Jocīgi ka juma medniecība nepatīk, tas skaitās ļoti elitārs hobijs, arī ļoti humāns, mednieki daudz laba dara meža zvēriem, ne tikai šauj nost kas pagadās.Kyles @ 20.08.2023 21:55Profesijas - jebkas, kas ietver dzīvnieku nogalināšanu, jebkas nelegāls, amati, kuri ietver ilgstošus komandējumus, nodarbošanās ar jebkādu cīņas sportu.
Hobiji - video/datorspēles, azartspēles, medniecība.
Un vēl "lifestyle" influenceris (tehniski var būt gan kā darbs, gan hobijs). Es nezinu vai Latvijā vispār ir vīrieši, kuri ar to nodarbojas, bet man nebūtu pieņemami, ja partneris lielāko dzīves daļu gribētu publiski atrādīt.
Jā. Princis Viljams dodas medībās uz izklaidi. Anglijā tā ir normāla izklaide večiem…..zinu.Aldis30 @ 20.08.2023 22:07Jocīgi ka juma medniecība nepatīk, tas skaitās ļoti elitārs hobijs, arī ļoti humāns, mednieki daudz laba dara meža zvēriem, ne tikai šauj nost kas pagadās.
Starcciatella @ 20.08.2023 23:07Bārmenis kādā klubā vai bārā. Nepārnākšana mājās laicīgi, jeb vienmēr var attaisnoties, ka ievilkās darbs, bet patiesībā tusē. Regulāri flirts un liels risks sānsoļiem. Alkohols kā neatņemama dzīves sastāvdaļa.
Forelee @ 20.08.2023 20:45Esmu izbrīnīta, ka tik daudzām šķiet, ja makšķerē tad arī dzer. Pilnīgas muļķības. Man paziņu lokā daudzi makšķerē, un pati to daru, bet ļoti retu reizi ņemam alkoholu līdzi, tikai kādreiz tad, ja paliek uz nakti pie ūdens, un arī ne tā lai piedzertos līdz nemaņai.
Tāpat daudzi brauc makšķerēt vienatnē ar savu auto, tākā nekāda dzeršana nemaz nesanāk. Protams, ganjau ir indivīdi, kas bez alus nemāk makškeri iemest, bet tādi dzers arī citos hobijos.
pepija @ 21.08.2023 06:40es sev negribetu otru pusi,kas ir ofisa darbinieks vai strada darbu,kur sez un principa neko nedara.Jo es stradaju loti fiziski smagi,atnaku pec darba pargurusi vajprata,bet tie ofisa cali smagak par pildspalvu neko nav cilajusi un nesaprot,ka var but piekusums.Man ta vienas atttieiicbas bija tas noveda riktigi dzilos konfliktos un izskiramies.
Man atkal tiesi oradi patiktu cilveks,kam patik vazaties apkart pa pasauli.Es pati sev gribetu tadu darbu,kur varu stradat no jebkuras vietas pasaule.Un visu laiku dzivot cita vieta.Jo man nobazesanas iedzen rutinu.Tagad gan uz vecumu sak gribeties biski mieirgak.
Bet vispar jau gaidu pensiju,zel tik ka vel vismaz 20 gadi jastrada,pat nesoeju saprast ka to izturet?
Es ticu :D hard core auto faniem mašīnas vienmēr būs prioritāte un tur arī visa nauda aizies. Viens no dārgākajiem hobijiem kāds var būt vīrietim. Jo īpaši autosports, trakāk kā azartspēles, tur vismaz ir cerība kādreiz kauto ko arī nopelnīt :DPelnrukšķīte @ 21.08.2023 09:04Hobijs - viss par un ap mašīnām. Un šo es saku no pieredzes. Fui.
Aldis30 @ 20.08.2023 22:07Jocīgi ka juma medniecība nepatīk, tas skaitās ļoti elitārs hobijs, arī ļoti humāns, mednieki daudz laba dara meža zvēriem, ne tikai šauj nost kas pagadās.
Pelnrukšķīte @ 21.08.2023 09:04Hobijs - viss par un ap mašīnām. Un šo es saku no pieredzes. Fui.
Piekūns @ 21.08.2023 13:18Kas būtu vēlamie vīrieša hobiji?
Jo principā no sava skatupunkta čoms, kas nodarbojas ar cīņas sportu, saprot un patīk darboties ar auto, medī un patīk ieroči, arī šad tad pageimo, padara šo to ekstrēmu būtu augstā cieņā.
Piekūns @ 21.08.2023 13:18Kas būtu vēlamie vīrieša hobiji?
Jo principā no sava skatupunkta čoms, kas nodarbojas ar cīņas sportu, saprot un patīk darboties ar auto, medī un patīk ieroči, arī šad tad pageimo, padara šo to ekstrēmu būtu augstā cieņā.
Man nepatīk makšķerēšana nejau dzeršanas dēļ. Man tas nešķiet pievilcīgi. Tāda stulba basic bitch nodarbe. Un lai pat nemaz necer, ka es krāmēšos ar viņa noķertajām zivīm.iiieviiite @ 21.08.2023 14:15Par makšķerēšanu un dzeršanu tas ir tāds stereotips no PSRS laikiem vēl. Tie, kas ar šo nodarbojas profesionāli (piem., spiningo ar laivu, piedalās sacensībās) alko nelieto. Man ir vairāki pazīstamie makšķernieki (ap 35 gadiem, kam tas nav iztikas jautājums, jo makšķerē pēc ķer un atlaid principa), kas alkoholu nelieto vispār. Un nē, viņi nav bijušie alkoholiķi, kas ir atteikušies.. principā arī turīgi abi, jo tas nav lēts vaļasprieks. Tie, kas mēdz iedzert līdz grīdai makšķerējot ir vairāk veci opji vai tādi vecumā virs 50, nevis jaunie. Vismaz man tāds novērojums ir.
Vispār man vairāk mīnus, nekā plus laikam ir jebkurš hobijs, kurš prasa daudz laiku un finanses (tā pati makšķerēšana, medības, moto-auto transports, kas nebeidzas ar parastu eļļas maiņu u.c. vīrišķīgie “hobiji”), jo tas nozīmē lielu finanšu līdzekļu novirzīšanu šajā hobijā + maz brīvā laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni. Pašai ir draudzene, kurai vīrietis ķimerējas mājas garāžā, jo nopircis divus kvadrus. Brīvdienās ar tiem brauc, darba dienu vakaros remontē un “tjūningo”. Viņiem ne viens vien konflikts bija par to, ka maz laika pavada kopā, jo redz kvadri…
Itkā forši, ja cilvēkam ir hobijs, bet labāk lai tas nepārtop fanātismā, ko patiesībā ir grūti nokontrolēt, kad no sirds dari to, kas patīk.