30gadniekam vismaz varēs novērtēt ko viņš ir sasniedzis, kā ir spējis rūpēties par sevi un arī atbildības sajūta visticamāk būs lielāka.
pati neesmu māte, bet to vientuļo mammu apņirgšanu es saprast nespēju. Lielākajā daļā gadījumu, sieviete ar bērnu ir viena, jo tēvam nepietika iekšu uzņemties atbildību. Retos gadījumos vientuļās mātes ir golddigeres, kas neveiksmīgi centās sev piešūt vīrieti. Tad kāpēc par nederīgām uzskata vientuļās mātes, nevis vīriešus - mīkstmiešus, kas pamet sievieti ar bērnu un aizskrien meklēt nākamo putniņu?lietotājs @ 23.08.2023 23:54
Nevar daļēji nepiekrist..
Kāds pašcienošs vīrietis gan gribētu pavecāku vientuļo māti ar vairākiem bērniem un 10+ bijušajiem draugiem (amerikāņu izteiksmē 'baby daddy'), kas viņai joprojām raksta iekš whatsapp un facebook katru mēnesi?
Kurš pašcienošs vīrietis gribētu uzturēt un maksāt par cita vīrieša radītajiem bērniem?
Lula @ 24.08.2023 09:52Cik interesanti būtu par tādām lietām padiskutēt tā padziļināti, no psiholoģijas viedokļa, nejaucot iekšā muļķīgas provokācijas un klajas stulbības.
Būs laikam jāpamet šo pasākumu un jāpārceļas uz Reddit, vai jātaisa savu forumu. ?
Pelnrukšķīte @ 24.08.2023 09:54
Muahaha. Un ko darīt ar tiem 30+, kuri nemaksā alimentus? Baigi daudz tādi ar "atbildības sajūtu" apveltītie.
gii_star @ 24.08.2023 09:22Nez, man nepatīk vecāki vīrieši, nekad nav patikuši. Vecākais, kas bijis, ir bijis mans vienaudzis. Vīrs ir 8 gadus jaunāks. Taču es saprotu tos vecos vīriešus, kam patīk svaiga tvirta gaļiņa :D Atliek tikai cerēt, ka nav galīgi tupa, bet nu kas kuram svarīgs. Ja dabū gan izskatu, gan personību, tad jau jackpot.
Būs laikam jāpamet šo pasākumu un jāpārceļas uz Reddit, vai jātaisa savu forumu
Elizabeteputnos @ 24.08.2023 10:00pati neesmu māte, bet to vientuļo mammu apņirgšanu es saprast nespēju. Lielākajā daļā gadījumu, sieviete ar bērnu ir viena, jo tēvam nepietika iekšu uzņemties atbildību. Retos gadījumos vientuļās mātes ir golddigeres, kas neveiksmīgi centās sev piešūt vīrieti. Tad kāpēc par nederīgām uzskata vientuļās mātes, nevis vīriešus - mīkstmiešus, kas pamet sievieti ar bērnu un aizskrien meklēt nākamo putniņu?
Jānis Parastais @ 24.08.2023 10:06
Uzrauties uz tupu 30+ ir tikpat liela iespēja kā tas ir 20+, tas nav nekāds rādītājs, tupums ar vecumu bieźi vien nekur nepazūd.
Jā, lūdzu, dari to! ?
Cik interesanti būtu par tādām lietām padiskutēt tā padziļināti, no psiholoģijas viedokļa, nejaucot iekšā muļķīgas provokācijas un klajas stulbības.
gii_star @ 24.08.2023 10:09
Jā, protams, var būt arī 40 gadīga un tupa. Tikai šā brīža 20 gadniecēm nāk klāt Tik-tok tipa tupums.
pati neesmu māte, bet to vientuļo mammu apņirgšanu es saprast nespēju. Lielākajā daļā gadījumu, sieviete ar bērnu ir viena, jo tēvam nepietika iekšu uzņemties atbildību
.Putns. @ 24.08.2023 10:09Nav ko aizrauties ar domāšanu. Sievietes ir skaudīgas, pēc būtības! Jo vecākas, jo skaudīgākas un prasīgākas un neciešamākas. Ar jaunajām ir tā, ka mazāk problēmu, iepazīties vieglāk un ģimeni izveidot vieglāk. Auglīgāka, veselīgāka, ja nezglītotāka, tad tas tikai pluss. Mazāk lieku darbību veiks, kas nāk par sliktu harmoniskām attiecībām! Minets arī būs!
man vajag sievišķību un bērnus, nevis gudrību.Lula @ 24.08.2023 10:29
Paldies, ka beidzot parādīji īstās krāsas, atzīstot, ka labāk, lai ir dumjāka. Vienkārši vājam, nepašpārliecinātam vīrietim tādu būs vieglāk kontrolēt, skaidrs. :)
Tie bija badboys uz kuriem visas krita sākot no skolas laikiem un tādi paliks.
Lula @ 24.08.2023 10:29
Paldies, ka beidzot parādīji īstās krāsas, atzīstot, ka labāk, lai ir dumjāka. Vienkārši vājam, nepašpārliecinātam vīrietim tādu būs vieglāk kontrolēt, skaidrs. :)
Elizabeteputnos @ 24.08.2023 10:00pati neesmu māte, bet to vientuļo mammu apņirgšanu es saprast nespēju. Lielākajā daļā gadījumu, sieviete ar bērnu ir viena, jo tēvam nepietika iekšu uzņemties atbildību. Retos gadījumos vientuļās mātes ir golddigeres, kas neveiksmīgi centās sev piešūt vīrieti. Tad kāpēc par nederīgām uzskata vientuļās mātes, nevis vīriešus - mīkstmiešus, kas pamet sievieti ar bērnu un aizskrien meklēt nākamo putniņu?
Minelūše @ 24.08.2023 10:36
+
Vīrietis, kurš aizbēg no atbildības un pienākumiem pret bērnu, ko pats ir radījis, nav vīrietis.