Redzamais vārds @ 02.11.2023 21:00Ko tu gribi no foruma? Nav saprotams tavs diskusijas mērķis! Vēlies redzējumu no malas un padomus?
Vai tu dzīvo viena vai ar puisi?
Iesaku meklēt psihologa palīdzību, ja tas tevi ietekmē ikdienā.
Valērija08 @ 02.11.2023 20:50Tēma par toksiskiem vecākiem.. Man ir 20, līdz 18 gadu vecumam es dzīvoju ar toksisku māti un tēvu. Viņi regulāri mani pazemoja, apsaukāja, salīdzināja ar citiem bērniem (pēc viņu vārdiem es biju sliktāka nekā citi). Es interesējos par viņiem, vienmēr palīdzēju, darīju darbus pa māju, bet tāpat vienmēr biju slikta, tāda sajūta bija, ka viņiem ir bauda mani pazemot. Esmu izaugusi par emocionālu cilvēku, kurš ātri apvainojas, bieži raud, baidos uzsākt ko jaunu, zems pašvērtējums. Un piesaistu pie sevis tādus puišus kā mani vecāki, kuri pret mani ir auksti un vienaldzīgi, bet es viņu labā cenšos. Vecāki pēkšņi grib ar mani runāt, bet man neapzināti ir naids pret viņiem.. Nezinu ko darīt..
Valērija08 @ 02.11.2023 21:37Jā, es nedzīvoju ar viņiem vairs kopš 11.klases. Es nožēloju, ka neaizgāju pēc 9.klases jau mācīties prom, kur var palikt kojās. Bija jācieš vēl divi lieki pazemošanas gadi. 11.klasē es aizgāju mācīties profesiju ar kojām, protams, 10.kl bija no jauna jāiet, bet tas ir labāk nekā būt ar vecākiem. Paveicies, ka mūsu kojās atļauj palikt arī brīvdienās un vasarā. Es strādāju arī par oficianti, nu piepelnos.
Gunittta @ 02.11.2023 21:40
Nepateicīgie bērni. Vecāki tev deva jumtu virs galvas,naudu lai būtu ko ēst,drēbes,bet tu kaut ko čīksti,ka labāk prom no vecākiem
Meldra23 @ 02.11.2023 21:45
Tātad var pret bērnu vērst emocionālu un fizisku vardarbību, bet, ja tu viņam dot ēdienu un ļauj dzīvot savā mājā, tātad tas nekas, ka tu viņu pazemo un/vai sit??
Gunittta @ 02.11.2023 21:40
Nepateicīgie bērni. Vecāki tev deva jumtu virs galvas,naudu lai būtu ko ēst,drēbes,bet tu kaut ko čīksti,ka labāk prom no vecākiem
Agateeeee @ 02.11.2023 21:16Tu vari uzrakstīt man ziņu, man ir ko teikt tev. :) P.S. Forums nav labākā vieta, kur rakstīt savu sāpi, jo te tu saņemsi vēl vairāk toksiskuma un riebeklību nekā no tiem vecākiem.
Eliiinaaa22 @ 02.11.2023 22:28Mana māte mani piedzemdēja, kad viņai bija 17 un visu laiku man skandināja, ka viņai bija plāni dzīvei, bet piedzimu es un visu sabojāju. Tāpēc saprotu tevi.
Eliiinaaa22 @ 02.11.2023 22:28Mana māte mani piedzemdēja, kad viņai bija 17 un visu laiku man skandināja, ka viņai bija plāni dzīvei, bet piedzimu es un visu sabojāju. Tāpēc saprotu tevi.
Laimuciiits @ 02.11.2023 22:35
Atvainojos par izteicienu, bet kā bērns var būt vainīgs pie tā, ka māte nojājās 17 gados bez izsargāšanās? Un kā bērns var būt vainīgs pie tā, ka mātei neizdevās piepildīt savus mērķus? Bērns nav šķērslis mērķu piepildišanai, tas atkarīgs no viņas pašas, ka neizdevās.