Tiešām tā sasāpēja tas, ka redzēji mazā krāniņa jokus par sevi?
Elīzīte12345 @ 14.11.2023 15:03Sarmai pīārs. Tomēr panāca ar glupajiem komentāriem savu.?
Tā nav jaukšanās tavā mammas exvīra attiecībās gadījumā? Jo tu tikko teici, ka jaukties svešās attiecībās nekad nedrīkst?NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 13:35SarmaD vienkaarsi noceela manai mammai viru tpc es vinu neciesu. Atvainojiet es nevaru savaldiit sevi kad zinu ka taa mauka ir te
Jupiter @ 14.11.2023 15:37Tā nav jaukšanās tavā mammas exvīra attiecībās gadījumā? Jo tu tikko teici, ka jaukties svešās attiecībās nekad nedrīkst?
Es domāju, ka mani vecāki ir pieauguši cilvēki un pieņem paši savus lēmumus un "nocelt" nav gluži kā tas darbojas. Un kad tu svešu cilvēkus sauc par "suchkām" un "atsaldeņiem" tas neceļ tavu kredabilitāti, zini. Es atzīstu - sarma man ir bloķēta, jo es arī domāju, ka viņa nes kkādas dumības, kurās es negribu klausīties, bet tavas personiskās problēmas ar viņu arī neko nenozīmē un nav faktors. Šobrīd tu tikai bezjēdzīgi piespamo forumu.NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 15:41
Mamma man nav svesha nu jebak tu atsaldene tu blin pielautu ka kaut kada suchka nocel tavai mammai viiru un tad gudri dirsh??
Jupiter @ 14.11.2023 15:49Es domāju, ka mani vecāki ir pieauguši cilvēki un pieņem paši savus lēmumus un "nocelt" nav gluži kā tas darbojas. Un kad tu svešu cilvēkus sauc par "suchkām" un "atsaldeņiem" tas neceļ tavu kredabilitāti, zini. Es atzīstu - sarma man ir bloķēta, jo es arī domāju, ka viņa nes kkādas dumības, kurās es negribu klausīties, bet tavas personiskās problēmas ar viņu arī neko nenozīmē un nav faktors. Šobrīd tu tikai bezjēdzīgi piespamo forumu.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 13:35SarmaD vienkaarsi noceela manai mammai viru tpc es vinu neciesu. Atvainojiet es nevaru savaldiit sevi kad zinu ka taa mauka ir te
atvērtasarunām @ 14.11.2023 16:35vai tik gadījumā tā SarmaD nav pati uztaisījusi to NeheitoManiParTaisnibu profilu , lai pievērstu sev uzmanību , jo šai liekas ir uzmanības deficīts ???♀️