Elīzīte12345 @ 26.04.2024 22:54
Tu tagad salīdzini divas pilnīgi nesalīdzināmas lietas. 1. Es internetu izmantoju jau ļoti sen. COVID šļuras, savukārt, mums sāka uzspiest tikai pirms dažiem gadiem. 2. Atšķirībā no šļurām, neviens mani nespiež izmantot internetu. Ja gribu, tad izmantoju, ja negribu - neizmantoju. 3. Internets ir daudz labāk pārbaudīts nekā šļuras. Kā es to zinu? Tāpēc, ka es to izmantoju ikdienā diezgan daudzu gadu garumā. 4. Neviens idiots nebrēc, ka man tagad obligāti jāsāk lietot internetu, jo tas ir efektīvs un pārbaudīts...utt.
Elīzīte12345 @ 27.04.2024 00:20
Nu tad pēc Pfizer atmaskošanas tas tikai vēl jo vairāk parāda, cik ļoti visi "eksperti" bija nopirkti un/vai iebiedēti, lai stāstītu/rakstītu patiesību.
...un Tu nevari apgalvot, ka tie kaut ko pierādīja, ja pēc kāda laika šie "pierādījumi" izrādījās safabricējums.
Pilnīgi noteikti ne no durto avotiem.
Elīzīte12345 @ 28.04.2024 13:10Latvian pagan
4. Neaizmirsīsim arī par to, ka Covid sākotnēji tika reklamēta kā vecāka gada gajuma cilvēku problēma (cilvēki līdz 40 gadiem nebija riska grupā), bet realitātē visus spieda iet durties, jo nedrīkstēja ļaut vīrusam "izplatīties".
Arī masku efektivitāte bija tuvu 0. Lūk, eksperiments.?feature=shared
5. Par Krimu. Tavi saimnieki skaidri un gaiši sniedz Tev atbildi neskaitāmos Google pieejamos avotos. Tu tak netaisies apstrīdēt savu saimnieku patiesumu?
Elīzīte12345 @ 28.04.2024 12:58Latvian pagan
Šī būs mana pēdējā atbilde, jo Tu, acīmredzot, sāc izvairīties no sev neērtām tēmām. Arī Tavas atbildes vairs nelasīšu, jo tās paliek arvien primitīvākas. Šeit būs mans apkopojums par visu to, ko tikko pārrunājām.
1. Tavām publikācijām (un arī autoriem) ir 0 vērtība, jo, kā jau minēju, viena no Pfizer direktorēm atzina, ka viņi nemaz šļuras uz vīrusa pārnešanu nav testējuši.
?feature=shared
2. Šļurām tika dota ārkārtas atļauja (angl. emergency use authorization), jo tām nebija veikti visi 5 pārbaudes etapi. Bez tās cilvēkiem ar varu uzspiest šļuras būtu neiespējami.
3. Izskatās, ka Tu tajā 19. gadsimtā arī esi aizkavējies. 19. gadsimtā bija arī daudz tādu pašu lētticīgu un viegli manipulējamu durto kā Tu. Tieši tāpēc mēs esam vēlreiz nonākuši līdz modernajiem viduslaikiem, kur cilvēka dzīvības vērtība ir tuvi 0. Tavi priekšnieki ierobežo cilvēku brīvību un dara ar viņiem, ko vien grib.
Elīzīte12345 @ 28.04.2024 12:58Latvian pagan
Šī būs mana pēdējā atbilde, jo Tu, acīmredzot, sāc izvairīties no sev neērtām tēmām. Arī Tavas atbildes vairs nelasīšu, jo tās paliek arvien primitīvākas. Šeit būs mans apkopojums par visu to, ko tikko pārrunājām.
1. Tavām publikācijām (un arī autoriem) ir 0 vērtība, jo, kā jau minēju, viena no Pfizer direktorēm atzina, ka viņi nemaz šļuras uz vīrusa pārnešanu nav testējuši.
?feature=shared
2. Šļurām tika dota ārkārtas atļauja (angl. emergency use authorization), jo tām nebija veikti visi 5 pārbaudes etapi. Bez tās cilvēkiem ar varu uzspiest šļuras būtu neiespējami.
3. Izskatās, ka Tu tajā 19. gadsimtā arī esi aizkavējies. 19. gadsimtā bija arī daudz tādu pašu lētticīgu un viegli manipulējamu durto kā Tu. Tieši tāpēc mēs esam vēlreiz nonākuši līdz modernajiem viduslaikiem, kur cilvēka dzīvības vērtība ir tuvi 0. Tavi priekšnieki ierobežo cilvēku brīvību un dara ar viņiem, ko vien grib.
Elīzīte12345 @ 28.04.2024 13:10Latvian pagan
4. Neaizmirsīsim arī par to, ka Covid sākotnēji tika reklamēta kā vecāka gada gajuma cilvēku problēma (cilvēki līdz 40 gadiem nebija riska grupā), bet realitātē visus spieda iet durties, jo nedrīkstēja ļaut vīrusam "izplatīties".
Arī masku efektivitāte bija tuvu 0. Lūk, eksperiments.?feature=shared
5. Par Krimu. Tavi saimnieki skaidri un gaiši sniedz Tev atbildi neskaitāmos Google pieejamos avotos. Tu tak netaisies apstrīdēt savu saimnieku patiesumu?
Latvian pagan @ 04.04.2024 10:38
Vecajā Derībā tiek minēts, ka kristiešu Dievs (sauc kā gribi: Jahve, Jehova vai Allāhs) nav pret cilvēkupuriem. Un pat ir gatavs čakarēt savus sekotājus, lai pie šāda kāruma tiktu. Te es varu minēt stāstu par rabīnu Ābramu. Bībelē kristiešu Dievs tomēr beigās atzinās, ka uz šo reizi izjokoja Ābramu, bet tik un tā bija priecīgs dēļ tā, kā Ābrams sadedzina priekš viņa dzīvu aitu ugunskurā. Kristiešu Dievs, kurš Bībelē ir visvarens, izjūt prieku no dzīvu radību mocīšanas. Kaut kā jocīgi sanāk. ‘’Abraham said, “God will provide for himself the lamb for a burnt offering, my son.” So they went both of them together.’’ Genesis 22:8. Viņi devās prom, bet aita turpināja degt un blēt. Sadisti! Tipiska varmācība pret dzīvo dabu. Nav ko komentēt. Dzīvās dabas aizstāvji un vides aktīvisti no šādiem Bībeles tekstiem būtu šausmās. Bet tās ir ābramiskās reliģijas, tur neko nepadarīt. Tā teikt, vēsture. Avots: https://biblia.com/bible/esv/genesis/22/8
Vai kristiešu Dievu lūgt nav bīstami? Vai piesaukt kristiešu Dievu nav bīstami? Retoriski jautājumi.
Owl @ 25.07.2024 17:43
Ja nesaproti Bībeli, neņemies to tulkot! Cilvēki gadiem studē Svētos Rakstus, a tu paņem fragmentus no tiem un tev ir gatavs tulkojums.
Kristiešu Dievs ir arī tavs Dievs, jo Viņš ir radījis arī tevi un dod tev visu, kas tev ikdienā ir. Iepazīsti Dievu, un redzēsi, cik tālu tagad tu esi no sapratnes par to, kas ir teikts Bībelē.
Owl @ 25.07.2024 17:43
Ja nesaproti Bībeli, neņemies to tulkot! Cilvēki gadiem studē Svētos Rakstus, a tu paņem fragmentus no tiem un tev ir gatavs tulkojums.
Kristiešu Dievs ir arī tavs Dievs, jo Viņš ir radījis arī tevi un dod tev visu, kas tev ikdienā ir. Iepazīsti Dievu, un redzēsi, cik tālu tagad tu esi no sapratnes par to, kas ir teikts Bībelē.