Profesijas un vaļasprieki kā sarkanais karogs

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
Hello, vakar ar draudzenēm runājām par to, kuru profesiju vai vaļasprieku pārstāvjus vairs nemēģinātu randiņot,tad nu nolēmu arī pajautāt šeit.
Kuras profesijas vai hobiji jums uzreiz ir kā red flag un nesāktu nemaz deitošanu?
Man no vīriešiem tie ir geimeri,jūrnieki un militāristi, tā kā esmu Bi, tad no sievietēm- influenceres, medmāsas, skolotājas.
19.08.2023 14:35 |

Reitings 25
Reģ: 12.06.2017
Profesijas - jebkas, kas ietver dzīvnieku nogalināšanu, jebkas nelegāls, amati, kuri ietver ilgstošus komandējumus, nodarbošanās ar jebkādu cīņas sportu.
Hobiji - video/datorspēles, azartspēles, medniecība.
Un vēl "lifestyle" influenceris (tehniski var būt gan kā darbs, gan hobijs). Es nezinu vai Latvijā vispār ir vīrieši, kuri ar to nodarbojas, bet man nebūtu pieņemami, ja partneris lielāko dzīves daļu gribētu publiski atrādīt.
20.08.2023 21:55 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Kyles @ 20.08.2023 21:55
Profesijas - jebkas, kas ietver dzīvnieku nogalināšanu, jebkas nelegāls, amati, kuri ietver ilgstošus komandējumus, nodarbošanās ar jebkādu cīņas sportu.
Hobiji - video/datorspēles, azartspēles, medniecība.
Un vēl "lifestyle" influenceris (tehniski var būt gan kā darbs, gan hobijs). Es nezinu vai Latvijā vispār ir vīrieši, kuri ar to nodarbojas, bet man nebūtu pieņemami, ja partneris lielāko dzīves daļu gribētu publiski atrādīt.
Jocīgi ka juma medniecība nepatīk, tas skaitās ļoti elitārs hobijs, arī ļoti humāns, mednieki daudz laba dara meža zvēriem, ne tikai šauj nost kas pagadās.
20.08.2023 22:07 |

Reitings 10390
Reģ: 14.04.2023
Aldis30 @ 20.08.2023 22:07
Jocīgi ka juma medniecība nepatīk, tas skaitās ļoti elitārs hobijs, arī ļoti humāns, mednieki daudz laba dara meža zvēriem, ne tikai šauj nost kas pagadās.
Jā. Princis Viljams dodas medībās uz izklaidi. Anglijā tā ir normāla izklaide večiem…..zinu.
20.08.2023 22:52 |

Reitings 28
Reģ: 16.05.2023
Bārmenis kādā klubā vai bārā. Nepārnākšana mājās laicīgi, jeb vienmēr var attaisnoties, ka ievilkās darbs, bet patiesībā tusē. Regulāri flirts un liels risks sānsoļiem. Alkohols kā neatņemama dzīves sastāvdaļa.
20.08.2023 23:07 |

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
Starcciatella @ 20.08.2023 23:07
Bārmenis kādā klubā vai bārā. Nepārnākšana mājās laicīgi, jeb vienmēr var attaisnoties, ka ievilkās darbs, bet patiesībā tusē. Regulāri flirts un liels risks sānsoļiem. Alkohols kā neatņemama dzīves sastāvdaļa.

Piekrītu katram vārdam. Ir pieredze. Un tas nepāriet arī tad, kad par bārmeni vairs nestrādā.
20.08.2023 23:11 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Jebkas ar dzīvnieku nogalināšanu (arī medības, lai cik dažiem te nešķistu tas elitāri). Influenceris, jo nesaprotu savas dzīves publiskošanu tik lielā mērā (neskaitot ceļojum blogerus vai tādus, kas raksta par tehnoloĝijām vai ko citu, kas nav klasiski skaitāms pie influenceriem ar daudz pašbildēm, reklāmām, savas dzīves publiskošanu ikdienā). Par citām profesijām aizspriedumu nav, jo esmu sastapusi no dažādām profesijām labus cilvēkus un citus - nepatīkamus, iedomīgus, tāpēc nevelku paralēles. Ar profesijām, kas bieži komandējumos vai ceļā, varētu sadzīvot, jo patīk būt vienai, bet jāskatās, lai nav tā, ka vairāk esmu viena nekā kopā.
Cilvēku tirdzniecība un cits nelegāls nav profesija, tāpēc par to neizsakos.
21.08.2023 00:32 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Jebkas ar dzīvnieku nogalināšanu (arī medības, lai cik dažiem te nešķistu tas elitāri). Influenceris, jo nesaprotu savas dzīves publiskošanu tik lielā mērā (neskaitot ceļojum blogerus vai tādus, kas raksta par tehnoloĝijām vai ko citu, kas nav klasiski skaitāms pie influenceriem ar daudz pašbildēm, reklāmām, savas dzīves publiskošanu ikdienā). Par citām profesijām aizspriedumu nav, jo esmu sastapusi no dažādām profesijām labus cilvēkus un citus - nepatīkamus, iedomīgus, tāpēc nevelku paralēles. Ar profesijām, kas bieži komandējumos vai ceļā, varētu sadzīvot, jo patīk būt vienai, bet jāskatās, lai nav tā, ka vairāk esmu viena nekā kopā.
Cilvēku tirdzniecība un cits nelegāls nav profesija, tāpēc par to neizsakos.
21.08.2023 00:34 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
es sev negribetu otru pusi,kas ir ofisa darbinieks vai strada darbu,kur sez un principa neko nedara.Jo es stradaju loti fiziski smagi,atnaku pec darba pargurusi vajprata,bet tie ofisa cali smagak par pildspalvu neko nav cilajusi un nesaprot,ka var but piekusums.Man ta vienas atttieiicbas bija tas noveda riktigi dzilos konfliktos un izskiramies.
Man atkal tiesi oradi patiktu cilveks,kam patik vazaties apkart pa pasauli.Es pati sev gribetu tadu darbu,kur varu stradat no jebkuras vietas pasaule.Un visu laiku dzivot cita vieta.Jo man nobazesanas iedzen rutinu.Tagad gan uz vecumu sak gribeties biski mieirgak.
Bet vispar jau gaidu pensiju,zel tik ka vel vismaz 20 gadi jastrada,pat nesoeju saprast ka to izturet😀
21.08.2023 06:40 |

Reitings 274
Reģ: 13.01.2023
Forelee @ 20.08.2023 20:45
Esmu izbrīnīta, ka tik daudzām šķiet, ja makšķerē tad arī dzer. Pilnīgas muļķības. Man paziņu lokā daudzi makšķerē, un pati to daru, bet ļoti retu reizi ņemam alkoholu līdzi, tikai kādreiz tad, ja paliek uz nakti pie ūdens, un arī ne tā lai piedzertos līdz nemaņai.
Tāpat daudzi brauc makšķerēt vienatnē ar savu auto, tākā nekāda dzeršana nemaz nesanāk. Protams, ganjau ir indivīdi, kas bez alus nemāk makškeri iemest, bet tādi dzers arī citos hobijos.

Man vīrs, ja brauc viens makšķeret NEKAD nelieto alko. Jo alko reibumā nevar nemaz noķert to kaifu no makšķerešanas. Bet ja viņi brauc kompānija, tad gan... Esmu pret!jo tad parasti ir dzertiņš un neviens vairs nav braucējs utt. Viens lai brauc cik uziet un meditē tur.
21.08.2023 06:48 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
pepija @ 21.08.2023 06:40
es sev negribetu otru pusi,kas ir ofisa darbinieks vai strada darbu,kur sez un principa neko nedara.Jo es stradaju loti fiziski smagi,atnaku pec darba pargurusi vajprata,bet tie ofisa cali smagak par pildspalvu neko nav cilajusi un nesaprot,ka var but piekusums.Man ta vienas atttieiicbas bija tas noveda riktigi dzilos konfliktos un izskiramies.
Man atkal tiesi oradi patiktu cilveks,kam patik vazaties apkart pa pasauli.Es pati sev gribetu tadu darbu,kur varu stradat no jebkuras vietas pasaule.Un visu laiku dzivot cita vieta.Jo man nobazesanas iedzen rutinu.Tagad gan uz vecumu sak gribeties biski mieirgak.
Bet vispar jau gaidu pensiju,zel tik ka vel vismaz 20 gadi jastrada,pat nesoeju saprast ka to izturet?

Tu krauj vagonus?
21.08.2023 08:29 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Hobijs - viss par un ap mašīnām. Un šo es saku no pieredzes. Fui.
21.08.2023 09:04 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Man vnk nebūtu pa ceļam ar vīrieti, kurš katru brīvo brīdi tup garāžā. Es redzu tos garāžu planktonus jau pie mājas, savai garāžai kaimiņos. Ej vienalga kurā dienas laikā - mūžīgi veču bars savācies tup garāžā - īpašnieks un čomi. Neesmu gājusi pa nakti, bet varbūt arī tad tup. Vnk ko var visu laiku tur tupēt? Mašīna ir tāda grabaža, ka visu laiku nepārtraukti jālabo? Nav citu interešu?
Vēl diez vai satiktos ar bārmeni vai kādu kura darbs saistīts ar naktsklubiem, influenceri(negribu, lai mūsu kopīgā dzīve būtu kā kkāds šovs katru dienu netā), militāristu.
Profesijai nav nozīme, nevarētu būt kopā ar slavenību - slavenu aktieri, dziedātāju, biznesmeni utt. Es esmu diezgan privāta un negribētu redzēt sevi ''privātās dzīves'' lapās, jo mēs aizgājām uz kādu pasākumu, vai viņš nostājies blakus kādai citai sievietei - pilns nets ar raksteļiem, kā viņš mani krāpj, rekur ''pierādījumi''. Tāda veida spiediens un uzmanība no apkārtējiem, kas nāk kopā ar slavu jebkuras profesijas pārstāvim, nav domāts man un savā dzīvē to nevēlos.
21.08.2023 09:38 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Pelnrukšķīte @ 21.08.2023 09:04
Es ticu :D hard core auto faniem mašīnas vienmēr būs prioritāte un tur arī visa nauda aizies. Viens no dārgākajiem hobijiem kāds var būt vīrietim. Jo īpaši autosports, trakāk kā azartspēles, tur vismaz ir cerība kādreiz kauto ko arī nopelnīt :D
21.08.2023 09:45 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Aldis30 @ 20.08.2023 22:07

Ko tad viņi dara labu zvēriem?
Humāns tieši kāda ziņā? Kā iet pa mežu dzinēji biedē zvērus un tie aiz bailēm ieskrien tieši bises stobrā? Un pārsvarā tāda veidā dzīvnieks uzreiz nemirst. Viņš vēl kādu laiku mokās un ja ir trāpīts vietā kura nav letāla tad zvērs ir jāatrod un jānobeidz līdzi galam. Otrs veids ir, kad mednieki sēž laktā pie barotavas un gaida/bieži strebj aliņu vēl. Tad nu gan medības.
Bieži mednieki attaisnojas - bet kas tad kontrolēs populāciju? Populācija pati kontrolētu sevi, jo ja nav ko ēst tad zvēri apmirst. Tā kā pirms pāris gadiem bija ar lūšu medībām ka apstādināja, jo šāva tik daudz ka palika pa maz.
Es pati nāku no mednieki ģimenes vairākas paaudzēs un zinu daudz ko. Protams, ka mednieki paši nestāstīs sliktās lietas ko dara vai arī tādas "iffy" lietas kā nomedīt dzīvnieku skaita sagrozīšana vai šaujamieroču došana personām kurām tas nav atļauts.
21.08.2023 12:34 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Pelnrukšķīte @ 21.08.2023 09:04

Redzot puisim Facebook headerī, (vai pat gadās arī profila bildē) automašīnu - es uzskatu, ka ir jāsaka atā un visu labu. :D
21.08.2023 13:02 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Kas būtu vēlamie vīrieša hobiji?
Jo principā no sava skatupunkta čoms, kas nodarbojas ar cīņas sportu, saprot un patīk darboties ar auto, medī un patīk ieroči, arī šad tad pageimo, padara šo to ekstrēmu būtu augstā cieņā.
21.08.2023 13:18 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Piekūns @ 21.08.2023 13:18
Jo principā no sava skatupunkta čoms, kas nodarbojas ar cīņas sportu, saprot un patīk darboties ar auto, medī un patīk ieroči, arī šad tad pageimo, padara šo to ekstrēmu būtu augstā cieņā.

Laikam jau ceļošana būtu tāds hobijs, par kuru lielākā daļa meiču būtu sajūsmā.
Ir vēl tādi hobiji, kas nav saistīti ar ekstrēmu sportu vai auto utml, bet tie, toties, var būt ļoti dārgi.
Man, personīgi, netraucē gandrīz neviens hobijs, ko dara ar mēru.
21.08.2023 13:28 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Piekūns @ 21.08.2023 13:18

Čomi jau nav sievietes, tādēļ tādas pretrunas :)
Man gan nav iebildumu pret geimošanu saprāta robežās. Pati mēdzu uzspēlēt. Lielākā problēma ir tā, ka nespēj apstāties. Bet tas ir ar visu.
21.08.2023 14:01 |

Reitings 12040
Reģ: 05.03.2020
Par makšķerēšanu un dzeršanu tas ir tāds stereotips no PSRS laikiem vēl. Tie, kas ar šo nodarbojas profesionāli (piem., spiningo ar laivu, piedalās sacensībās) alko nelieto. Man ir vairāki pazīstamie makšķernieki (ap 35 gadiem, kam tas nav iztikas jautājums, jo makšķerē pēc ķer un atlaid principa), kas alkoholu nelieto vispār. Un nē, viņi nav bijušie alkoholiķi, kas ir atteikušies.. principā arī turīgi abi, jo tas nav lēts vaļasprieks. Tie, kas mēdz iedzert līdz grīdai makšķerējot ir vairāk veci opji vai tādi vecumā virs 50, nevis jaunie. Vismaz man tāds novērojums ir.
Vispār man vairāk mīnus, nekā plus laikam ir jebkurš hobijs, kurš prasa daudz laiku un finanses (tā pati makšķerēšana, medības, moto-auto transports, kas nebeidzas ar parastu eļļas maiņu u.c. vīrišķīgie “hobiji”), jo tas nozīmē lielu finanšu līdzekļu novirzīšanu šajā hobijā + maz brīvā laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni. Pašai ir draudzene, kurai vīrietis ķimerējas mājas garāžā, jo nopircis divus kvadrus. Brīvdienās ar tiem brauc, darba dienu vakaros remontē un “tjūningo”. Viņiem ne viens vien konflikts bija par to, ka maz laika pavada kopā, jo redz kvadri…
Itkā forši, ja cilvēkam ir hobijs, bet labāk lai tas nepārtop fanātismā, ko patiesībā ir grūti nokontrolēt, kad no sirds dari to, kas patīk.
21.08.2023 14:15 |

Reitings 1733
Reģ: 19.05.2016
iiieviiite @ 21.08.2023 14:15
Par makšķerēšanu un dzeršanu tas ir tāds stereotips no PSRS laikiem vēl. Tie, kas ar šo nodarbojas profesionāli (piem., spiningo ar laivu, piedalās sacensībās) alko nelieto. Man ir vairāki pazīstamie makšķernieki (ap 35 gadiem, kam tas nav iztikas jautājums, jo makšķerē pēc ķer un atlaid principa), kas alkoholu nelieto vispār. Un nē, viņi nav bijušie alkoholiķi, kas ir atteikušies.. principā arī turīgi abi, jo tas nav lēts vaļasprieks. Tie, kas mēdz iedzert līdz grīdai makšķerējot ir vairāk veci opji vai tādi vecumā virs 50, nevis jaunie. Vismaz man tāds novērojums ir.
Vispār man vairāk mīnus, nekā plus laikam ir jebkurš hobijs, kurš prasa daudz laiku un finanses (tā pati makšķerēšana, medības, moto-auto transports, kas nebeidzas ar parastu eļļas maiņu u.c. vīrišķīgie “hobiji”), jo tas nozīmē lielu finanšu līdzekļu novirzīšanu šajā hobijā + maz brīvā laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni. Pašai ir draudzene, kurai vīrietis ķimerējas mājas garāžā, jo nopircis divus kvadrus. Brīvdienās ar tiem brauc, darba dienu vakaros remontē un “tjūningo”. Viņiem ne viens vien konflikts bija par to, ka maz laika pavada kopā, jo redz kvadri…
Itkā forši, ja cilvēkam ir hobijs, bet labāk lai tas nepārtop fanātismā, ko patiesībā ir grūti nokontrolēt, kad no sirds dari to, kas patīk.
Man nepatīk makšķerēšana nejau dzeršanas dēļ. Man tas nešķiet pievilcīgi. Tāda stulba basic bitch nodarbe. Un lai pat nemaz necer, ka es krāmēšos ar viņa noķertajām zivīm.
22.08.2023 05:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits