Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Apsēstais

 
Reitings 2
Reģ: 03.01.2024
Sveikas sievietes dievietes! Bez ņirgāšanās lūdzu, nāku ar jautājumu, ko darīt, ja bijšais nenormāli apsēsts? Jau 3 gadus esmu attiecībās ar citu, no viņa kaut kur 5 gadi kā šķīrušies, un viņš vislaik kā apsēsts iet uz pasākumiem kur būšu, liek visādos forumos attēlus, kurus sūtiju, kad bijām kopā (nekas tāds no kā kaunēties, bet pretīgi tāpat..) sūta maniem paziņām bildes kuras sūtiju VIŅAM, kad bijām kopā, runā visu laiku par mani, iet pie maniem draugiem un stāsta kaut kādas pasakas, protams neviens viņam netic, bet nu baigi traki. Starpcitu viņam ir draudzene jau labu laiku, bet tāpat viņš uzvedās šādi, nezinu kapēc tai sievietei liekas ok, ka viņš šādi ņemās ap bijušo.. Es varu kkādu liegumu man tuvoties dabūt, ja nav bijis fiziski vardarbīgs? (Man šķiet viņam ir garīgas problēmas, bet nevaru pierādīt).. Palīgā, jo mans tagādējais manuprāt vienu dienu viņu vnk zili melnu nodauzīs, bet tas nav risinājums un es esmu PRET vardarbību. :( Es jau reāli biju aizmirsusi par viņu, bet draudzenes šodien tādas šausmas atsūtija, man sirds apstājās, sāk jau neomulīgi palikt!
04.01.2024 00:09 |
 
Reitings 1132
Reģ: 15.07.2023
SK Tev palīgā.
04.01.2024 17:23 |
 
Reitings 289
Reģ: 19.03.2023
Tev ir jāiet uz policiju. Tā arī IR vardarbība. Un ja viņš psihs, vai kādus citus mēslus sataisīs, tad tavam iesniegumam būs nozīme.
Ko viņš tur sūta, tavus foto? Vai vardarbīgas ainas? Man bija tāds skolas laikā, par laimi ātri sapratu. Pēc šķiršanās sūtīja foto, ko visu viņš ar mani izdarītu un manu māju.
Ar senci aizgājām uz menteni, kopš tā laika pat biju aizmirsusi par tādu nenormālo.
04.01.2024 20:32 |
 
Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Nu, tuvošanās aizliegums vai kas tāds, viņu neatturēs no runāšanas par tevi. Lai tavi draugi un paziņas saprot, ka tas nav normāli un pārstāj ar tādu idiotu komunicēt. Tavas draudzenes arī, lai nobloķē viņu. Ko viņas vēl runā ar tavu bijušo?
Ja kādai manai draudzenei tā būtu, es bez divām domām paņemtu un uzreiz tādu ākstu nobloķētu un pateiktu, lai iet ellē un liek mieru.
04.01.2024 22:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits