Mangosaldejums @ 06.01.2024 20:30Cilvēki ir gļēvuļi un īpaši vīrieši. Labāk vilcināsies, speciāli kaut kā izturēsies, lai pati aizej, nekā kā normāls, stiprs vīrietis paskatīsies sievietei acìs un izrunās visu un pateiks, ka šis nestrādā un šo vairs nevēlas. Nav mugurkaula, nav respekta pret otru, nav nekādu komunikācijas spēju. Daudziem vīriešiem šis ir, komplektā ar milzu ego - spodrina sev spalvas ar uzmanību, ko dāma viņam dod pat tad, ja viņš šo dāmu nevēlas. Cilvēki paliek aizvien vājāki ar katru nākamo paaudzi, sniegpārsliņas kā tautā dēvē.
Kaut kur lasīju šādu teicienu - "Whatever you are not changing, you are choosing" doma tāda ka viss, ko tu pati savā dzīvē nemaini, tu tātad pati esi izvēlējusies. Tas nav viegli - aiziet no attiecībām, bet vienmēr atceries, ka laiks nestāv uz vietas. Vai pēc 5 gadiem joprojām vēlies būt šajā situācijā?
ui ui uzsitu uz tava ego stīdziņas? Nabadziņš! Re kur samīļošu 🤗 tikai nepārdzīvo!Artūrs77 @ 06.01.2024 20:39
Tikai nepārsprāgsti no aizvainojuma dusmām. ?
Mangosaldejums @ 06.01.2024 20:45ui ui uzsitu uz tava ego stīdziņas? Nabadziņš! Re kur samīļošu ? tikai nepārdzīvo!
Un aizgāji pati? Man bija vienreiz arī tāds, it kā jā, jā.. bet pat tikties nevarēja izbrīvēt laiku.. maita, arī nevarēja pateikt godīgi. Bet notinās tikai tad, kad citu atrada.Jauns profils. @ 06.01.2024 19:550% nosodījuma Tev, ka nespēj aiziet, 100% sapratnes, dārgā. Esmu pati bijusi tādā situācijā, ka nespēju aiziet no cilvēka līdz viņš mani morāli nenogalināja. Viņš nespēja pateikt, ka vairs neko nevēlas ar mani, tāpēc maksimāli auksti izturējās pret mani līdz es pati aiziešu.
Ireeen @ 06.01.2024 21:24Un aizgāji pati? Man bija vienreiz arī tāds, it kā jā, jā.. bet pat tikties nevarēja izbrīvēt laiku.. maita, arī nevarēja pateikt godīgi. Bet notinās tikai tad, kad citu atrada.
Miuce @ 07.01.2024 10:52Un cik gadījumos tā izrunāšanās ir konstruktīva? 99% būs pinkšķēšana, krišana ap kaklu, lūgšanās, kliegšana, lamāšanās, mešana ar pannu vai draudēšana lekt Daugavā, plus vēl n-tās manis nenosauktās variācijas. Tāpēc arī visi bēg no tās “izrunāšanās” kā velns no uguns. Vieglāk, kad pati atsienas, nevis jāt smadzenes ar tām visām potenciālajām scēnām.