Man vispār riebjas šī, manis ieņemtā, pozīcija- žēlotāja, glābēja un tagad vēl čīkst forumos un lūdz pēc padoma.
Anna333 @ 25.10.2023 10:40
Jā, Tavs sacītais labi sapurināja..
Zini, tās brilles laikam sāk krist nost, ja jau esmu izveidojusi šādu diskusiju un akli neturpinu iesākto.
Vienkārši gribētos visu atrisināt tā, lai visiem labi. Bet laikam jau nesanāks. Esmu diezgan pārliecināta, ka šīm attiecībām beidzoties, par spīti visām sirdsāpēm viņš saņems arī labu grūdienu rīkoties un risināt problēmu. Esmu mēģinājusi runāt, bet, jā kautkā vienmēr viss noklust un es turpinu samierināties. Gads laikam ir labs laika griezums, lai saprastu, ka šeit nekas īpaši nemainīsies..
Man vispār riebjas šī, manis ieņemtā, pozīcija- žēlotāja, glābēja un tagad vēl čīkst forumos un lūdz pēc padoma.
Vēl es zemapziņā nedaudz baidos no tā, ka no malas tas var izskatīties pēc merkantilas domāšanas, kāds jau šeit uzrakstīja- kā var izšķirties dēļ naudas un parādiem??
SarmaD @ 25.10.2023 11:14
Vispār labi ka ienāci, un diskusija, brīnumainā kārtā, izvērtās par pilnīgi sakarīgu ar daudz ļoti konstruktīviem padomiem un viedokļiem.
Tas ko domās no malas ir vienalga. Es, tāpat kā daudzas citas gribam, lai nepakās savus sievietes gadus potenciāla dēļ, kurš ar ļoti lielu varbūtību nemaz nepiepildīsies.
debestinaa @ 25.10.2023 07:42ja ir daudz dažādi maksājumi no ātrajiem kredītiem, iesaku paņemt vienu lielu kredītu savā bankā vai kādā kantorī, kas par viszemākajiem procentiem var aizdot un par to naudu samaksāt visus ātros kredītus un citus sūdus, un tad maksāt tikai vienu to lielo kopēju kredītu kas paņemts bankā, piemeram katru menesi 200 euro, bet nu atkarīgs no summas, kas aizņemta. Ātros kredītus ja maksā katru mēnesi, tur salecas milzu summas, ja aizņēmies 300, atdosi 500 utt.
Un tādā veidā izdosies normalizēt savus maksājumus, un ieiet kaut kādā maksājumu režīmā un saprast cik pāri paliek finanses pēc pārtikas, kredîta, dzīvokļa īres vai komunālajiem, degvielas un visa cita.
Protams ja summas tur ir vairāk kā 15-20k, vai autiņš līzingā par 80k tad tas ir cits stāsts.
cory @ 25.10.2023 11:49
Jā, šis ir patiesībā diez gan labs ieteikums, ja tās citas summas ārpus studiju kredītiem, auto līzingiem un uzturlīdzekļiem ir ātrie kredīti un neiet padsmit tūkstošos un attiecības ar bankām jau nav sačakarētas. Patēriņa kredītu bankā var paņemt līdz pat vairākiem tūkstošiem un % likmes ir daudz mazākas kā ātrajos kredītos. Piem. vivus ātrajos kredītos gada procentu likme ir 52%, Swedbank patēriņa kredītam-11.4%.
Bet nu jā, ja vīrietis nav gatavs neko risināt, tad diemžēl šiem ieteikumiem jēga maza... Tur jābūt gribēšanai no paša puses kaut ko darīt.
Anna333 @ 25.10.2023 11:58
Jā, ieteikums ir labs.
Bet patēriņa kredīts viņam nespīd, tā situācija ir ļoti ielaista, kaut kur ir pieslēgušies parāda piedzinēji, kaut kur jau ir kavēti maksājumi. Es pati reizēm brīnos kā viņam konts nav bloķēts, bet kaut kā viņš iemanās izlavierēt.
Man pašai citreiz gribas sapurināt to cilvēku un pajautāt, cik stulbam ir jābūt, lai to situāciju tā ielaistu?
cory @ 25.10.2023 11:49
Jā, šis ir patiesībā diez gan labs ieteikums, ja tās citas summas ārpus studiju kredītiem, auto līzingiem un uzturlīdzekļiem ir ātrie kredīti un neiet padsmit tūkstošos un attiecības ar bankām jau nav sačakarētas. Patēriņa kredītu bankā var paņemt līdz pat vairākiem tūkstošiem un % likmes ir daudz mazākas kā ātrajos kredītos. Piem. vivus ātrajos kredītos gada procentu likme ir 52%, Swedbank patēriņa kredītam-11.4%.
Bet nu jā, ja vīrietis nav gatavs neko risināt, tad diemžēl šiem ieteikumiem jēga maza... Tur jābūt gribēšanai no paša puses kaut ko darīt.
akul12 @ 25.10.2023 13:35Mācās visi foruma inceli, kā džuses dabūt.
Neviena džuse negrib uzturēt apsargu no rimi, bet daiļrunīgu dīkdieni ar kredītiem gan labprāt.
Jānis Parastais @ 25.10.2023 14:45
Pēc autores teiktā, čalim zelta krāns, tas atsver visu.
Anna333 @ 25.10.2023 14:49
Jāni, varbūt neesi tik parasts, ka krāni interesē? ?
Jānis Parastais @ 25.10.2023 14:52
Nu tad stāsti, kas tad viņam ir tāds, kas nav katram otrajam? Neskaitot entos parādus, un atmetot pieradumu.
Anna333 @ 25.10.2023 14:58
Nu Tu pajautāji. Es zinu, ka viņam ir sačakarēta finansiālā situācija (tas laikam nav katram otrajam (laikam)).
Bet te jau vairāk ne par to, kas viņam piemīt tik īpašs un kapēc turos pie viņa. Te vairāk par to, ka laikam esmu iekūlusies un brīvi pastāstiet savus viedokļus/pieredzes stāstus.
Anna333 @ 25.10.2023 14:58
Nu Tu pajautāji. Es zinu, ka viņam ir sačakarēta finansiālā situācija (tas laikam nav katram otrajam (laikam)).
Bet te jau vairāk ne par to, kas viņam piemīt tik īpašs un kapēc turos pie viņa. Te vairāk par to, ka laikam esmu iekūlusies un brīvi pastāstiet savus viedokļus/pieredzes stāstus.
Jānis Parastais @ 25.10.2023 15:36
Nu esi Tu iekūlusies un Tev te gandrīz visas kā viena saka, ka nekas labs nebūs, un ar saviem piemēriem to pat apstiprināja. Vai Tev no tā kas mainīsies? Visticamāk, ka nē, skaiti tik naudiņu, lai nomaksātu nākamo čaļa notrallināto kredītu.
akul12 @ 25.10.2023 15:38Sačakarēta finansu situācija tagad kaut kāda īpaša vīriešu kvalitātes zīme? ?
Pie tam vīrieša finansu problēmas jārisina jaunajai sievai!
Anna333 @ 25.10.2023 15:42
No kurienes tāds ciniskums? Skaiti tik naudiņu.