Labvakar. Atvainojiet, diemzel busu bez garumzimem, bet tekstu tapat vares saprast. Esmu attiecibas ne parak ilgu laiku, tikai 10 menesus. Iepazinamies manas draudzenes 27 dzimsanas diena. Vins uzreiz atstaja labu iespaidu par sevi- gan vizuali loti viriskigs, kopts virietis, gan pozitivs, smaidigs, ar labu humora izjutu, zina kaa pieverst uzmanibu sievietem. Attiecibu otraja menesi sakas greizsirdiba bez iemesla, bet es vienmer vinu nomierinaju, ka man ir tikai vins un viss bija kartiba. Aizvakar es nokaveju autobusu un mani no darba majas aizveda kolegis. Vins ir precets virietis ar berniem. Vienkarsi pieklajigi aizveda mani majas. Mans dzivesbiedrs to uzzinot traki sadusmojas, saka lamaties uz mani un iesita man pamatigu plauku. Pec tam vins atvainojas un teica ka negribeja taa, ka tas bija strida karstuma un tagad vins atkal ir mils it ka nekas nebutu bijis. Es nezinu ko domat. Kaa saka - alkoholisms medz sakties no pirmas glazites. Varbut regulara sisana ari tagad saksies no sis reizes, es nezinu ko domat. Izstastiju savai draudzenei, vina teica "Tu parspile, vins ir labs cilveks, vienkarsi tiesam strida karstuma iesita". Vins visiem apkartejiem patik, jo vins ir taa saucama kompanijas dveesele, bet man tagad saak klut bail, ka vins velreiz var man iesist tikai specigak. Vai tiesam varetu but taa, ka tas bija tikai strida karstuma?