Elizabeteputnos @ 20.09.2023 01:02Vispirms kļūsti par konfekti pats, tad arī dāmas novērtēs. Es esmu randiņojusi ar vīriešiem, kas īsāki par mani. Kādēļ? Jo garums man nav galvenais, bet cilvēkam jabūt inteliģentam un ar humoru. Sāc sevi kopt, ej uz zāli, nogriez foršu matu griezumu un atrodi hobiju. Cilvēkiem patīk interesanti cilvēki - kādas tēmas proti apspriest? Humors - esi dabiski ar humoru vai pie tā jāpiestrādā? Un atmet čīkstuļošanu - ne sievietēm ne vīriešiem čīkstuļi nesimpatizē.
Ja gribi lai mainās situācija, pašam vispirms jāmaina sevi, jo acīmredzami Tava esošā taktika nestrādā. Un atklāšu noslēpumu - Tinderis nav nekāda zelta bedre un kā iepazīšanās aplikācija ir vairāk vieglām, vienas nakts attiecībām (ar izņēmumiem) un ja meklē sievu - tā nav vispateicīgākā vieta kur meklēt, vienalka cik like Tev uzspiesti.
Esmu dzirdējis daudz labu atsauksmju, piemēram, par Filipīnām, bet nu tādas vietas ir vairākas. Papēti internetā tematu "passport bros"! Tev līdz nākamajam kovidam vēl ir nedaudz laika, lai paspētu.
GhostGG @ 20.09.2023 11:25
Mhm, tu tikai aizmirsi pieminēt to, ka Aziātu valstīs kā sabiedrības norma ir tradicionālās dzimumu lomas, kur vīrietis rūpējas par savieti + viņas ğimeni, ko autors netaisās darīt ???
Tur ir visīstākā bērnības trauma, neatrisinātas problēmas ar māti. Psihoterapija var līdzēt, bet ne šajā gadījumā, jo cilvēkam vispār nav vēlmes neko mainīt.Annija35 @ 20.09.2023 08:41Te nav nekāda bērnības trauma,bet gan prātā pats sev esi iestāstījis,ka sievietes ir tādas un šitādas-cacas, goldigeres utml.uzskati.
Vīrieši ar šādiem uzskatiem atgrūž,jo ar tādiem nevar veidot attiecības,jo tajās nebūs no vīrieša ne rūpes,ne uzmanības,ne ziedu,ne palīdzības.
KristapsM @ 20.09.2023 10:23ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.
Es uzskatu ka cilvēkiem nav jāiet ārā no savām komforta zonām. Man personīgi vispar pašam patīk rutīna, un vienveidīgs dzīves ritms.
"Sakarīgs vīrietis neaprunā sievieti par svaru, par to, cik bieži viņa staigā uz saloniem utt., tā dara tikai tādi dzīves apbižotie kā tu." Sievietes noliek vīriešus nepartraukti un nekas, vīrietis pasaka ka viņs negrib sev aptaukojušos sievieti, ta uzreiz viņs ir iedomigs pimpis jo sievietes jāmīl kādas viņas ir, ja? Dubultstandarti.Meldra23 @ 20.09.2023 10:31Es esmu tā saucamā "Rīgas caca". Es katru mēnesi taisu manikīru, jo man patīk, ka nagi izskatās sakopti, nevis gari un spilgti vulgāri, bet vienkārši neitrāli un pieaudzēju skropstas arī neitrālas, jo ikdienā tā ir vieglāk nekā visu laiku lietot tušu. Bet tajā pašā laikā es protu visu, gan gatavot, gan kārtot māju, gan ravēt dārzu, man ir daudz hobiju un pelnu pati. Tāpēc nav jādara secinājums, ka ja sieviete sevi kopj salonos, tātad viņa sēž uz vīrieša kakla. ? Ir vīrieši, kuri ciena un novērtē sievietes un viņi reāli ir vīrieši, bet tu esi čīkstoša vīrieša parodija. Tas ir iemesls kāpēc tev nav sievietes. Sakarīgs vīrietis neaprunā sievieti par svaru, par to, cik bieži viņa staigā uz saloniem utt., tā dara tikai tādi dzīves apbižotie kā tu.
KristapsM @ 20.09.2023 12:13"Sakarīgs vīrietis neaprunā sievieti par svaru, par to, cik bieži viņa staigā uz saloniem utt., tā dara tikai tādi dzīves apbižotie kā tu." Sievietes noliek vīriešus nepartraukti un nekas, vīrietis pasaka ka viņs negrib sev aptaukojušos sievieti, ta uzreiz viņs ir iedomigs pimpis jo sievietes jāmīl kādas viņas ir, ja? Dubultstandarti.
KristapsM @ 20.09.2023 10:23ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.
Es uzskatu ka cilvēkiem nav jāiet ārā no savām komforta zonām. Man personīgi vispar pašam patīk rutīna, un vienveidīgs dzīves ritms.
Lauku maičas tās kas daudz maz izskatīgas arī nav dumjas. Pateicoties soc tīkliem, viņām ir no kā izvēlēties. Nav ar pirmo lohu jāguļ kas pagadās.Persiks89 @ 20.09.2023 19:14Laukos daudzas meitenes ir nobarojušās, dzer, ir low life. Kā var no tādām nedabūt sexu un 30+ gados būt virgin?
Cik pelna bankas c level? BrutoPersiks89 @ 20.09.2023 19:12Atvaino, bet Tu izklausies pēc īstākā loha un incela. Tādiem kā Tev būtu mazliet jāiegūst vairāk vīrišķības. Ar 1.68m augumu, Tev jābūt turīgam, lai dabūtu normālu meiteni (es pati personīgi ar bankas c-level exec. Netikos, jo viņš bija ap 165cm).
Aldis30 @ 20.09.2023 20:00Cik pelna bankas c level? Bruto
Lula @ 20.09.2023 21:01Jūs arī vairs nesaprotat, kurš profils ir kurš un visi džeki te sāk likties kā viens?
tas ka vīrietis ir nevainīgs nenozīmē ka ir sieviešu nīdējsMartaElza @ 20.09.2023 21:13
Sevišķi tie nevainīgie sieviešu nīdēji. ?