Lula @ 24.08.2023 19:15Bāc, cik neforši, turies! :(
Manai draudzenei izrakstīja medikamentus, lai menedžētu tos matiņus. Nepateikšu konkrēti. Ārstam jautāji? Varbūt ieteiks to pašu.
sauliiite.paula @ 24.08.2023 19:32Jā man arī ir matiņi ap krūtīm, nabu, straujāk aug uz kājām, uz zoda arī tumšāki aug, protams kur nu bez ūsām.
Mans siltais ieteikums, jo mazāk aiztiksi gaišos matiņus, jo vieglāka dzīve. Ja sāksi visas pūkas raut ārā, tad būs nebeidzamā cīņa un tad līdīs ārā tumšie sari. Galvenais skuj tikai kājas/bikini, visu pārējo ar pinceti.
Šaubos, ka var palīdzēt visas epilācijas, lāzeri utt, jo ir pastiprināts hormons, līdz ar ko šaubos ka tas var līdzēt. Līdzēt var vīrišķā hormona samazināšana ar medikamentiem.
Jātiek galā ar hormoniem, tad viss pārējais atrisināsies.
Noteikti pie ginekologa, PCOS terapiju nozīmē tieši ginekologs.Ketsija @ 25.08.2023 10:20
Jā, es reāli jūku prātā. Man ir pieraksts pie ginekoloģes, bet neesmu pārliecināta, ka tieši pie viņas man ir jādodas? Iespējams šo visu menedžē endokrinologs?
Jā, diemžēl esmu pieļāvusi to kļūdu - skūt arī kur gaišāki matiņi un tagad man visas rokas melnas, tas pats ar ciskām..
Tik un tā, dzirdēju, ka sejas zonā raut neko nevajadzētu, labāk skūt. Bet bļāviens, kā mani kaitina, ka jāskujas bez maz katru trešo, ceturto dienu.
Tik un tā, dzirdēju, ka sejas zonā raut neko nevajadzētu, labāk skūt. Bet bļāviens, kā mani kaitina, ka jāskujas bez maz katru trešo, ceturto dienu.
Ketsija @ 25.08.2023 15:36Pilns internets ar to, ka ja ir problēmas ar hormoniem un tu sāc vaksēt seju, tad par cik dominē vīriešu hormoni, mati ataug daudz biezāki, jo kamēr mats izrauts, viņam tur iekšā ir kur izplesties jaunam. Sākumā iznāks plānāks, jo augs jauns, bet ar laiku paliks biezāki, melnāki, uz vīrišķo pusi.
Ja skuj matiņus, tad tie ātrāk ataug, taču tie nevar palikt biezāki un lielāki, jo pēc idejas, tu noskuj matu un viņš salīdzinājumā ar vaksēšanu var nedaudz sākumā izskatīties biezāks, jo tu noskuvi viņu no vidus, nevis viņš auga pa jaunam.
Es vakar lasīju kādas 2h par šo un tūkstošiem meiteņu atsaucās, ka vaksēšana sākumā strādājusi, bet pēc tam viss palicis vienkārši briesmīgi. Šis nav attiecināms uz meitenēm, kam nav pārlieku liels testosterons.
Paldies par ieteikumiem dāmas. Labi, ka man pie gina jau Septembra sākumā, savādāk ir kā ir.. jūtos kā sieviete, bet paskatoties uz ādu viss ko redzu ir melni matiņi visur. Pat manam draugam nav tādu problēmu, kaut arī ir ļoti vīrišķīgs. ?