Latvian pagan @ 25.04.2024 17:44
Cilvēk mīļo, lūdzu, izlasi šo zinātnisko publikāciju «Vakcinācijas ietekme uz hospitalizācijas izmaksām un slimības gaitu, ko izraisa COVID-19 infekcija.».
Selina T. Somani, Rachelle L. Firestone, Monica A. Donnelley et al. 2023. Impact of Vaccination on Cost and Course of Hospitalization Associated with COVID-19 Infection. – Antimicrobial Stewardship & Healthcare Epidemiology, 3(1).
https://doi.org/10.1017/ash.2022.364
Lai sokas!
Latvian pagan @ 25.04.2024 17:34
Pasaule 2000-tošo gadu sākumā saskārās MERS-CoV vīrusu, kas ir ļoti līdzīgs SARS-CoV-2 vīrusam. Tāpēc β-koronavīrusu ģints (eng: Betacoronavirus genus) ir labi pētīta. Tas izskaidro, kāpēc vakcīnu tik veikli atklāja. Pietam zinātniekiem bija pieejamas 150 gadu garumā iekrātās zināšanas virusoloģijas jomā.
Bet tavi vārdi ir prasta dezinformācija. Vai atsaukties uz zinātniskajām publikācijām maz māki? Kā jau teicu, antivakceri bija jau 19. gadsimtā.
Elīzīte12345 @ 25.04.2024 21:47
Cilvēk mīļais! Mani interesē atbilde tikai uz vienu jautājumu. Vakcīnas bija eksperimentālas? Tas ir vienīgais jautājums, uz kuru mums būtu jāatbild. Viss pārējais ir otršķirīgs.
Visi šie raksti ir "kreiso" "bīdīta" propaganda. Tie paši cilvēki arī apgalvoja, ka vakcīnas palīdz apturēt vīrusa izplatīšanos un pēc tam reklamēja "uzticies zinātnei".
Latvian pagan @ 26.04.2024 12:20
Mans jautājums tev. Kam pieder Krima? Un kas priekš tevis ir Krievijas karavīri?
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 12:39
Tu vienmēr tā novirzies no sev neērtām tēmām? Sev vismaz esi spējīgs atzīties, ka dūries ar eksperimentālu šļuru, kuru pat Tavi saimnieki atzīst par šļuru? Pat Tavs draugs, Švābs, kurš aktīvi reklamē duršanos, pilotus saviem lidojumiem izvēlas tikai nedurtus. Kā tad tā?
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 12:39
Tu vienmēr tā novirzies no sev neērtām tēmām? Sev vismaz esi spējīgs atzīties, ka dūries ar eksperimentālu šļuru, kuru pat Tavi saimnieki atzīst par šļuru? Pat Tavs draugs, Švābs, kurš aktīvi reklamē duršanos, pilotus saviem lidojumiem izvēlas tikai nedurtus. Kā tad tā?
Latvian pagan @ 26.04.2024 13:01
Bet pret Covid-19 slimību vakcīnas taču ražoja vairāki ražotāji. Arī Krievijā. ASV ražotās vakcīnas tu bargi nokritizē, pat beztēmā. Bet Krieviju ar savu Sputnik V kritizēt tu baidies.
Es neesmu antivakceris. Man ar tevi nav pa ceļam.
Latvian pagan @ 26.04.2024 13:38Kam pieder Krima?
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 20:19
Es Tev minēju precīzus iemeslus, kāpēc Tu dūries ar eksperimentālu šļuru, bet Tu vēl uzdrīksties kaut ko runāt par kaut kādu beztēmu. Uz Tevis veica eksperimentu un Tu ar savu stulbo rīcību lepojies. Tas ir fakts!
Jā - ražoja vairāki, bet Tavs mīļais Pfizer bija populārākais.
Vienīgais iemesls, kāpēc es nepieminēju Sputnik, bija tāpēc, ka mūsējos neviens ar tām šļurām nedūra. Viņiem jau arī no sākuma prezidents teica, ka duršanās nebūs obligāta, bet beigās tā pati brīvprātīgā piespiedu duršanās vien sanāca.
...un Tu domā, ka man ar pēdējām saprāta paliekām zaudējušajiem durtajiem ir pa ceļam? Cik reizes jau sev vēnā esi grūdis tos mēslus?
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 20:21
Ja Tu vēl arī Google nemāki izmantot, tad mums vairs nav, par ko runāt.
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 20:19
Es Tev minēju precīzus iemeslus, kāpēc Tu dūries ar eksperimentālu šļuru, bet Tu vēl uzdrīksties kaut ko runāt par kaut kādu beztēmu. Uz Tevis veica eksperimentu un Tu ar savu stulbo rīcību lepojies. Tas ir fakts!
Jā - ražoja vairāki, bet Tavs mīļais Pfizer bija populārākais.
Vienīgais iemesls, kāpēc es nepieminēju Sputnik, bija tāpēc, ka mūsējos neviens ar tām šļurām nedūra. Viņiem jau arī no sākuma prezidents teica, ka duršanās nebūs obligāta, bet beigās tā pati brīvprātīgā piespiedu duršanās vien sanāca.
...un Tu domā, ka man ar pēdējām saprāta paliekām zaudējušajiem durtajiem ir pa ceļam? Cik reizes jau sev vēnā esi grūdis tos mēslus?
Latvian pagan @ 26.04.2024 21:41
Tu man nepateici, kam pieder Krima, cilvēkmīle. Krima pieder Ukrainai un punkts. Krievijas karavīri, algotņi un mobilizētie ir okupanti Krimas teritorijā, Ukrainas teritorijā. Bet iebraucēji no Krievijas ir civilokupanti. Vienlaikus arī marodieri un kara noziedznieki.
Latvian pagan @ 26.04.2024 21:42
Tu pati lieto zinātnes labumus: internetu. Bet tik un tā tu uz zinātni dirsies.
Latvian pagan @ 26.04.2024 21:37
Bet klīniskie pētījumi pierādija pret SARS-CoV-2 vakcīnu drošību un lietderību. Pētījumu bija daudz. To var lasīt zinātniskajās publikācijās. Laikam viltus ziņas tu smelies no antivakceru veblapām, kur tiek izplatīti meli un faktu kļūdas.
Elīzīte12345 @ 26.04.2024 22:37
Kā jau minēju, kad iemācīsies izmantot Google, tad arī uzzināsi atbildi uz savu jautājumu. Padoms: jautājumu vari rakstīt jebkādā valodā. Līdz tam laikam man vairs nav interesanti ar Tevi komunicēt. Tava pastāvīgā izvairīšanās arī jau nedaudz apnikusi.
Lai sokas!