Klasika....

Reitings 59
Reģ: 10.01.2024
Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? 😕
10.01.2024 01:35 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Nesaprasts. @ 10.01.2024 07:57
Nē, situācija diezmžēl ir patiesa. Un pateiktu pat vairāk, vēl nesen mana draudzene vēlējās paturēt tiesības iet ar viņu pusdienās. Jā, protams, kā viņa pati izsakās, tikai un vienīgi darba jautājumos. ?
Uzaicini atpakaļ tās sievietes, kuras Tev lika izdzēst.
10.01.2024 12:22 |

Reitings 59
PureGold @ 10.01.2024 12:19

Izklausies konkrēti pēc Gobzema.
bļin. Ir tik slikti?
10.01.2024 12:31 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
akul12 @ 10.01.2024 10:29

Protams, kamēr meitenes trigero, ka puisis pieseko ig modelēm un laiko bildes, puisim jāpieņem, ka meitenei pieseko saviem bijušajiem. ?

Nu ar tiem,kas seko IG visādām modelēm un kailfoto kontiem, vispār pat neveidotu attiecības.
Man arī FB draugos ir vīrieši klasesbiedri un arī ir ex vīrieši,bet nekāda komunikāciju ne ar vienu netiek uzturēta un neko tur sliktu neredzu,ja esam draugos soc.tīklos.
Bet autora aprakstītajā situācijā nav viss vienkārši draugi ar to vīrieti,tur jau ir kas vairāk.
10.01.2024 12:38 |

Reitings 59
Linduxis @ 10.01.2024 12:22
Uzaicini atpakaļ tās sievietes, kuras Tev lika izdzēst.
kāda jēga? Lietas būtību nemainīs. Tās ir divas, man gandrīz nezināmas personas, kuras izrādījās manai draudzenei nedaudz vairāk pazīstamas. Un diez vai es vēlos attiecības pārvērst par cīņu, kurā apzināti viens otram atspēlē pāridarījumus. Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.
10.01.2024 12:39 |

Reitings 2485
Reģ: 11.04.2023
PureGold @ 10.01.2024 12:19

Izklausies konkrēti pēc Gobzema.

Konkrēti kurā vietā?
Vai tagad moderni turēt soc tīklos vīriešus ar kuriem esi gulējusi? Un ja esošais puisi ir citās domās, tad uzbrukumā ar apvainojumu 😁
Nez vai pašām patiktu, ja tagadējais puisis uzturētu kontaktu ar bijušajām?
10.01.2024 12:41 |

Reitings 2485
neko tur sliktu neredzu,ja esam draugos soc.tīklos.
Bet autora aprakstītajā situācijā nav viss vienkārši draugi ar to vīrieti,tur jau ir kas vairāk.

Autora draudzene arī nesaskata neko sliktu, bet līdz galam nav atklāta.
Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.

Te ir divi varianti draudzene apzināti šādi rīkojas vai neapzināti.
Ja apzināti nebrīnies, ka attiecību krīzes brīdī, kāds no šiem "tikai draugi" būs klāt pie tavas draudzenes.
Iespējams, ka neapzināti, tad vēl iespējams kaut ko mainīt, bet visticamāk pašai būs jāuzkāpj uz grābekļa, lai saprastu. Nekādas draudzības starp vīrieti un sievieti nav.
10.01.2024 12:53 |

Reitings 59
akul12 @ 10.01.2024 12:53

Autora draudzene arī nesaskata neko sliktu, bet līdz galam nav atklāta.
Te ir divi varianti draudzene apzināti šādi rīkojas vai neapzināti.
Ja apzināti nebrīnies, ka attiecību krīzes brīdī, kāds no šiem "tikai draugi" būs klāt pie tavas draudzenes.
Iespējams, ka neapzināti, tad vēl iespējams kaut ko mainīt, bet visticamāk pašai būs jāuzkāpj uz grābekļa, lai saprastu. Nekādas draudzības starp vīrieti un sievieti nav.
true story. Vīrieša un sievietes draudzība pastāv tikai pirms, vai pēc seksa. 🤷🏽‍♂️ Bet ir nelielas atšķirības. Vīrietim, lai viņš spētu satuvināties emocionāli (būt draugs) ir vispirms jāsatuvinās fiziski. Sievietei otrādi. Lai satuvinātos fiziski, vispirms jāsatuvinās emocionāli. Un jā, vīrieši šo sievietes vājību izmanto. Tie viegli veido emocionālas saiknes (lasi - iespējas) kuras vairums gadījumu arī atmaksājas. Un tāpēc, mēs vīrieši, jebkuram savas draudzenes " draudziņam" redzam cauri... Mēs gluži vienkārši zinam. 🤷🏽‍♂️
10.01.2024 13:05 |

Reitings 92
Reģ: 04.04.2020
Nesaprasts. @ 10.01.2024 12:39
kāda jēga? Lietas būtību nemainīs. Tās ir divas, man gandrīz nezināmas personas, kuras izrādījās manai draudzenei nedaudz vairāk pazīstamas. Un diez vai es vēlos attiecības pārvērst par cīņu, kurā apzināti viens otram atspēlē pāridarījumus. Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.
Cik ļoti pazīstamas tās meitenes viņai ir? Manuprāt, tas ir dīvaini, ka viņa tieši ieminējās par viņām… tur kautkas ir apakšā.. iespējams tās meitenes kko varētu zināt par tavu meiteni..
10.01.2024 15:34 |

Reitings 59
GodsIRbūt @ 10.01.2024 15:34
Cik ļoti pazīstamas tās meitenes viņai ir? Manuprāt, tas ir dīvaini, ka viņa tieši ieminējās par viņām… tur kautkas ir apakšā.. iespējams tās meitenes kko varētu zināt par tavu meiteni..
Diez vai tādā aspektā. Nenozīmīgas personas. Vairāk, šķiet, viņas vēlme bija pasargāt savu privāto dzīvi. Viena ir kliente, ne visai intelektuāla klačotāja.
Ar otru personu dzied kopā korī, sveicinās, bet tuvas sarunas/attiecības neveido.
10.01.2024 16:13 |

Reitings 202
Reģ: 14.07.2020
Nesaprasts. @ 10.01.2024 01:35
Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? ?

Tu esi tieši tāds pats lohs, kāds es agrāk biju. Neapgalvoju, ka šobrīd tāds neesmu un nākotnē nebūtu, bet šis ir kārtīgs loha gājiens. 🙂
Laiks atrast veselīgi domājošu topošo sievu. Lai izdodas! 👌
10.01.2024 17:18 |

Reitings 202
Reģ: 14.07.2020
Nesaprasts. @ 10.01.2024 12:17
tur jau tā sāls. No sākuma šis kolēģis tika pasniegts kā "tikai draugs". Tikai draugs ar kuru mēdz sazvanīties, iet kopā pusdienās, un pat braukt ar vienu mašīnu uz slēgtajām kompānijas ballēm, kurās, redziet, iespējams ir dejot tikai ar viņu, jo pārējie tur neprot, utt. Un es atkartoti klausījos dievošanos ka nekad, nekur nekas ar viņu neesot bijis. Neesot ne pieskāries, ne mājienu devis. Un tad, kā ar āmuru pa pieri, atzīšanās ka tomēr esot gulējuši. ? Un vairākkārt. Maza piebilde: šis kolēģis ir precējies!
Vispār jā... Šis ir stāsts par morāli un ētiku, stāsts par to kā sabrūk priekšstati par sievieti kuru iemīli, ne līdz galam ieskatoties tās dvēselē.

Viņi vēl joprojām "kaut ko" fizisku uztur savā starpā, tikai Tu to neredzi, jo nevēlies saskatīt. Foruma dāmas neļaus sameloties.
10.01.2024 17:23 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Es īsti neatbalstu pieeju, ka tiek retināts vienam otra soc.mediju draugu/sekotāju saraksts izņemot myb atsevišķus gadījumus ar labiem pamatojumiem un īstenībā šajā gadījumā neviena, ne otra pamatojums nav okei. It kā parasti nav forši unfriend kolēģus un tā, bišķīt tizli ņemot vērā ka viņiem IR vēsture. Viņa tā kā pirmo reizi tev kko tādu prasa, interesanti, ka viņa tieši uz sev pazīstamajām norādīja.🤨
11.01.2024 13:10 |

Reitings 2485
bišķīt tizli ņemot vērā ka viņiem IR vēsture.

Kas tieši tizli, kādreiz liekas, ka dažas sievietes dzīvo kopā ar bijušajiem, vismaz prātā, nevis saviem patreizējiem draugiem.
Nabadziņu nevar izdzēst no draugiem, ik pāris dienas jāuzvana, jāaiziet uz kafiju un tā tālāk...
Ja jau tik foršs bijušais ko šķiries, ej un dzīvo kopā un turi savos soc tīklos.
11.01.2024 14:28 |

10 gadi
Reitings 3559
akul12 @ 11.01.2024 14:28

Kas tieši tizli, kādreiz liekas, ka dažas sievietes dzīvo kopā ar bijušajiem, vismaz prātā, nevis saviem patreizējiem draugiem.
Nabadziņu nevar izdzēst no draugiem, ik pāris dienas jāuzvana, jāaiziet uz kafiju un tā tālāk...
Ja jau tik foršs bijušais ko šķiries, ej un dzīvo kopā un turi savos soc tīklos.

Sensitiva tēma?
Ne visi ar saviem bijušajiem šķiras uz sliktas nots un reizēm ir tie saskares punkti. Nesaku, ka šajā gadījumā viss ir tā nevainīgi un tā.
11.01.2024 14:41 |

Reitings 2485
Andie @ 11.01.2024 14:41

Sensitiva tēma?
Ne visi ar saviem bijušajiem šķiras uz sliktas nots un reizēm ir tie saskares punkti. Nesaku, ka šajā gadījumā viss ir tā nevainīgi un tā.

Sensitīva ne gluži, bet zināma tēma.
Zemapziņā drīzāk rezerves variants, ja esošais neizrādas labāks...
P.S Ne "slikta nots" līdz pašas vīrietis sāk soc tīklos turēt bijušās un varbūt piestaigāt viņām pilošus krānus labot vai dzert kafiju.
Tad gan spalvas pa gaisu 😁
Kā autora gadījumā 😁
11.01.2024 14:58 |

10 gadi
Reitings 3559
akul12 @ 11.01.2024 14:58

Sensitīva ne gluži, bet zināma tēma.
Zemapziņā drīzāk rezerves variants, ja esošais neizrādas labāks...
P.S Ne "slikta nots" līdz pašas vīrietis sāk soc tīklos turēt bijušās un varbūt piestaigāt viņām pilošus krānus labot vai dzert kafiju.
Tad gan spalvas pa gaisu ?
Kā autora gadījumā ?

Situācijas ir ļoti, ļoti dažādas. Ja šķiršanās ir tīra un bez naida, un ja nav saistību, un ex vnk stāv viņam draugu/foloweru listē, vai ejot pa ielu nemūk pretējā virzienā, vai strādā vienā vietā, BET neuztur kontaktu vairāk kā koleģiāli nepieciešams, tas ir okei, bet ja tur kā "rezerves" variantu, tad kā lai saka, "atkritumi" paši sevi iznesa.😇
11.01.2024 15:33 |

Reitings 59
Andie @ 11.01.2024 15:33

Situācijas ir ļoti, ļoti dažādas. Ja šķiršanās ir tīra un bez naida, un ja nav saistību, un ex vnk stāv viņam draugu/foloweru listē, vai ejot pa ielu nemūk pretējā virzienā, vai strādā vienā vietā, BET neuztur kontaktu vairāk kā koleģiāli nepieciešams, tas ir okei, bet ja tur kā "rezerves" variantu, tad kā lai saka, "atkritumi" paši sevi iznesa.?
tas kolēģis NAV nekāds ex! Viņš ir precējies. Ieguvis uzticību un izmantojis izdevību. Dažreiz mēs veči protam raustīt tās sviras, smalkos, manipulatīvos veidos, caur emocionālu piesaisti, izmantojot vājumu, utt. Protams, tā ir pagātne, tikai draudzenes turēšanās pie tiesībām paturēt ar viņu kontaktus nav saprotama. Un ko ar to visu darīt? Atjaunot man savus, kurus es, sasodīti **** apzinīgais, vīrietis esmu likvidējis jau attiecību sākumā? Ne mans stils...
Žēl ka tas atklājās pārāk vēlu.... Kā jau pieminēju, iepriekš, šis stāsts ir par morāli un ētiku...
11.01.2024 23:18 |

Reitings 59

Sensitiva tēma?
ir negodīgi ja vienam no partneriem ir backaps, bet otrs tos ir likvidējis! Bet jā, tā ir klasika... Sievietes bieži izmanto tādus enerģijas avotus.
11.01.2024 23:23 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023

Sensitiva tēma?

Neuzskatu, ka beidzot attiecības, kurās nav bērnu, ir jābūt kaut kādiem saskares punktiem. Viens mirklis un tie saskares punkti būs abu čurājamie. Neticu šitādām pasakām, tīrākie batoni, lai paturētu iespēju vel kādreiz varbūt pavālēties.
To, ka autora draudzene vel cer un to čuvaku var nolasīt uzreiz. Kamdēl tad bija jādievojas ka nekā tur nav un pēkšņi izrādās ka ir gulējuši?
12.01.2024 07:58 |

Reitings 59
SarmaD @ 12.01.2024 07:58

Neuzskatu, ka beidzot attiecības, kurās nav bērnu, ir jābūt kaut kādiem saskares punktiem. Viens mirklis un tie saskares punkti būs abu čurājamie. Neticu šitādām pasakām, tīrākie batoni, lai paturētu iespēju vel kādreiz varbūt pavālēties.
To, ka autora draudzene vel cer un to čuvaku var nolasīt uzreiz. Kamdēl tad bija jādievojas ka nekā tur nav un pēkšņi izrādās ka ir gulējuši?
jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti. Dievojās ka viņš ir gribējis viņu, esot pat bijis gatavs šķirties no sievas, bet viņai viņš neesot paticis kā vīrietis, tāpēc nav piekritusi. Pēc visa zināmā man vienīgajam šķiet ka tas ir bullshit? Ka patiesībā ir/bija otrādi?
12.01.2024 08:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits