Aldis30 @ 02.09.2023 11:03nauda, bērni, precības, izaugsme, nākotnes plāni, u.c
Man bija 3 neglītās kas neprasija neko no tā, mēs kopā atpūtāmies un nodarbojāmies ar seksu abiem ērtā laikā.
Bumbule @ 02.09.2023 11:27
Nesaprotu šos vīriešus, kuri tiekas ar sev netīkamām sievietēm. Ja nepatīk, netiecies.
akul12 @ 02.09.2023 13:07
Bada laikā ēd visu, ja veikalā 3 pircēji un viena negaršīga desa plauktā, tad pirmais paķers pagaršos un izmetīs.
Tutta @ 02.09.2023 10:10Autors jau sen ir izcēlies ar saviem infantīlajiem un seklajiem uzskatiem. "Izskats un nauda" ir svarīgas kategorijas tikai golddigerēm un tikpat seklām dāmītēm.
Es reizēm paskatos, kas tajās iepazīšanās aplikācijās notiek, bet tā kā mani neinteresē un nesaista skraidelēšana pa randiņiem tāpat vien, tad nekas arī neveidojas.
Es pateikšu, ko momentā svaipoju pa kreisi, tikai pēc foto:
Izskatam ir nozīme, bet ne tā, kā autors to izprot. Vīrietis var būt klasiski pat neglīts, bet ar laipnām, smejošām acīm - pa labi. Bet ja būs it kā baigais skaistulis, sevī iemīlējies narciss - pa kreisi. Kā avatara bilde autora profilā. Nesaista nemaz. Vīrieša versija mākslīgajam skaistumam.
Visas tās uzburbušās, nodzertās sejas, nepatīkams acu skatiens, pamatīgs liekais svars, bez zobiem, ar gopņiku frizūrām, 80to gadu apvazātā, netīrā apģērbā - pa kreisi.
Tāpat kā pārlieku sportiskie, kas atrāda savu 6paku no visiem rakursiem, smalkās viesnīcās, feiko smaidu rādošie.
Nē - bildes ar alus glāzi fonā, pie auto, veču dzerstiņos pirtī.
Nē - bildēm ar bērniem. Bērni man patīk, bet vīrieti ar pusauga bērniem negribu, lai arī visi citi parametri ir ok.
Nē - krievvalodīgajiem un musulmaņiem.
Un tas ir tikai pēc foto. Tālāk jau vērtēju pareizrakstību, domu dziļumu, motivāciju dzīvei.
Neinteresē bezdarbnieki, alfonsi, mūžīgie lūzeri un neizglītotie, tāpat kā ar biznesu un naudu pārāk apsēstie.
Ja man atraksta tikai "čau!" - pa kreisi. Tāpat tos, kas raksta garus palagus ar filozofiski ezotēriskiem murgiem, citē dzejniekus, stāsta jēlus jociņus, lieto lamuvārdus utml.
Neinteresē arī divdesmitgadnieki vai opji.
Elīzīte12345 @ 02.09.2023 16:40
Izskatam ir nozīme, bet man attiecībā uz to ir tikai 101 prasība. Nu ietilpst tas Tevis aprakstītais vīrietis tajā izskata top 10% - gribi Tu to atzīt vai nē...un, atkal jau, tas ir lieliski!
user983573 @ 02.09.2023 17:51
Top 10 vīrietis: nav nodzēries, nav resns, ir visi zobi, normāla higiēna un gaume, bez bērniem. Un jābūt latvietim arī. Nu sorry, ja tas skaitās top 10 vecis, tad jūs pārējie vienkārši neesat pelnījuši sievieti un neesat pelnījuši vairoties. Kādā alkānu un bomžu sabiedrībā tu dzīvo?
akul12 @ 02.09.2023 18:00
Kādas pretenzijas pret bērniem vīrietim? 30 gados ir tikai normāli, ja bērni jau ir no bijušajām.
akul12 @ 02.09.2023 18:00
Kādas pretenzijas pret bērniem vīrietim? 30 gados ir tikai normāli, ja bērni jau ir no bijušajām.
user983573 @ 02.09.2023 18:02
Neinteresē šķirteņi un alimentu maksātāji.
dietiskais.cukurs @ 02.09.2023 11:10Ja tu, draudziņ, nezini,
Kur ir laime tava,
Nemeklē to Tinderī,
Tinderī tās nava! ?
akul12 @ 02.09.2023 18:27
Patīk virgin beta male, kuri līdz 30 nav bez prezervatīva tikuši sievietē ?
Jānis Parastais @ 02.09.2023 18:55
Nu jau, nu jau, ne visiem, kas stūmušies bez prezervatīva uzreiz ir bērni.
Es arī neizskatu sievieti ar bērniem kā kandidāti, priekš kam man liekas problēmas, kas nemaz nav manas. Zināmi vientuļās mātes pretargumenti par “baidīšanos no atbildības”, “neesi īsts vīrietis” utml. jēlās muļķības. Ar to tam nav nekāda sakara, es vienkārši negribu liekas problēmas un ikdienas ņemšanos, ko tas līdzi sev velk un pats neesmu tās radījis. Tāpēc labi saprotu arī bezbērnu sievietes, kas negrib čaļus ar bērniem no iepriekšējām attiecībām, priekš kam viņām liekas klapatas. Pat ja sīcis pilnībā dzīvo pie mātes, un nedēļas nogalēs uz kakla netiek uzkrauts, kāpēc viņām jāsamierinās, ka katru mēnesi daļa ģimenes budžeta aiziet citā ģimenē. Un tas tikai viens piemērs, tādi lietu ir ļoti daudz.
akul12 @ 02.09.2023 18:27
Patīk virgin beta male, kuri līdz 30 nav bez prezervatīva tikuši sievietē ?
Šādi uzskati ir gandrīz visām sievietēm, tikai pašas negrib vīriešus ar bērniem
user983573 @ 02.09.2023 17:51
Top 10 vīrietis: nav nodzēries, nav resns, ir visi zobi, normāla higiēna un gaume, bez bērniem. Un jābūt latvietim arī. Nu sorry, ja tas skaitās top 10 vecis, tad jūs pārējie vienkārši neesat pelnījuši sievieti un neesat pelnījuši vairoties. Kādā alkānu un bomžu sabiedrībā tu dzīvo?
Elīzīte12345 @ 02.09.2023 21:21
Visu jau pareizi uzrakstīji, tikai aizmirsi uzrakstīt pašus galvenos parametrus, pēc kuriem Tu izvēlies partneri: izskatīgums un garš augums.
Tāpat pilnībā piekrītu, ka 90% vīriešu nav pelnījuši vairoties. Teikšu pat vairāk. Viņi nav pelnījuši arī pārgulēt. Ja būtu mana teikšana, tad vispār 90% vīriešu aizliegtu kopošanos. Stāties seksuālā kontaktā ir pelnījuši tikai un vienīgi top 10% izskatīgāko vīriešu.
Tas atspoguļojas gan iepazīšanās vietnēs, gan ikdienā, piemēram, tajā pašā sabiedriskajā transportā. Sievietes fiziski piesaista tikai un vienīgi labākie no labākajiem. Visi pārējie varianti ir samierināšanās. Ja mēs gribam dzīvot labākā pasaulē, tad tādu samierināšanos vajazētu pilnībā izskaust.