Riga krāna ūdenī dzeru kopš bērnības! Viss ok.Kikiriki @ 27.01.2024 11:34
Pievienojos, piebildīšu, ka Jelgavā praktiski viss ir sasniedzams kājām, nav tādi sastrēgumi kā Rīgā un krāna ūdens ir tīri lietojams!
Kalnos @ 27.01.2024 11:37Riga krāna ūdenī dzeru kopš bērnības! Viss ok.
Labāk būt savdabīgai nevis tik smagi īpatnai kā tu, un to es saku vel tā maigi! 😀Sisja @ 27.01.2024 14:41
Nu par šo gan vēl var pastrīdēties, iespējams, tas ir galvenais vaininieks pie Tava savdabīguma…
Un jā, ir tur pabūts, diezgan drūma pilsēta, bez savas auras. Un vēl asociējas ar perekupu autoplačiem, turklāt ne ar to labāko slavu.
Kalnos @ 27.01.2024 14:45Labāk būt savdabīgai nevis tik smagi īpatnai kā tu, un to es saku vel tā maigi! ?
Kalnos @ 27.01.2024 15:20Jauku tev dienu , un neaizrijies ar žulti ?
P.S. block tev , nevēlos lasīt tavu verbālo caureju !
Kalnos @ 27.01.2024 14:45Labāk būt savdabīgai nevis tik smagi īpatnai kā tu, un to es saku vel tā maigi! ?
Kurpīte @ 27.01.2024 00:19
Tu Jelgavā esi bijusi? ? Pils, savvaļas zirgi, tulīt būs promenāde gar Lielupi, Pasta sala, parki! Visi parki izgaismoti, izrotāti. Tornis. Viens no labākajiem un lielākajiem bērnu laukumiem Latvijā. Sakopta. Katru gadu atjauno kādu no ceļa posmiem. Cik seklam jābūt cilvēkam, lai to visu zinot var uzrakstīt tādas muļķības ?
EmilijaArm @ 28.01.2024 12:56
Zināma taisnība jau ir. Es Jelgavā izaugu. Tā pilsēta kara laikā bija praktiski pilnībā nopostīta un padomijā visur sacēla blokmājas - tas šo pilsētu veido pabaisu un bez auras. Manā bērnībā Pasta sala bija zālēs ieaugusi, tagad tā ir skaista. Pārlielupe tolaik atgādināja geto ar cietumu kā centrālo elementu. Bija traki, tagad tiešām ir plusmīnus civilziēti. Bet jūs varētu vienreiz beigt par Rāviņpapu balsot - ir izaugusi paaudze, kura citu mēru nemaz nav redzējusi :) Kā Krievijā. Varas maiņai jābūt, lai pilsētā būtu izaugsme. Epopeja ar autoostu vien ir ko vērta. Mīļā, tur gadus 40 ir vienas vienīgas bedres! Bet tā ir vieta, kur tūristiņš sper savus pirmos soļus šajā pilsētā... Vāks vnk.