Metaforaas @ 31.08.2023 20:55Tetovējos, jo man tas patīk un galīgi neinteresē aprobežotu vīriešu domāšana. Ir 21.gadsimts , sievietes dzīvo sev , nevis vīriešiem. Cik tev gadu ? 60? Zini cik vispār maksā viens tetovējums? Šaubos vai zemais slānis to var atļauties.
Kāpēc tevi vispār uztrauc jaunas meitenes ? Domā ka tu viņām interesē ? Varu tevi apbēdināt , domāju ka nē.
lietotājs @ 31.08.2023 21:01
Es to redzu vienkārši, ka vācu, franču un zviedru sievietēm - ārvalstu studentēm, Latvijā tetovējumu vispār nav nekur atklātajās ķermeņa daļās (es ļoti pamanu detaļas). Bet latvietēm un krievietēm ir pilns, ka pat nav īpaši jāatklāj krūšu daļa, bet tu jau redzi ka viņai uz kakla kaut kādas melnas strīpas rēgojas, kas ir ļoti atbaidoši.
Tur nav cits skaidrojums, kā zemāka sociālā šķira.. Šis trends vairāk Austrumeiropiešu zemēs izplatīts, tik agrīnā vecumā notetovēt sevi.
Tas neko nenozīmē, cik tetovējums maksā, jo cilvēki krāj naudu un izrāda citiem, ka dzīvo labāk nekā patiesībā. Tāpat kā tas 'iphone' trends slāvu zemēs.
lietotājs @ 31.08.2023 21:01
Es to redzu vienkārši, ka vācu, franču un zviedru sievietēm - ārvalstu studentēm, Latvijā tetovējumu vispār nav nekur atklātajās ķermeņa daļās (es ļoti pamanu detaļas). Bet latvietēm un krievietēm ir pilns, ka pat nav īpaši jāatklāj krūšu daļa, bet tu jau redzi ka viņai uz kakla kaut kādas melnas strīpas rēgojas, kas ir ļoti atbaidoši.
Tur nav cits skaidrojums, kā zemāka sociālā šķira.. Šis trends vairāk Austrumeiropiešu zemēs izplatīts, tik agrīnā vecumā notetovēt sevi.
Tas neko nenozīmē, cik tetovējums maksā, jo cilvēki krāj naudu un izrāda citiem, ka dzīvo labāk nekā patiesībā. Tāpat kā tas 'iphone' trends slāvu zemēs.
Metaforaas @ 31.08.2023 21:15
Kāda starpība kur vispār kāds tērē naudu? Viens pa visu algu pērk pīpjus , cits tetovējumus. Ne jau tev ar to jādzīvo, kāpēc tāds stress?
Par studentēm nezinu, bet Skandināvijā, Vācijā un UK ļoti daudzām sievietēm ir tetovējumi, no visiem sabiedrības slāņiem.lietotājs @ 31.08.2023 21:01
Lula @ 31.08.2023 21:17
Manuprāt, autoram zemē izmesta nauda ir nopirktais dators vai viedierīce, kas ļauj "spīdēt" šajā un citos forumos.
Pati neesmu tattoo atbalstītāja, bet kāpēc sievietes nevar ar savu ķermeni darīt to, ko viņas grib?
Lūdzu neatbildiet man ar "vēlāk nožēlos, kad būs 45 un vienas, bez vīrieša un bla bla bla". Vīrieša esamība sievietes dzīvē nav atbilde uz visām viņas dzīves problēmām un vēlmēm.
Elizabeteputnos @ 31.08.2023 21:37Interesants diskusijas sākums - " vai tiešām sievietēm liekas, ka viriešiem tas patīk ". Man ir pretjautājums - vai tiešām vīriešiem liekas, ka visas savas dzīves izvēles ko sievietes izdara, ir balstītas tajā, vai vīriešiem patiks vai nepatiks?
Pati neesmu tattoo atbalstītāja, bet kāpēc sievietes nevar ar savu ķermeni darīt to, ko viņas grib?
Lūdzu neatbildiet man ar "vēlāk nožēlos, kad būs 45 un vienas, bez vīrieša un bla bla bla". Vīrieša esamība sievietes dzīvē nav atbilde uz visām viņas dzīves problēmām un vēlmēm.
GhostGG @ 31.08.2023 21:50Jāpiekrīt par tiem tetovējumiem, arī nav galīgi manā gaumē. Ok, kāds maziņš, ko īsti neredz zem apģērba, bet tie lielie, pa visu roku, muguru, kājām utt galīgi meh.
Viens gan jāsaka, ko esmu novērojis no personīgās pieredzes - tās, kurām tie lielie tetovējumi ir, hmm kā lai pasaka, ir more slutty gultā. Kā saka, paspaidīt jau var, bet nopietinām attiecībām gan nē.