Inna86 @ 15.03.2024 19:28Es jau pēc kafijošanas un sarakstīšanās būtu uztaisījusi skandālu. Izņēmums būtu tikai bijusī sieva, ja kopīgi bērni. Ciemos nebrauktu.
Ja kafijotu man neko nezinot, tad nafig tāds kavalieris vajadzīgs. Ja svarīgāk ir kafijot, neieklausoties šībrīža partnera emocijās un sajūtās utt, tad lai turpina kafijot, tikai bez manis.GlorijaGrevcova @ 16.03.2024 06:53
Tavs skandāls dotu tikai to, ka turpmāk kafijotu, Tev neko nesakot, zoss kas zoss.
GlorijaGrevcova @ 16.03.2024 06:53
Tavs skandāls dotu tikai to, ka turpmāk kafijotu, Tev neko nesakot, zoss kas zoss.
Tas ir Tavs burbulis. Es zinu daudzus. Ko tik kategoriski un negatīvi var izteikties par citu cilvēku izvēlēm?Rumblerx @ 16.03.2024 16:29Un vēl iepazīt un taisīties par draudzeni sava bijušajai partnerei, nopietni? Tad 3ata kafijosiet? Es arí nezinu nevienu pàri, kur vírietis sarakstítos un tiktos ar savu bijušo. Nevienu. Izņemot tos, kur ir kopígi bèrni, biznesi.
Jupiter @ 16.03.2024 16:48Tas ir Tavs burbulis. Es zinu daudzus. Ko tik kategoriski un negatīvi var izteikties par citu cilvēku izvēlēm?
Jà, tas ir mans burbulis. Un es esmu kategoriska savàs izvèlès. Es nekad nepieļautu šàdu situàciju. Kad vírietis pàrraus šo emocionàlo saikni ar bijušo, tad lai zvana. Var jau sevi autore mierinát, bet, Kà jau te minèja - šís attiecíbas vèl nav izbeigtas. Kas attiecas uz autori - ja viņai viss ok un ir pieņemami, jútas komforta ar situáciju, bet lúdzu- lai sarakstàs, lai čatojas, lai tiekàs un kafijojaa, lai bildítes súta un uz šķiršanos samíļojas un sabučojas, lai sadraudzējas ar ex 😁un vēl attiecības ar autori pārrunā 😁Jupiter @ 16.03.2024 16:48Tas ir Tavs burbulis. Es zinu daudzus. Ko tik kategoriski un negatīvi var izteikties par citu cilvēku izvēlēm?
chihiro @ 15.03.2024 09:52Iet un izturēties neitrāli, bet uz draudzīgo pusi. Tā atstāsi labu iespaidu par sevi gan pašam draugam, gan tai meitenei, gan citiem. Pašai sevi neuzskrūvēt, nevajag jau tagad domāt, ka jutīsies pēc tam slikti.
Es kopumā neticu šādām draudzībām, jo visas manā pieredzē bijušas tādas, ka vīrieši nespēj atlaist bijušās vai pietur bijušās kā variantus vai kā iespēju pašapliecināties. Man ir bijis gan tā, ka attiecībās ar mani viens sludina, ka pret bijušo nekas nav, bet turpinās draudzēties un vēlāk atklājas, ka tur ir kas vairāk no viņa puses, gan arī ka es esmu bijušās pozīcijā. Man ar dažiem no saviem ex ir tā, ka ļoti siltas jūtas pret viņiem, kopīgas intereses, bet kaut kas nav sagājis kopā. Protams, gribētos komunicēt, bet saprotu, ka tas nav veselīgi gan viņu, gan manām nākamajām attiecībām un tādēļ to nedaru. Iespējams, ka citiem ir citādāka draudzību ar ex pieredzi.
Tavā gadījumā man arī nepatiktu tā viņu draudzība, bet, ja sāksi tagad taisīt scēnas (un domāju, ka atteikt ielūgumu uz kopīgo pasākumu tā var izskatīties), tad visticamāk atstāsi ļoti sliktu iespaidu. Aizej, paskaties, kā ir, varbūt nav tik slikti.
Es droši vien uzreiz censtos nelikt zīmogu, jo mana pieredze nav visu pieredze, bet skatītos, vai ir kādas zīmes, ka tur ir kas vairāk par parastu draudzību. Ja man nebūtu pieņemami, tad par to informētu draugu, bet bez nosacījumu uzstādīšanas. Ja nekas nemainītos un man turpinātu būt nepieņemami, tad šķirtos.
Kad biju pavisam jauna, es arī mēdzu uzturēt attiecības ar bijušajiem.
queen2820 @ 17.03.2024 06:08
Piekrītu , man ar tāda pieredze , ka bijušās ir kā rezerves variants , pie kā aizskriet atpakaļ .
Rumblerx @ 16.03.2024 10:18Ja kafijotu man neko nezinot, tad nafig tāds kavalieris vajadzīgs. Ja svarīgāk ir kafijot, neieklausoties šībrīža partnera emocijās un sajūtās utt, tad lai turpina kafijot, tikai bez manis.
Elizabeteeee @ 16.03.2024 17:14Man nav saprotams, kā var turpināt komunicēt ar cilvēku, ar kuru ir bijusi fiziska tuvība.
queen2820 @ 17.03.2024 06:08
Piekrītu , man ar tāda pieredze , ka bijušās ir kā rezerves variants , pie kā aizskriet atpakaļ .
GlorijaGrevcova @ 17.03.2024 10:39
Tu esi traka. Tātad, ieraugot kādu, ar kuru bija attiecības/sekss, jābēg uz otru ielas pusi. Jāizmet no sociālajiem tīkliem un svētkos arī vairs nedrīkst apsveikt. Tev ir 16 gadi?