Vīrietis parādos

Reitings 45
Reģ: 24.10.2023
Sveiki,
Pašlaik esmu attiecībās ar vīrieti, kuram ir pamatīgas naudas problēmas. Kopā esam vairāk kā gadu.
Jau pašā sākumā jutu, ka viņam ir problēmas ar naudu, bet nekad neuzdevu atklātu jautājumu cik viņam ir nauda/ kāda alga, manuprāt, tas vienmēr ir sensitīvs jautājums. Redzēju, ka ir +- normāls auto, dzīvesvieta un mājās arī viss ir ok, kkad pašā sākumā viņš izmeta, ka pelņa ir ok, tapēc es arī īsti neiedziļinājos, pati pelnu pietiekoši, lai uzturētu sevi, savu auto utt. Ar laiku atklājās, ka viņam ir parādi par visu iespējamo, pat neuzskaitīšu. Atceros, ka pašā attiecību sākumā viņš no manis aizņēmās pieklājīgu naudas summu, atceros, ka mani tas ļoti samulsināja..
Nu lūk, esam nonākuši līdz situācijai, ka algas dienā pirmo jautājumu, ko viņam uzdodu - cik Tev uzskaitīt?
Viņš ļoti smagi uztver šo visu, es redzu, ka viņš netiek galā un viņam ir milzīgs kauns, bet mans entuziasms, kur sākumā es biju pārliecināta, ka visu var izrullēt, sāk izdziest.. Es nezinu, ko darīt. Viņš man ir ļoti tuvs un mīļš, bet man ļoti sāp, ka viņš nespēj izkāpt no parādiem un es apzinos, ka ilgi neizkāps. Baidos pazaudēt cieņu pret viņu.
Iesakiet, dodiet padomu. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija.
24.10.2023 16:38 |

Reitings 45
Jānis Parastais @ 25.10.2023 15:47

Kāds tur ciniskums, vienkārši nav saprotams, ko Tu īsti gribi. Nu deva Tev savus pieredzes stāstus, pateica, ka tas nav ok. Ko tālāk? Kāds ir plāns? Vai arī doma ir tikai pačīkstēt un dzīvot tālāk kā ir?

Ko Tu brūc man virsū? :D
Viss ok, paldies par stāstiem.
Vai Tu jau gribi atskaiti par to, ko es darīšu/cikos un vai esmu jau izdarījusi?
Nolaid tvaiku. Es zinu, ka šādu padomu lūgšana forumos noteikti nav radījusi labāko iespaidu par mani kā par personu, bet ko nu padarīsi.
25.10.2023 15:58 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Pirms 4 gadiem man bija tieši tas pats, lieli parādi un blabla, tiešām cilvēkam naudas nebija. Izklausās tieši copy/paste par manu vīrieti😁👍
Es viņu nepametu, protams, man tas nepatika un vienkārši viņu atbalstīju, domāju kā lai izlien no sūdiem, naudu aizdevu katru mēnesi, bet viņš uzreiz atdeva. Nebija tā ka es mēnešiem gaidīju.
Tagad, vins pelna tris reizes vairāk nekā es, uztur lielāko daļu finansiāli, mana alga ir mana + pusi iedodu pārtikai un viss
25.10.2023 16:10 |

Reitings 45
Linlī @ 25.10.2023 16:10
Pirms 4 gadiem man bija tieši tas pats, lieli parādi un blabla, tiešām cilvēkam naudas nebija. Izklausās tieši copy/paste par manu vīrieti??
Es viņu nepametu, protams, man tas nepatika un vienkārši viņu atbalstīju, domāju kā lai izlien no sūdiem, naudu aizdevu katru mēnesi, bet viņš uzreiz atdeva. Nebija tā ka es mēnešiem gaidīju.
Tagad, vins pelna tris reizes vairāk nekā es, uztur lielāko daļu finansiāli, mana alga ir mana + pusi iedodu pārtikai un viss

Kā viņš tika ārā no tā visa pasākuma?
Vai Tu juti iniciatīvu no viņa paša vai bija jāpabaksta?
Varbūt bija kādi smagie posmi/ lūzuma brīži?
25.10.2023 16:24 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Anna333 @ 25.10.2023 16:24

Vai Tu zini aptuveni cik liels ir parāds +/- ??
Viņš pats ļoti gribēja, jo stimuls bija ģimene un savs īpašums.
Nē nebija tādi brīži, darījām tā lai viss ātrāk sakārtojas
25.10.2023 16:52 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Lūk - kāpēc man kaitina šādi posti un to autori, 100 saprātīgos komentāros neklausīsies, bet gaida to vienu, ka visa viņu stulbā situācija nemaz tik stulba nav un kaut kā atrisināsies.
Viņam esot kauns, viņš negrib viņu ievilkt - nu kā, nu kā, nu kā var dzīvot tādā pašapmānā. Jau no paša sākuma tur nav bijis nekas labs, bet autore vārtās tajos dubļos kopā ar visu vīrišķi un cer, ka vienā dienā tās piepeši pārvērtīsies par Maldivu baltajām smiltiņām un nu gan dzīve būs šokolādē.
Man pēc studijām bija viens sūdīgs darbs ar mazu algu, kā dēļ iekavējās studiju kredīta atmaksa. Kad es sapratu, ka nav labi, es, pirmkārt, pieliku visus spēkus, lai atrastu labāk apmaksātu darbu, tad saplānoju visas finanses līdz minimumam un iztikas slieksnim, savilku jostas, pāris mēnešu laikā man izdevās visas saistības dzēst. Es kā sieviete neprasīju vīrietim ne kapeikas, lai man palīdzētu. Jā, nu viņš mani veda randiņos pa laikam, kas man ļāva vēl bišķi ietaupīt, bet es vispār neko nebiju viņam stāstījusi par savām finansēm.
25.10.2023 16:54 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Linlī @ 25.10.2023 16:52

Vai Tu zini aptuveni cik liels ir parāds +/- ??
Viņš pats ļoti gribēja, jo stimuls bija ģimene un savs īpašums.
Nē nebija tādi brīži, darījām tā lai viss ātrāk sakārtojas

Lūk, tur arī slēpjas visa atšķirība. Cilvēks, kas grib un cilvēks, kas domā, ka dzīve kaut kā pati no sevis nokārtosies.
25.10.2023 16:55 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Pirms 4 gadiem man bija tieši tas pats, lieli parādi un blabla, tiešām cilvēkam naudas nebija. Izklausās tieši copy/paste par manu vīrieti??

Es pilnīgi zinu, ka autore gaidija šādu komentāru.
25.10.2023 17:17 |

Reitings 45
SarmaD @ 25.10.2023 17:17

Es pilnīgi zinu, ka autore gaidija šādu komentāru.

Ne gluži.
90% apgalvo, ka te nekas neiznāks un ir forši redzēt, ka kādam atbalstot otru pusi, ir izdevies izķepuroties. 👌
25.10.2023 17:36 |

Reitings 45
IceCream @ 25.10.2023 16:54
Lūk - kāpēc man kaitina šādi posti un to autori, 100 saprātīgos komentāros neklausīsies, bet gaida to vienu, ka visa viņu stulbā situācija nemaz tik stulba nav un kaut kā atrisināsies.
Viņam esot kauns, viņš negrib viņu ievilkt - nu kā, nu kā, nu kā var dzīvot tādā pašapmānā. Jau no paša sākuma tur nav bijis nekas labs, bet autore vārtās tajos dubļos kopā ar visu vīrišķi un cer, ka vienā dienā tās piepeši pārvērtīsies par Maldivu baltajām smiltiņām un nu gan dzīve būs šokolādē.
Man pēc studijām bija viens sūdīgs darbs ar mazu algu, kā dēļ iekavējās studiju kredīta atmaksa. Kad es sapratu, ka nav labi, es, pirmkārt, pieliku visus spēkus, lai atrastu labāk apmaksātu darbu, tad saplānoju visas finanses līdz minimumam un iztikas slieksnim, savilku jostas, pāris mēnešu laikā man izdevās visas saistības dzēst. Es kā sieviete neprasīju vīrietim ne kapeikas, lai man palīdzētu. Jā, nu viņš mani veda randiņos pa laikam, kas man ļāva vēl bišķi ietaupīt, bet es vispār neko nebiju viņam stāstījusi par savām finansēm.

Forši! Malacis, ka tiki galā ar savām saistībām.
Es saprotu Tavu tā brīža domāšanu, domāju, ka vairums sievietes pašas šādi ķepurojas ārā.
Jebkurā gadījumā man galvenais ir nepieņemt sasteigtus un kardinālus lēmumus pateicoties vienam forumam, bet lēmumu pieņemt pašai tad, kad es jutīšu un gribēšu.
25.10.2023 17:40 |

Reitings 3512
Jebkurā gadījumā man galvenais ir nepieņemt sasteigtus un kardinālus lēmumus pateicoties vienam forumam, bet lēmumu pieņemt pašai tad, kad es jutīšu un gribēšu.

Ar nepacietību gaidīsim te, vai cālī ar gaudu pilnu diskusiju par to, kā lai tiek ārā no attiecībām, kurās nav naudas/esi izsūkta/jūties izmantota/esi ar mazu bērnu (vajadzīgo pasvītrot). 🙂
Un es to tagad nesaku tapēc, ka te nedod atskaiti ka esi jau vakar vakarā pasūtijusi dirst to veci.
Es saku tapēc, ka ļoti labi saprotu tavu domu gājienu, jo pati biju tā muļķe, pirms aptvēru. Un labi, ka aptvēru pati.
25.10.2023 17:43 |

Reitings 45
SarmaD @ 25.10.2023 17:43

Ar nepacietību gaidīsim te, vai cālī ar gaudu pilnu diskusiju par to, kā lai tiek ārā no attiecībām, kurās nav naudas/esi izsūkta/jūties izmantota/esi ar mazu bērnu (vajadzīgo pasvītrot). ?
Un es to tagad nesaku tapēc, ka te nedod atskaiti ka esi jau vakar vakarā pasūtijusi dirst to veci.
Es saku tapēc, ka ļoti labi saprotu tavu domu gājienu, jo pati biju tā muļķe, pirms aptvēru. Un labi, ka aptvēru pati.

Kamoon, iztiksim bez pārspīlējumiem, ok? :D
Neviens šeit nav izmantots vai atstāts ar mazu bērnu, nauda man tika atgriezta un bērns arī nav.
Liekas, ka Tu šo uztver nedaudz saasināti, bet cenšos arī saprast Tevi.
25.10.2023 17:57 |

Reitings 1701
Reģ: 03.11.2022

Nu neizklausās gluži tas pats , ir atšķirība vai pats grib tikt no tiem parādiem vaļā vai sieviete jau viņa vietā visu kārto un viņam pašam par to pilnīgi vienalga.
25.10.2023 18:08 |

Reitings 3512
Anna333 @ 25.10.2023 17:57

Kamoon, iztiksim bez pārspīlējumiem, ok? :D
Neviens šeit nav izmantots vai atstāts ar mazu bērnu, nauda man tika atgriezta un bērns arī nav.
Liekas, ka Tu šo uztver nedaudz saasināti, bet cenšos arī saprast Tevi.

Vēl nav. Re ku viena ar bērnu palika. Good luck, protams.
25.10.2023 18:08 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
SarmaD @ 25.10.2023 18:08

Vēl nav. Re ku viena ar bērnu palika. Good luck, protams.

Kur tie atbildīgie normālie vīrieši 😁
25.10.2023 19:13 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Anna333 @ 24.10.2023 17:14

Gultā viss ir labi :D
Un izskatāmies abi mēs labi :D
Šeit diemžēl nav klasiskais, ka mani grib noslaukt un es vecais tantuks neko neredzu.

Ja tu būtu vecs tantuks, tad viss būtu daudz maz godīgi un saprotami, bet ja tu esi jauna, skaista sieviete, tad tava izvēle ir pavisam neizprotama. Tu visu šo gadu un ik sekundi vnk noroc savu nākotni.
Pievienojos padomam pārstāt dot naudu un tad skatīties, cik ļoti viņš ir labs un tuvs cilvēks.
25.10.2023 20:59 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019

Pelna 3reiz vairāk un prasa pusi pārtikai? Tu ēd kaviāru un katru vakaru iztriec pa Perrier pudelei? Ja nē, cik nožēlojams bija, tik palika. Foruma vairākumam latiña ir nevis zemu, bet gan ierakta sūdos zem zemes. Bet tas labi, ir kas savāc lūzerus un normālie paliek tādām, kas domā kā es.
25.10.2023 21:22 |

Reitings 753
Anna333 @ 25.10.2023 16:24

Bakstīt varēsi savu dēlu, ja Tev tāds būs un ja viñam 16-18 gados būs jūra līdz cełiem, nevies sen kā pieaugušu, psihiski pieskaitāmu partneri. Kad tas pieleks, dzīve kłūs vieglāka. Bet mamuta stiepējām paklājiñiem tas visbiežāk nepielec nekad. Tā nu cieš un stiepj mamutu līdz pat nāvei.
25.10.2023 21:26 |

Reitings 3512
Miuce @ 25.10.2023 21:26

Bakstīt varēsi savu dēlu, ja Tev tāds būs un ja viñam 16-18 gados būs jūra līdz cełiem, nevies sen kā pieaugušu, psihiski pieskaitāmu partneri. Kad tas pieleks, dzīve kłūs vieglāka. Bet mamuta stiepējām paklājiñiem tas visbiežāk nepielec nekad. Tā nu cieš un stiepj mamutu līdz pat nāvei.

Zelta dika dēļ sievietes daudz ko gatavas uz saviem pleciem iznest. Tikai kad saka tieši, tad traktē to kā pārspīlējumu un "nekas jau vel nav noticis", bet to galvu cilpā atstāj.
25.10.2023 21:29 |

Reitings 753
Motherofdragons @ 25.10.2023 20:59

Ja tu būtu vecs tantuks, tad viss būtu daudz maz godīgi un saprotami, bet ja tu esi jauna, skaista sieviete, tad tava izvēle ir pavisam neizprotama. Tu visu šo gadu un ik sekundi vnk noroc savu nākotni.
Pievienojos padomam pārstāt dot naudu un tad skatīties, cik ļoti viņš ir labs un tuvs cilvēks.

Ja būtu vecs tantuks, būtu tāda pati idiote. Vecs tantuks ar saprātu nopirktu suni un dzeru vīnu/tamborētu/ietu uz teātri ar citiem tantukiem vīkendos nevis uzturētu alfonsu svaiga locekła dēł.
25.10.2023 21:30 |

Reitings 152
Reģ: 06.02.2023
Man paziņu lokā bija šāds gadījums. Vecim palaimējās,vecene visu vilka un maksāja šo parādus . Kad samaksāja šis so pasūtīja 🤣🤣
25.10.2023 21:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits