latvijā kādas ir algas? Vēl nekaunīgi man saka tās meistares, ka 60 eur priekš manikīra mēnesī ir lēti un strīdas ar mani. Sajukušas prātā
SALOMEJA @ 01.07.2024 10:38Pēc covid laika pārstāju apmeklet manikīri, jo 40-50 eiro likās pārāk sālīti priekš darba, kas ne vienmēr bija izcils. Nav tomēr maza summa gada griezumā. 500-600 eiro, var aizbraukt mini ceļojumā. Nebrīnos, ka tagad prasa 60-70.
Man tomēr ir nedaudz jāsmaida, kad dzirdu par "lakām, produktiem, īri" utml. Liela daļa produktus sūta no aliexpress un pārlej smukās pudelēs. Nodokļus nemaksā. Pieņem dzīvokļos vai dala īres maksu salonos (neba pašas maksā 2k par centra telpām). Tāpat daļa strādā 4-6h dienā, līdz ar to ienākumi proporcionāli mazāki. Es gan to neuzskatu par savu problēmu, lai maksātu nevis 35, bet 60 eiro... Manis pēc strādā kaut 2h dienā un prasi to summu, ja ir kvalitāte. Bet lielākoties diemžēl nav!! Nu vienvārdsakot, pakalpojumu cena pārāk bieži neatbilst kvalitātei.