GhostGG @ 26.10.2023 11:40Interesanta diskusija, lai neteiktu vairāk. Neizskatăs, ka autore grib dzirdēt kādus ieteikumus, kas norādītu uz viņas situāciju, kurā viņa šobrīd atrodas, par nepieņemamu, bet gan meklē retos "veiksmes stāstus", kur šādiem gadījumiem ir laimīgas beigas. Daļēji var saprast, ja šādās attiecībās ir pirmo reizi. Varbūt pat labi, ka tā, varbūt ir cilvēki, kuriem ir nepieciešama tā "dzīves skola", lai nākotnē šādas kļūdas nepieļautu. Tāpēc turpini darīt to, ko dari, bet paturi prātā, ka esi sieviete un jaunība ir tikai viena, kuru atpakaļ nekad nedabūsi. Veiksmi.
vēlviena Kivičliene ar gramatiku savu, kad pati sēž dirsā , bet vismaz var kaut kādai nenozīmīgai hujņai piep***, savu izteiksmes veidu pielāgoju personāžam un savam laikam, darba klaviatūra arī tikai angļu valodā. Sēž forumā un ņaud par to, ka uztur veča parādus un vēl kaut ko par intelektu kunkst😂😂😂 es protu ideāli gramatiski un stilistiski izteikties, bet ar tevi tam nav nozīme 😂Anna333 @ 26.10.2023 09:03
Draudziņ, Tava gramatika nodod Tavu intelekta līmeni. :))
Nākamreiz piestrādā pie tā, lai Tevi varētu uztvert nopietni.
+++Miuce @ 26.10.2023 10:09
Klasika. Kad uzkakā dārgajam alfonsam, metas aizstāvēt. Drīz nosecinās, ka nav jau tik slikts un forumā nepelnīti apdirš, tad paņems pati kredītu, lai segtu sava dārguma parādus, ko tik neizdarīs locekļa dēļ.
Kas attiecas uz mani, apbēdināšu - jau sen kā esmu precēta un absolūti visus izdevumus sedz vīrs, kuram nav nedz kredītu, ne parādu, savus ienākumus varu izlietot vai neizlietot pēc saviem ieskatiem. Kā arī vīrs ir mana vecuma un izskatās labāk par letiņu vidējo. Vecāka par Tevi esmu dažus gadus, bet smadzeņu man noteikti n-tās reizes vairāk kā Tev, jo savā dzīvē Alfonsus neesmu uzturējusi, loceklī neesmu karājusies un kapeikas man nav bijušas jāskaita ne senāk vienai, ne tagad ar vīru.
Un, jā, sievietes, kuras locekļa dēļ, jo vairāk pienesuma no lūzera nav, kļūst par paklājiņiem, nicinu un izsakos indīgi. Gribi galvas glāstīšanu, nesies pie psihologa.
Lula @ 26.10.2023 11:40
Kāds sakars, kamēr bija normāli komentāri un ieteikumi autore ļoti sakarīgi atbilēja. Lad sākās Miuces u.c. samazgas tad cilvēks normāli dod pretī.
Visus foruma asshoulus jāpaijā un jāslavē, pieklājīgi jāsaka paldies?
Otiiilija @ 26.10.2023 12:35vēlviena Kivičliene ar gramatiku savu, kad pati sēž dirsā , bet vismaz var kaut kādai nenozīmīgai hujņai piep***, savu izteiksmes veidu pielāgoju personāžam un savam laikam, darba klaviatūra arī tikai angļu valodā. Sēž forumā un ņaud par to, ka uztur veča parādus un vēl kaut ko par intelektu kunkst??? es protu ideāli gramatiski un stilistiski izteikties, bet ar tevi tam nav nozīme ?
man jau viss ir sanācis, tev gan diez vai kaut kas sanāks, ja vairāk interesē cita gramatika, nekā nebūt aitai lūzera krānā ieķērušai Kivičliene nr2😂 un te ne tā vien nolamāties gribās😂 kamēr pis savu dzīvi ok, bet galu galā šitās aitas pēc tam saražo nevainīgus bērnus savā bezsmadzeņu dzīvē😂Anna333 @ 26.10.2023 12:41
Tā, parādās garumzīmes, malacītis. Tagad mēģinam tāpat ar lielajiem burtiem un pieturzīmēm, aiziet, Tev sanāks! :) Ja izņemsi lamu vārdus, vispār liksies gudra meitene.
AnnnaMannnna @ 26.10.2023 13:13Miuce visās diskusijās ir ļoti rupja.
Vislabākais ieteikums tiešām bija pārtraukt dot naudu, pirms tam izrunājoties. Nemelo par pēkšņām vajadzībām, vnk saprati, ka tā nevar turpināt, jo viņam jārisina savas problēmas primāri pašam un tev ir jātaupa savām vajadzībām (kas nu tev aktuāli), ir cenu pieaugums, nezinām, kas būs tālāk. Iesaki viņam par opcijām, ko tev šeit ieteica (maksātnespēja utt.), bet neko neliec darīt. Tad tālāk skatīties, kas notiek. Ja attiecības tādēļ sašķobās vai neko nedomā pats risināt, acīmredzami nav tavs īstais cilvēks. Ieteiktu sev prātā uzlikt kādu termiņu, max pusgadu, pēc kura izvērtēsi, vai kas mainījies (protams, nepazudīs parādi, bet varēs redzēt, vai ir izmaiņas attieksmē pret tevi un maksājumu sakārtošanā, papildus finanšu meklējumos, neskaitot tavu vai svešu kabatu), lai pārāk neievelkas viss šis pasākums.
Neizlasīju arī, vai rūpes par māju finansiāli un uzkopšanā utt.uz tevis. Es dzīvoju pēc principa, ka nevar būt tā, ka viens dara visu, otrs tikai patērētājs. Ieteiktu visu šo izvērtēt..
SarmaD @ 26.10.2023 13:19
Es esmu šokā ka sievietes iesaka iet pie tā bikšaiņa un ieteikt ko viņam darīt. Viņš ir kāds kopjams tēviņš, ka viņam uz paplāti jānomet opcijas? Autorei vispār nav jāiesaistas viņa parādos. Man reiz pašai bija parāds, aizbraucu uz ārzemēm, nostrādāju sezonu un nomaksāju. Un es esmu sieviešu kārtas pārstāve. Kas tam vecim vainas? Nekāda! Viņš vienkārši meklē tādas naivas čiksas, kuras labprāt dos to naudu viņam, pretējā gadijumā jau sen būtu izskatijis visas opcijas un kaut aizbraucis uz gadu tomātus lasīt, kā to savulaik izdarija parādos iekritušie. Bet šim ērtāk ir sēdēt uz tiem teju 10k un vaimanāt naivām gosniņām, kas labprāt jau attiecību sākumā pašas prasīs cik tam tēviņam vajag uzskaitīt. ?
Chikitita @ 26.10.2023 13:31Ko nozīmē jūsuprāt finansiāla balstīšana?
Ja piemēram ģimenē, kā tas šobrīd kļūst moderni ir dzīvokļa īre + komunālie kas sastāda 500eur un vēl ir auto kas izmaksā 300eur, un visu to sedz vīrietis kamēr sieviete aizdod 300eur mēnesī un vīrietis tos atdod, tad tā NAV balstīšana.
Es vienkārši esmu ar šo dalīšanas pieredzi un dzīvot vienai apmaksājot visu to vienai ir daudz smagāk kā mīļotajam cilvēkam aizdot pāris simtus mēnesī
Chikitita @ 26.10.2023 13:24Es pārlapoju komentārus un nesapratu par cik lieliem parādiem ir runa? Cik liela ir kopsumma 5000+ pāris simti un auto līzings ir plašs diapazons, auto var būt arī par 15 tūkstošiem un var būt par 3000. Es neuzskatu ka līdz 10 tūkstošiem būtu tāds neatmaksājams kredīts. Liela daļa latviešu 30-50 g.v. ir kredītos, milzu hipotekārajos. Šim es saprotu ir savs dzīvoklis kas uz tiem 10 tūkstošu fona jau ir veiksme. Vai šos kredītus nevar pārskatīt? Apvienot un maksāt pa vairākiem gadiem tādejādi samazinot summu.
Vai vīrietim pašam ir viegli dzīvot tādā stresā? Vai nav iespēja sakopot spēkus uz pus gadu aizbraukt peļņā un savākt kaut 5000 lai nomaksātu?