Adele4 @ 26.03.2024 23:06Tàpat interesanti, kas notika ar to sievieti, kura ßogad janvàrì pazuda (pedejoreiz bija redzèta Blaumana iela pec kluba/bara apmeklèjuma) un dazqs dienas velak atrada mirušy Olaines pusè. Màjàs vìrs un bèrni.
Vèl bija jauna sieviete kuru atrada mirußu Skolas ielā kāpñutelpà.
Maniaki kkàdi uzdarbojas vai tas tà norm.
ßausmas! Bija info, ka iekāpusi auto rigas centrà, nu mazums kas...salvija @ 26.03.2024 23:24
Par sievieti Olainē rakstīja, ka nosalusi turpat pie mājām. Bija auksts tajā naktī un sniegs. Taksis nav varējis piebraukt pie pašas mājas un viņai neliels gabaliņš bija jāpaiet kājām. Diemžēl neaizgāja.
chihiro @ 26.03.2024 14:20
Nedaudz ieskats šajā ir reditā r/latvia.
Adele4 @ 26.03.2024 23:03man arì šī versija šķiet ticamàka. Jo atrada vietā, kur NAV margas un ir neldzens, izdrupis asfalts. Degpunkta redzams ari ieraksts no tilta kameras un tur pēc gaitas var redzet, ka bijis reibumā.
Dìvaini tik tie draugi ar ko kopā tusē lìdz rìtam, ka tie palaida tada stāvoklì iet kàjàm màjàs uz ziepniekkalnu, nevis taksi izsauca
Bet gan jau pasi nebija labakà kondīcijā.
Skymji.
Taņa izgāja no mājām vakarā, pēc tam sazvanījās vēl ar vīru un nākamajā dienā mirusi atrasta skolas ielas sētā. Pēc traumām kritiens no augstuma. Vai pašnāvība vai slepkavība, nav zināms.Adele4 @ 26.03.2024 23:06Tàpat interesanti, kas notika ar to sievieti, kura ßogad janvàrì pazuda (pedejoreiz bija redzèta Blaumana iela pec kluba/bara apmeklèjuma) un dazqs dienas velak atrada mirušy Olaines pusè. Màjàs vìrs un bèrni.
Vèl bija jauna sieviete kuru atrada mirußu Skolas ielā kāpñutelpà.
Maniaki kkàdi uzdarbojas vai tas tà norm.
varianti daudz ... Taupīja naudu, varbut visu naudu bija noballejis, varbūt domājat ejot mājās ar kājām izvedinās galvu, varbūt vnk tā apdzēries bija, ka jūra līdz ceļiem un nu tik ies un kko darīs ....huitzitzilin @ 27.03.2024 07:09
Cik es noprotu, tad arī tajā vietā, kur nebija margas, viņu atrada?
Jā, balstoties uz video, tomēr puisis bijis pamatīgi iereibis. Nezinu kas viņam iekšēji tur bikstīja, lai iet ar kājām. Būtu izsaucis taksi un nebūtu šī nelaime.
Uzskatu, ka draugi jau arī izjūt mazliet vainas apziņu. Neatkarīgi no vecuma, bet ja Tavs draugs ir pamatīgi iedzēris, tad vienalga jāpārliecinās, ka tiks līdz mājām un viss būs ok. Cik x man ir gadījies būt stiprākā reibumā un arī maniem draugiem, bet vienmēr par viens otru parūpējāmies, lai tiekam mājās veiksmīgi. Tas tā.
sauliiite.paula @ 26.03.2024 13:30Miksons izcelts no Daugavas??
Paulīne88 @ 27.03.2024 07:33
Pretī mūsu ofisam izcēla.
Ļoti tragiski, jo uz vietas šajā brīdī bija gan sieva, gan tuvākie draugi.
Nezinu, bet laikam tas ir nelaimes gadījums, kur pie vainas alkohols.
qwe @ 27.03.2024 07:38Man jautājums - pazudušo Kristeru arī meklēja akvatorijā? Vai bija citas versijas kur aizdevies?
Viņš turpat Mūkusalas ielā dzīvoja, ne jau tālajā Ziepniekkalnā. Gan jau gribēja galvu izvēdināt pa ceļam.Adele4 @ 26.03.2024 23:03man arì šī versija šķiet ticamàka. Jo atrada vietā, kur NAV margas un ir neldzens, izdrupis asfalts. Degpunkta redzams ari ieraksts no tilta kameras un tur pēc gaitas var redzet, ka bijis reibumā.
Dìvaini tik tie draugi ar ko kopā tusē lìdz rìtam, ka tie palaida tada stāvoklì iet kàjàm màjàs uz ziepniekkalnu, nevis taksi izsauca
Bet gan jau pasi nebija labakà kondīcijā.
Skymji.
Uzskatu, ka draugi jau arī izjūt mazliet vainas apziņu
LuckyStrike @ 27.03.2024 08:59Viņš turpat Mūkusalas ielā dzīvoja, ne jau tālajā Ziepniekkalnā. Gan jau gribēja galvu izvēdināt pa ceļam.
chihiro @ 27.03.2024 14:21Piekrītu, visi esam pieauguši cilvēki un atbildam katrs par sevi. Protams, ir jāpieskata gan draugi, gan svešinieki, ja redzam, ka cilvēki nevar par sevi parūpēties, tomēr nedrīkst vainot kādu draugu pie šīs nelaimes, jo ne visu var izsekot.
Vienīgais man likās savādi, ka viens draugs tomēr sīkāk izpauda detaļas reditā, it kā nekas tāds tur nav, bet no mirušā cilvēka drauga pret mirušā sievu nešķiet ētiski.
Bet es neesmu ievērojusi, ka cilvēki vainotu draugus. Man likās savādi, ka daudzi fb utt komentāros uzbruka lieciniekiem, kuru foto izplatīja VP, cilvēki jau sāka teikt, ka šie vainīgi utt., lai gan nekas tāds pateikts nebija un normāls cilvēks padomātu, ka viņi vnk gāja garām.
Nav_vispar @ 27.03.2024 15:17
Kādas detaļas tas draugs izpauda?
SarmaD @ 27.03.2024 11:34
Viņiem jau nekas cits neatliek, jo pus LV tagad kačā pret viņiem šeimu. Visi ir pieauguši cilvēki, pareizi? Neviens nav kā bēbis jāpieskata. Mēs nezinam arī kādā kondīcijā bija tie draugi. Domāju ka daļa taksistu, ja jau bija tādā štīmē arī atsakās ņemt, jo īzijā var pievemt mašīnu. Varbūt viņš pats angļu stilā vienkārši pazuda. Man vīrs tā dara. Jūt, ka ir par daudz un vnk neatvadoties iet gulēt vai uz mājām, ja nav tālu, lai nav šitais - eu bet paliec, vel vienu, ko tik ātri? Beidzat kačāt pravas kurš tur ir vainīgs. Tik pat labi viņi varēja nedzert vispār un nekas tāds nenotiktu. Tāda ir dzīve. Traģiska.