Ga42Fe @ 18.12.2023 18:27
Bet ko tu darisi laikā posmā, kamēr meklēsi jaunu draudzeni? Savu mitekli vispār netirīsi un slotu pat rokā nepaņemsi, kamēr nav ieraudusies cita tīrītāja? ?
Man šķiet, ka tu bišķi pārspīlē. :) Katram jau savs attiecību modelis. Bet tādēļ ir labi attiecībās pārrunāt un vienoties, kas kuram der. Ja abiem der modelis "vīrietis apgādā, sieviete rūpējas par mājas soli", tad viss ok - abi laimīgi. Kādam citam derēs modelis, kurā abi par visu rūpējas un ieguldās visā vienlīdzīgi. Ja abi ir ar to mierā, viss ir bumbās un abi ir laimīgi. Manējais jau pirms attiecībām zināja, ka es nekāda mājsaimniece nebūšu, jo svarīga ir karjera un pašizaugsme tāpat kā viņam. Svarīgi jau tomēr ir, lai ne tikai tas otrs cilvēks vizuāli patīk, bet arī lai ir līdzīgi uzskati par ģimenes dzīves un pienākumu organizēšanu. Man ir čupiņa sieviešu paziņu, kas tā arī dzīvo - vīri pelna un uztur ģimeni, kamēr viņas rūpējas par māju un bērniem. Un viņas tas pilnībā apmierina. Līdz ar to Ghostam ir sava taisnība - būs čupiņa sieviešu, kas meklē tieši tādas attiecības. Un būs cita čupiņa sieviešu, kam tas neder un ir vajadzīgs partneris ar citādu skatījumu par mājas soli. Katram savs.