Uzaicini atpakaļ tās sievietes, kuras Tev lika izdzēst.Nesaprasts. @ 10.01.2024 07:57Nē, situācija diezmžēl ir patiesa. Un pateiktu pat vairāk, vēl nesen mana draudzene vēlējās paturēt tiesības iet ar viņu pusdienās. Jā, protams, kā viņa pati izsakās, tikai un vienīgi darba jautājumos. ?
bļin. Ir tik slikti?PureGold @ 10.01.2024 12:19
Izklausies konkrēti pēc Gobzema.
akul12 @ 10.01.2024 10:29
Protams, kamēr meitenes trigero, ka puisis pieseko ig modelēm un laiko bildes, puisim jāpieņem, ka meitenei pieseko saviem bijušajiem. ?
kāda jēga? Lietas būtību nemainīs. Tās ir divas, man gandrīz nezināmas personas, kuras izrādījās manai draudzenei nedaudz vairāk pazīstamas. Un diez vai es vēlos attiecības pārvērst par cīņu, kurā apzināti viens otram atspēlē pāridarījumus. Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.Linduxis @ 10.01.2024 12:22Uzaicini atpakaļ tās sievietes, kuras Tev lika izdzēst.
PureGold @ 10.01.2024 12:19
Izklausies konkrēti pēc Gobzema.
neko tur sliktu neredzu,ja esam draugos soc.tīklos.
Bet autora aprakstītajā situācijā nav viss vienkārši draugi ar to vīrieti,tur jau ir kas vairāk.
Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.
true story. Vīrieša un sievietes draudzība pastāv tikai pirms, vai pēc seksa. 🤷🏽♂️ Bet ir nelielas atšķirības. Vīrietim, lai viņš spētu satuvināties emocionāli (būt draugs) ir vispirms jāsatuvinās fiziski. Sievietei otrādi. Lai satuvinātos fiziski, vispirms jāsatuvinās emocionāli. Un jā, vīrieši šo sievietes vājību izmanto. Tie viegli veido emocionālas saiknes (lasi - iespējas) kuras vairums gadījumu arī atmaksājas. Un tāpēc, mēs vīrieši, jebkuram savas draudzenes " draudziņam" redzam cauri... Mēs gluži vienkārši zinam. 🤷🏽♂️akul12 @ 10.01.2024 12:53
Autora draudzene arī nesaskata neko sliktu, bet līdz galam nav atklāta.
Te ir divi varianti draudzene apzināti šādi rīkojas vai neapzināti.
Ja apzināti nebrīnies, ka attiecību krīzes brīdī, kāds no šiem "tikai draugi" būs klāt pie tavas draudzenes.
Iespējams, ka neapzināti, tad vēl iespējams kaut ko mainīt, bet visticamāk pašai būs jāuzkāpj uz grābekļa, lai saprastu. Nekādas draudzības starp vīrieti un sievieti nav.
Cik ļoti pazīstamas tās meitenes viņai ir? Manuprāt, tas ir dīvaini, ka viņa tieši ieminējās par viņām… tur kautkas ir apakšā.. iespējams tās meitenes kko varētu zināt par tavu meiteni..Nesaprasts. @ 10.01.2024 12:39kāda jēga? Lietas būtību nemainīs. Tās ir divas, man gandrīz nezināmas personas, kuras izrādījās manai draudzenei nedaudz vairāk pazīstamas. Un diez vai es vēlos attiecības pārvērst par cīņu, kurā apzināti viens otram atspēlē pāridarījumus. Šis topiks bija vairāk ar mērķi saprast kas notiek manas draudzenes apziņā, kā arī uzzināt sabiedrības viedokli.
Diez vai tādā aspektā. Nenozīmīgas personas. Vairāk, šķiet, viņas vēlme bija pasargāt savu privāto dzīvi. Viena ir kliente, ne visai intelektuāla klačotāja.GodsIRbūt @ 10.01.2024 15:34Cik ļoti pazīstamas tās meitenes viņai ir? Manuprāt, tas ir dīvaini, ka viņa tieši ieminējās par viņām… tur kautkas ir apakšā.. iespējams tās meitenes kko varētu zināt par tavu meiteni..
Nesaprasts. @ 10.01.2024 01:35Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? ?
Nesaprasts. @ 10.01.2024 12:17tur jau tā sāls. No sākuma šis kolēģis tika pasniegts kā "tikai draugs". Tikai draugs ar kuru mēdz sazvanīties, iet kopā pusdienās, un pat braukt ar vienu mašīnu uz slēgtajām kompānijas ballēm, kurās, redziet, iespējams ir dejot tikai ar viņu, jo pārējie tur neprot, utt. Un es atkartoti klausījos dievošanos ka nekad, nekur nekas ar viņu neesot bijis. Neesot ne pieskāries, ne mājienu devis. Un tad, kā ar āmuru pa pieri, atzīšanās ka tomēr esot gulējuši. ? Un vairākkārt. Maza piebilde: šis kolēģis ir precējies!
Vispār jā... Šis ir stāsts par morāli un ētiku, stāsts par to kā sabrūk priekšstati par sievieti kuru iemīli, ne līdz galam ieskatoties tās dvēselē.
bišķīt tizli ņemot vērā ka viņiem IR vēsture.
akul12 @ 11.01.2024 14:28
Kas tieši tizli, kādreiz liekas, ka dažas sievietes dzīvo kopā ar bijušajiem, vismaz prātā, nevis saviem patreizējiem draugiem.
Nabadziņu nevar izdzēst no draugiem, ik pāris dienas jāuzvana, jāaiziet uz kafiju un tā tālāk...
Ja jau tik foršs bijušais ko šķiries, ej un dzīvo kopā un turi savos soc tīklos.
Andie @ 11.01.2024 14:41
Sensitiva tēma?
Ne visi ar saviem bijušajiem šķiras uz sliktas nots un reizēm ir tie saskares punkti. Nesaku, ka šajā gadījumā viss ir tā nevainīgi un tā.
akul12 @ 11.01.2024 14:58
Sensitīva ne gluži, bet zināma tēma.
Zemapziņā drīzāk rezerves variants, ja esošais neizrādas labāks...
P.S Ne "slikta nots" līdz pašas vīrietis sāk soc tīklos turēt bijušās un varbūt piestaigāt viņām pilošus krānus labot vai dzert kafiju.
Tad gan spalvas pa gaisu ?
Kā autora gadījumā ?
tas kolēģis NAV nekāds ex! Viņš ir precējies. Ieguvis uzticību un izmantojis izdevību. Dažreiz mēs veči protam raustīt tās sviras, smalkos, manipulatīvos veidos, caur emocionālu piesaisti, izmantojot vājumu, utt. Protams, tā ir pagātne, tikai draudzenes turēšanās pie tiesībām paturēt ar viņu kontaktus nav saprotama. Un ko ar to visu darīt? Atjaunot man savus, kurus es, sasodīti **** apzinīgais, vīrietis esmu likvidējis jau attiecību sākumā? Ne mans stils...Andie @ 11.01.2024 15:33
Situācijas ir ļoti, ļoti dažādas. Ja šķiršanās ir tīra un bez naida, un ja nav saistību, un ex vnk stāv viņam draugu/foloweru listē, vai ejot pa ielu nemūk pretējā virzienā, vai strādā vienā vietā, BET neuztur kontaktu vairāk kā koleģiāli nepieciešams, tas ir okei, bet ja tur kā "rezerves" variantu, tad kā lai saka, "atkritumi" paši sevi iznesa.?
ir negodīgi ja vienam no partneriem ir backaps, bet otrs tos ir likvidējis! Bet jā, tā ir klasika... Sievietes bieži izmanto tādus enerģijas avotus.Andie @ 11.01.2024 14:41
Sensitiva tēma?
Ne visi ar saviem bijušajiem šķiras uz sliktas nots un reizēm ir tie saskares punkti. Nesaku, ka šajā gadījumā viss ir tā nevainīgi un tā.
Andie @ 11.01.2024 14:41
Sensitiva tēma?
jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti. Dievojās ka viņš ir gribējis viņu, esot pat bijis gatavs šķirties no sievas, bet viņai viņš neesot paticis kā vīrietis, tāpēc nav piekritusi. Pēc visa zināmā man vienīgajam šķiet ka tas ir bullshit? Ka patiesībā ir/bija otrādi?SarmaD @ 12.01.2024 07:58
Neuzskatu, ka beidzot attiecības, kurās nav bērnu, ir jābūt kaut kādiem saskares punktiem. Viens mirklis un tie saskares punkti būs abu čurājamie. Neticu šitādām pasakām, tīrākie batoni, lai paturētu iespēju vel kādreiz varbūt pavālēties.
To, ka autora draudzene vel cer un to čuvaku var nolasīt uzreiz. Kamdēl tad bija jādievojas ka nekā tur nav un pēkšņi izrādās ka ir gulējuši?