SarmaD @ 26.04.2024 17:50
Nu nu, cik prasa? Man druška precas, 35 eur max par cilvēku. Atkarīgs cik viesu.
Kurpīte @ 26.04.2024 21:25
Šeit visi viedokļi tiek prasīti! Tas tā atgādinājumam.
SarmaD @ 26.04.2024 21:16
Ne visam šajā dzīvē ir jābūt praktiskam.
Upene36 @ 26.04.2024 22:15Man vienīgai liekas, ka te redzamās naudas summas ir neadekvātas? :D
Priekš kam lekt augstāk pār savu pakaļu?
Manas kāzas izmaksāja pusotru, max 2tk. Bija gan oficiālā daļa, gan neoficiālā daļa vienā no Spa atpūtas kompleksu telpām. Ielūgti bija 20 viesi. Ne mazāk skaistas atmiņas. Un fotogrāfu arī ņēmu to, ko piedāvā Dzimtsarakstu nodaļa -nav ne vainas bildēm!
Kleita izmaksāja 300eur, pušķi taisīju pati. Tur taču tik elementāri, nopērc bāzē ziedus kādus gribi uz saliec smuki kopā kādā formā vien gribi. :D 60 eur kāzu torte vienā no beķerejām.
Auto dekorus arī taisīju pati, bāzē nopirku lentas un smuki saviju-kur vajag piešuvu smukās girlandēs un piesēju kur vajag. Sirsniņbaloni vējā un viss gatavs.
Es tiešām nesaprotu, kāpēc jūs izvēlaties tik daudz tērēties visādiem sīkumiem, kuri nav tā vērti.
Labāk tiešām dzīvokli nopirktu vai šikā ceļojumā aizbrauktu. :D
Piebildīšu, ka laulībā jau esmu 15 gadus, tāpēc īstai mīlestībai pilnībā vienalga, cik tu tur iztērējies. Man galvenais, lai pašai patīk un izdotā nauda ir normas robežās, nevis kā jums te... drausmas.
Džinga @ 26.04.2024 22:17
Zini, adekvāti vai nē, bet kāda starpība?
Kāds grib dzīvokļa iemaksu, kāds mašīnu, kāds lielu ballīti, vel kāds var atļauties to visu uzreiz.
Man toč grūti saprast, kāpēc dažiem traucē citu izšķērdība. ?
Daudzi tak ceļojumos brauc par 5 k
īstai mīlestībai pilnībā vienalga, cik tu tur iztērējies. Man galvenais, lai pašai patīk un izdotā nauda ir normas robežās, nevis kā jums te... drausmas.
SarmaD @ 26.04.2024 22:45
Kā var tik ļoti divos blakus esošos teikumos ieiet pretrunās. Tad ir vienalga vai nav?
Es balsoju, ka tu pirms 15 gadiem biji bomze un nevarēji nemaz atļauties ko vairāk. Otrkārt pirms 15 gadiem cenu amplitūdas bija daudz savādākas. Cerēji tev kāds plaudēs no sajūsmas, ka pušķi taisiji pati? Lai plaudē kapeikp!$ējas, normāliem cilvēkiem ir kāzas kā kāzas. Un es nerunāju par salūtu un kaviārmaizītēm. Un pat ja kaviārs, jums naudu kāds prasa kāzām, vai nevarat sagremot to, ka aploksnē ieliktais 50 knapi nosedz ūdens glāzi un izskatīsities pēc lupatlases, kad jaunais pāris vērs aploksni?
Džinga @ 26.04.2024 20:22
Ej taču tu ieskrieties, katrs var tērēt savu naudu kur grib. Tu ej tērē saviem zelta locekļiem.
GlorijaGrevcova @ 26.04.2024 22:53
Es minēju zelta gredzenus nevis zelta locekļus, lasīt iemācies, dura. A ja par locekļiem, man mamutu nes vecis, ne es viņam. Priekš locekļiem tērē Tu un Tev līdzīgas losenes.
Upene36 @ 26.04.2024 22:21
Liela, jo viegli ietekmējamās uzreiz izjūt nepieciešamību "neatpalikt" no uzceltās latiņas. Sak, ja daudzas īrē sev pili par ntajiem tūkstošiem, tad jau tas ir "normāli" un nedrīkst būt "bomzei".
Tur jau visa sāls, ka tādas plātīzeres uzlec augstāk kā nepieciešams un ceļ to uzpūsto standartu arvien augstāk. Tikai priekš kam???
Skaistas atmiņas, skaistu ballīti var uztaisīt adekvātās cenu izmaksās.
Džinga @ 26.04.2024 22:14
Smieklīgs arī tas Hermes Birkin bag praktiskums.
💯💯💯💯💯💯💯💯💯GlorijaGrevcova @ 26.04.2024 18:09
Un kāda jēga sagrūst radu saimei rīklē vismaz padsmit štukas? Loģika? Ja tie ir mēneša ienākumi, nekādu problēmu, taču tie, kas gadiem krāj balta paltraka festivālam, stulbuma kalngals, labāk dzīvokļa pirmajai iemaksai iztērētu. Pabaroti radi un baltais paltraks, kuru pēc tam nez kur bāzīs. Vienīgais, kur atbalstu naudas izmešanu, tie ir gredzeni, vismaz dārgmetāls, un zeltam cena aug. Vienīgais, kam tērētu naudu, tie būtu gredzeni un nepieciešamās formalitātes, valsts nodeva un dokumentu maiņa, viss. Es iešām labāk Hermes Birkini nopirktu vai aizbrauktu labā ceļojumā, nevis vienu nakti barotu un dzirdītu radu saimi tērpusies baltā paltrakā.
SarmaD @ 26.04.2024 22:58
A kas tev no tām plātīzerēm? Arī gribas neatpalikt? Tomēr tad laikam nebija tik foršas tās mazbudžeta kāzas, ka jānāk visām skaidrot kādi cipari ir pareizie.
Upene36 @ 26.04.2024 23:07
Amizanti, savu pieredzi drīkst rakstīt tikai tie, kas grib izrādīties ar mega lielām naudas summām, bet nedrīkst rakstīt tie, kuriem ir "mazbudžeta" (neuzskatu to par mazbudžetu, bet gan adekvātu summu. Mazbudžets būtu līdz 800-1tk eur)??? ?
GlorijaGrevcova @ 26.04.2024 23:00
To, losene, var notirgot dārgāk nekā nopirkts. Savukārt radu rīklē sagrūztais piķis ir nolaists podā, te nu Tavs praktiskums. Un, kā jau teicu, ja padsmit štukas ir sīkums, tādas tēmas netop. Te duras rukā un skaita kapeiciņas gadu garumā, lai palēkātu vienu nakti baltā paltrakā. Wow, intelekta un praktiskuma piemērs. Pēc tam pērkas Maximā uz atlaidēm un staigā aļika feikos, galvenais, ka baltajā paltrakā palekts.
GlorijaGrevcova @ 26.04.2024 22:53
Es minēju zelta gredzenus nevis zelta locekļus, lasīt iemācies, dura. A ja par locekļiem, man mamutu nes vecis, ne es viņam. Priekš locekļiem tērē Tu un Tev līdzīgas losenes.
Diabolus @ 26.04.2024 22:51
Tas ir tāds tipiskais nabagu mindset - man nevar būt grezni, tāpēc arī citiem nevajag, un to vislaik uzsvērt kā pareizo pieeju ?
That said, man covid dēļ bija samērā lētas kāzas, uz 5K, par ko priecājos, bet mani kaut kā neaizskar tas, ka citas grib greznas kāzas ?♂️
Upene36 @ 26.04.2024 22:21
Liela, jo viegli ietekmējamās uzreiz izjūt nepieciešamību "neatpalikt" no uzceltās latiņas. Sak, ja daudzas īrē sev pili par ntajiem tūkstošiem, tad jau tas ir "normāli" un nedrīkst būt "bomzei".
Tur jau visa sāls, ka tādas plātīzeres uzlec augstāk kā nepieciešams un ceļ to uzpūsto standartu arvien augstāk. Tikai priekš kam???
Skaistas atmiņas, skaistu ballīti var uztaisīt adekvātās cenu izmaksās.