Oj šito vajag Didriksonei ieteikt🤔 lai nav bērnu dupšu pulvers galvā jāber😉 Batiste mēģinājusi neesmu vispār tādus nelietoju, bet man pie lielā pasūtījuma CHI man bija kā dāvana ielikts viņu sausais šampūns. Izmēģināju vienu reizi, bet toreiz baigi slima biju ar angīnu liela temperatūra. Es sapratu, ka galīgi nav mans, bet tas drīzāk galvā bija iedomas. Tāpat dabūju iet mazgāties. Man kaut kā likās, ka kaut kas kņud rāpo🙈cimperliigaa @ 13.02.2024 14:56Sveikas!
Kopš izrādījās, ka Batiste sausais šampūns nav drošs un var izraisīt vēzi, man tā arī nav izdevies atrast tam labu alternatīvu. Varbūt jums ir ieteikumi?
cimperliigaa @ 13.02.2024 14:56Sveikas!
Kopš izrādījās, ka Batiste sausais šampūns nav drošs un var izraisīt vēzi, man tā arī nav izdevies atrast tam labu alternatīvu. Varbūt jums ir ieteikumi?
Pameklē internetā USA tiezvedība bija, lielu naudu zaudēja tieši Batiste. Bet es biju sapratusi, ka ļoti daudzi sausie šampūni var izraisīt vēzi! Palielināts benzols!Zobenzobu tīģeris @ 13.02.2024 16:28
Labprāt redzētu avotu, nu kurienes šāda info ņemta.
Vaitad USA un EU nav dažādi noteikumi produktu saturiem un tie tāpēc atšķirās?Gardenia @ 13.02.2024 16:36Pameklē internetā USA tiezvedība bija, lielu naudu zaudēja tieši Batiste. Bet es biju sapratusi, ka ļoti daudzi sausie šampūni var izraisīt vēzi! Palielināts benzols!
Tas jautājums nebūs pie manis. Mūsu prese saistībā tieši par Amerikas tiesvedībām laikam sacēla trobeli par kaitīgumu. Jau rakstīju, ka tas nav laikam batiste, bet arī daudzi citi sausie šampūni. Noteikti internetā var atrast sīkāk.Jupiter @ 13.02.2024 16:37Vaitad USA un EU nav dažādi noteikumi produktu saturiem un tie tāpēc atšķirās?
SantaC @ 13.02.2024 17:38Varu ieteikt Amika un Living Proof sausos šampūnus, nesatur benzolu.
cimperliigaa @ 13.02.2024 20:28
Šoreiz ar alternatīvu domāts līdzīgā cenu kategorijā kā Batiste, ticu, ka no “dārgā gala” būs daudz labu produktu ?