Kalnos @ 11.11.2023 08:59Kāpēc pazina tiek saukta par bezmaz sirdsdraudzeni? Ja pat faktu ka apprecējās nestastīja ,tad tā ir tikai laba paziņa.
Thehollie @ 11.11.2023 10:26Iemetīšu savu pieckapeiku -
1) ja līdz šim likās, ka vainīgs vīrs, tad šobrīd sliecos domāt, ka vīra vaina ir tajā, ka viņš bija vienaldzīgs un neatbalstošs.
2) zīdainis nebija miris mājās, jo tas dotais pulksteņa laiks 9.00 un 9.20 ir pārāk zīmīgs. Neviena māte, lai vai kāda depresija, nevarētu mierīgi pagulēt zem segas un tēlot aizmigušu, zinot, ka bērns ir miris. Un otrs - neviens cilvēks nevarētu pamosties, savākt drēbes, pasūtīt nomas auto 20min laikā zinot, ka bērns ir miris. Tur būtu apjukums, neziņa, histērija, pilnīgs black out un kas tik vēl ne.
3) man ir divas versijas. Es neesmu izmeklētājs utt., bet tomēr ieslēdzot abas smadzeņu puslodes var salikt kopā, kas īsti noticis. Pirmais ir tas, ka Anna tiešām mērķtiecīgi plānoja šo gājienu un viņai absolūti bija prāta aptumsums, kuru radījusi pēcdzemdību depresija, kura aizgājusi jau tik tālu, ka nedomā neko skaidru un labu. Līdz ar to viņa izplānoja, kur aizvest sevi un bērnu, kurš viņai atņēmis spēku un dzīvotgribu. Atstāja bērnu auto un aizgāja purvā. Tādā gadījumā atvainojiet, ka tā saku, ceru, ka purvā viņa mocījās ilgi un pati nāve nebija skaista, jo tas, ko viņa izdarīja nabaga bērnam, atstājot auto meža vidū, visticamāk krēsliņā, kur bērns nevarēja arī pakustēties lāga, lai sevi sasildītu. Cik stundas viņš raudāja bezcerībā un bezpalīdzībā, līdz raudas pieklusa un apstājās pavisam… Lūk, šo pēdējo mirkli iedomājoties, man viņas nav ne grama žēl! Piedodiet, bet nav! Un arī vīra nav, jo kā jau teicu, viņš ir līdzvainīgs sava atbalsta trūkuma dēļ.
Knita @ 10.11.2023 23:37
Mani nošokēja tie cipari. Katrai desmitajai jaunajai māmiņai.. tas ir tik ļoti daudz. Sanāk, ka Dzemdību namā ir jābūt psihiatram uz vietas, kā obligātai konsultācijai pirms laiž mājās.
NIKOLAA @ 11.11.2023 10:59
Nav ko fantazēt, kamēr nav skaidrs, kas īsti noticies, tur var būt 100 un viena versija
Atstāja bērnu auto un aizgāja purvā. Tādā gadījumā atvainojiet, ka tā saku, ceru, ka purvā viņa mocījās ilgi un pati nāve nebija skaista, jo tas, ko viņa izdarīja nabaga bērnam, atstājot auto meža vidū, visticamāk krēsliņā, kur bērns nevarēja arī pakustēties lāga, lai sevi sasildītu. Cik stundas viņš raudāja bezcerībā un bezpalīdzībā, līdz raudas pieklusa un apstājās pavisam… Lūk, šo pēdējo mirkli iedomājoties, man viņas nav ne grama žēl! Piedodiet, bet nav!
Mare Šellija @ 11.11.2023 13:43Cilvēks ir cilvēks un cilvēks šādās situācijās, kas nenākas bieži dzīves laikā, tomēr rīkojas tipiski. Tomēr viņa rīcība ir ārkārtīgi netipiska. Es redzu, ka cilvēka rīcības pamatā šobrīd ir vēlme tikt pieņemtam sabiedrībā vai sevis izvēlēto cilvēku lokā, ka cilvēkam ir svarīgi, ko par viņu domā, ja ne viss, tad daudzi. Tomēr tas notiek neglīti un uz pazudušās sievas rēķina. Noteikti tur ir pieļautas kļūdas, kas neļauj dzīvot tālāk, bet tās ir uz viņa sirdsapziņas.
Mare Šellija @ 11.11.2023 13:37Divu auto izmantošana tāpat liek domāt, ka meklēja iespējas sarežģīt atrašanu, lai būtu pietiekami daudz laika, lai izdarītu, ko vēlas.
Izbrīnu man rada pazudušās sievietes vīra apgalvotais, ka brauca meklēt uz to mežu, iebrauca visos meža ceļos, bet tajā īstajā ne pietiekami tālu, jo ceļš bija iedangāts. Kāpēc neatstāja ieslēgtus uguņus un negāja ar kājām? Vai izdangāts ceļš šādos apstākļos ir iemesls, lai kaut kur tālāk nemeklētu, vai tika piemeklēts attaisnojums? Medijos lasīju, ka mašīna tika atrasta kilometru no galvenā ceļa.
Tāpat ļoti savādi šķiet, ka viņš atbildēja uz žurnālistes jautājumu par to, kā bērns izskatījās, ka esot bijušas zilas lūpas, asinis uz sejiņas, kas varētu būt no saskrāpēšanās. Kāpēc tas ir jāsaka? Kāpēc vispār ir jāstāsta sensitīva informācija par sievas veselības stāvokli, par viņas agrāko rīcību, par ārstu apmeklējumiem, dzertajām zālēm utt.? Ja pieņemam paša vīra pieņemto, ka viņa varbūt kaut kur slēpjas, vai viņš tiešām uzskata, ka sieviete, kurai miris bērns, kura par to visticamāk izjūt kaunu un trauksmi, atgriezīsies, kad viņš viņu ir pazemojis publiskā vidē? Tā tiešām ir pazemošana, nevis "skaidrības viešana".
Jo bērns tiek asociēts ar vīru. Tie bērni, kurus mātes kopš bērnības neieredz- "ielidojušas" neplānoti no nepatīkama vīrieša, vai vīrs pierunājis un tādējādi aplauzis sievietei spārnus...MiniMe33 @ 11.11.2023 01:38Atceros man sākumskolā bija kkasesbiedrene kurai tēvs engurē bija policists, laikam sakasijās ar savu draudzeni/ jaunākā bērna ( zīdaińa ) māti un arī līdzigi izdarija, bērnu atstāja mašīnā nomirt un pats pakārās ja nemaldos , liekas ka bija ziema , bet precīzi newtceros , tas tomēr vismaz 20 gadus atpakał bet ganjau kaut kur var atrast par šo... Bet lai māte pati to savam bērnińam nodarītu, tad tiešām pilnīgi aizvēries... Atceros kad pati kłuvu par mammu šis gadijums atsitās atmińā, un likās drausmas.... Nu kapēc tā, labi pats ej un daries ja vairs nespēj, bet pie kā mazulis vainīgs ?