akul12 @ 02.09.2023 21:34
Jā sabiedriskajā transportā īsti alfas braukā ? Tāpat A klases cacas ?
Neviens normāls Top klases cilvēks pēc 18 un skaidrā prātā nekāpj iekšā sabiedriskajā transportā.
lunaa @ 02.09.2023 21:37Daži komentāri smieklīgi. :D piekrītu vairumam meiteņu/sieviešu, kas te jau rakstīja par tām īpašībām. Piekrītu arī, ka t.i. pilnīgi normāli, ja cilvēks nevēlas veidot attiecības ar vientuļajām mātēm vai arī sieviete ar single tēviem. Neviens man liekas arī neteica te, ka tas ir slikti to nevēlēties darīt. ?
Elīzīte12345 @ 02.09.2023 21:49
..., bet tas ir slikti, jo neviens nerūpējas par bērniem, kas ieņemti no top vīriešiem.
Elīzīte12345 @ 02.09.2023 21:46
Protams! Ja nezināji, tad atklāšu noslēpumu, ka tur brauc cilvēki no dažādiem slāņiem. To, vai cilvēks ir alfa, vai A klases caca nosakām nevis es vai Tu, bet gan sabiedrība. Ja vīrieti grib/iekāro daudzas sievietes, tad viņš pēc noklusējuma ir alfa. Viņam nebūt nav obligāti jābūt turīgam. Bieži vien sievietēm pat tas tieši šķiet pievilcīgi, ka sliktais zēns nav turīgs, jo tad var "augt" un attīstīties ar viņu kopā.
Neļauju viņiem nolaisties līdz sabiedriskajam transportam.
.Eksperte. @ 02.09.2023 22:14
Man šis atgādināja manu exi. Reiz mēs braucām ar viņa auto. Pa ietvi gāja cilvēks, kas nesa kaut ko no Depo. Neatceros vairs ko, bet kaut kādu sadzīves lietu, ko mierīgi var paņemt rokās. Ja pareizi minos, tad tas bija kaut kāds parastais saliekamais krēsls. Un viņš par viņu iesmēja. Saruna attīstijās līdz ar manu neizpratni par izsmieklu un noslēdzās ar viņa secinājumu par to, ka cilvēki kuriem nav savs auto un viņi nebrauc ar auto ir kaut kādas padibenes.
Un ziniet kur es pavisam nesen redzēju viņu braucam? Tramvajā! ???
akul12 @ 02.09.2023 22:24
Tavam ex bija taisnība, ja nespēj atļauties savu auto esi padibene.
Visticamāk bija dzērumā un nācās izmantot tramvaju.
.Eksperte. @ 02.09.2023 22:25
Kaut kā jau attaisnot vajag to puiku, pareizi. ?
Ja jau 8ņos no rīta dzērumā, tad ko nesauc taksi bet brauc ar padibenēm kopā? ?
akul12 @ 02.09.2023 22:27
Var jau būt, ka dzīvē nogājis no ceļa un kļuvis par padibeni, bet tad tavs pienākums, kā ex sievai palīdzēt izkļūt no šīs bedres. Vai vismaz apjautāties, kāpēc viņš atrodas tādā vietā.
.Eksperte. @ 02.09.2023 22:28
Ne es ex sieva, ne man pienākums viņa dzīvi kārtot.
akul12 @ 02.09.2023 22:30
Ja kādreiz bija labs, lai ar viņu kopā būtu, tad kāpēc nepalīdzēt?
.Eksperte. @ 02.09.2023 22:31
Man tas kādreiz arī tur paliek. Katrs pats zina, ko darīt ar savu dzīvi. ;)
31.oktobris @ 03.09.2023 00:00
Tad kapec tik daudz cilvēku dodas pie psihologa? Daudzi nemaz nezin, ko tālāk iesākt ipaši pēc traumējošiem notikumiem.
Elīzīte12345 @ 02.09.2023 21:21
Visu jau pareizi uzrakstīji, tikai aizmirsi uzrakstīt pašus galvenos parametrus, pēc kuriem Tu izvēlies partneri: izskatīgums un garš augums.
Tāpat pilnībā piekrītu, ka 90% vīriešu nav pelnījuši vairoties. Teikšu pat vairāk. Viņi nav pelnījuši arī pārgulēt. Ja būtu mana teikšana, tad vispār 90% vīriešu aizliegtu kopošanos. Stāties seksuālā kontaktā ir pelnījuši tikai un vienīgi top 10% izskatīgāko vīriešu.
Tas atspoguļojas gan iepazīšanās vietnēs, gan ikdienā, piemēram, tajā pašā sabiedriskajā transportā. Sievietes fiziski piesaista tikai un vienīgi labākie no labākajiem. Visi pārējie varianti ir samierināšanās. Ja mēs gribam dzīvot labākā pasaulē, tad tādu samierināšanos vajazētu pilnībā izskaust.
Lula @ 03.09.2023 14:17Foruma viedie, skaistie, top vīrieši, pastāstīsiet kā ir ar Džordžu Klūniju, tas ir pilnīgi nederīgs un zemākā slāņa vīrietis? Viņa sievai tomēr ir 45, tas, ka cilvēktiesību advokāte, protams, pilnīgas pupu mizas.
Lula @ 03.09.2023 14:17Foruma viedie, skaistie, top vīrieši, pastāstīsiet kā ir ar Džordžu Klūniju, tas ir pilnīgi nederīgs un zemākā slāņa vīrietis? Viņa sievai tomēr ir 45, tas, ka cilvēktiesību advokāte, protams, pilnīgas pupu mizas.
Derisa @ 03.09.2023 14:24
Aizmirsi pieminēt, ka viņa par Džordžu ir 17 gadus jaunāka, kas nav mazs age gap? plus, viņa ir ļoti eleganta un skaista, esmu pārliecināta, ka pārsit 99% dieviešu foruma lietotāju? tapēc piemērs nevietā