Zeynooo @ 14.03.2024 14:01Tā nopietni ir problēma.
Man ir 36 gadi, taču katru reizi pērkot kaut vai enerģijas dzērienu, pajautā dokumentus. Visvairāk tas sakaitina, kad esmu aši izskrējusi no darba pauzītē un maks nav līdzi. It kā vajadzētu priecāties, taču analizējot tālāk, saprotu, ka tas nav tikai par dokumentiem. Tas ir par ļoti daudzām situācijām ikdienā un darbā.
Apkārtējie cilvēki mani neņem nopietni, daudzi kolēģi nemaz nezina cik esmu veca un uzskatīja par tikko vidusskolu pabeigušu jaunieti tieši izskata dēļ un vēlāk atzinās, ka nevarēja saprast kā tik jauna meitene tik daudz ir pieredzējusi.
Ikdienā strādāju ar sportu saistītā jomā, darba dreskods ir sportisks… nezinu kā šo pieņemt, ko daru nepareizi?
Minelūše @ 14.03.2024 15:06Pirmo reizi dzirdu, ka jaunību uzskata par problēmu. Nez vai tev labāk patiktu izskatīties daudz vecākai par saviem gadiem un no kolēģiem dzirdēt komentārus, ka drīz pensijā jāiet.
u.6346bd922cd38 @ 14.03.2024 14:14Un tev interesē ko domā citi? Nesaprotu, kāpēc ir jādzīvo kaut kam tādam - ko domās citi? Darbā Tu esi tikai konkrētu mērķu vadīta, darbs nav ģimene. Pajutā viņiem pretī: "cik gadi atlikuši līdz pensijai?"
Vājš raksturs, ja šādas piezīmes ņem tik ļoti pie sirds, it sevišķi tādā vecumā. Tev jāsaprot, ka kādam vienmēr būs ko teikt, un nu šajā situācijā izvērtē, varbūt ir vērts "dot" pretī, ja tevi tas aizskar. Cilvēkiem vispār vajadzētu būt vienalga. Priecājies, ka prasa dokumentus vai izsaka komplimentus, ka esi jaunāka nekā tavs vecums.
GlorijaGrevcova @ 14.03.2024 19:01Un tiešām nevienas mīmikas rievas sejā? Seja gluda ka zīdaiņa dibens 36 gados? Neticu, drīzāk tie apkārtējie uzbarojušies un izskatās vecāki. Dažas manas vienaudzes, piemēram, izskatās uz gadiem 10vecākas kā es, bet tas nenozīmē, ka es izskatos kā vidusskolniece. Priekšlaicīgi novecojušām un uzresnējušām personām vienkārši ir grūti saprast, ka arī tuvu 40 var būt ar labu sejas ādu un augumu.
Zeynooo @ 14.03.2024 14:01Tā nopietni ir problēma.
Man ir 36 gadi, taču katru reizi pērkot kaut vai enerģijas dzērienu, pajautā dokumentus. Visvairāk tas sakaitina, kad esmu aši izskrējusi no darba pauzītē un maks nav līdzi. It kā vajadzētu priecāties, taču analizējot tālāk, saprotu, ka tas nav tikai par dokumentiem. Tas ir par ļoti daudzām situācijām ikdienā un darbā.
Apkārtējie cilvēki mani neņem nopietni, daudzi kolēģi nemaz nezina cik esmu veca un uzskatīja par tikko vidusskolu pabeigušu jaunieti tieši izskata dēļ un vēlāk atzinās, ka nevarēja saprast kā tik jauna meitene tik daudz ir pieredzējusi.
Ikdienā strādāju ar sportu saistītā jomā, darba dreskods ir sportisks… nezinu kā šo pieņemt, ko daru nepareizi?
es biežāk esmu sastapusi un redzējusi to, ka sieviete, kura ir tāda apaļīgāka, ne gluži tagad tur resna vai ar lieko svaru, bet tāda mīkstāka, teiksim ja vēl kopj sevi un savu izskatu-mati, nagi,zobi, kosmētika, izskatās daudz labāk nekā daža laba 25 gadîga😂 Kaut vai apģerbta lietišķā stilā un uzposta bet apaļīgāka, izskatās tiešām okei jo tās krunkas nevar tik traki redzet un seja ir gludāka un jaukāka nekā šitajām 30 gadigajam gym kalpotājām un svaigu salātu ēdējām. Tas tā, tīri mans viedoklis un tas ko esmu redzējusuGlorijaGrevcova @ 14.03.2024 19:01Un tiešām nevienas mīmikas rievas sejā? Seja gluda ka zīdaiņa dibens 36 gados? Neticu, drīzāk tie apkārtējie uzbarojušies un izskatās vecāki. Dažas manas vienaudzes, piemēram, izskatās uz gadiem 10vecākas kā es, bet tas nenozīmē, ka es izskatos kā vidusskolniece. Priekšlaicīgi novecojušām un uzresnējušām personām vienkārši ir grūti saprast, ka arī tuvu 40 var būt ar labu sejas ādu un augumu.