Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3528
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 486
Reģ: 23.09.2023
Ar antifrīzu noindēja mazulīti?
14.11.2023 08:17 |

Reitings 11982
Reģ: 05.03.2020
man jau šķiet, ja tā būtu vienkārši pašnāvība, tad ķermeni jau sen atrastu. es sliecos domāt, ka tomēr kāds cits ir iesaistīts (bet diez vai tas bija plānoti, iespējams sadzīviska konflikta sekas), laiks rādīs, bet ja ir iesaistīta cita persona, tad nekādu ķermeni tur noteikti neatradīs.
..un visi tie meklējumi google utt., vai ir kāds pierādījums, ka to darīja tieši Anna? varbūt to darīja kāds cits, lai jauktu pēdas? man tiešām šajā stāstā viss šķiet pārāk dīvaini, lai ticētu versijai, ka tā bija pašnāvība.
ceru, ka ekspertīze noteica konkrētu bērniņa aiziešanas laiku un iemeslu, jo tas arī daudz ko varētu pateikt par šo situāciju.
PS. manas domas ir tikai minējumi.
14.11.2023 09:03 |

Reitings 11982
vīrs šobrīd saka, ka sieva esot bijusi ļoti gudra, ar asu prātu utt., vedinot domāt, ka viņa savu pazušanu pati saplānoja.. nu, nezinu, vai cilvēks zem stipriem antidepresantiem mēnešu garumā ir to spējīgs izdarīt.
pat bez visādiem teorētiskiem spriedelējumiem - statistika jau arī liecina, ka vairumā gadījumu cilvēku pazušanā ir vainojams partneris vai kāds cits ģimenes loceklis, diemžēl, bet tā ir.
14.11.2023 09:08 |

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
iiieviiite @ 14.11.2023 09:08
vīrs šobrīd saka, ka sieva esot bijusi ļoti gudra, ar asu prātu utt., vedinot domāt, ka viņa savu pazušanu pati saplānoja.. nu, nezinu, vai cilvēks zem stipriem antidepresantiem mēnešu garumā ir to spējīgs izdarīt.
pat bez visādiem teorētiskiem spriedelējumiem - statistika jau arī liecina, ka vairumā gadījumu cilvēku pazušanā ir vainojams partneris vai kāds cits ģimenes loceklis, diemžēl, bet tā ir.

Meitiņai bija 4 mēneši, un ja tā bija PĒCdzemdību depresija, tad pārāk ilgi jeb "mēnešu garumā" viņa uz zālēm nebija. Esot bijusi pietiekami adekvāta.
14.11.2023 09:11 |

Reitings 11982
Meitiņai bija 4 mēneši, un ja tā bija PĒCdzemdību depresija, tad pārāk ilgi jeb "mēnešu garumā" viņa uz zālēm nebija. Esot bijusi pietiekami adekvāta.

sazāļota kā dārzenis drošvien, ka nē, bet kā cilvēks ar antidepresantu lietošanas pieredzi, tieši 2-3 mēnesī šīs zāles dod visjaudīgāko rezultātu (vismaz man tā bija). protams, AD atšķiras un arī efekts no tiem, es tikai spriedelēju, ka prāta spējas noteikti ir samazinātas.
es tikai loģiski spriežu, ja jāliek uz vieniem svara kausiem - iespēju, ka cilvēks pats visu izdarīja, tad ķermeni jau vajadzēja atrast, diez vai viņa bristu tumsā pa purvu n-tos km, nu diez vai. arī savu ķermeni šajā gadījumā cilvēks pats paslēpt nevar. ja kaut kur aizbrauca (pati) ar stopiem ar vēlmi pazust, nevis izdarīt pašnāvību, tad par to jau noteikti kāds šoferis ziņotu. un ja uz uz otriem svara kausiem jāliek variants, ka notika sadzīvisks konflikts, ķermenis ir pavisam citā vietā, mašīna tur tika aizdzīta jau pēc visa notikušā... turklāt vīrs nemaz nenoliedz, ka tajā apkārtnē pazušanas naktī bija.. nu, personīgi man izklausās ticamāka otrā versija.
14.11.2023 09:19 |

Reitings 34
Reģ: 07.11.2023
Kenty @ 14.11.2023 05:53
ja pesaistiti konti.(Manam viram ir mans google konts un bernam) man paradas gan vinu kontakti,gan Google,kas ir meklēts) sakumā nepiefikseju,bet paradijā pa daudz kontaktu manā tel,kad eju kautko meklet googlē tad man paradas ko vini meklējuši?

Vot, spiegi...👍😂! Tik jautājums, kas tas ir - absolūta uzticēšanās, vai pilnīga kontrole..?
14.11.2023 09:56 |

Reitings 34
Jau iepriekš rakstiju, ka viss šitais baigi izskatās pēc bēgšanas! Tikai jautājums - kurš tieši bēga un no kā, ja bērnu nācās pamest mašīnā..? Domāju, ka VP jau viss ir zināms. Bet!!! Kā saka, нет тела - нет дела! Un, iespējams, tieši tāpēc uz 12.12.2023. tika meklēti brīvprātīgie meža ķemmēšanai. Policijai, visdrīzāk, ir 100% pārliecība par to, ka Anna (ar visu antifrīzu) meklējama taisni tajos mežos vai purvā un nevis, piemēram, Liepājā, Ogrē vai Varakļānos... Savukārt Juris, iespējams, nav tik ļoti pārliecināts, ja reiz aicina mājās, stāsta, ka nav nomainījis atslēgas un pat izveidojis atsevišķu e-pastu saziņai... P.S. Kā viņš vispār aizdomājās līdz tam, ka vajadzētu nomainīt slēdzeni? Nafigam???🤔
14.11.2023 10:59 |

Reitings 89
Reģ: 17.03.2023
Manai paziņai paziņa lieto antidepresantu jau 12 gadus, padsmit gadus točna.
Bieži smaida. Ir agresīvs un uzbruka.
Žēl ka tā notika!!!
Bet es nesaprotu radi, draugi, kolēģi nepamanīja, ka ne tā kaut kas ar viņas???
14.11.2023 11:21 |

Reitings 4
Reģ: 06.11.2023
Tuvākajās 1-2 nedēļas uzzināsiet, kas patiesība notika (iekš. info no avotiem). Tie, kas teica, ka meitene uztaisija pašnāvību ir ļoti naivi, un pēc jaunumiem gribēšu no katra personīgi atvainošanos, vai vispār labāk solījumu nākotnē neizteikt savu viedokli, jo jūsu prātiņš tic visam, ko raksta ziņās un saka vīrs. Kā jūs domājat, kāpēc policija klusē? Bingo!
14.11.2023 12:13 |

Reitings 35182
Reģ: 06.11.2022
Mare Šellija @ 13.11.2023 16:36
Palasot par antifrīza izmantošanu pašnāvībai, principā secinājums ir, ka tā izdzeršana negarantē, ka cilvēks nomirs.
Un tagad vīrs ir piespraudzis ziņu tvitera lentes augšdaļā, kur aicina sievu rakstīt uz speciāli izveidotu epastu. Ko var ākstīties....

Speciāli izveidots e-pasts pazudušajai sievai... Publicēts twitterī... Par ko mēs te vispār diskutējam? Labākajā gadījumā tas cilvēks ir sajucis no bēdām. Sliktākajā - būtu mazāk tai pašā tviterī un e-pastos sēdējis agrāk, varbūt būtu pamanījis, kas ar sievu notiek.
Un no kurienes ir rauti tie slima suņa murgi par to, ka sievai, lūk, visi tagad uzgavilējot?
14.11.2023 12:21 |

Reitings 34
Idiotisms @ 14.11.2023 12:13
Tuvākajās 1-2 nedēļas uzzināsiet, kas patiesība notika (iekš. info no avotiem). Tie, kas teica, ka meitene uztaisija pašnāvību ir ļoti naivi, un pēc jaunumiem gribēšu no katra personīgi atvainošanos, vai vispār labāk solījumu nākotnē neizteikt savu viedokli, jo jūsu prātiņš tic visam, ko raksta ziņās un saka vīrs. Kā jūs domājat, kāpēc policija klusē? Bingo!

Nez, no kurienes Tev tāda informācija, bet čujs, ņuhs un poņa liek piekrist aptuveni tādam domu gājienam...
14.11.2023 12:23 |

Reitings 265
Reģ: 22.06.2023
Idiotisms @ 14.11.2023 12:13

Intriģējoši, bet nepārliecinoši. Izskatās, ka šis ir izveidots apzināti, lai kūdītu visus pret vīru, domājot, ka to visu pastrādājis tieši viņš. Pēc nedēļas-divām visi aizmirsīs, ka bija jāgaida kaut kāds verdikts no VP, bet pēcgarša no šī komentāra paliks, un psiholoģiski lielāka cilvēku daļa sāks turēt aizdomās tieši vīru. Un kādā sakarā būtu PERSONĪGI jāatvainojas kaut kādam random profilam "idiotisms"? Ja vien aiz šī profila nesēž pati Anna.
Neticēšu nevienam spekulējumam no random profiliem, kamēr nebūs izskanējušas oficiālas ziņas no VP.
P.S. Mīnusu šim komentāram netīšām ieliku pati sev, kad spiedu pogu "labot".
14.11.2023 12:36 |

Reitings 4
Reģ: 06.11.2023
Zilais Valis @ 14.11.2023 12:36

Intriģējoši, bet nepārliecinoši. Izskatās, ka šis ir izveidots apzināti, lai kūdītu visus pret vīru, domājot, ka to visu pastrādājis tieši viņš. Pēc nedēļas-divām visi aizmirsīs, ka bija jāgaida kaut kāds verdikts no VP, bet pēcgarša no šī komentāra paliks, un psiholoģiski lielāka cilvēku daļa sāks turēt aizdomās tieši vīru. Un kādā sakarā būtu PERSONĪGI jāatvainojas kaut kādam random profilam "idiotisms"? Ja vien aiz šī profila nesēž pati Anna.
Neticēšu nevienam spekulējumam no random profiliem, kamēr nebūs izskanējušas oficiālas ziņas no VP.
P.S. Mīnusu šim komentāram netīšām ieliku pati sev, kad spiedu pogu "labot".

Ceru, kad iznāks jaunumi, nevienā forumā savu viedokli vairs neizteiksi.
14.11.2023 12:43 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
Ivvars @ 14.11.2023 09:56

Vot, spiegi...??! Tik jautājums, kas tas ir - absolūta uzticēšanās, vai pilnīga kontrole..?
Tas netišam sanaca.viniem nav savu konti uztaisiti.piesledzas manejam.viniem tieši tas pats.mani kontakti radas viņu telefonos.sinhronizacija laikam.
14.11.2023 12:46 |

Reitings 1539
Reģ: 05.12.2021
Kenty @ 14.11.2023 06:07
" nesodii un netiksi sodīts."nak prātā šis teiciens.Pe vairākiem komentāriem domāju;vai visiem tik perfekti vīri,kas nolasa jūsu mazākas domas,neviens nav neko glupu pateicis,visi raud pilnā kaklā,ja ir bijis skumjš notikums tuvinieku vidū.neiet uz darbu,ja jums skumji atbrīvo pilnigi no visiem pienākumiem,lai tikai jus lieki neparpulētos.depresiju pa gabalu saož,zin kā rikoties momentāli.u.t.t.Tas vīrs arī ir cilvēks,kurš var kautko nedadomāt,lidz galam neizprast.Un vispār Twiteris izskatās kā sava veida dienasgrāmata.tikai publiska

Skumjš notikums ir, piemēram, vecvecāku aiziešana mūžībā, bet tas ir pašsaprotams. Vai teiksim, tuva cilvēka nāve pec smagas cīņas ar slimību (piemēram, onko), jā tie ir skumji notikumi, bet loģiski un pašsaprotami. Zīdaiņa nāve nav šī kategorija, tāpēc man, personīgi, vnk kā cilvēkam un mammai - man nav skaidra cilvēka "reakcija", bet mans viedoklis nepadara viņu par slepkavu.
14.11.2023 13:08 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
iiieviiite @ 14.11.2023 09:19

sazāļota kā dārzenis drošvien, ka nē, bet kā cilvēks ar antidepresantu lietošanas pieredzi, tieši 2-3 mēnesī šīs zāles dod visjaudīgāko rezultātu (vismaz man tā bija). protams, AD atšķiras un arī efekts no tiem, es tikai spriedelēju, ka prāta spējas noteikti ir samazinātas.
es tikai loģiski spriežu, ja jāliek uz vieniem svara kausiem - iespēju, ka cilvēks pats visu izdarīja, tad ķermeni jau vajadzēja atrast, diez vai viņa bristu tumsā pa purvu n-tos km, nu diez vai. arī savu ķermeni šajā gadījumā cilvēks pats paslēpt nevar. ja kaut kur aizbrauca (pati) ar stopiem ar vēlmi pazust, nevis izdarīt pašnāvību, tad par to jau noteikti kāds šoferis ziņotu. un ja uz uz otriem svara kausiem jāliek variants, ka notika sadzīvisks konflikts, ķermenis ir pavisam citā vietā, mašīna tur tika aizdzīta jau pēc visa notikušā... turklāt vīrs nemaz nenoliedz, ka tajā apkārtnē pazušanas naktī bija.. nu, personīgi man izklausās ticamāka otrā versija.

Pievienojos. Pamestā mašīna bija 300 - 400 m no šosejas un vīrs bija tieši tajā ceļa, bet neaizbrauca, neaizgāja līdz mašīnai.
14.11.2023 13:15 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Tiešām ļoti ceru, ka drīz būs miers un skaidrība. Katru dienu šim sekoju līdzi, nav miera, kamēr nebūs atbilžu.. 😩
14.11.2023 13:16 |

Reitings 130
Reģ: 28.04.2019
Ivvars @ 14.11.2023 00:56

Štrunts par bildēm! Viņam policija atņēma kompi un telefonu, bet nepagāja ne pieci gadi, kā viņš jau sēdēja tviterī, tobiš, tika pie jauniem gadžetiem mērkaķa ātrumā. Dīvaini, maigi izsakoties... Ja man pazustu sieva ar bērnu, es neskrietu meklēt jaunu kompi, kur nu vēl sēdētu tviterī. Un tad vēl viens moments. Pēc Jura vārdiem, "Google meklēšanas vēsturē bija redzams, ka jau no rīta Anna no sava(!!!) telefona pētījusi Jelgavas novada karti. Juris lūdzis policijai doties turp, taču viņam atteica, ka pa nakti neko nemeklēs tāpēc viņš aizbraucis viens." Te rodās jautājums, kā gan viņš vispār varēja zināt, ko Anna ir meklējusi savā telefonā, ja telefons ir bijis pie viņas, turklāt izslēgts un ar nenosakāmu atrašanās vietu..??
nu kā- tātad sievas gadžetos stāvēja izsekošana, spiegu programmas, kas saglabā visu kas meklēts, rakstīts. Tas jau nav nekāds jaunums. Vai nu kopèji konti, bet nu mums ir ģimenes konti savienoti- es neredzu, ko kāds google meklējis. Bet nu atkal- IT speciālistam nebūtu jābūt problēmām tikt sievas kontā.
14.11.2023 14:04 |

Reitings 34
Kenty @ 14.11.2023 12:46
Tas netišam sanaca.viniem nav savu konti uztaisiti.piesledzas manejam.viniem tieši tas pats.mani kontakti radas viņu telefonos.sinhronizacija laikam.

Ja Tev tas sanāca netīšām, tad Jurčiks, gan jau, visu "sinhronizējis" apzināti, lai sievu varētu "turēt grožos"..! Atvainojos par sarkasmu, bet Tev pie vīra kontaktiem nav kada jauna "Anna" parādījusies..?😂
14.11.2023 14:07 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
chihiro @ 14.11.2023 13:15

Pievienojos. Pamestā mašīna bija 300 - 400 m no šosejas un vīrs bija tieši tajā ceļa, bet neaizbrauca, neaizgāja līdz mašīnai.

Turpinot domu, vai arī savāca viņu no tā ceļa, un aizveda kaut kur. (Tūlīt jau sekos teksti, "beidzat fantazēt".)
14.11.2023 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits