Merilda @ 15.08.2023 16:58Es Tev uzreiz varu pateikt, ka neviens no tiem vīriešiem nebija Tavs īstais. Tas nav ok, ja vēlas veidot attiecības tikai uz kkādiem nosacījumiem - tā dara manipulatori, tāpēc Tev paveicās, uztver to tā.
GhostGG @ 15.08.2023 17:38Dieva dēļ, nekad un es vēlreiz uzsveru - NEKAD, neklausies šos murgus - nebija īstais, ja jau traucēja, mīli sevi kāda esi, kāds mīlēs kāda esi utt. Kārtējais pierādījums, ka sievietes viena otrai dod sūdīgus padomus.
Tad nu par tavu problēmu - nav jāizdomā ritenis no jauna. Veselīgs kaloriju deficīts un sports, neaizmirsti arī par spēka treniņiem. Piekopjot to visu pēc 6 mēnešiem vajadzētu būt jau labi redzamam rezultātam. Galvenais nepadoties pie pirmajām grūtībām. Lai izdodas.
NataL @ 15.08.2023 18:48Piedod, bet lai viņš iet pie citām. Viņš Tev var garantēt, ka būs skaists un jauns blakus visu dzīvi? Ja viņam traucē Tavi liekie kg, tad uzdod jautājumu, ja Tev notiktu nelaime un pēkšņi nebūtu kājas vai rokas, vai šis cilvēks paliktu ar Tevi?
Esi kopā ar cilvēku, kam esi perfekta, kāda esi, ar kuru zini, ka viņš būs kopā ar Tevi gan laimē, gan nelaimē.
Un ne jau Tev pašapziņa jāuzlabo, bet viņam. Pašapzinīgs vīrietis ies kopā ar Tevi pa ielu, lepojoties ar Tevi tādu, kāda Tu esi.
Pašapzinīgs vīrietis ies kopā ar Tevi pa ielu, lepojoties ar Tevi tādu, kāda Tu esi.
GhostGG @ 15.08.2023 19:06
Leposies ar ko? Ka draudzene ir par slinku, lai sakārtotu savu ķermeni? Ar to nav jālepojas.
"Paldies", es šeit meklēju atbalstu un pašvērtējuma boosteri, nevis kārtējo nolikšanu..
NataL @ 15.08.2023 18:48Piedod, bet lai viņš iet pie citām. Viņš Tev var garantēt, ka būs skaists un jauns blakus visu dzīvi? Ja viņam traucē Tavi liekie kg, tad uzdod jautājumu, ja Tev notiktu nelaime un pēkšņi nebūtu kājas vai rokas, vai šis cilvēks paliktu ar Tevi?
Esi kopā ar cilvēku, kam esi perfekta, kāda esi, ar kuru zini, ka viņš būs kopā ar Tevi gan laimē, gan nelaimē.
Un ne jau Tev pašapziņa jāuzlabo, bet viņam. Pašapzinīgs vīrietis ies kopā ar Tevi pa ielu, lepojoties ar Tevi tādu, kāda Tu esi.
Merilda @ 15.08.2023 16:58Es Tev uzreiz varu pateikt, ka neviens no tiem vīriešiem nebija Tavs īstais. Tas nav ok, ja vēlas veidot attiecības tikai uz kkādiem nosacījumiem - tā dara manipulatori, tāpēc Tev paveicās, uztver to tā.
Bet atzīsti ka sievietes izveidojot attiecības ar vīriešiem “izlaižas”, nerūpējas par sevi. Tas manā paziņu/kolēgu vidū novērojams!!!!!!!!!! 😒😒😒😒
Vēl bonusam atruna “man jau ir tikko dzimis bērns” utt!!!
Ugunsmeita @ 15.08.2023 19:32Te pāris dienas atpakaļ bija diskusija, BARIATRIJA! ?
Varbūt ir vērts apsvērt.?
Notievēsi, būsi slaida, iekārojama, pašpārliecinata.?
Veči liptin lips klāt.☺️❤️❤️❤️